Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AriaM
Scris: Thursday, June 7, 2018 10:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
Se recomanda sa calci pe partea care intra in contact cu pielea bebelui. Eu nu am tinut cont de recomandare, mai ales la hainutele la care era greu sa le calc pe dos.

Apropo de calcat, eu urasc sa calc. Dar calcatul hainelor bebelinei asa ma relaxeaza... Lol

Ilinca003 wrote:
Neata mamici,am o intrebare,cam idioataLol vreau sa calc hainutele viitoarei bebeline,dar nu stiu daca trebuie calcate pe fata sau pe dos(nu radeti)ras
delia.c.yaya
Scris: Thursday, June 7, 2018 10:15 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ilinca003 wrote:
Neata mamici,am o intrebare,cam idioataLol vreau sa calc hainutele viitoarei bebeline,dar nu stiu daca trebuie calcate pe fata sau pe dos(nu radeti)ras

Cam 80% din lucrurile fetei le calc pe fa?a (body,costumase,salopete,sosetele,lenjerii).majoritatea sunt subtiri asa ca dau fierul la temperatura maxima si la aburi la treapta cea mai mare si tin cateva secunde fierul intrun loc, ca sa fiu sigura ca aburul fierbinte isi face treaba. La prosoape,la hainutele mai groase, treninguri,gecute astea le calc pe ambele parti, la sintetice sau lana temperatura mica. Ideea e sa omoare microbii.
Ilinca003
Scris: Thursday, June 7, 2018 10:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Va multumesc.pupici
MaryPoppins
Scris: Thursday, June 7, 2018 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Eu tot nu calc Lol si ma laudam acum ceva vreme ca mi-am luat fier de calcat Lol l-am folosit o singura data sa calc lenjeriile, scutecele finet/muselina si prosoapele la inceput, apoi ciu ciu calcat ras spal tot la 60 grade si le usuc la program lung, ies perfect nesifonate si igienizate hainele Lol bag la gramada albe cu colorate, cu desene, sclipici si alte briz briz-uri si pana acum nu am patit sa se decoloreze sau deterioreze hainutele de la nici o firma. Doar alea de la Pepco din bumbac mai gros se cam stramteaza, dar m-am invatat minte si o sa le iau cu un numar mai mare.

Si mai voiam sa va zic ca am reeevaluat scutecele Pufies si chiar imi plac acum. Nu miros, is foarte subtiri, nu se irita de la ele, se muleaza super fain pe fundulet iar benzile alea laterale is foarte elastice, de mare ajutor pt cineva asa neindemanatic ca mine Lol Iar desenele alea is foarte cool acum pt vara cand o tin mai mult topless Lol eu o sa le combin cu Huggies de acum inainte, ca pe timp de noapte si asa neshimbat mai multe ore tot Huggies rulz ras la bebetei au mega promotie la Pufies nr 3, doar 56 lei pachet mare de 90 buc. Ah, si pe langa Pufies si Huggies elite am mai dat comanda si de Huggies girl, abia astept sa vina sa vad care-i smecheria cu scutecele astea customizate pe sexe Lol
Andreea06
Scris: Thursday, June 7, 2018 12:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Eu doar huggies boy folosesc acum si sunt multumita de ele :)
Mi-au placut si mie la pufies modelele, dar ca sistem de inchidere ma obisnuisem cu huggies si nu imi place la altele nici la pampers etc.
alina89
Scris: Thursday, June 7, 2018 12:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Si noi tot cu huggies boys am ramas ras imi plac ca sunt mai subtiri ca elite soft si nu se mai umfla asa rau in fata decat daca sta muult numai pe burtica.

