Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Miruna, te asptem cu drag si tinem pumnii sa fie totul bine
Cris, foarte bine a crescut micuta ta. Cu wrapul elastic poti incepe de pe acum sa exersezi prin casa, ai sa vezi ca e foarte usor de folosit. Asta si ca sa mai profiti de vremea racoroasa, ca mai apoi o sa fie prea cald pt el. Cat despre papatul noaptea, ma gandesc ca e greu, dar e si o parte buna in asta, ca noaptea se stimuleaza cel mai bine lactatia iar ea se hraneste si hidrateaza corespunzator. Reusiti acum sa papati fara protectiile de silicon? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mirunah wrote:Mamici, duminica schimb si eu casuta. Deci trebuie sa ma primiti la voi. La 9:30 vom intra in operatie!
Wow!ce zi faina de facut un bebe hai curaj mami!inca un pic |
|
| Rox4n1k4 wrote:Upsss, eu nu vreau sa te contrazic poate a si tinut-o mult in brate, dar poate fii si varsta, al meu nu l-am dus mult in brate si pe la 3 luni si ceva la fel avea faza in care vroia sa vada toata casa, dus in brate, asa si dormea, inca nici acum nu sta pe spate nici leganat, e o faza, pana incepe sa stea in fund sa se joace si sa prinda jucariile f bine in mana. Incearca sa ii pui jucarii deasupra, eu am un suport cu multe agatate si asa mai sta incearca sa le prinda in mana, sau pe burta daca sta deja cu jucarii in fata si ceva ce canta sa ii distraga atentia... Eu mai am si un scaun de bucatarie care se lasa tare pe spate, acolo il mai pun sa ma vada ii pun jucarii si eu mai fac una alta, cand e odihnit sta, dar cand e obosit, doamne fereste sa il las din brate...
Am observat ca nu e varsta atunci cand soacramea e la munca. Tine locul la alta badanta cateva.zile sau o zi pe saptamâna. In prima zi e jale cu ea,dar a doua zi redevine cea dinainte. Sta cuminte in pat se joaca,nu mai face urat daca sta singurica dimineata se trezeste gangurind. Cum sta soacramea vreo 3_4 ore cu ea gata,incepe sa urle. Am observat si ca nu mai gangureste cand soacramea e de fata. Oare sai faca.ceva si eu nu stiu?! Eu de asta ma tem... ca zilele astea am fost tare ocupati cu curatenia in casa,dat cuvar,vopsit...si ea sta cu fata,ea de cand sa intors na facut decat o oala cu mancare... E prea "suspect" de ce giuli se comporta asa,iar dupa cateva zile fara soacramea e normala inapoi. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Mirunah te asteptam cu drag in club. Iar tie iti doresc sa treaca timpul cat mai repede, sa iti poti tine bebele in brate
CrisM, foarte bine a pus in greutate bebelina ta. Pune wrap-ul cat mai repede in functiune, o sa vezi ca ajuta si impotriva colicilor. Iar bebelinei o sa ii placa maxim sa stea lipita de tine si o sa fie linistita.
Alina si Andreea, mersi pt raspunsuri. Eu momentam ma informez si ma pregatesc de diversificare. Am fost azi la control si la vaccin, e in regula si K, a luat bine in greutate si inaltime. Diversificarea o incepem la 6 luni. Dr zice ca lp o data pe saptamana tot alaptat exclusiv se cheama. Dar daca era pe lp sau mixt preponderent lp atunci ea recomanda sa incepem diversificarea pe la 4 luni jumate. Argumentul ei: organism bebe pregatit si pt solide. Si desi lp ate vitaminele si Mineralele necesare pt bebe, ca si la adulti, ea recomanda ca acestea sa se ia pe cat posibil din hrana si nu din suplimente, fie ele chiar si din lp. Pe mine m-a convins Argumentul ei, pare ok. Eu oricum am inceput sa o mai iau cu noi la masa si a lins deja un castravete, ardei, morcov si o fasie de varza |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| delia.c.yaya wrote:
Am observat ca nu e varsta atunci cand soacramea e la munca. Tine locul la alta badanta cateva.zile sau o zi pe saptamâna. In prima zi e jale cu ea,dar a doua zi redevine cea dinainte. Sta cuminte in pat se joaca,nu mai face urat daca sta singurica dimineata se trezeste gangurind. Cum sta soacramea vreo 3_4 ore cu ea gata,incepe sa urle. Am observat si ca nu mai gangureste cand soacramea e de fata. Oare sai faca.ceva si eu nu stiu?! Eu de asta ma tem... ca zilele astea am fost tare ocupati cu curatenia in casa,dat cuvar,vopsit...si ea sta cu fata,ea de cand sa intors na facut decat o oala cu mancare... E prea "suspect" de ce giuli se comporta asa,iar dupa cateva zile fara soacramea e normala inapoi.
Oh, atunci nu stiu la noi asa a fost, trebe mereu sa ii schimb activitatile sa nu se plictiseasca, in rest e un copil f cuminte, cat mai sta soacra la voi? Incearca sa stai cat de mult poti cu ea ca are nevoie de tine acum cel mai mult, sau pune-o in sistem de purtare si poart-o cu tine... Eu si cand dau pe bebe la sotul meu in jumate de ora ii zic : daca vrei il iau eu.. Mi se face dor de el, nu l-as lasa cu nimeni si nu l-as dezlipi de mine :))) is exagerata stiu dar l-am asteptat f mult si dupa sarcina pierduta abia am asteptat sa il nasc si sa stau tot cu el.. |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| MaryPoppins wrote:Miruna, te asptem cu drag si tinem pumnii sa fie totul bine Cris, foarte bine a crescut micuta ta. Cu wrapul elastic poti incepe de pe acum sa exersezi prin casa, ai sa vezi ca e foarte usor de folosit. Asta si ca sa mai profiti de vremea racoroasa, ca mai apoi o sa fie prea cald pt el. Cat despre papatul noaptea, ma gandesc ca e greu, dar e si o parte buna in asta, ca noaptea se stimuleaza cel mai bine lactatia iar ea se hraneste si hidrateaza corespunzator. Reusiti acum sa papati fara protectiile de silicon? Deocamdata mancam tot cu protectiile de silicon. Am incercat eu acu vreo 2 sapt si fara dar nu am reusit cine stie ce. A mancat putin de la un san fara protectie, dar apoi s-a enervat ca a obosit si nu mai avea de ce sa apuce. Dr pediatru si doctorita de familie mi-au zis sa incerc fara protectii pe la 2-3 luni pentru ca acum e inca mica. Multumesc de sfaturi, chiar de azi o sa incep sa o port in casa si sper ca pe duminica sa ies si afara cu ea in wrap. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Cris cand ai timp poate iti faci un ticker de bebe? :) sa vedem varsta, o sa il folosim si la casuta noua
——— Is fericita ca l-am pus iar in patut, de la 9:30, acum s-a foit sa pape, yupiiii. Sper sa doarma ok si de acum ca in pat cu noi se trezea f des - oarecum si de asta a dormit cu noi in pat sa nu il tot ridic din patut sa il linistesc. Dar poate a trecut perioada si ii e mai bine in patut singurel. Bine ar fi, dorm stramb cand e langa mine.. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea06 wrote:Chris cand ai timp poate iti faci un ticker de bebe? :) sa vedem varsta, o sa il folosim si la casuta noua ——— Is fericita ca l-am pus iar in patut, de la 9:30, acum s-a foit sa pape, yupiiii. Sper sa doarma ok si de acum ca in pat cu noi se trezea f des - oarecum si de asta a dormit cu noi in pat sa nu il tot ridic din patut sa il linistesc. Dar poate a trecut perioada si ii e mai bine in patut singurel. Bine ar fi, dorm stramb cand e langa mine.. De o saptamana l-am luat si eu in pat, intre noi, din acelasi motiv, ca se trezeste f des si sa nu ma mai ridic. Se foieste si in pat la fel, azi noapte m-am trezit de vreo 10 ori . Ma simt de parca m-a batut cineva toata noaptea. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| De la o luna jumate doarme in patutul ei. Dar de cateva zile se trezeste noaptea si nu vrea sa doarma decat in brate la mine. Azi noapte nu am rezistat si am adus-o la noi in pat, dar a fost groaznic, s-a zvarcolit tare, nici sanul nu o linistea. De dormit nu am dormit nici eu, asa ca ea in patul nostru nu mai e o solutie. |
|

