Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AriaM
Scris: Wednesday, June 27, 2018 2:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
Treaba de peste zi o fac seara dupa 9. Si mandra mea se culca pe la 8 jumate 9,noaptea pe la 4-5 vrea mancare sau leganat sau ambele, la fel pe la 7,dupa care doarme pana la 9-9 jumate. Dupa aceea mai doarme cate o jumatate de ora la fiecare 2 ore. Chiar nu am ce sa fac in jumate de ora, doar sa mananc, sa imi beau cafeaua in liniste sa vad ce se mai intampla pe net. In concluzie, mesajul meu nu e de nicium ajutor pt tine, atat ca vezi ca se poate si...hmmm altfel grup

Rox4n1k4 wrote:
Cum dorm bebelusii vostri la 4 luni jumate? As vrea sa schimb ceva sa ii lungesc noaptea insa nu stiu cum. Adoarme pe la 8, 8 jumate seara, pana la 5-6 dimineata, si de la 8-9 iar pana la 12-1 la amiazi si apoi nu mai doarme asa bine pana seara la 8 iar, faza e ca apuc seara dupa ce il adorm sa mai fac ceva treaba si ma pun tarziu in pat pe la 12 si la 5 sunt terminata cand imi da trezirea. Daca as reusi cumva sa il fac sa doarma pana pe la 7-8 ar fii super pentru amandoi..se trezeste la zgomote si cand doarme nu reusesc ziua sa fac mare lucru, desi ii pun camera video si inchid toate usile dupa mine uneori aude de zici ca doarme langa mine, si nu in cealalta camera..si cand e treaz tot la mami in brate e mai bine. Am si sistem de purtare da nu is asa eficienta cu el, nu ma pot apleca, etc.,doar ma pot plimba. Cum reusiti sa va faceti treaba ziua? uff
AriaM
Scris: Wednesday, June 27, 2018 2:23 PM
Nivel

Ahh si cand i-am povestit pediatrei ce program are, mi-a spus sa o invat cu 2 somnuri mai lungi peste zi. Aham, si marmota invelea ciocolata. Daca nu doarme la 2 ore pai am show de show, nu ma pot intelege cu ea
alina89
Scris: Wednesday, June 27, 2018 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
AriaM wrote:
Ahh si cand i-am povestit pediatrei ce program are, mi-a spus sa o invat cu 2 somnuri mai lungi peste zi. Aham, si marmota invelea ciocolata. Daca nu doarme la 2 ore pai am show de show, nu ma pot intelege cu ea

Eu nu stiu cum mai vin unii cu ideile astea crete Lol nu ti-a dat si vro reteta magica? E aceeasi care era impotriva sistemelor si pentru diversificarea la 4 luni? ras
AriaM
Scris: Wednesday, June 27, 2018 3:00 PM
Nivel

Da, ea e cea cu diversificarea la 4 luni. Impotriva sistemelor era alt pediatru, cel cu care facusem eco de sold Lol

alina89 wrote:

Eu nu stiu cum mai vin unii cu ideile astea crete Lol nu ti-a dat si vro reteta magica? E aceeasi care era impotriva sistemelor si pentru diversificarea la 4 luni? ras
Rox4n1k4
Scris: Wednesday, June 27, 2018 3:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/25/2017
AriaM wrote:
Treaba de peste zi o fac seara dupa 9. Si mandra mea se culca pe la 8 jumate 9,noaptea pe la 4-5 vrea mancare sau leganat sau ambele, la fel pe la 7,dupa care doarme pana la 9-9 jumate. Dupa aceea mai doarme cate o jumatate de ora la fiecare 2 ore. Chiar nu am ce sa fac in jumate de ora, doar sa mananc, sa imi beau cafeaua in liniste sa vad ce se mai intampla pe net. In concluzie, mesajul meu nu e de nicium ajutor pt tine, atat ca vezi ca se poate si...hmmm altfel grup

