Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirunah
Scris: Wednesday, July 18, 2018 6:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
Mor de ras, m-am epilat la dansa, dar acolo la operatie nu m-am bagat. Va dati seama cum aratahohot Lol

Si inca nu imi simt burta cam de la jumatatea distantei de la buric in jos. Adica e o zona asa amortita...
MaryPoppins
Scris: Wednesday, July 18, 2018 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Mirunah wrote:
Mor de ras, m-am epilat la dansa, dar acolo la operatie nu m-am bagat. Va dati seama cum aratahohot Lol

Si inca nu imi simt burta cam de la jumatatea distantei de la buric in jos. Adica e o zona asa amortita...

Amorteala inca mai simt si eu, cred ca mai dureaza o vreme pana revine totul la normal...
Dea22
Scris: Wednesday, July 18, 2018 8:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Am fost azi la mall pt pasaport. Programarea facuta pe numele Emei a fost ok. A durat 2 minute tot. Am intrat la ghiseul carea aparea pe programare,am semnat un formular,a facut poza si gata ( fara blitz se face poza).
Am avut la noi certificatul de nastere,cartile noastre de identitate(toate in original) si dovada platii printata. Dupa 1 august mergem sa il ridicam.
MaryPoppins
Scris: Wednesday, July 18, 2018 8:59 PM
Nivel

Dea22 wrote:
Am fost azi la mall pt pasaport. Programarea facuta pe numele Emei a fost ok. A durat 2 minute tot. Am intrat la ghiseul carea aparea pe programare,am semnat un formular,a facut poza si gata ( fara blitz se face poza).
Am avut la noi certificatul de nastere,cartile noastre de identitate(toate in original) si dovada platii printata. Dupa 1 august mergem sa il ridicam.

Deci dupa 1 august cate zile inseamna? Stau prost cu matematica la ora asta :)) noi avem in 27august programarea si in 17 septembrie plecam, sper ca il elibereaza pana atunci. Taxa unde ai platit-o?
AriaM
Scris: Wednesday, July 18, 2018 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Off Chris prin ce ai trecut...Bine ca a trecut si ca esti acasa in formula completa. Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Wednesday, July 18, 2018 9:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Chris wrote:
Buna mamici. Am revenit si eu printre voi, dupa o lunga absenta. Piscotul meu a venit pe lume pe 24 iunie,prin cezariana, desi am avut travaliu complet... Însa imediat dupa operatie am facut complicatie... Un cheag de sange mi a ajuns la creier. Acum suntem bine, de o saptamana am ajuns acasa si ma bucur de puiutul meu. Bineîn?eles ca am trecut pe lapte praf, desi am apucat sa l alaptez macar o saptamana. Va pupaaam!

Hey! Of ma bucur ca esti bine acum! Multa sanatate sa nu mai fie nici o surpriza asa..
Te mai asteptam cu poze si povesti cand poti :) si ticker pt micut, la casuta noua o sa adaug numele lor si data nasterii si tickerele hearts
Dea22
Scris: Wednesday, July 18, 2018 9:32 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Deci dupa 1 august cate zile inseamna? Stau prost cu matematica la ora asta :)) noi avem in 27august programarea si in 17 septembrie plecam, sper ca il elibereaza pana atunci. Taxa unde ai platit-o?

Noua ne a zis ca e gata in 10 zile lucratoare...adica 2 sapt,dar era afis acolo ca la cererile depuse dupa 20 iulie pasapoartele se vor elibera in 15 zile lucratoare.
Cred ca te incadrezi sic
Pentru plata am facut op in contul trezoreriei si la detaliile de plata trebuie trecute mai multe date ale copilului + ceva CUI si un cod de document.
Daca nu te descurci iti trimit in privat op ul.
alina89
Scris: Wednesday, July 18, 2018 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Chris wrote:
Buna mamici. Am revenit si eu printre voi, dupa o lunga absenta. Piscotul meu a venit pe lume pe 24 iunie,prin cezariana, desi am avut travaliu complet... Însa imediat dupa operatie am facut complicatie... Un cheag de sange mi a ajuns la creier. Acum suntem bine, de o saptamana am ajuns acasa si ma bucur de puiutul meu. Bineîn?eles ca am trecut pe lapte praf, desi am apucat sa l alaptez macar o saptamana. Va pupaaam!

