Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| Mirunah wrote:
Mie mi s-au recomandat ambele. Insa legat de vitamina d3 am avut doya pareri diferite, neonatoloaga mi-a zis 6 picaturi si pediatra 3 picaturi. Ambele mi-au zis 2 picaturi Vigantol si asa am ales Vigantolul.
Mie vitamina d3 mi-a zis 2 picaturi. Dupa ce termin sticluta o sa o intreb pediatra sa vad cu ce continuu. Nu stiam sigur daca face acelasi lucru. Mersi MaryPoppins |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Miruna, eu stiu ca pt vit D de la Secom doza corecta e de 6 pic, deci neonatoloagar avea dreptate aici.
LE. Pisicutza30, probabil cine ti-a zis de 2 pic avea in vedere Vigantolul, la asta de la Secom sa-i dai 6pic/zi.Am verificat acum prospectul si asa recomanda si producatorul. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| hihi chiar admiram poza de Profil a lui Ale, ce bine ii sta lui Eric in scaun :)
Nu am inceput diversificarea, nu am primit inca nicio Schema de la pediatra. in schimb o iau in brate cand mancam si mai gusta si ea o felie de una alta. De departe pana acum prefera frunzele de telina si pepenele rosu
Au trecut repede acesti 5 luni, nu ii simt ca atare. Eu cu mintea mea mai degraba va vad pe voi (tu, Andreea, Laura, etc) pe la 5 luni si noi pe la 2-3 asa. Mi-i dor de asta mica sa fie mica in bratele mele, dar ma topesc de dragul ei acum cand incepe sa se formeze personalitatea ei.
alina89 wrote:Ioi, Ale si Aria, cand au trecut si bebeii vostri de 5l?  ati inceput si diversificarea ? Miruna, stai linistita ca multa vreme am avut si eu acelasi "look"  eu si acum mai sm deasupra operatiei amortita zona asa cam un deget.. |
|

| Aria, pare ca pitica ta s-a hotarat singura pt autodiversificare |
|

| Off si ce tremura chilotii pe mine cand vad ca prinde un castravete cu pumnul si il baga in gura...
MaryPoppins wrote:Aria, pare ca pitica ta s-a hotarat singura pt autodiversificare |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| AleC wrote: Nu imi vine sa cred, zboara timpul si parca nu apuc sa ma bucur pe deplin de el asa, bebelus. Sunt sigura ca o sa imi fie tare dor de fiecare moment, desi ma tot plang de lipsa somnului si alte prostii. Nu am inceput diversificarea, astept sa implineasca 6 luni si sa stea si in fund nesustinut, nu vreau sa ma grabesc. Am inceput sa il pun cateva minute pe zi in scaunul de masa, sa se obisnuiasca. La voi cum merge? Papa bine?
La noi a papat ff bine de la inceput, ieri a inceput sa duca singurel bucatile la gurita papa si blenduit si pasat si sa muste el daca ii tin eu bucatica in mana. Dar de vro 3 zile la pranz e haos total, tipa, plange, urla. Mai mananca jumatate din cat manca inainte trebuie sa ii sparga al 3lea dintisor, sa vedem daca ii revine pofta apoi.. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, tipatul e tot o perioada?! S-a dus ganguritul, acuma tipa cat o tin plamanii..or chema vecinii protectia animalelor ca or crede ca bat vreun caine sau o pisica. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Ieri l am auzit horcaind de cateva ori...azi vad ca face la fel. I-am luat temperatura, e ok.
Mi e frica sa nu fie racit...ii curge si un singur ochisor.
In rest mananca bine, doarme.
Am sunat pediatra sa vina sa il vada. |
|

| Da, e o perioada si cu tipatul. Mie mi-a placut la nebunie perioada pt ca avea un anumit tipat cu care ma chema cand eram plecata din camera. In rest tipete tipete tipete, foarte nostim
delia.c.yaya wrote:Fetelor, tipatul e tot o perioada?! S-a dus ganguritul, acuma tipa cat o tin plamanii..or chema vecinii protectia animalelor ca or crede ca bat vreun caine sau o pisica. |
|

| AleC, pediatra la care am fost azi a zis sa reintroduc lactatele si sa urmaresc. Daca se mareste cantitatea de mucus sau apar firicele de sange atunci poate fi alergie la proteina din lapte, daca nu, dupa o perioada sa exclud urmatorul mare alergen, si anume glutenul. La asta n-am nici o problema sa renunt, pe vecie chiar Mai astept pana sapt viitoare si introduc lactatele, parca as baga mai intai lacatate de oaie si apoi cele de vaca/bivolita, de capra oricum nu mananc. Ah, si m-a intrebat daca am luat calciu in toata perioada asta, i-am zis ca nu. A zis ca bine, au sarit atatia medici pe mine sa exclud lactatele dar nu s-a gandit nimeni la aportul nutritiv de care are nevoie o mama care alapteaza. Pt o perioada mi-a zis sa iau si Vit D impreuna cu calciu. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, tipatul e tot o perioada?! S-a dus ganguritul, acuma tipa cat o tin plamanii..or chema vecinii protectia animalelor ca or crede ca bat vreun caine sau o pisica.
E o perioada.. al meu si acum tipa si am un nepotel de 1an jum si cand a fost la noi aaah ce mai tipa.. Sa vezi cum eram eu la mall la banca sa scot cardul nou, stateam cu bonul de ordine si asteptam ca deh, cine sa ma lase sa intru mai repede.. si asa incepuse sa tipe, dar era vesel. Nu ca plangea.. tipa asa dragut si luuung, Eu n-aveam nici un stres, n-au decat sa faca casa prioritara pt cei cu copii daca vor liniste si pace |
|

| Mai, si Ana a inceput sa tipe. Nu tare/des si de obicei cand gangureste mai baga si cate un tipat asa de extaz in schimb nu rade inca cu hohote, oare cand vine si momentul ala? |
|

| Mirunah wrote:Ieri l am auzit horcaind de cateva ori...azi vad ca face la fel. I-am luat temperatura, e ok.
Mi e frica sa nu fie racit...ii curge si un singur ochisor.
In rest mananca bine, doarme.
Am sunat pediatra sa vina sa il vada.
A fost pediatra la voi, e totul ok? |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| MaryPoppins wrote:
A fost pediatra la voi, e totul ok?
La 5 ajunge. Asteptam... |
|

| Depinde de copil. Stiu ca Andreea zicea ca bebele ei pe la 3 luni si un pic, a mea in schimb a fost mai lenesa si a ras cu hohote abia la 4l3s2z.
MaryPoppins wrote:Mai, si Ana a inceput sa tipe. Nu tare/des si de obicei cand gangureste mai baga si cate un tipat asa de extaz  in schimb nu rade inca cu hohote, oare cand vine si momentul ala? |
|
|