Ieri am fost in lidl si erau reduse hainutele din colectiile anterioare si asa mi se pusese pata pe unu ca am rascolit toooot sa caut marimea lui.. dar nu am gasit. Am vrut sa plec acasa cu 1 nr mai mic, dar eram cu sotul de mana si mi-a bagat mintile in cap Lol totusi daca intindeam putin intra bine si in marimea aia hohot
MadaMadalyna
Scris: Thursday, June 7, 2018 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Buna mamici!
Ce mai face?i? Ce fac bebeii? Noi suntem bine, dar momentan inca avem multe controale, cam 2 pe saptamâna, uneori si 3...
computerlove din lipsa timpului nu prea am mai întrat pe la voi! Pupici computerlove
MadaMadalyna
Scris: Thursday, June 7, 2018 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
alina89 wrote:
Si noi tot cu huggies boys am ramas ras imi plac ca sunt mai subtiri ca elite soft si nu se mai umfla asa rau in fata decat daca sta muult numai pe burtica.

Ieri am fost in lidl si erau reduse hainutele din colectiile anterioare si asa mi se pusese pata pe unu ca am rascolit toooot sa caut marimea lui.. dar nu am gasit. Am vrut sa plec acasa cu 1 nr mai mic, dar eram cu sotul de mana si mi-a bagat mintile in cap Lol totusi daca intindeam putin intra bine si in marimea aia hohot

Noi folosim pampars progressi, dar am citit ca ar fi cancerigene cele de la pampars si as vrea sa incerc si eu huggies de fetite. Sunt sub?iri? Cei de la progressi sunt super sub?iri si imi place ca au acea dunga ce se coloreaza cand sunt plini, sincer as vrea ceva pamparsi tot cu acea dunga...
AleC
Scris: Thursday, June 7, 2018 2:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Fetelor, ce scaun de masina imi recomandati, pe cand va fi nevoie sa renuntam la scoica? topai
Sorina_85
Scris: Thursday, June 7, 2018 2:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/21/2017
AleC wrote:
Fetelor, ce scaun de masina imi recomandati, pe cand va fi nevoie sa renuntam la scoica? topai

Buna, eu iti recomand Chicco seat up 012, e miiinunat, are o pozitie tare faina pt somn. Si modelul Coletto Vento e aceeasi chestie doar ca alta firma(Coletto a fost prima firma care a scos modelul si Chicco i-a copiat sic ) plus ca e mai ieftin. Eu am recomandat la 2 prietene modelul asta si una a cumparat Chicco si cealalta Coletto. Amandoua sunt foarte multumite. Indiferent ce iei sa fi atenta la pozitia de somn a scaunului, la unele modele de pe piata e doar o gluma , se inclina fff putin.
Spor la cautat!
PS Eu am Coletto si sunt foarte multumita de el dar daca as lua inca unul as lua Chicco ras pentru ca atunci cand tensionez centurile piciului are tendinta de a se bloca, dar cred ca mai trag si eu aiurea Lol
delia.c.yaya
Scris: Thursday, June 7, 2018 2:31 PM

MadaMadalyna wrote:
Buna mamici!
Ce mai face?i? Ce fac bebeii? Noi suntem bine, dar momentan inca avem multe controale, cam 2 pe saptamâna, uneori si 3...
computerlove din lipsa timpului nu prea am mai întrat pe la voi! Pupici computerlove

Chiar de mult nai mai dat pe aici...
Chiar eram curioasa...cand incepi diversificarea?!
delia.c.yaya
Scris: Thursday, June 7, 2018 2:40 PM

Fetelor, Giulica nu se opreste sa ma uimeasca pe zi ce trece...acum cand sta pe burtica nu numai casi tine capul sus, isi ridica pieptul si incearca.sa.se.ridice in mâini.
Iar când o tin in brate isi da capul in fata si corpul repede dupa ea si se ridica in fund. Cand o pun la loc incepe sa planga...incepe sai placa sa o tin la inaltime,sa o tin in brate sau pe burtica sa vada ea tot. Si am observat asta de cand am fost la ultimul control,cand pediatra a ridicat o in fundulet.
Abia astept unda verde so pun intre perne.coeur
alina89
Scris: Thursday, June 7, 2018 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
MadaMadalyna wrote:

Noi folosim pampars progressi, dar am citit ca ar fi cancerigene cele de la pampars si as vrea sa incerc si eu huggies de fetite. Sunt sub?iri? Cei de la progressi sunt super sub?iri si imi place ca au acea dunga ce se coloreaza cand sunt plini, sincer as vrea ceva pamparsi tot cu acea dunga...