Off, tare ma bucur ca sunteti bine acum! Sper sa nu mai aveti probleme sanatate multa si recuperare rapida. Bebe sa creasca frumos si sanatos asta e cel mai important. Oare cheagul a avut de-a face cu mutatiile pe care le ai?
alina89
Scris: Wednesday, July 18, 2018 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Ioi, Ale si Aria, cand au trecut si bebeii vostri de 5l? Lol ati inceput si diversificarea ?

Miruna, stai linistita ca multa vreme am avut si eu acelasi "look" Lol Haha eu si acum mai sm deasupra operatiei amortita zona asa cam un deget..
AleC
Scris: Wednesday, July 18, 2018 9:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
alina89 wrote:
Ioi, Ale si Aria, cand au trecut si bebeii vostri de 5l? Lol ati inceput si diversificarea ?

Miruna, stai linistita ca multa vreme am avut si eu acelasi "look" Lol Haha eu si acum mai sm deasupra operatiei amortita zona asa cam un deget..

Nu imi vine sa cred, zboara timpul si parca nu apuc sa ma bucur pe deplin de el asa, bebelus. Sunt sigura ca o sa imi fie tare dor de fiecare moment, desi ma tot plang de lipsa somnului si alte prostii.
Nu am inceput diversificarea, astept sa implineasca 6 luni si sa stea si in fund nesustinut, nu vreau sa ma grabesc. Am inceput sa il pun cateva minute pe zi in scaunul de masa, sa se obisnuiasca.
La voi cum merge? Papa bine?
MaryPoppins
Scris: Wednesday, July 18, 2018 10:23 PM
Nivel

Dea22 wrote:

Noua ne a zis ca e gata in 10 zile lucratoare...adica 2 sapt,dar era afis acolo ca la cererile depuse dupa 20 iulie pasapoartele se vor elibera in 15 zile lucratoare.
Cred ca te incadrezi sic
Pentru plata am facut op in contul trezoreriei si la detaliile de plata trebuie trecute mai multe date ale copilului + ceva CUI si un cod de document.
Daca nu te descurci iti trimit in privat op ul.

Mersi, e ok, eram curioasa ce metoda de plata ati ales :)) voi unde mergeti in Grecia mai exact?
Dea22
Scris: Wednesday, July 18, 2018 10:56 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Mersi, e ok, eram curioasa ce metoda de plata ati ales :)) voi unde mergeti in Grecia mai exact?

Inca nu ne am hotarat...avem multe locuri care ne placras
O sa mergem cu masina,iar de cazare nu ne facem griji in luna septembrie.
Pisicutza30
Scris: Wednesday, July 18, 2018 11:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/17/2017
Buna seara mamici. As vrea sa va intreb daca vi s-a recomandat vigantol pentru pitici...Mie mi-a dat farmacista vitamina d3 de la secom. Oare este acelasi lucru? Sau poate a vrut doar sa vânda ce e.mai scump. uff
MaryPoppins
Scris: Wednesday, July 18, 2018 11:38 PM
Nivel

Pisicutza30 wrote:
Buna seara mamici. As vrea sa va intreb daca vi s-a recomandat vigantol pentru pitici...Mie mi-a dat farmacista vitamina d3 de la secom. Oare este acelasi lucru? Sau poate a vrut doar sa vânda ce e.mai scump. uff

Ambele sunt bune, desi e adevarat ca vigantolul e ieftin. Da-i asta de la Secom acum si intreaba pediatrul de vigantol pe mai departe.
Mirunah
Scris: Wednesday, July 18, 2018 11:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Pisicutza30 wrote:

Mie mi s-au recomandat ambele. Insa legat de vitamina d3 am avut doya pareri diferite, neonatoloaga mi-a zis 6 picaturi si pediatra 3 picaturi.
Ambele mi-au zis 2 picaturi Vigantol si asa am ales Vigantolul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.