Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, June 20, 2018 3:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins
Scris: Wednesday, June 20, 2018 4:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
delia.c.yaya wrote:
In sfarsit!Lol

Surpriza de azi (asa ca dupa vaccin):

https://youtu.be/eU9kmfJ4M3A

Doamneee, cat e de dragalasa hearts hearts hearts sa stii ca m-am emotionat, abia astept si eu momentul asta coeur desi Ana cred ca o sa-mi rada de pe spate, nici o sansa sa stea asa pe burtica in curand Lol
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, June 20, 2018 4:27 PM

MaryPoppins wrote:

Doamneee, cat e de dragalasa hearts hearts hearts sa stii ca m-am emotionat, abia astept si eu momentul asta coeur desi Ana cred ca o sa-mi rada de pe spate, nici o sansa sa stea asa pe burtica in curand Lol

Doar in pozitia aia râde ?i doar la tatihohot
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, June 20, 2018 8:54 PM

Off..Giulica mea maraie in somn...si doarme incontinuu, se trezeste,papa si somnic. Am verificat locul cu pricipa si are o mica galma si incepea sa planga cnd am atinso. Aia de acolo miau zis sa nui fac nimic,nici masaj,nici sa pun comprese...uff
AriaM
Scris: Wednesday, June 20, 2018 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Poti sa ii pui niste comprese cu apa calduta, rau nu o sa-i faca, ba dimpotriva. Mie asa mi-au recomandat si galmele s-au dus dupa o zi. Acum ca s-au dus din cauza compreselor sau nu, nu stiu.

delia.c.yaya wrote:
Off..Giulica mea maraie in somn...si doarme incontinuu, se trezeste,papa si somnic. Am verificat locul cu pricipa si are o mica galma si incepea sa planga cnd am atinso. Aia de acolo miau zis sa nui fac nimic,nici masaj,nici sa pun comprese...uff
alina89
Scris: Wednesday, June 20, 2018 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:
La multe lunite Davidut de Alina! hainoroc

Multumeeesc!!! V-am mai povestit cum mor de dragul lui? Lol computerlove

Azi am trecut prin niste faze hahaha... 1. In parc la locul de joaca pt copii se plimba fericit un "soricel". Nu avea niciun stres pale
Acum seara tot in parculet s-a repezit o fetita ft agresiv la David, el dormea in carut, sa ii ia suzeta. Pff ce sperietura am tras, sotul s-a speriat ca nu stia ce vrea sa faca si a prins-o de mana sa o opreasca.. avea cam 2 ani, 2 si umpic, cred ca era in perioada de renuntare la suzeta. uff evident ca mi l-a trezit..
alina89
Scris: Wednesday, June 20, 2018 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
delia.c.yaya wrote:
In sfarsit!Lol

Cam pe la 2 luni a ras si al meu asa, era in brate la tati si eu ma aplecasem sa ridic ceva de jos, asa amuzant i se paruse ca s-a pus pe ras in hohote Lol
Inawar
Scris: Wednesday, June 20, 2018 10:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
delia.c.yaya wrote:

Pai o doare locul unde s-a facut vaccinul. Noua ne-a zis sa nu ajunga apa acolo si sa sarim peste baita in ziua aia. Prima zi a fost marait si plangacios, a doua zi totul ok.
Andreea06
Scris: Wednesday, June 20, 2018 11:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
delia.c.yaya wrote:
In sfarsit!Lol

Ce scumpica e!!

Alina, soriceeeel????? OMG cred ca lesinam.
Inawar
Scris: Wednesday, June 20, 2018 11:07 PM
Nivel

Ale29 wrote:
Mamici care ati inceput diversificarea, ce canuta pt apa folositi la bebei?
Noi nu ne prea descurcam cu bautul din nicio canuta din aceea cu cioc, am incerat mai multe variante si cred ca nu stie cum sa traga din ea...

Daca aveti vreo recomandare, va rog sa ne ajutati; as vrea sa scapam si noi de bautul apei cu lingurita.. Boredom

Scz daca s-a mai discutat despre acest subiect, cred ca mi-a scapat.

Eu am luat cana cu pai de la Avent, e mai greu de folosit, trebuie sa traga bine din pai dar incet, incet s-a descurcat. Fetita unei prietene nu a reusit sa bea din genul asta doar din sticla cu dop de bebe. Ramane sa mai incerci sa vezi cu ce ii place.
Inawar
Scris: Wednesday, June 20, 2018 11:08 PM
Nivel

La multe lunite lui David! Sa creasca mare si sanatos computerlove
Inawar
Scris: Wednesday, June 20, 2018 11:13 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Brancoveanu, Balcescu, Iosefin, asta e aria noastra de acoperire :)) e super vremea, sper sa mai tina un pic. Mi-a placut si furtuna de ieri, asa aer curat se respira dupa :) fain ca iesiti si dimineata, mie imi e lene chiar si dc ne trezim mai repede.

Noi suntem prin Buziasului, dar dimineata pe la 9-10 il pun in carut si mergem la cumparaturi, Lidl, profi. Nu mult, cateva chestii care le pun in cosulet la carut. Nu in fiecare zi, de 3 ori pe saptamana. Ma ajuta si pe mine sa ma mai tonifiez Lol p
Inawar
Scris: Wednesday, June 20, 2018 11:17 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Hehe ce baiat mare hearts

De asta ma tem si eu maxim, acum noi suntem la etapa de stat in fund si ridicat in picioare sustinut. Faza e ca lasat in fund pe covor tot ii asez perne in jur ca el inca nu stie sa puna mana mereu daca se dezechilibreaza sa cada intr-o parte. Hai ca pe spate n-are ce face, dar intr-o parte uneori blocheaza cu mana alteori cade ca o petala, lin si sigur ca face bufhohot
Mi-e groooaza de accidente, de lovituri, l-am pazit de numa' sa nu cada din pat, de pe canapea, il pun mereu pe jos dar deja iese de pe covorul camerei peste care am pus covorasul lui. Cred ca o sa cautam sa luam puzzle din ala piese patrate de spuma, sa mai pun prin casa..

Eu am luat covor din acela puzzle dar a ajuns pe terasa din aprilie, o data cu vremea buna si acolo a ramas. In camera la el am pus temporar covorul ala luat din dormitor, unde era pe post de traversa. Pe la 6 luni asa era si el, nu avea stabilitate si se lasa pe o parte.
Inawar
Scris: Wednesday, June 20, 2018 11:26 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Acum vad poza :) dragul de el, cat drum a mai parcurs singurel :))

Daaa, s-a dus in 4 labe pana la pat si de acolo a avut sprijin sa se ridice :))
Mie nu-mi venea sa cred ca se tine singur de pat, pana acum doar in patut facea asta.
MaryPoppins
Scris: Wednesday, June 20, 2018 11:40 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
La multe lunite inainte, Davidut computerlove hearts

Delia, aceleasi manifestari am avut si noi dupa vaccinuri dar a doua zi a fost ca noua. Nu i-am facut nimic si nu i-am dat nimic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.