Huggies boys/girls sunt subtiri insa nu au dunga aceea, doar elite soft o au de la ei. Eu m-am invatat asa, il schimb inainte de fiecare masa + cand face nr2 intre mese si noaptea deloc.
Andreea06
Scris: Thursday, June 7, 2018 2:59 PM
Nivel

alina89 wrote:

Hahaha asa am prins si eu acu vreo sapt cred, de am luat 2 body si 2 perechi de pantalonasi cu 10-15 lei fiecare set. Ceva cu gardener era
Andreea06
Scris: Thursday, June 7, 2018 3:11 PM
Nivel

AleC wrote:

Noi peripetii cu scaunul.
Cautam ceva 360, f bun la teste etc. ca noi calatorim mult cu masina si nah. Sa fie f safe. Buuun. Am gasit mag in cluj cu scaune de inchiriat. Am luat un vaya 360, el si cybex sirona aveau cam aceeasi forma si pozitie la somn dar la cybex nu mi-a placut perna aia de se pune in fata. Is tip scoica asa ca forma, l-am testat un weekend si a fost ok, singura faza ce nu mi-a placut e ca nu puteam apasa destul maneta de a roti scaunul spre mine, cand eram si eu pe bancheta in spate cu el.. cu mana stanga asta. Nu reuseam, era rigida acolo. Si materialul asa elastic ce nu respira ok, iar era un minus. In schimb mi-a placut magnetul ce prinde centura in lateral ca sa il poti pune si ridica usor pe copil, sa nu te incurce. Super treaba aia! Si pozitia la somn f buna. Buuun. Si cand am terminat testarea, sotul a vrut sa incercam si recaro zero.1, ca stie el ca e super bun. Dar nu l-am prins la inchiriat... asa ca l-am comandat direct, in showroom la emag sa il putem returna de nu e bun.
Pro: are manete pe lateralele scaunului cu care rotesti de el, f fain si usor. Material mult mai ok ce respira. Minus: centurile nu au magnet si cumva sunt mai apropiate incat vin aproape tare asa de gat... f ciudat ca are asa multe reviews bune... dar ma gandesc daca la 6 luni e asa la un copil de 2-3 ani cum o fi? Ei se lauda cu sistemul lor Hero la centuri ca nu se incalcesc, asa e, dar le tine rigide in jos si azi de ex am ajuns acasa cu el plangand si voiam sa il iau repede din scaun, el statea cu mainile in lateral, eu nu reuseam sa ii dau centurile pe dupa maini ca tot veneau la loc, aaaaarghhh
Si tot minus ca e mai drept ca forma, tip scaun, nu rotunjit ca celelalte tip scoica.. si cumva mi se pare ca perna de la cap fiind umflata (dar si la restul era) ii forteaza capul mai in fata. Ce nu facea vaya, pt ca spatarul mai jos de perna venea mai rotund nu drept in jos ca la recaro... Si pozitia de somn e mai putin inclinata fata de vaya.
Practic la recaro nu mi se pare ca e 0-4 ani, pt ca o perioada dupa ce iese din insertul de nou nascut si pana pe la 9-12 luni.. e asa.. incomod zic eu. E prea drept..
Deci... suntem in dubii pana luni dar eu cred ca il vom returna...

Va pun poze cu ambele.
Vaya:
https://ibb.co/n5Uua8
https://ibb.co/kawU8T

Recaro:
https://ibb.co/bAhfF8
https://ibb.co/iVMU8T
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.