Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Monday, June 4, 2018 2:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Eu ii fac toate obligatorii plus rotavirus care e optional. Sunt o fire pozitiva de fel si nu ma gandesc la rau.. plus ca am incredere in stiinta si statistici, cum de o vreme au scazut fff mult cazurile de diverse boli.
iulisim
Scris: Monday, June 4, 2018 11:06 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2016
Eu l am lasat pe Andrei sa doarma pe burta, insa cred ca avea 5 luni. L am supravegheat sa vad daca isi pune si capul pe o parte sau alta. Doarme f linistit asa, altfel se foieste mult.

Si eu am facut vaccinurile obligatorii la copil. Stiu ca e o mare polemica pe tema asta, insa mi s a parut mai safe sa le fac.
delia.c.yaya
Scris: Monday, June 4, 2018 11:50 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
?i noi am ales sa facem toate vaccinurile. Aici rotavirusul e obligatoriu. Si fara vaccinurile facute nu o pot inscrie la gradini?a sau la ?coala.
delia.c.yaya
Scris: Monday, June 4, 2018 12:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bun...a fost un weekend pliiiin de toate, de nervi mai ales.

1. Giulia a inceput sasi cunoasca manutele. Ma jucam cu ea cu niste cercuri colorate. Intinde mana dupa ele,le prinde, dar nu stie sa le duca la gurita inca. Ii da drumul la cerc sisi baga manuta ei in gurita. Si ma prinde de nas acumanewclap

2. Soacramea! Mia scos peri albi zau! Cand pune mana pe fata, "dar stiti picioarele astea is strambe", "nu trebuia sa plec in tara, ca uite ca nu stiti sa ingrijiti un copil", "ca de ce nui dati caciulita mereu?", "copilul trebuie invelit noaptea", "sa nu aruncati apa dupa baita decat a doua zi dimineata", ca de ce aia, ca de ce nu aia...raspunsul meu la toate:"ETE FLEOSC!!!!"
M-am enervat maxim!
Dar cel mai tare ma enervat cu doua chesti: era cat pe ce s-o scap,voia sai dea zuzu la fata prin miere de albina ca de ce plange?! Poi plange ca ii e foame nu?!dupa vreo 3 ore ceo chinuitopale
Si al doilea care ma enervat la culme. Ai lui acuma isi fac casa intro infundatura de sat uitata pe undeva si se tot lauda ca ea sia pus aia in gradina,ca ea isi face aia....ca sa aiba Giulia unde sa mearga la tara,"nu acolo la Rachiti", la Rachiti ,Botosani,in oras, fiind zona unde au casa ai mei. Deci cu asta parca mia bagat un cutit in inima. Dar de unde si pana unde is ei mai sus fata de ai mei?!?! Turbez! Sper sa rezist pana la botez. Si acuma sper sa plece. Ca vad ca iar are de gand sasi caute de munca aici. Femeia asta e cu capul si cu toate boaleleuff
DianaM
Scris: Monday, June 4, 2018 12:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Fetele, noi ieri am fost la Bucuresti ca a avut mami ultimul examen si bebe a fost tare cumintelhearts . A dormit tot drumul cand ne-am dus si apoi mai toata ziua a montait asa, imi faceam griji ca la cat a dormit nu va mai dormi noaptea dar a bagat somn de la 10 pana la 6 fara sa se trezeasca delocnewclap .
Si noi am facut toate vaccinurile la 2 luni si repetam la 4 luni. Nu a avut niciun efect secundar, a facut doar un 37,6 temperatura si atat. O sa le facem le toate, nici nu concep altfel.
O saptamâna u?oara mamicicampfire
alina89
Scris: Monday, June 4, 2018 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Rox4n1k4 wrote:
Bebele meu are in 16 iunie 4 luni, insa acum 2 ore l-am adormit pe spate drept in patul mare ?i dupa 1 ora am vazut pe camera video ca s-a intors singur pe burta. Yupiiitopai acum ideea e ca nu stiu cat e de bine sa doarma asa. Ai vostri bebelusi cand au inceput sa se invarta? I-ati lasat asa sa doarma? Numa ce am inceput sa dormim linistiti unul cu altul si acum trebuie sa il supraveghezras

Al meu de mai bine de o luna a descoperit dormitul pe burtica si numai asa doarme acum. L-am supravegheat mereu la inceput, dar acum il las si singur insa vin des la el sa il verific. Nu stia sa se intoarca si pe spate, abea de o saptamana o face, in schimb capul stanga dreapta si-l intorcea fara probleme in somn.
alina89
Scris: Monday, June 4, 2018 1:04 PM
Nivel

Rox4n1k4 wrote:
Ah inca ceva, voi mamicilor ati facut toate vaccin la bebeii vo?tri? Mie inca imi e greu sa ma decid, i-am facut doar primul pt rotavirus pe gurita, aud tot felul de pareri si nu ne-am decis inca... uff

Am facut si vom face tot ce este obligatoriu + rotarix si ne gandim sa facem si cel pt varicela, vedem atunci mai aproape ce ne recomanda si doctora. Al meu nu a avut reactii adverse la nimic, doar cateva zile mai plangacioase.
alina89
Scris: Monday, June 4, 2018 1:10 PM
Nivel

