Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Sunday, June 10, 2018 11:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
AriaM wrote:
Vaaai, de cateva zile am descoperit si noi pozitia de care vorbesti. E minunata, imi place la nebunie coeur

Pff, ce imi doresc si eu sa experimentam tot felul de pozitii, dar ciu ciu ca la noi e complicat cu mufatul si musai sa am pozitie buna sa fac si compresii pe san in timp ce suge Crazy

Si eu am avut zile in care m-am chinuit cu lactatia, dar ziua o fugaresc si eu cu sanul, i-l var in gura si din ora in ora, mai ales acum ca e cald si imi e frica sa nu se deshidrateze Lol plus ca ea nu suge decat o singura data in intervalul 12 noaptea - 8 dimineata, asa ca trebuie sa recuperam ziua.

Consultanta mi-a recomandat ceai de schinel, conuri de hamei si ruta caprei. Ruta caprei nu am gasit la plafar, doar celelalte doua le-am combinat. Daaaar, nush care din ele e atat de amar ca ma tin de nas cand il beau. Jur, e bun de dat la dusmani sa bea hohot mai iau si capsule de schinduf fara stirea ei, a zis ca nu prea e ok sa iau avand tiroidita Hashimoto, dar analizele is ok si endocrinoloaga a zis ca le pot lua. Nu stiu daca o fi efectul placebo, dar pare sa fie ok lactatia acum, nu curg rauri de lapte din sanii mei dar pare ca e suficient pt pitica.
MaryPoppins
Scris: Sunday, June 10, 2018 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Inawar wrote:
Buna dimineata mamici!
Nu am mai apucat sa scriu nimic de o saptamana, sotul a plecat putin in Londra cu jobul iar mie imi e tot mai greu. E perioada cand nu sta deloc si vrea numai in picioare sprijinit de mine. Daca ma intind in pat cu tel in mana incepe sa se catere pe mine :))
Am vrut sa merg si eu dar am renuntat, e greu la hotel cu bebe la varsta asta pt ca nu pot pregati 3 mese pe zi. Philips Avent nu am mai luat pana la urma ca nu arata prea bine in interior.
Tot de o saptamana a iesit si primul dintisor hainoroc
Mai marait in unele zile dar noaptea inca doarme bine, imi era frica de nopti albe si poate temperatura.
De ieri a venit mama pe la mine sa ma ajute asa ca imi permit mai multa relaxare yes

Yupyyy, i-ai luat ceva nou lui bebe ca sa marcati momentul? Lol La mine la sat asa e obiceiul, mi-a dat maica-mea bani sa-i cumpar ceva fratelui mai mic, ca eu i-am descoperit primul dintisor ras

Ah, si eram curioasa, ce program de supt are bebe acum ca-i diversficat?
Inawar
Scris: Sunday, June 10, 2018 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
MaryPoppins wrote:

Yupyyy, i-ai luat ceva nou lui bebe ca sa marcati momentul? Lol La mine la sat asa e obiceiul, mi-a dat maica-mea bani sa-i cumpar ceva fratelui mai mic, ca eu i-am descoperit primul dintisor ras

Ah, si eram curioasa, ce program de supt are bebe acum ca-i diversficat?

Nu stiam de obiceiul cu marcarea momentului, credeam ca e doar cand pica si il ia Zana Maseluta :)
Dar coincide cu faptul ca am luat rotobil. Nu aveam de gand, fiind pareri pro si contra, iar el sta deja in picioare daca se tine de ceva insa e de ajutor cand vreau sa pun pregatesc sa pun ceva pe foc si il tin ocupat pe langa mine. Ii place ca are butoane cu luminite si sunete si se plimba in toate directiile. Oricum dupa 15 min se plictiseste dar suficient cat sa mai fac ceva si sa stiu ca e in siguranta. De acolo nu pica. In patut a mai dat cu capul de tablie pt ca nu are stare, desi am protectii dar trage de ele.
La san il pun cam dupa jumate de ora dupa papa si papa putin cat simte nevoia sa completeze si in rest cand il pun la somn. In perioada asta doarme 1-2 ore pe la 10 apoi pe la 14 vreo 2 ore si seara. Noaptea o data se trezeste si apoi dimineata la trezire il mai pun la san. Daca socotesc e cam de 8 ori pe zi. Dar papa la san mult mai rapid, 5-7 minute.

Inawar attached the following image(s):
ade33465-feee-43fe-9834-cf951acf0115.jpeg

delia.c.yaya
Scris: Sunday, June 10, 2018 12:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea06
Scris: Sunday, June 10, 2018 1:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
La multe lunite Ana mica si frumusica! hearts
Andreea06
Scris: Sunday, June 10, 2018 1:14 PM
Nivel

Inawar wrote:

Nu stiam de obiceiul cu marcarea momentului, credeam ca e doar cand pica si il ia Zana Maseluta :)
Dar coincide cu faptul ca am luat rotobil. Nu aveam de gand, fiind pareri pro si contra, iar el sta deja in picioare daca se tine de ceva insa e de ajutor cand vreau sa pun pregatesc sa pun ceva pe foc si il tin ocupat pe langa mine. Ii place ca are butoane cu luminite si sunete si se plimba in toate directiile. Oricum dupa 15 min se plictiseste dar suficient cat sa mai fac ceva si sa stiu ca e in siguranta. De acolo nu pica. In patut a mai dat cu capul de tablie pt ca nu are stare, desi am protectii dar trage de ele.
La san il pun cam dupa jumate de ora dupa papa si papa putin cat simte nevoia sa completeze si in rest cand il pun la somn. In perioada asta doarme 1-2 ore pe la 10 apoi pe la 14 vreo 2 ore si seara. Noaptea o data se trezeste si apoi dimineata la trezire il mai pun la san. Daca socotesc e cam de 8 ori pe zi. Dar papa la san mult mai rapid, 5-7 minute.