Oh, credeam ca sunt singura, citisem undeva ca trebuie pus la somn tot la 90 de minute, o sa incerc de azi, multe mamici erau multumite daca adormeau bebele inainte sa fie epuizat, si era mult mai odihnit si cuminte, mie imi cere f des san si azi noapte din ora in ora cred, nu ma prea uit la ceas ca is adormita si nu ma trezesc de tot, uneori am impresia ca cere mai des in loc sa rareasca ca e mai mare... Lol
MaryPoppins
Scris: Wednesday, June 27, 2018 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Dea, cum sunteti azi, a papat mai bine Ema? La noi a fost relativ ok azi, doar pe seara vreo doua episoade in care a plans cand am vrut sa o pun la san. Trebuie sa o plimb in brate, sa o linistesc si abia apoi mananca. E clar ca o deranjeaza refluxul ala pale

Si o intrebare pt fetele care ati facut rotarixul, de unde l-ati cumparat si cat a costat? Dc se ia din farmacie trebuie reteta, asa-i? Eu am uitat sa intreb MF si nici ea n-a zis nimic, dar luni merg dupa CM si vreau sa discut cu ea si despre asta.
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, June 27, 2018 10:05 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Deci turbez ca un caine in lesa. Soacramea mia invatat fata numai in brate. Nu mai sta singurica la tv ca inainte sau sa se joace in playmate sau pur si simplu sa se uite la carusel. Cum o intind pe pat,gata,urla. Nici scutecul nu il pot schimba fara plans. Si intinsa sta uneori numai daca vorbesti nonstop cu ea sau te joci cu ea. Daca ma opresc un minut urla.
Si chiar mam luat de ea. Ca "a crescut de asta". A n**bii dracie,"a crescut" chiar fix de cand sa intors ea. Ea in 3 saptamani pleaca si o sami fie un chin. Giulica mea isi facuse singurica un program. E total data peste cap.
alina89
Scris: Wednesday, June 27, 2018 10:26 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Dea, cum sunteti azi, a papat mai bine Ema? La noi a fost relativ ok azi, doar pe seara vreo doua episoade in care a plans cand am vrut sa o pun la san. Trebuie sa o plimb in brate, sa o linistesc si abia apoi mananca. E clar ca o deranjeaza refluxul ala pale

Si o intrebare pt fetele care ati facut rotarixul, de unde l-ati cumparat si cat a costat? Dc se ia din farmacie trebuie reteta, asa-i? Eu am uitat sa intreb MF si nici ea n-a zis nimic, dar luni merg dupa CM si vreau sa discut cu ea si despre asta.

Da, trebuie reteta pentru Rotarix. Eu l-am luat de la farmacia tei. Stiu ca il au si la catena. Trebuie transportat la rece pana acasa si tinut in frigider apoi tot la rece pana la cabinet.
Rox4n1k4
Scris: Wednesday, June 27, 2018 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 4/25/2017
delia.c.yaya wrote:
Deci turbez ca un caine in lesa. Soacramea mia invatat fata numai in brate. Nu mai sta singurica la tv ca inainte sau sa se joace in playmate sau pur si simplu sa se uite la carusel. Cum o intind pe pat,gata,urla. Nici scutecul nu il pot schimba fara plans. Si intinsa sta uneori numai daca vorbesti nonstop cu ea sau te joci cu ea. Daca ma opresc un minut urla.
Si chiar mam luat de ea. Ca "a crescut de asta". A n**bii dracie,"a crescut" chiar fix de cand sa intors ea. Ea in 3 saptamani pleaca si o sami fie un chin. Giulica mea isi facuse singurica un program. E total data peste cap.

