Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ?i avem cercelusi
https://imgur.com/a/0PHZnY9 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
|
Super, is foarte frumosi, sa ii stapaneasca sanatoasa |
|

| Are mama o karatista
https://www.youtube.com/watch?v=oOsAo_J_eGM |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
|
Ce frumosi sunt |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| He he, asta e inceputul :)
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
Ce tacticoasa e! Isi alege tinta si da |
|

| Dea22 wrote:Si noi ne am dorit un baietel la inceput,dar acum n as da bebita mea nici pe 5 baietei Tati spera ca mai facem unul si o sa fie baietel,dar pe mine nu m ar deranja inca o fetita Fetelor,aveti curaj sa va apucati de al doilea? Noi aveam in plan ca ne apucam imediat ce medical o sa fie fie voie, dar acum nu sunt asa sigura ca e o idee buna Si noi ne mai dorim un bebe, de preferat fetita de data asta dar mi-ar fi la fel de drag daca e tot baietel. Chiar nu mi-ar parea rau. Am primit unda verde sa ne apucam din momentul in care vine menstruatia si sa mai las 2-3 cicluri. Tocmai ce mi-a trecut al doilea si cred ca mai ne protejam un pic. Ma apuca groaza cand ma gandesc la operatie si recuperarea de dupa, chiar daca mi-am revenit repede. |
|

| Curajoase voi mamicile care vreti bebe asa de repede :) noi ne gandim la 4-5 ani diferenta, sa avem timp suficient sa ne bucuram de viata in trei. Pana sa raman insarcinata nici nu imi doream al doilea copil, dar acum vreau pt ea, sa nu fie singura. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, lu Giuli i se vad doua dungi albe la gingia de jos  am incercat sai fac poza dar nu reusesc... Matti are de 2 luni asa si degeaba |
|

| La noi azi de dimineata a aparut si dintisorul nr 2! A fost mai marait de ieri, a dormit reprize scurte si credeam ca poate are crampe sau ceva ca a mai partzait asa. Peste o saptamana plecam in vacanta, speram sa fie liniste si pace :) |
|

| Andreea, observ noul statut de moderator Acum te poti ocupa de casute cu drepturi depline de editare! |
|

| Inawar wrote:Andreea, observ noul statut de moderator Acum te poti ocupa de casute cu drepturi depline de editare!
Da da :) doar ca nu pot edita postarile mele mai vechi de 1 zi sau cam asa si nu pot modifica aici casuta cu tickerele.. la urmatoarea facem ca la carte :)
Dintisorul 2 tot jos? |
|

| Inawar wrote: Si noi ne mai dorim un bebe, de preferat fetita de data asta dar mi-ar fi la fel de drag daca e tot baietel. Chiar nu mi-ar parea rau. Am primit unda verde sa ne apucam din momentul in care vine menstruatia si sa mai las 2-3 cicluri. Tocmai ce mi-a trecut al doilea si cred ca mai ne protejam un pic. Ma apuca groaza cand ma gandesc la operatie si recuperarea de dupa, chiar daca mi-am revenit repede.
Deci e ok dupa un an de la ceza sa inceapa iar o sarcina noua? Pentru uter adica. Eu n-am intrebat inca.. nu ne grabim tare :)) cred ca pe la 2 ani al lui bebe sa raman.. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Inawar wrote: Si noi ne mai dorim un bebe, de preferat fetita de data asta dar mi-ar fi la fel de drag daca e tot baietel. Chiar nu mi-ar parea rau. Am primit unda verde sa ne apucam din momentul in care vine menstruatia si sa mai las 2-3 cicluri. Tocmai ce mi-a trecut al doilea si cred ca mai ne protejam un pic. Ma apuca groaza cand ma gandesc la operatie si recuperarea de dupa, chiar daca mi-am revenit repede.
Wow, ce super ca v-a dat acordul dejaaa. Doctora mea (fosta) imi spusese ca in carte scrie 2 ani intre nasteri, dar ea imi recomanda 1a6l minim pana sa raman iar, acum caut doctora noua sa vedem ea ce zice. Azi sunt z1 pt a 4a oara
Vad ca ai aceeasi frica ca mine cu operatia |
|

| Andreea06 wrote:
Da da :) doar ca nu pot edita postarile mele mai vechi de 1 zi sau cam asa si nu pot modifica aici casuta cu tickerele.. la urmatoarea facem ca la carte :)
Dintisorul 2 tot jos?
Da, e vecin cu primul :) Abia am reusit sa-l pozez ca nu vroia sa stea nicicum. Inawar attached the following image(s):

|
|
|
|