Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, June 5, 2018 8:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
delia.c.yaya wrote:
Se pare ca au avut amandoi o discutie mai aprinsa, ca se certau cand au intrat in casa..nu am prins prea multe ca barbatumiu mia dato pe giuli.ca plangea ca ii era fomica...dar concluzia e ca dupa botez pleaca amadoua in tara ptr totdeauna, doar so primim pe cumnatamea cateva zile cand are controlul ptr boala ei. Si se pare cas botoase amandoua,nu stiu ce ia zis barbatumiu,doar sia cerut scuze si nu ne baga in seama...la masa am mancat separati...sa vad daca reusesc sal trag de limba, ca e cam incapatanat...

Lasa-l acum si vezi cand e linistit si bine dispus. Fii fericita ca a rezolvat treaba Lol ce bine!
iulisim
Scris: Tuesday, June 5, 2018 9:34 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2016
Delia, ti am citit aventurile cu soacra si nu pot decat sa ma bucur pentru voi ca va pleca definitiv in Romania :).

Si soacra mea le are pe ale ei : caciula pe cap, servetel de hartie pe spate sa nu transpire copilul :)))), nu au cum sa ii iasa dintii mai devreme de 1 an (mai ca m a facut nebuna cand i am zis ca lui Andrei ii ies dinti la 5 luni, cand i a vazut nu a mai zis nimic :))). Dar astea ale mele is parfum fata de ce face soacra ta. Fii zen, mai e putin pana va disparea din peisaj :).

In alta ordine, l am deochiat pe Andrei cu apa din canita cu cioc :)). Nu mai bea din ea, ii dau cu lingurita apa de doua zile. Mai insist cu canita, oricum :). Nici cu mancarea nu se omoara, tot pe la 40 ml cu tot cu dat pe bavetica suntem :)).

Andreea, voi cum mai sunteti cu diversificarea ? Ceva progrese ?
Andreea06
Scris: Tuesday, June 5, 2018 10:20 PM
Nivel

iulisim wrote:
Delia, ti am citit aventurile cu soacra si nu pot decat sa ma bucur pentru voi ca va pleca definitiv in Romania :).

Si soacra mea le are pe ale ei : caciula pe cap, servetel de hartie pe spate sa nu transpire copilul :)))), nu au cum sa ii iasa dintii mai devreme de 1 an (mai ca m a facut nebuna cand i am zis ca lui Andrei ii ies dinti la 5 luni, cand i a vazut nu a mai zis nimic :))). Dar astea ale mele is parfum fata de ce face soacra ta. Fii zen, mai e putin pana va disparea din peisaj :).

In alta ordine, l am deochiat pe Andrei cu apa din canita cu cioc :)). Nu mai bea din ea, ii dau cu lingurita apa de doua zile. Mai insist cu canita, oricum :). Nici cu mancarea nu se omoara, tot pe la 40 ml cu tot cu dat pe bavetica suntem :)).

Andreea, voi cum mai sunteti cu diversificarea ? Ceva progrese ?

Poate sa incerci si cu alte sticlute/canite?

Inclusiv aia aqua kids, Alina zicea ca David asa bea apica cu ea.

La noi merge bine, ziua 9 azi.. tot introduc legume noi si de luni incepem si micul dejun. hearts abia astept sa ii dau si fructe. I-am dat sa linga pe o cireasa desfacuta si aiaiai ce i-a mai placut. Desi era din aia mai acrisoara.
Azi am bagat rad de patrunjel cu morcov, a papat asa, parca zilnic papa putin mai mult ca inainte dar tot nu a terminat castronelul. O rad mica si un morcov era. Mai am pastarnac pe maine, am fost la piata azi pt astea doua Lol

Apica bea din cana avent aia antiscurgere, doar cand molfaie tetina curge, ii place tot mai mult.
MaryPoppins
Scris: Tuesday, June 5, 2018 10:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea, ce a patit tickerul tau? L-ai scos tu sau a luat-o el razna singur Lol
Andreea06
Scris: Tuesday, June 5, 2018 11:34 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Andreea, ce a patit tickerul tau? L-ai scos tu sau a luat-o el razna singur Lol

Hmm acum vad. Nu l-am scos, e inca acolo codul.. nu stiu de ce nu apare. Poate au mentenanta cei de la the bump :) verific maine iar..
Le: da, nici la Alina nu apare cel de bebe, avea si ea tot de la ei ticker.
Dea22
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Bebita mea are niste gaze de zici ca e om mare...cu sunet,miros si in numar foarte mare.
E normal? Bebelusii vostri fac la fel?