Upsss, eu nu vreau sa te contrazic poate a si tinut-o mult in brate, dar poate fii si varsta, al meu nu l-am dus mult in brate si pe la 3 luni si ceva la fel avea faza in care vroia sa vada toata casa, dus in brate, asa si dormea, inca nici acum nu sta pe spate nici leganat, e o faza, pana incepe sa stea in fund sa se joace si sa prinda jucariile f bine in mana. Incearca sa ii pui jucarii deasupra, eu am un suport cu multe agatate si asa mai sta incearca sa le prinda in mana, sau pe burta daca sta deja cu jucarii in fata si ceva ce canta sa ii distraga atentia... Eu mai am si un scaun de bucatarie care se lasa tare pe spate, acolo il mai pun sa ma vada ii pun jucarii si eu mai fac una alta, cand e odihnit sta, dar cand e obosit, doamne fereste sa il las din brate... Lol
Dea22
Scris: Thursday, June 28, 2018 12:12 AM
Nivel

Inregistrat: 11/7/2017
MaryPoppins wrote:

Astazi a fost un pic mai bine. Am mai introdus o masa si din 6 mese la 2 nu am reusit sa o fac sa pape tot,dar partea buna e ca de ieri pana azi a pus la cantar 90 de grame. Stiu ca nu e relevant de pe o zi pe alta dar fata de zilele trecute,cand punea 10g pe zi,e super ok.
AriaM
Scris: Thursday, June 28, 2018 8:28 AM
Nivel

Salut mamici!
O intrebare celor care au inceput diversificarea: ati facut inainte un curs de prim ajutor? S-a inecat pana acum bebele cu mancare? Daca da, ce fel de mancare era si ce ati facut voi? Mersi
Andreea06
Scris: Thursday, June 28, 2018 10:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
AriaM wrote:
Salut mamici!
O intrebare celor care au inceput diversificarea: ati facut inainte un curs de prim ajutor? S-a inecat pana acum bebele cu mancare? Daca da, ce fel de mancare era si ce ati facut voi? Mersi

Nu am facut curs dar am urmarit pe yt multe filmulete specializate.
Nu am patit sa se inece, doar gag ce a mai avut. Cand simte ceva mai ciudat tuseste singurel, chiar intr-un video zicea ca daca bebe stie sa tuseasca sa il lasam sa faca asta intai si apoi sa intervenim daca trebuie, cand tusea scade ca intensitate si nu e eficienta.
alina89
Scris: Thursday, June 28, 2018 10:28 AM
Nivel

AriaM wrote:
Salut mamici!

Eu nu am facut, m-am uitat pe youtube si mai rau m-a lovit panica. Eu il las sa gestioneze singur situatia, ii vorbesc calm si il las sa tuseasca fara sa ma agit, dar la noi nu a fost ceva grav pana acum cat sa ma faca sa il ridic din scaun si sa aplic metoda.

Pana la urma incepeti de acum?
CrisM
Scris: Thursday, June 28, 2018 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Neata fetelor!eu tot va urmaresc dar parca nu mai apuc sa scriu nimic.
Bebelina mea a facut pe 24 o luna si de la 2800g a ajuns la 3650g. Ieri am fost la dr sa facem un vaccin pr care trebuia sa il faca in maternitate dar nu il aveau. Am scapat cu bine si de vaccin, fara reactii adverse. De vreo doua zile am inceput si noi niste episoade mici de colici. I-am dat bonisan pana acum si de ieri am luat si infacol. O mai supara nasucul ca face mucisori si nu poate sa respire. Am constatat ca avem aerul foarte uscat in casa si am luat un umidificator. Pare ca respira mai bine de cand cu umidificatorul. Bebelina mea are si noaptea mese, se trezeste cam la 2-3 ore sa pape. Sper ca la un moment dat sa mai rareasca mesele si sa mareasca intervalelr de somn. Am si eu un wrap elastic si as vrea sa incep sa o port de saptamana viitoare.
Mirunah
Scris: Thursday, June 28, 2018 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Mamici, duminica schimb si eu casuta. Deci trebuie sa ma primiti la voi.
La 9:30 vom intra in operatie!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.