Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| alina89 wrote:
Off, tare ma bucur ca sunteti bine acum! Sper sa nu mai aveti probleme sanatate multa si recuperare rapida. Bebe sa creasca frumos si sanatos asta e cel mai important. Oare cheagul a avut de-a face cu mutatiile pe care le ai?
Multumim mult fetele. Multumesc lui Dumnezeu ca e totul bine acum ?i sunt stabila. Pe la mijlocul lunii august merg din nou sa vad daca s a dizolvat sau nu.
Alina, nu stiu ce sa zic. Nici doctorii nu se pronun?a. Spun ca sarcina a declan?at asta... Ca e hormonal, ca s a declansat dupa operatie, numai Cel de Sus ?tie. Cert e ca dupa operatie am avut dureri de cap crunte si toata lumea zicea ca e de la rahi. Mi au tot facut calmante in spital dar degeaba le faceau ca tot muream de durere. Si asa ma mobilizam pentru bebe desi nici ochii nu I puteam misca in cap. Iar la nici doua zile dupa ce am ajuns acasa am facut doua crize de convulsii, cica asa se manifesta. Important e ca a trecut... Insa sunt f dezamagita ca desi faci n ape mii de investiga?ii nimeni nu i?i spune nimic concret.
Referitor la na?tere...Astea deja par detalii pe lânga ce am patimit dupa... Am stat în travaliu complet, desi eu am zis din start ca vreau cezariana... Dar pt ca apa s a rupt la 1 noaptea, nu m a bagat nimeni in seama pana mai diminea?a... Când am zis ca eu nu pot impinge... Si asa am ajuns la cezariana. Si asa a aparut buburuza mea cu o greutate la care nimeni nu se astepta pentru ca burtica mea era tare mica :))
Referitor la burtica si a mea e înca amortita acolo... Miruna, nici eu n am curaj sa ma epilez înca deci nu e?ti singura :)))
Andreea, urmeaza ?i tickerul de bebelin. Va pup! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote:Mai, si Ana a inceput sa tipe. Nu tare/des si de obicei cand gangureste mai baga si cate un tipat asa de extaz in schimb nu rade inca cu hohote, oare cand vine si momentul ala?
A mea a ras de vreo doua ori si pauza. Rade in hohote uneori cand adorme. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| AriaM wrote:Depinde de copil. Stiu ca Andreea zicea ca bebele ei pe la 3 luni si un pic, a mea in schimb a fost mai lenesa si a ras cu hohote abia la 4l3s2z.
Daaa, mi-am notat chiar, 22 febr :) deci 3 luni fara 2 zile e magic cand rad.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| MaryPoppins wrote:AleC, pediatra la care am fost azi a zis sa reintroduc lactatele si sa urmaresc. Daca se mareste cantitatea de mucus sau apar firicele de sange atunci poate fi alergie la proteina din lapte, daca nu, dupa o perioada sa exclud urmatorul mare alergen, si anume glutenul. La asta n-am nici o problema sa renunt, pe vecie chiar Mai astept pana sapt viitoare si introduc lactatele, parca as baga mai intai lacatate de oaie si apoi cele de vaca/bivolita, de capra oricum nu mananc. Ah, si m-a intrebat daca am luat calciu in toata perioada asta, i-am zis ca nu. A zis ca bine, au sarit atatia medici pe mine sa exclud lactatele dar nu s-a gandit nimeni la aportul nutritiv de care are nevoie o mama care alapteaza. Pt o perioada mi-a zis sa iau si Vit D impreuna cu calciu. Ms pentru informatii. Eu glutenul nu l-am exclus pana acum, doar lactatele si soia, cum mi-a zis. Mai continui cu regimul, fiindca am abia doua saptamani de cand am renuntat definitiv si nu am mai trisat pe ici pe colo. Mai e putin pana la diversificare, cred ca il incerc direct cu un iaurt, sa stiu o treaba, pana la urma....Si daca e ok, beau un frappe mare mare cu muuulta frisca |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| AleC wrote:Ms pentru informatii. Eu glutenul nu l-am exclus pana acum, doar lactatele si soia, cum mi-a zis. Mai continui cu regimul, fiindca am abia doua saptamani de cand am renuntat definitiv si nu am mai trisat pe ici pe colo. Mai e putin pana la diversificare, cred ca il incerc direct cu un iaurt, sa stiu o treaba, pana la urma. ...Si daca e ok, beau un frappe mare mare cu muuulta frisca
eu ma duc direct si imi iau branzeturi de toate felurile
|
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Totul e bine cu bebe. E normal, ne-a aratat cum sa ii punem ser.
Are 3700 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Olla,mamici mai vechi de la cat ati dat sirop de colici la bebe? |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Ilinca003 wrote:Olla,mamici mai vechi de la cat ati dat sirop de colici la bebe?
Eu am inceput din seara asta sa ii dau Espumisan la recomandarea pediatrei. |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| Ilinca003 wrote:Olla,mamici mai vechi de la cat ati dat sirop de colici la bebe? Eu i-am dat preventiv mai mult de la o sapt. A mea nu are colici deocamdata. Inghite aer cand mananca si o chinuie sa il dea afara apoi dar colici nu cred ca a avut. Plange doar de foame, iar noaptea dupa ce mananca adoarme. Mirunah poti sa imi scrii si mie pasii pentru ticker te rog?efectiv nu reusesc sa il pun e clar ca ceva am uitat :)) |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Cris, trebuie sa copiezi bbcode pt forum cand ti se genereaza link-ul.
|
|
| CrisM wrote:Eu i-am dat preventiv mai mult de la o sapt. A mea nu are colici deocamdata. Inghite aer cand mananca si o chinuie sa il dea afara apoi dar colici nu cred ca a avut. Plange doar de foame, iar noaptea dupa ce mananca adoarme. Mirunah poti sa imi scrii si mie pasii pentru ticker te rog?efectiv nu reusesc sa il pun e clar ca ceva am uitat :))
Acolo pe site la lily tre sa pui data nasterii lui bebe, sa alegi imaginea de fundal.. si la final cand se genereaza codul iei cel bbcode. |
|
| Ilinca003 wrote:Olla,mamici mai vechi de la cat ati dat sirop de colici la bebe?
Parca la 2 sapt.. Crezi ca are deja? E hranit mixt, lm si lp? |
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| multumesc de ajutor fetelor |
|
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Multumesc fetelor...bebita mea are 4 zile...aseara,de cand am ajuns acasa cu ea,dupa masa de seara,ora 8,a plans in reprize mari pana la ora 2 jumate...se auzea la burtica ceva ca si cum ar deranja o...i am dat siropel(nu mi vine acum numele,ceva cu d),recomandat de dr...voiam sa ajung cu ea la spital,ca nu puteam sa o oprim din plans...intr un final,a dat Domnul si s a linistit...ps:e alimentata mixt. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| E prima data dupa multe nopti de cand giuli nu sa mai trezit noaptea. Dar nu stiu cea patit, sa trezit urland. Abia o puteam trezi, am tinut o in brate sai fac lp. Oare o fi din cauza ca ieri cand am iesit a trecut o motocicleta si sa speriat fff tare?! |
|
|