DianaM
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:16 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Dea22 wrote:
Bebita mea are niste gaze de zici ca e om mare...cu sunet,miros si in numar foarte mare.
E normal? Bebelusii vostri fac la fel?

Dap! Si la noi e la fel, asa a fost de la început!Crazy
Dea22
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:31 AM
Nivel

Inregistrat: 11/7/2017
DianaM wrote:

Dap! Si la noi e la fel, asa a fost de la început!Crazy

Are si colici sau doar gaze? Cum le deosebesti?
Ii dai ceva tratament?

Eu ii dau colief in fiecare lapte si espumisan dimineata si seara,dar tot plange si se strange de dureri de burtica.
Nu stiu daca sa ii mai dau in continuare sau nu...
DianaM
Scris: Wednesday, June 6, 2018 12:02 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
[quote=Dea22]

Are si colici sau doar gaze? Cum le deosebesti?
Ii dai ceva tratament?

Eu ii dau colief in fiecare lapte si espumisan dimineata si seara,dar tot plange si se strange de dureri de burtica.
Nu stiu daca sa ii mai dau in continuare sau nu...[/quot

Al meu nu a avut colici doar niste dureri de burtica si gaze uneori mai dureroase. Eu ii dau Protectis in fiecare dimineata si am folosit pe rând Espumisan, Infacol si un preparat de la o farmacie. Acum ii dau Bonisan si ne intelegem foarte bine cu el. Dupa o perioada o sa revin la celelalte pt ca se invata organismul cu ele si nu î?i mai fac efectul. Plânge rau, necontrolat asa cam la aceea?i ora zi de zi? Atunci sunt colici. Mai poti incerca sa ii faci bicicleta la picioruse, masaj încet la burtica dupa masa si dupa ce scoate aerul si la noi a mai func?ionat sa il ajut sa scoata gazele ca il culcam pe partea stanga. Colief nu am luat ca nu a fost cazul dar am inteles ca este cel mai bun. computerlove
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, June 6, 2018 6:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins
Scris: Wednesday, June 6, 2018 8:45 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Fetelor, ia uitati la Giulica mea cum doarmehohot hohot

https://imgur.com/a/bDkIzse

Nu mai are loc in carut, faceti bine si luati-i fetei altul Lol
Andreea06
Scris: Wednesday, June 6, 2018 9:50 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Fetelor, ia uitati la Giulica mea cum doarmehohot hohot

https://imgur.com/a/bDkIzse

Ce scumpica e! hearts

Daca aia gri e o pernuta sa stii ca i-o poti lua. O pui deoparte pana pe la vreo 2 ani, ca nu le trebuie, tre sa stea drept pe saltea doar.
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, June 6, 2018 9:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea06 wrote:

Ce scumpica e! hearts

Daca aia gri e o pernuta sa stii ca i-o poti lua. O pui deoparte pana pe la vreo 2 ani, ca nu le trebuie, tre sa stea drept pe saltea doar.

Stiu cu nu e voie,dar io pun sub cap cand o scot la plimbare cai zdruncina prea tare capul la drumurile astea de tara, salteaua la landou e aproape inexistenta.
MaryPoppins
Scris: Wednesday, June 6, 2018 10:04 PM
Nivel

Delia, poti sa incropesti tu ceva sa tina locul saltelutei, gen o paturica care sa-i vina sub tot corpul sa stea perfect intinsa. Si sa stii ca n-are nimic daca i se mai balangane capul, unor copii cchiar le place si adorm mai bine asa :)) noi pe Ana o caram intentionat prin toate denivelarile, daca mergem pe drum drept da sa se trezeasca :))
Ilinca003
Scris: Thursday, June 7, 2018 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Neata mamici,am o intrebare,cam idioataLol vreau sa calc hainutele viitoarei bebeline,dar nu stiu daca trebuie calcate pe fata sau pe dos(nu radeti)ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.