Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Friday, June 1, 2018 11:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
La multi ani copilasi!!hearts
Dea22
Scris: Friday, June 1, 2018 1:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
La multi ani,dragi bebelusi!pupici
iulisim
Scris: Friday, June 1, 2018 1:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2016
La multi ani, copii!
DianaM
Scris: Friday, June 1, 2018 3:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
La multi ani tuturor copilasilor! Sa fi?i mereu fericiti!hearts newclap
delia.c.yaya
Scris: Friday, June 1, 2018 3:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
La multi ani copilasilor nostrigrup iloveyou
Dea22
Scris: Friday, June 1, 2018 3:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Am vazut pe emag ca sunt 2 feluri de aparate de gatit la abut de la avent. Care din e cel mai ok? Este unul de gatit si blenduit si inca unul 4 in 1 care mi se pare ca face cam acelasi lucru...
Mamici cu bebei mai mari,despre care din cele 2 ati mai discutat voi pe aici? As vrea sa il pandesc de pe acum sic
Andreea06
Scris: Friday, June 1, 2018 4:40 PM
Nivel

Dea22 wrote:
Am vazut pe emag ca sunt 2 feluri de aparate de gatit la abut de la avent. Care din e cel mai ok? Este unul de gatit si blenduit si inca unul 4 in 1 care mi se pare ca face cam acelasi lucru...
Mamici cu bebei mai mari,despre care din cele 2 ati mai discutat voi pe aici? As vrea sa il pandesc de pe acum sic

Cred ca de 2in1 s-a discutat. Celalalt mai scump face si decongelare si incalzire (tot prin aburi incalzeste).
alina89
Scris: Friday, June 1, 2018 5:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Fetelor, voi dati la bebei direct tricou? Am fff multe tricouri, 80% primite si nu le-am prea folosit pt ca nu prea imi vine sa nu ii dau body si sa i le dau peste body deja e mult prea cald.
delia.c.yaya
Scris: Friday, June 1, 2018 5:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
alina89 wrote:
Fetelor, voi dati la bebei direct tricou? Am fff multe tricouri, 80% primite si nu le-am prea folosit pt ca nu prea imi vine sa nu ii dau body si sa i le dau peste body deja e mult prea cald.

Si.eu am aceeasi problema. Eu iam dat body si tricou cand am facut vaccinul si era transpiratapale
alina89
Scris: Friday, June 1, 2018 6:27 PM
Nivel

AleC wrote:
La multi ani, dragi copilasi! Sa cresteti mari si sanatosi! computerlove

Am primit si noi cateva poze. yes

Ce cavaler ai si tu acolo Bravoo pare inaltut asa ras
Andreea06
Scris: Friday, June 1, 2018 6:50 PM
Nivel

alina89 wrote:

Aceeasi problema si eu, am tot primit tricouri si de cand le-am primit ma intrebam in sinea mea cum ii dau, ca e prea mult si cu body fie el tip maieu. I-am dat o data doar tricou si pantalonasi scurti dar tot se ridica cand il luam in brate, nu imi place sa n-aiba nimic la spate.
Mi se par degeaba la varsta asta.. poate primavara/toamna dar nu vara..
Andreea06
Scris: Friday, June 1, 2018 6:50 PM
Nivel

AleC wrote:
La multi ani, dragi copilasi! Sa cresteti mari si sanatosi! computerlove

Am primit si noi cateva poze. yes

Ioi ratasem postarea ta, ce draguti sunteeeti hearts
Andreea06
Scris: Friday, June 1, 2018 6:52 PM
Nivel

Sunt mega suparata, ni s-a stricat masina de rufe, nu mai e in garantie, am crezut ca e doar cureaua ce a sarit dar dupa ce a pus-o la loc sotul iar a sarit. E cuva /rulmentii de vina si sunt incorporati in cuva nu separati si.. costa o groaza. Mai degraba mai pui un pic si iei alta masina... asa ca.... pale nu pica deloc bine cheltuiala asta acum. Cautam sa o reparam cumva sa mai tina macar un an..
alina89
Scris: Friday, June 1, 2018 7:10 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Aceeasi problema si eu, am tot primit tricouri si de cand le-am primit ma intrebam in sinea mea cum ii dau, ca e prea mult si cu body fie el tip maieu. I-am dat o data doar tricou si pantalonasi scurti dar tot se ridica cand il luam in brate, nu imi place sa n-aiba nimic la spate.
Mi se par degeaba la varsta asta.. poate primavara/toamna dar nu vara..

Da... sunt chiar degeaba si e pacat ca am multe si mai sunt si scumpe asa set si nu ii poti da decat pantalonasii.. dar niste pantalonasi mai inalti si cu bretele sa nu ii mai iasa tricoul, dar nici asa nu imi vine cand am alte optiuni mai ok pt el...

Simona voi ati inceput diversificarea? Cum merge? ras

Azi inca nu am iesit afara, acum la 7 sunt 32 de grade, a iesit sotul cu el dimi la 9 jumate si erau 28 grade.. mai asteptam iesim pe la 8, off ii dau peste cap programul.

Andreea, aiurea asa, la emag nu mai au promotia aia cu electrocasnicul vechi si iti dau reducere sau un voucher? Stiu ca dadeau odata 250lei la electrocasnicele mari. Poate va incadrati asa.. sau in rate, dar eu nici sa nu mai aud de dastea.. i-am expediat pe toti cu toate ofertele lor..

Si apropo de lucrusoare nefolosite.. am si 5 perechi de tenesi/adidasi 2 deja au ramas mici, dar eu nu ii dau nimic in picioare pana nu da frigul sau se ridica el, care o veni prima Lol
AleC
Scris: Friday, June 1, 2018 8:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
alina89 wrote:

Ce cavaler ai si tu acolo Bravoo pare inaltut asa ras

Luna trecuta avea 66cm, saptamana viitoare mergem la vaccin, vedem atunci cat a mai crescut.

Ieri am mers la pediatru, are de ceva timp un harait asa in piept, si se aude ciudat cand tuseste sau stranuta, dar nu tot timpul, si desi il mai ascultasera si alti medici, si au zis ca e ok, am zis sa mai cer o parere. Cica ar fi un soi de laringita si mi-a dat sa ii fac aerosoli cu dexametazona, adrenalina si ser. Am cumparat aparatul, dar tratamentul mi s-a parut prea puternic pentru simptomele lui, mai ales ca se tot aude ca dexametazona nu s-ar folosi la inhalat. Am ales sa ii fac doar cu Respisun, si incerc sa gasesc de luni un loc liber la pediatra de la Buc, pentru inca o parere. Stiu ca voi ati avut laringita, dar parca simptomele erau destul de accentuate, nu? Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.