|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:
As fi vrut eu nunta, sa zic mersi daca se va mai face botezul. Scandal, nu cearta cu soacra maaare,ca ea a zis ca pleaca sambata. Eu zic da cu piatra in mine,umilestema cat vrei si cum vrei,dar daca te iei de copilul meu pana aici tia fost! Copilul meu e bun numai de lugu lugu dar cand e vorba de sanatatea si siguranta lui ciuciu! Ce so enervat ca iam zis sa fumeze afara ca nui bine ptr copil. Si iar a deranjato ca am stat cu fata si am hranito in loc sa o ajut sa spele un covor. Deja a intrecut masura...
Haha las ca e f bine, atata noroc pe tine sa plece acuma :)) faceti botez fara ea, ce are, de ce sa nu il mai faceti, hahaha |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
|
Am fost doar in jumatate de magazine. Am luat si la pitic si pt mine si tati, in sfarsit ceva si pt noi cu exceptia hainelor pt nunti/botezuri nu imi mai luasem de mai bine de un an ceva |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea06 wrote:
Haha las ca e f bine, atata noroc pe tine sa plece acuma :)) faceti botez fara ea, ce are, de ce sa nu il mai faceti, hahaha
Nu stii ce ii zace in cap. Daca ma pus ea la incercare lasand obluza dea ei in baie o saptamana sa vada daca io spal si desi tot eu am spalato na fost bun ca am lasato atata timp. Nasii is neamurile ei,sa nui sune ca sa nu mai vina. |
| Giuli a cam dormit azi. Am calculat si are 15 saptamani. Am vazut ca de la 15s e puseul ala lung si nasol...offff |

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2018 Mesaje: 15
| delia.c.yaya wrote:Ce pitica dragalasa ai acolo!  abia astept sa ii scot landoul,ca e asa enervant ca e mare..uite ce frumos sta a ta in carut
Noi i-am scos landoul destul de tarziu, dupa 6 luni, cand chiar nu a mai avut loc in el.. Mi se parea ca sta mai ok in el si ca e mai protejata asa. Abia acum, cand am inceput sa o pun in fundulet, desi nu sta inca neusustinuta, am folosit si partea sport.. Trebuie sa o prind bine in centuri ca altfel se apleaca mult ca sa roada bara de protectie din fata. Am prins-o de cateva ori facand asta |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2018 Mesaje: 15
| alina89 wrote:Ce scumpa e I-a iesit si lui David luni primul dintisor, tot de atunci merge si de-a busilea. A iesit si pe hol intr-o zi desi merge ba taras, ba in 4 labe, ba prin salturi  .. acum vad ca il supara inca un dintisor, e inflamata si gingia de langa Ce carut este? Apropo, nu va duceti in mall, repet, nu va duceti in mall  peste tot e rosu si am lasat bani grei Delia, aveti si nunta si botez acum?
Super!! Primul dintisor!!! Acum ca s-au pronit sa iasa, o sa o tina tot asa, unul dupa altul.. Caruciorul este Babymerc Q9. Sunt multumita de el, dar este destul de greu si am nevoie de ajutor la coboratul scarilor la bloc. In schimb, rotile sunt mari si e foarte ok pt drumuri denivelate si borduri mai mari. In rest, si-a facut banii, caci l-am folosit zilnic aproape de cand s-a nascut. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Bebita mea are aproape 6kg si as vrea sa comand un SSC Manduca. Ce ziceti e ok sau e inca prea devreme? |
|
| Dea22 wrote:Bebita mea are aproape 6kg si as vrea sa comand un SSC Manduca. Ce ziceti e ok sau wrap ul e mai indicat?
Am vazut ca au scos un model nou acum reglabil care mi se pare ft fain, dar nu ai unde sa mergi sa probezi cu tot cu bebe? E mai bine sa mergi sa probezi mai multe tipuri poate vi se potriveste altceva. |
|
| Fetele care vor bb2 si nu au avut probleme la prima sarcina, va ganditi sa va testati acum de trombofilie? Ma sperie cum sunt mamici care au dus o sarcina fara probleme si acum nu mai raman sau tot raman si pierd. eu nu am fost niciodata bolnava de nimic, analize intodeauna in limite, raceli 1 max 2 pe an, stiu ca nu au legatura, dar ar fi un soc sa am ceva... m-as testa si nu m-as testa...
Inawar, dai de veste cand te apuci sa iti facem galerie spargi gheata aici |
|
| alina89 wrote:
Am vazut ca au scos un model nou acum reglabil care mi se pare ft fain, dar nu ai unde sa mergi sa probezi cu tot cu bebe? E mai bine sa mergi sa probezi mai multe tipuri poate vi se potriveste altceva.
Mie imi place sa fac cump online ?? daca nu e ok trimit inapoi si gata. Nelamurirea mea e daca e ok la 3 luni ssc-ul... Cu wrap ul nu ma prea descurc si tare mi as dori sa o port la plimbare. |
|
| Mamici care au botezat sau au avut botezul la pitici, la scoaterea din mir se face ceva de genu "inchinarea copilului cu bani"? Aveti habar de asa ceva?! e tot o perla dea soacramii |
|
| alina89 wrote:Fetele care vor bb2 si nu au avut probleme la prima sarcina, va ganditi sa va testati acum de trombofilie? Ma sperie cum sunt mamici care au dus o sarcina fara probleme si acum nu mai raman sau tot raman si pierd.  eu nu am fost niciodata bolnava de nimic, analize intodeauna in limite, raceli 1 max 2 pe an, stiu ca nu au legatura, dar ar fi un soc sa am ceva... m-as testa si nu m-as testa... Inawar, dai de veste cand te apuci sa iti facem galerie  spargi gheata aici
Eu si sora mea avem aceleasi mutatii pentru riscul de trombofilie. Ea are 2 copii, iar analizele le a facut la cativa ani dupa ce a nascut cel de al doilea copil...deci in timpul sarcinilor nu a stiut nimic de mutatii si nu a avut nici o problema. In schimb eu am ramas f greu insarcinata si am facut tratament anticoagulant toata sarcina.
Concluzia mea e ca suntem diferite si niciodata nu stii exact ce se poate intampla,dar daca poti sa eviti o nenorocire de ce sa nu o faci ??
|
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Dea22 wrote:Bebita mea are aproape 6kg si as vrea sa comand un SSC Manduca. Ce ziceti e ok sau e inca prea devreme? Manduca Xt merge, dar iti recomand un Ssc wrap conversion cu punte reglabila, mai ales de purtat acum vara. Noi avem Bumboc de cand avea Ana 9 saptamani.
Noi am ajuns la doctor de urgenta azi, chiar inainte sa ne punem la drum. A intepat-o o albina/viespe, va povestesc deseara. |
|
| MaryPoppins wrote: Manduca Xt merge, dar iti recomand un Ssc wrap conversion cu punte reglabila, mai ales de purtat acum vara. Noi avem Bumboc de cand avea Ana 9 saptamani.
Noi am ajuns la doctor de urgenta azi, chiar inainte sa ne punem la drum. A intepat-o o albina/viespe, va povestesc deseara.
Auch! Sper ca totul e bine! |
|
| MaryPoppins wrote: Manduca Xt merge, dar iti recomand un Ssc wrap conversion cu punte reglabila, mai ales de purtat acum vara. Noi avem Bumboc de cand avea Ana 9 saptamani.
Noi am ajuns la doctor de urgenta azi, chiar inainte sa ne punem la drum. A intepat-o o albina/viespe, va povestesc deseara.
Auuuh, sper ca e bine micuta |
|
|