Felicitari pt dintisooor!
La noi inca nu se zareste nimic :)
Cred ca e ok masinuta din moment ce deja stie sa mearga si sa tina piciorul corect. Ma gandesc eu..
jumper a avut oare? Eu as lua ca acum asa ii place sa sara cand il tin asa ‘in picioare’ sustinut.
AleC
Scris: Sunday, June 10, 2018 1:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
La multe luni frumoase si sanatoase, Ana! computerlove

Fetelor, eu am deja baiat mare, am fost vineri la control, 8.6kg si 69 cm. newclap
Inawar
Scris: Sunday, June 10, 2018 1:23 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Felicitari pt dintisooor!
La noi inca nu se zareste nimic :)
Cred ca e ok masinuta din moment ce deja stie sa mearga si sa tina piciorul corect. Ma gandesc eu..
jumper a avut oare? Eu as lua ca acum asa ii place sa sara cand il tin asa ‘in picioare’ sustinut.

Nu avem jumper, desi m-am uitat pe la alea sa pun la tocul usii. Asta e primul “gadget” :)
La inceput asa facea, isi flexa genunchii apoi a inceput sa infiga hotarat picioarele.
Daca il ridicam in sus in brate el isi infigea picioarele pe umerii mei si radea de numa. Lol
Andreea06
Scris: Sunday, June 10, 2018 3:46 PM
Nivel

Inawar wrote:

Nu avem jumper, desi m-am uitat pe la alea sa pun la tocul usii. Asta e primul “gadget” :)
La inceput asa facea, isi flexa genunchii apoi a inceput sa infiga hotarat picioarele.
Daca il ridicam in sus in brate el isi infigea picioarele pe umerii mei si radea de numa. Lol

Eu nu am cum sa pun la usa ca nu am marginile acelea, dar ma uitam la cele tip masa de activitati cu chilotel asa si sa dea cu picioarele de o tavita de sub, suspendata. Ma mai gandesc..

Pana una alta returnam recaro si cred ca ramanem la vaya.. e mai ok pt somn, ca pozitie si centurile ca nu sunt asa apropiate ca la recaro si ca au magnet.
Andreea06
Scris: Sunday, June 10, 2018 3:47 PM
Nivel

AleC wrote:
La multe luni frumoase si sanatoase, Ana! computerlove

Fetelor, eu am deja baiat mare, am fost vineri la control, 8.6kg si 69 cm. newclap

Suuuper felicitari!
Noi la 6 luni am avut asa :)
Dea22
Scris: Sunday, June 10, 2018 5:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
La multi ani,Ana! Lumanari

Andreea,pana la 6 luni ai folosit scoica de la carucior cu iso fix ca si scaun de masina? Ai facut drumuri mai lungi?

lore.t.
Scris: Sunday, June 10, 2018 6:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
CrisM wrote:
Buna fetelor!in sfarsit apuc si eu sa scriu un mesaj aici la mamiciyes au trecut 16 zile de cand am nascut dar am impresia ca de fapt au trecut doar doua trei!
Noi suntem bine, am iesit din spital dupa 2 zile. Am ajuns acasa si treptat am inceput sa ne acomodam. Evident ca in primele zile am fost intr-o panica continua :)) acum dupa doua sapt mancam binisor, ne trezim cam de 3 ori pe noapte. Eu am urmarit povestile voastre cu alaptatul si asta voiam cel mai tare sa alaptez. In maternitate doamnele de la neonatologie mi-au zis ca nu am nicio sansa sa alaptez fiindca am mameloane ombilicate! Sa incerc cu protectii! Dupa ceva episoade de plans si jale ale micutei acu papam numai cu protectii dar macar pot sa o alaptez!sper sa intram intr-un ritm si cu somnul si mesele. Va pup pe toategrup

Chris la fel mi-au zis si mie in spital sa ii dau lapte praf ca nu voi putea alapta cu mameloane ombilicate...eu in primele doua zile l-am vazut doar 5 minute :( abia cand am ajuns acasa am inceput sa il alaptez si acum suge mult mai bine dar nu reusesc decat cu mameloane de silicon si dupa suplimentez cu 60 ml de lp ca in prima saptamana mi-a scazut in greutate dupa ce l-am luat acasa si m-a speriat dr neonatoloaga ca nu e ok si acum am frica desi intentionez sa scot de tot laptele praf...acum avem 4,400 :D
Andreea06
Scris: Sunday, June 10, 2018 7:00 PM
Nivel

Dea22 wrote:
La multi ani,Ana! Lumanari

Andreea,pana la 6 luni ai folosit scoica de la carucior cu iso fix ca si scaun de masina? Ai facut drumuri mai lungi?

Da. Am luat baza pt ea pt isofix si asa am folosit-o. Am facut multe drumuri lungi, a fost ok.
iulisim
Scris: Sunday, June 10, 2018 8:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2016
La multi ani, Ana! Esti o frumusica vesela :). Sa fii sanatoasa :)

Inawar
Scris: Sunday, June 10, 2018 9:24 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Eu nu am cum sa pun la usa ca nu am marginile acelea, dar ma uitam la cele tip masa de activitati cu chilotel asa si sa dea cu picioarele de o tavita de sub, suspendata. Ma mai gandesc..

Pana una alta returnam recaro si cred ca ramanem la vaya.. e mai ok pt somn, ca pozitie si centurile ca nu sunt asa apropiate ca la recaro si ca au magnet.

Noi inca nu ne-am hotarat la scaun auto, dar neaparat cu isofix si pozitie buna de somn.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.