Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:
Deci e ok dupa un an de la ceza sa inceapa iar o sarcina noua? Pentru uter adica. Eu n-am intrebat inca.. nu ne grabim tare :)) cred ca pe la 2 ani al lui bebe sa raman..
La controlul de 6 luni mi-a zis ca uterul e pregatit dar sa astept menstruatia si sa las 2-3 cicluri. Mi-a venit in ziua in care bebe a implinit 8 luni. E mai bine dupa 2 ani, pt ca e greu sa fii gravida si sa-l ridici pe copilas in brate. El nu stie si o sa ceara... |
|

| alina89 wrote:Wow, ce super ca v-a dat acordul dejaaa. Doctora mea (fosta) imi spusese ca in carte scrie 2 ani intre nasteri, dar ea imi recomanda 1a6l minim pana sa raman iar, acum caut doctora noua sa vedem ea ce zice. Azi sunt z1 pt a 4a oara Vad ca ai aceeasi frica ca mine cu operatia Daaa, desi m-am dus sa nasc relaxata ca o floricica Acuma cu bebe mi se pare greu sa fiu internata, apoi sa ma misc greu.. el va fi in perioada cand vrea sa alerge si nu va sta locului, il vad de pe acuma. Totusi nu as astepta 2 ani, as vrea sa nasc cand se apropie de final cei 2 ani acasa si sa leg inca 2. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Inawar wrote:Daaa, desi m-am dus sa nasc relaxata ca o floricica Acuma cu bebe mi se pare greu sa fiu internata, apoi sa ma misc greu.. el va fi in perioada cand vrea sa alerge si nu va sta locului, il vad de pe acuma. Totusi nu as astepta 2 ani, as vrea sa nasc cand se apropie de final cei 2 ani acasa si sa leg inca 2.
Exact asa as vrea sa fac si eu, dar pe cat de nerabdatoare sunt pe atat de frica imi e. Tot ca floricica am fost sa nasc, acum insa probabil imi vor face un calmant sa imi poata face anestezia de frica ce o sa imi fie Oricum noi vrem, dar nu stim cand ne va iesi o sa fie greeeu, dar si ff frumos |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Inawar wrote: Da, e vecin cu primul :) Abia am reusit sa-l pozez ca nu vroia sa stea nicicum.
Ce scumpel cu iepurasi |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Deci Ana nu mai vrea si nu mai stie sa suga la biberon azi noapte n-a supt deloc si am zis ca hai sa incerc sa golesc sanii cu pompa - evident ca n-au iesit mai mult de cativa stropi (aviz proaspetelor mamici care se streseaza ca nu iese la pompa), dar am zis ca nu vreau sa-i arunc si chiar voiam sa testez daca mai ia biberonul sau nu. Si pur si simplu nu il vrea, se stramba si il scuipa afara, i-am si stors lapte in gura si nu vrea. Ultima data cand a papat din biberon cred ca avea vreo 3 saptamani, cam tot de pe atunci a inceput sa scuipe si suzeta. Asa ca traiasca tzatzele, doamne ajuta sa intretinem lactatia cat mai mult ca altfel ramane copilul flamand |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sincer fetelor, am ramas acasa cu fata plangand. Au avut grija sa-l gobeasca pe barbatumiu pana la ultimul cent,nici macar la facturi nu au contribuit. Am ramas fix cu banii prt botez,nici nu stim daca ne ajung. Si acuma cucoanele sau dus sasi cumpere de imbracat si prostii de noi,ca parinti,o sa fim in blugi. Frumos nu?! |
|

| delia.c.yaya wrote:Sincer fetelor, am ramas acasa cu fata plangand. Au avut grija sa-l gobeasca pe barbatumiu pana la ultimul cent,nici macar la facturi nu au contribuit. Am ramas fix cu banii prt botez,nici nu stim daca ne ajung. Si acuma cucoanele sau dus sasi cumpere de imbracat si prostii de noi,ca parinti,o sa fim in blugi. Frumos nu?!
Of, nu iti mai face inima rea, daca atata le duce capul.... si bunul simt. Vezi si tu in dulap ce aveti mai de ocazie si lasa-le pe ele in ignoranta lor. Noroc ca scapi acus de ei.. Iar daca mai apoi contribuie sotul muuult sa trimita in tara bani, ai o discutie cu el despre cat si cum e ok sa va fie si voua bine, in primul rand. |
|
| Andreea06 wrote:
Of, nu iti mai face inima rea, daca atata le duce capul.... si bunul simt. Vezi si tu in dulap ce aveti mai de ocazie si lasa-le pe ele in ignoranta lor. Noroc ca scapi acus de ei.. Iar daca mai apoi contribuie sotul muuult sa trimita in tara bani, ai o discutie cu el despre cat si cum e ok sa va fie si voua bine, in primul rand.
Daca as putea offf... Nu-mi fac griji cu trimisul banilor, ca nu a facut asta niciodata si el asa nu da bani.
Dar sa vedeti faza. Ma sunat barbatumiu ca a gasit el o rochi?a faina si ieftina si sa ma imbrac ca vine dupa mine. A venit singur, am probat rochita (suuuper chiar,are gusturi bune ) si cand sa plateasca cardul lui missing! Am cautat de nebuni. Neam dus la magazinul care a fost inainte si nimic. Am.zis ca la pierdut si gata. Rochita mmea sa dus. Azi dimineata apare misterios cardul. La "gasit" soacramea in bucatarie sub masa. Cum?!nu stiu, am rascolit toata casa aseara si nimic. Cum a ajuns cardul acolo daca el il tinea in portofel.?! Eu iam zis ca sigur ele au facut asa ca sa numi iau nimica. Eu una innebunesc. Inca 3 saptamani si pleaca... |
|

| Va invit la o felie de tort https://ibb.co/f5S5H8 https://ibb.co/dxqxVT |
|

| La multe lunite Giulia!
Delia mergeti azi iar si ia rochita, fa-le in ciuda |
|
| Delia, soacrata m-a imbolnavit pe mine eu o luam taras de par si o urcam in avion sau ii aruncam lu al meu chilotii pe geam sa se duca cu tot cu ea de unde au venit
Ma scuzati, eu nu sunt agresiva de el.. dar unii oameni au talent sa scoata dracusoru din mine |
|
| Andreea06 wrote:La multe lunite Giulia! Delia mergeti azi iar si ia rochita, fa-le in ciuda
Multumesc
Mi-am luat si parca tine Dumnezeu cu mine. Am iesit "sa luam paine", si era un magazin cu haine langa si am intrat doar sa vad ce e. Si mi-am gasit o rochie si mai faina ca aia de ieri. Pufneau cand mau vazut cu ea o dadeau la intoarsa ,"ca te face cam grasa",leam zis ca numi pasa, "inainte eram scandura,acuma am forme,am fund,am sani,masimt mai bine asa"... |
|
|
Aoleu!! ce fain arata...trebuie sa dau comamda de tort ptr botez...chiar uitsem |
|
|
La multi ani! asa pofta am de o feliuta! |
|

| La multi ani! |
|
|
|