| AleC wrote:De o saptamana l-am luat si eu in pat, intre noi, din acelasi motiv, ca se trezeste f des si sa nu ma mai ridic. Se foieste si in pat la fel, azi noapte m-am trezit de vreo 10 ori  . Ma simt de parca m-a batut cineva toata noaptea.
Stiiiiiu cum e. Faza e ca tot des se trezeste si in patul mare, doar ca e mai usor sa ii dau titi repede sa adoarma. Dar eu tot chinuita si dorm stramb cum se aseaza el si atipeste nu il mai mut deloc.
Azi noapte cum a mancat asa la 3, pus in patut, la 4 s-a trezit.. si l-a luat sotul si a zis ca e rece baiatul, ca nu sta invelit si cu vremea asta e mai racoare asa. Eu l-am imbracat dar cica pe fata e rece si m-a sabotat si a dormit intre noi pana la 8. Cu vreo 5 treziri cred. Arghhh. Azi incerc iar sa il mut in patut ca asa bine am dormit 9-3... |
|

| Ana f putin a dormit in patut in primele zile, apoi am luat-o in pat cu babynest si f rapid am si scos-o din babynest pt ca nu aveam loc suficient in pat :) si noi dormim intepeniti pe marginea patului, dar deocamdata ne e foarte bine asa, ea doarme dusa daca ne simte langa ea si cand vrea sa pape o simt la prima foiala. Inainte imi era mai greu cu sculatul in fund ca sa o alaptez, dar acum doar o trag langa mine sa o mufez si mai atipesc si eu in timp ce ea mananca :)) |
|
| Cineva a invatat sa se rostogoleasca
https://imgur.com/a/Yz7XVVS
|
|

|
Hihi, cred ca urmeaza sa pui gratii la pat tare voinica Giulia iar bulanasele alea is delicioase |
|

| Bravo Giuliaaaa
Eu am o lista luuunga de to do legat de casa si curatenie in special.. cam pregatesc terenul pt cand incepe micutul sa iasa din sfera covorului cu mult (ca deja iese), sa adun toate din cale, sa le depozitez in birou, sa urc si leaganul ca deja nu il mai folosim.. tre 2 cutii mai mari pt jucarii cu capac sa pot pune una peste alta. Sa eliberez mai multe ca sa pot aspira si mopa mai usor.
Tre sa comand si ceva produse biolu, mi-am luat un spray universal de portocale de la ei si imi place f mult. Pe zuzu shop l-am gasit cand mi-am luat lennyul. O sa comand si pt podele, pt masina de vase, pt vase manual.. |
|

Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Fetelor bebele meu doarme tot pe burta nu pot nici cum sa il fac mai mult de o ora sa doarma pe spate. Nu e asta o problema insa are capul bine format si nu vreau sa si-l deformeze. Doarme mereu pe burta si cu capul spre partea dreapta. Se mai poate deforma? Are deja 4 luni, da altfel nu ii place |
|
|
|