Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirunah
Scris: Thursday, August 2, 2018 2:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/23/2017
Si eu la fel, la unele am taiat etichetele, la unele nu.

M-a linistit pediatra, el doar mananca ca haplea. La el totul e pana la mancare. Poti sa ii faci ce vrei, dar sa nu te joci cu mancarea lui.

Uitati un grasan de 4300
https://ibb.co/eU9Koz
delia.c.yaya
Scris: Thursday, August 2, 2018 3:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
fluturash26 wrote:

Da pai alea de pe laterala multe vreau sa le tai...tai cat mai aproape da ai vostri bebe nu s-au zgariat in ce a ramas nu?

Nu...slava domnului!!
Care ti se pare ca sar putea irita,am zis, descosi scoti restul de eticheta si cosi inapoi..e usor si simplu...
delia.c.yaya
Scris: Thursday, August 2, 2018 3:10 PM

Mirunah wrote:

M-a linistit pediatra, el doar mananca ca haplea. La el totul e pana la mancare. Poti sa ii faci ce vrei, dar sa nu te joci cu mancarea lui.

Uitati un grasan de 4300

Hehe..sta ca bosulica acolo!!! Boticul lui spune tothohot coeur

Daaa...daca mananca ca haplea asa fac...a mea si aseara a avut o tura de manjit cu lapte patul lui mamihohot
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 2, 2018 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Mirunah wrote:

Uitati un grasan de 4300

Ma bucur ca te-ai linistit :) e normal sa vrea sa pape mai intai, la bebelusi asa is nevoile: hrana, somn si afectiune in primul rand, apoi restul :)) ca sa fie mai linistit in timp ce mananca, incercati sa ii dati la primele semne, chiar daca vrea din ora in ora. Zic asta pt ca ai mai mentionat ca nu are rabdare sa il schimbi, e si normal asta, pentru ei hrana primeaza. Din propie experienta ti-as spune deci sa lasi schimbatul la urma, dupa papa :))
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 2, 2018 3:16 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Stiu ca e tare nasol cu scorpionii, soparlele, miariapone,paianjeni....chiar nu stiu cum sa scap de ei...

Dar sa vedeti fetele vecinei cum prind soparlele si scorpionii de coadapale ..eu mam ingrozitapale

La fel faceam si eu, puneam mana pe toate aratarile pamantului Lol dar bine ca am crescut la sat, umblam pe coclauri si nu ma vedea maica-mea hohot is eu zen de felul meu, dar parca n-as fi asa de linistita sa o vad tragand scorpioni de coada Crazy

Nu-ti plac pisicile? Ca o pisica mai sprintena te-ar putea scapa de toate aratarile astea ras
delia.c.yaya
Scris: Thursday, August 2, 2018 3:17 PM

Eu chiar innebunesc...la 40° mam apucat sa fac zarzavat pentru iarnahohot
In casa sunt 29_30° ...Giulica doarme in scutec...si mami sta si transpiraCrazy plus ca ma asteapta o cuva de rufe sa le intind si sa calc lucrusoarele lu Giuli...
delia.c.yaya
Scris: Thursday, August 2, 2018 3:20 PM

MaryPoppins wrote:

La fel faceam si eu, puneam mana pe toate aratarile pamantului Lol dar bine ca am crescut la sat, umblam pe coclauri si nu ma vedea maica-mea hohot is eu zen de felul meu, dar parca n-as fi asa de linistita sa o vad tragand scorpioni de coada Crazy

Nu-ti plac pisicile? Ca o pisica mai sprintena te-ar putea scapa de toate aratarile astea ras

Adoor pisicile! Dar mie ca o prind si o mananca incuiatii astia de pe aici. Poate nu stiati, dar pisica e o delicatesa la italienipale ...
Oricum am sa iau o pisica,chit ca o tin inchisa in casa...sau poate un catel mic...
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 2, 2018 3:20 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Eu chiar innebunesc...la 40° mam apucat sa fac zarzavat pentru iarnahohot
In casa sunt 29_30° ...Giulica doarme in scutec...si mami sta si transpiraCrazy plus ca ma asteapta o cuva de rufe sa le intind si sa calc lucrusoarele lu Giuli...

Doamne fereste Lol niste zacusca, bulion nu faci?
fluturash26
Scris: Thursday, August 2, 2018 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
delia.c.yaya wrote:

Nu...slava domnului!!
Care ti se pare ca sar putea irita,am zis, descosi scoti restul de eticheta si cosi inapoi..e usor si simplu...

Merci fetele!hearts
Andreea06
Scris: Thursday, August 2, 2018 3:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.