|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Mirunah wrote:Mamicilor, eu cred ca o sa intru in depresie in curand.
Nu stiu sa fac nimic bine.
In schimb sotul meu zici ca a crescut copii toata viata.
Eu i-am pus pampersul stramb, a facut pe langa, cand ii dau cu biberonul curge pe langa...de infasat nu il fac bine ca scoate manutele...offf
Sunt asa demoralizata de nu aveti idee...ma simt o mama atat de rea! De ce nu pot sa le fac si eu bine?
Astia is hormonii ce vorbesc, nu le pica prada!
Copilul tre hranit, schimbat si iubit. Ca nou nascut altceva mare lucru nu ii tre deci esti o mama excelenta! Gandeste-te ca momentele astea, primele zile cu bebe si voi 3, nu o sa le mai ai inapoi niciodata. O sa le mai ai la alt bebe dar nu la bebe 1. La primul. Ia si te relaxeaza si bucura-te, detaseaza-te de toate chichitele astea care nu inseamna nimic si peste ani nu iti vei aminti.. faceti-va poze, selfies, ce vreti, fa-i lui poze.. ca asa repede creste si vei vrea sa le vezi iar. Chiar nu conteaza ca pampi e prins stramb, ca mai face pe langa, ca sotul pare mai priceput, f bine chiar! Ca ai sprijin si ajutor si nu sta pe spate ca ‘e treaba femeii’. Bucura-te de sotul tau :) si trage un pui de somn si o baie... haide, capul sus, e cea mai frumoasa perioada! Infrunta hormonii ca nu te conduc ei! |

| AleC wrote:Esti cea mai buna mama pentru puiul tau, toate astea se invata pe parcurs. Exact asa eram si eu la inceput, iar sotului ii ieseau toate bine, desi eu am mai stat cu alti bebei. Probabil din cauza emotiilor, sau tocmai din dorinta de a face totul perfect, nu iese chiar cum trebuie. Un scutec pus aiurea nu te face o mama mai putin buna. El te iubeste exact asa cum esti.
Claaar de la emotii mai ales cand mai e cineva langa tine. Stiu ca ma gandeam mereu ‘acum ce tre sa ii fac?’ Adica nu stiam, pot sa stau, sa ma relaxez? Nu tre sa ma ocup ‘cumva’ de bebe? Nu ii tre ceva acum? Oare cum o sa stiu cand tre aia sau cealalta.. si cand il schimbam si era sotul de fata ma fastaceam toata, uitam sa prind body-ul sau sa sterg cu servetelul, desfaceam, cu grija bla bla uitam si voiam sa pun alt pampi si atat :)) noroc ca imi spunea el ‘dar nu tre sa il stergem?’.. si eu’ ah nu l-am sters? Ioi’ |

| PS cred ca rad gravidutele si aspirantele de noi de se prapadesc. Auzi cum sa uiti sa stergi copilul cand il schimbi de pipi? Ei las ca va vedem noi |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Hai ca m-ati mai incurajat. Mai devreme plangeam si asa ce fraiera sunt ca din cauza plansului ma doare si operatia.
Sper sa ma mobilizez si sa fac cat mai repede totul bine.
Va pup, chiar va multumesc pentru experientele voastre pe care mi le-ati povestit. |

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Hey Miruna, stai sa ajungi acasa si ai sa vezi ca o sa stii sa le faci pe toate profita de faptul ca sotul tau e asa de implicat si priceput si lasa-l pe el sa se ocupe de bebe cat mai esti in spital. Eu nimic n-am facut, doar o tineam la san si apoi repede la tati in brate toata ziua. Eram cu dureri, in transa de la atatea emotii si hormoni. Esti cea mai buna mama pt puiul tau |

| Buna neataaaa! Cum sunt azi bebeii? |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Andreea06 wrote:Buna neataaaa! Cum sunt azi bebeii? Neata. Vrea cineva unul "plin de purici" toata noaptea? Vreau sa dorm.. |

| AleC wrote:Neata. Vrea cineva unul "plin de purici" toata noaptea? Vreau sa dorm..
Nu multumesc, imi e de ajuns al meu care e mai rau ca si cocosul, daca e 6-7, tre sa se trezeasca. |

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Va trimit eu niste praf de somn de noapte de la Ana, poate dati la schimb niste praf de somn de zi |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2016 Mesaje: 36
| Andreea06 wrote:Nu multumesc, imi e de ajuns al meu care e mai rau ca si cocosul, daca e 6-7, tre sa se trezeasca.
La fel si aici, foiala si trezit tot la cateva minute incepand cu ora 5...pe la 7 s a trezit de tot :)). |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Andreea06 wrote:Buna neataaaa! Cum sunt azi bebeii?
Bebele meu non stop isi roade pumnul si degetele. O fi semn de dinti? E vremea sau e cam devreme? Deja e expert la intorsul pe burta si se trage singur! Azi maine ma alearga |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Noi abia acum ne am trezit vesele si cu chef de joaca. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si pentru a mea praf de liniste macar pe timpul zilei. Roade tot ce apuca: manutele,bluza de pe ea, cearsaful de pe pat, babetica....e maraita toata ziua, doarme doar in leagan, papa mult. Zuzu daca il dau e cea mai happy,dar trebuie sa il tin eu, ca ea asa cu disperare trage de el offf... |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Va dau eu praf de somnic de nou-nascut, hihi!
Azi plecam acasaaa! Sunt happy dar deja hormonii o iau razna cred. Azi cand m-a pupat sotul mi s-au umezit ochii instant.
Acum asteptam externarea. Avem drum de facut pana la Buzau. Sper sa fie totul bine. Sa ne descurcam pe drum.
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Mirunah wrote:Va dau eu praf de somnic de nou-nascut, hihi!
Azi plecam acasaaa! Sunt happy dar deja hormonii o iau razna cred. Azi cand m-a pupat sotul mi s-au umezit ochii instant.
Acum asteptam externarea. Avem drum de facut pana la Buzau. Sper sa fie totul bine. Sa ne descurcam pe drum.
O sa fie bineee! Am trecut toate prin asta si am supravietuit. Acum ne vine sa radem de cum eram si bebeii nu sunt chiaaar asa sensibili cum ii vedem noi. Au nevoie de laptic si iubireeee si restu vin cu timpul si experienta |
|
|
|