Delia, de soacra ta nu mai zic nimic ca imi cad si ultimele fire de par pe care le mai am. Ne-am lamurit ca nu e prea sanatoasa, dar aveti grija ca se agraveaza cu varsta. Eu era dusa demuuuult cu asa soacra, nici cu a mea nu imi e rusine, dar nu locuim cu ea si al meu o stie ca e nebuna si ma sustine 100% in orice decizie. Daca de maine nu mai vreau sa o vad, ma sustine, dar vreau sa stie copilu ca are 2 bunici.. si sa trag aer adanc in piept pt 3-4 ore cat sta ea in vizita..
MaryPoppins
Scris: Monday, June 4, 2018 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Delia, a facut si soacra-mea o scena ieri imediat dupa botez, in fata bisericii...de se uita toata lumea ca la urs. A fost asa un atac direct la persoana mea, dar s-a dus nebuna direct la maica-mea si a luat-o ca din oala, a ramas saraca perplexa. Habar n-am ce o fi fost in capul ei si ce urmarea, daca si-a pregatit scenariul inca de acasa sau au luat-o nebuniile atunci pe loc, dar gestul in sine a fost incalificabil. Taiasem oricum socializarea cu ea dupa fazele ce le-au facut cand au fost in vizita la Ana, dar dupa episodul asta in veci pururi nu vreau sa o mai vad, nici macar in poza. In octombrie suntem nasi la nunta cumnatului, dar o sa-i dau ignore total asa cum i-am dat si ieri. Dar a fost super penibila faza, ma intreba fotografa cine e tanti si ce a apucat-o, pe sotul meu l-a durut foarte tare ca s-a comortat asa...in loc sa fiu eu suparata ca nu au fost capabili sa respecte niste reguli de bun simt atunci cand au venit in vizita la noi, adica o lehuza si un nou-nascut, s-a mai si suparat ca am rugat-o frumos sa nu mai scuipe copilul de deochi si sa nu mai vorbeasca tare pt ca incerc sa o adorm. Si s-a dus repede sa ma "parasca" la maica-mea, ca vezi doamne fiica ei ce nesimtita e si cum a putut sa se comporte cu o femeie de aproape de 70 ani. Asa in gura mare si de fata cu toata lumea. Probabil se astepta sa zic si eu ceva ca sa faca taraboi si mai mare, dar eu am ingnorat complet momentul iar ea si-a luat bulendrele si a plecat acasa.
alina89
Scris: Monday, June 4, 2018 4:13 PM
Nivel

Mary ati avout botezul si nu ziceai nimic? ras cum a fost exceptand toanele soacrei? Lol poze ne arati? ras
MaryPoppins
Scris: Monday, June 4, 2018 4:56 PM
Nivel

alina89 wrote:
Mary ati avout botezul si nu ziceai nimic? ras cum a fost exceptand toanele soacrei? Lol poze ne arati? ras

Pai am avut doar biserica si apoi o masa in familie, voiam sa mergem la iarba verde dar n-a tinut vremea cu noi :)) poze imediat ce primesc de la fotografa :) pitica a fost foarte cuminte, putin maraita dupa slujba ca ii era foame :) m-am bucurat ca nu a scufundat-o preotul cu totul, doar putin cu piciorusele si cativa stropi de apa pe caput :D
Dea22
Scris: Monday, June 4, 2018 6:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Mary,ai fost la dr? Totul in regula? Ceva restrictii?
Eu a trebuit sa anulez programarea fiindca mi a venit menstruatia :( si o sa merg abia in 13.

E prima menstruatie dupa cezariana,a venit la 7 saptamani dupa nastere si la 2 sapt de cand nu m am mai muls.
Asa mult sange nu mi a mai curs niciodata...nici dupa ce am nascut nu am avut asa flux. Sper sa nu tina multe zile...
MaryPoppins
Scris: Monday, June 4, 2018 6:14 PM
Nivel

Dea, ce naspa :( sper sa nu te tina mult. Eu am fost azi, a zis ca incizia atata f bine, ovarele la fel, se vedeau ceva resturi in uter, a zis ca e posibil si sa fi ovulat deja. Si cica daca o sa am ceva secretii cu mucus sau maronii sa nu ma sperii, ca e normal. In rest nici o restrictie, mi-a dat ceva gel lubrifiant si inca o chestie pt aplicare intravaginala ca sa nu fie chiar naspa la contactul sexual. Peste 6 luni mi-a zis sa mai vin si sa o sun daca ma razgandesc cumva si vreau anticonceptionale, i-am zis ca momentan nu vreau. Eu chiar sper sa nu imi vina menstruatia prea curand, am inteles ca poate veni mai repede si daca alaptezi exclusiv.
Andreea06
Scris: Monday, June 4, 2018 6:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Of Mary ce femeie! Bravo ca ai ignorat-o si s-a oprit totul acolo.

Asteptam poziiiiili de la botez hainoroc hearts

Delia, tie ce mai pot ea iti zic... incearca sa nu te mai consumi asa, ia si o ignora si arata-i ca vorbeste cu peretii.
alina89
Scris: Monday, June 4, 2018 7:16 PM
Nivel

Dea22 wrote:
Mary,ai fost la dr? Totul in regula? Ceva restrictii?
Eu a trebuit sa anulez programarea fiindca mi a venit menstruatia :( si o sa merg abia in 13.

E prima menstruatie dupa cezariana,a venit la 7 saptamani dupa nastere si la 2 sapt de cand nu m am mai muls.
Asa mult sange nu mi a mai curs niciodata...nici dupa ce am nascut nu am avut asa flux. Sper sa nu tina multe zile...

Asa a venit si la mine la 2s de cand nu m-am mai muls (4l1z de la nastere) si abundent.. primele 3zile am purtat abs postnatale ca imi mai ramasesera cateva. Urmatoarele cm au fost ok, chiar au venit fix la 32zile cam pe la aceeasi ora seara in conditiile in care eu nu l-am avut niciodata regulat... vedem daca se mentine asa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.