Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Mor de ras, m-am epilat la dansa, dar acolo la operatie nu m-am bagat. Va dati seama cum arata
Si inca nu imi simt burta cam de la jumatatea distantei de la buric in jos. Adica e o zona asa amortita... |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Mirunah wrote:Mor de ras, m-am epilat la dansa, dar acolo la operatie nu m-am bagat. Va dati seama cum arata Si inca nu imi simt burta cam de la jumatatea distantei de la buric in jos. Adica e o zona asa amortita...
Amorteala inca mai simt si eu, cred ca mai dureaza o vreme pana revine totul la normal... |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Am fost azi la mall pt pasaport. Programarea facuta pe numele Emei a fost ok. A durat 2 minute tot. Am intrat la ghiseul carea aparea pe programare,am semnat un formular,a facut poza si gata ( fara blitz se face poza). Am avut la noi certificatul de nastere,cartile noastre de identitate(toate in original) si dovada platii printata. Dupa 1 august mergem sa il ridicam. |
|

| Dea22 wrote:Am fost azi la mall pt pasaport. Programarea facuta pe numele Emei a fost ok. A durat 2 minute tot. Am intrat la ghiseul carea aparea pe programare,am semnat un formular,a facut poza si gata ( fara blitz se face poza). Am avut la noi certificatul de nastere,cartile noastre de identitate(toate in original) si dovada platii printata. Dupa 1 august mergem sa il ridicam.
Deci dupa 1 august cate zile inseamna? Stau prost cu matematica la ora asta :)) noi avem in 27august programarea si in 17 septembrie plecam, sper ca il elibereaza pana atunci. Taxa unde ai platit-o? |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Off Chris prin ce ai trecut...Bine ca a trecut si ca esti acasa in formula completa. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Chris wrote:Buna mamici. Am revenit si eu printre voi, dupa o lunga absenta. Piscotul meu a venit pe lume pe 24 iunie,prin cezariana, desi am avut travaliu complet... Însa imediat dupa operatie am facut complicatie... Un cheag de sange mi a ajuns la creier. Acum suntem bine, de o saptamana am ajuns acasa si ma bucur de puiutul meu. Bineîn?eles ca am trecut pe lapte praf, desi am apucat sa l alaptez macar o saptamana. Va pupaaam!
Hey! Of ma bucur ca esti bine acum! Multa sanatate sa nu mai fie nici o surpriza asa.. Te mai asteptam cu poze si povesti cand poti :) si ticker pt micut, la casuta noua o sa adaug numele lor si data nasterii si tickerele |
|
| MaryPoppins wrote:
Deci dupa 1 august cate zile inseamna? Stau prost cu matematica la ora asta :)) noi avem in 27august programarea si in 17 septembrie plecam, sper ca il elibereaza pana atunci. Taxa unde ai platit-o?
Noua ne a zis ca e gata in 10 zile lucratoare...adica 2 sapt,dar era afis acolo ca la cererile depuse dupa 20 iulie pasapoartele se vor elibera in 15 zile lucratoare. Cred ca te incadrezi Pentru plata am facut op in contul trezoreriei si la detaliile de plata trebuie trecute mai multe date ale copilului + ceva CUI si un cod de document. Daca nu te descurci iti trimit in privat op ul. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Chris wrote:Buna mamici. Am revenit si eu printre voi, dupa o lunga absenta. Piscotul meu a venit pe lume pe 24 iunie,prin cezariana, desi am avut travaliu complet... Însa imediat dupa operatie am facut complicatie... Un cheag de sange mi a ajuns la creier. Acum suntem bine, de o saptamana am ajuns acasa si ma bucur de puiutul meu. Bineîn?eles ca am trecut pe lapte praf, desi am apucat sa l alaptez macar o saptamana. Va pupaaam!
Off, tare ma bucur ca sunteti bine acum! Sper sa nu mai aveti probleme sanatate multa si recuperare rapida. Bebe sa creasca frumos si sanatos asta e cel mai important. Oare cheagul a avut de-a face cu mutatiile pe care le ai? |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Ioi, Ale si Aria, cand au trecut si bebeii vostri de 5l? ati inceput si diversificarea ?
Miruna, stai linistita ca multa vreme am avut si eu acelasi "look" eu si acum mai sm deasupra operatiei amortita zona asa cam un deget.. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| alina89 wrote:Ioi, Ale si Aria, cand au trecut si bebeii vostri de 5l?  ati inceput si diversificarea ? Miruna, stai linistita ca multa vreme am avut si eu acelasi "look"  eu si acum mai sm deasupra operatiei amortita zona asa cam un deget.. Nu imi vine sa cred, zboara timpul si parca nu apuc sa ma bucur pe deplin de el asa, bebelus. Sunt sigura ca o sa imi fie tare dor de fiecare moment, desi ma tot plang de lipsa somnului si alte prostii. Nu am inceput diversificarea, astept sa implineasca 6 luni si sa stea si in fund nesustinut, nu vreau sa ma grabesc. Am inceput sa il pun cateva minute pe zi in scaunul de masa, sa se obisnuiasca. La voi cum merge? Papa bine? |
|

| Dea22 wrote:Noua ne a zis ca e gata in 10 zile lucratoare...adica 2 sapt,dar era afis acolo ca la cererile depuse dupa 20 iulie pasapoartele se vor elibera in 15 zile lucratoare. Cred ca te incadrezi Pentru plata am facut op in contul trezoreriei si la detaliile de plata trebuie trecute mai multe date ale copilului + ceva CUI si un cod de document. Daca nu te descurci iti trimit in privat op ul.
Mersi, e ok, eram curioasa ce metoda de plata ati ales :)) voi unde mergeti in Grecia mai exact? |
|
| MaryPoppins wrote:
Mersi, e ok, eram curioasa ce metoda de plata ati ales :)) voi unde mergeti in Grecia mai exact?
Inca nu ne am hotarat...avem multe locuri care ne plac O sa mergem cu masina,iar de cazare nu ne facem griji in luna septembrie. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/17/2017 Mesaje: 103
| Buna seara mamici. As vrea sa va intreb daca vi s-a recomandat vigantol pentru pitici...Mie mi-a dat farmacista vitamina d3 de la secom. Oare este acelasi lucru? Sau poate a vrut doar sa vânda ce e.mai scump. |
|

| Pisicutza30 wrote:Buna seara mamici. As vrea sa va intreb daca vi s-a recomandat vigantol pentru pitici...Mie mi-a dat farmacista vitamina d3 de la secom. Oare este acelasi lucru? Sau poate a vrut doar sa vânda ce e.mai scump. Ambele sunt bune, desi e adevarat ca vigantolul e ieftin. Da-i asta de la Secom acum si intreaba pediatrul de vigantol pe mai departe. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Pisicutza30 wrote:Buna seara mamici. As vrea sa va intreb daca vi s-a recomandat vigantol pentru pitici...Mie mi-a dat farmacista vitamina d3 de la secom. Oare este acelasi lucru? Sau poate a vrut doar sa vânda ce e.mai scump.
Mie mi s-au recomandat ambele. Insa legat de vitamina d3 am avut doya pareri diferite, neonatoloaga mi-a zis 6 picaturi si pediatra 3 picaturi. Ambele mi-au zis 2 picaturi Vigantol si asa am ales Vigantolul. |
|
|