|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ce fac bebeii? :)
Noi dormim in patut de la 10, am iesit in seara asta la masa cu niste prieteni cu bebe 1an +, ne-am simtit tare bine.
Asa am un chef de duca.... pooooate mergem pana in Croatia in august. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Ce bebe cumintel ai, Andreea :))
Si la noi e liniste, a adormit singurica pe salteluta de activitati :D se intampla raaar de tot sa adoarma fara tzitzi :))
Dor de duca am si eu rau de tot, ma mananca talpile de numa. Luni plecam la mine sat pe clisura Dunarii si stam o saptamana, o sa fie prima iesire din oras in 3 :) |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Voi visati la duca..eu visez la sa se duca abia astept liniste si pace in casa...fara nervi ar mai fi 2 saptamani... |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Sa ne laudam si noi un pic Cu dormitul suntem prietene f bune. Somn de noapte in patut de la 11/12 noaptea pana dimineata la 10,cu o alimentare aproape in somn pe la 6 (noaptea doar in patut doarme din prima zi acasa),iar de 3 zile avem si somn la pranz de aprox 2 ore tot in patut.
De vacanta ce sa mai zis...toata ziua “rasfoiesc” booking ul o sa plecam in Grecia in septembrie,dar pana atunci mai facem o iesire de un weekend la o pensiune pe clisura (la Mary acasa) unde o sa si botezam bebelina.
|

| Hey, unde mai exact pe clisura? Sa stii ca si eu as fi vrut sa facem botezul la mine la sat, dar n-ar fi venit salbaticii de socrii mei...
Cu papa cum stati, e spre bine si la capitolul asta? Noi am scapat de tentativa de greva, ea e foarte ok acum, doar eu sufar dupa branzeturi :)) |

| delia.c.yaya wrote:Voi visati la duca..eu visez la sa se duca  abia astept liniste si pace in casa...fara nervi  ar mai fi 2 saptamani... Ai pregatit sampania pt ziua aia? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2018 Mesaje: 15
| Noi am avut o noapte cam nelinstita, cu treziri din ora in ora, plans, agitatie..cred ca durut-o si burtica caci ne luptam cu constipatia de ceva vreme.., dar parca ar fi si gingiile un pic mai inflamate.. Inca nu are niciun dintisor.. Parca vad ca tocmai acum se gaseste sa iasa vreunul.
Acum e liniste si la noi, in sfarsit. Doarme pitica
Ieri am implinit si noi 7 luni.. Cele mai frumoase!!
Ale29 attached the following image(s):

|
|
| MaryPoppins wrote:Ai pregatit sampania pt ziua aia?
Aoleooo..si cate planuri ne-am facut abia asteptam sa ne bucuram de viata in 3.
Acum one big problem Giuli deja ce prinde duce in gurita...nu stiu ce jucarii as putea sa ii iau. Cerculetele is faine dar nu stie ca ar trebui sa le intoarca,lebaga pe verticala in gurita si suge la un ursulet zornaitoare de la chicco(are un material pe el,pe ambalaj zicea ca e safe ptr rontait de la 3m). Am mai vazut prin magazine ptr dentitie care se pun si in frigider,dar as vrea niste sugestii de jucarii care sa le pape si care au avut succes la voi. |
|
| Ale29 wrote:Noi am avut o noapte cam nelinstita, cu treziri din ora in ora, plans, agitatie..cred ca durut-o si burtica caci ne luptam cu constipatia de ceva vreme.., dar parca ar fi si gingiile un pic mai inflamate.. Inca nu are niciun dintisor.. Parca vad ca tocmai acum se gaseste sa iasa vreunul. Acum e liniste si la noi, in sfarsit. Doarme pitica Ieri am implinit si noi 7 luni.. Cele mai frumoase!!
Ce pitica dragalasa ai acolo! abia astept sa ii scot landoul,ca e asa enervant ca e mare..uite ce frumos sta a ta in carut |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| MaryPoppins wrote:Hey, unde mai exact pe clisura?  Sa stii ca si eu as fi vrut sa facem botezul la mine la sat, dar n-ar fi venit salbaticii de socrii mei... Cu papa cum stati, e spre bine si la capitolul asta? Noi am scapat de tentativa de greva, ea e foarte ok acum, doar eu sufar dupa branzeturi :))
La capitolul papa nu avem cu ce sa ne laudam...tot greu reusesc sa ii dau,dar sper ca e doar o faza si trece.
La biserica o sa mergem la Eselnita,iar pensiunea e la Dubova. Are 10 camere si o sa fim doar cu familia si cativa prieteni foarte apropiati. Sper sa fie un weekend frumos cu baie,plaja,gratare si voie buna! |
|
| Incep sa ma ia emotiile. Mai este fix o saptamâna pana la botez. Nici nu v-am zis ca saptamana trecuta am fost la spovedanie si impartasit. Nici nu voia sa ne impartasesca,noroc ca l-am convins ca suntem sinceri ca vrem sa ne casatorim cu adevarat. E nasol cu actele ca faceam acum si starea civila si nunta la biserica,petrecerea in tara o puteam face si mai incolo.
Si eu inca nam organizat mai nimic ptr botez. Me chinuim de doua saptamani sa dam cu var in casa asta nebuna. Imaginatival pe barbatumiu cocotat pe scara care sta pe un dulap si doi prosti pe langa care stau pe scaune si tin scara Cumparaturi inca nimic. Miam luat doar rochita si atat. Nu stiu cu ce sa ma incalt,parul....chestii feminine... Si socrumiu inca nu stie daca vine ca iau pus sechestru pe masina ptr neplata la.apa... E total un dezastru .... |
|

| Delia noi am avut sophie girafa si tot felul asa de dentitie, nimic special. Unele simple altele cu solutie in ele ce se puneau la frigider. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Ale29 wrote:Noi am avut o noapte cam nelinstita, cu treziri din ora in ora, plans, agitatie..cred ca durut-o si burtica caci ne luptam cu constipatia de ceva vreme.., dar parca ar fi si gingiile un pic mai inflamate.. Inca nu are niciun dintisor.. Parca vad ca tocmai acum se gaseste sa iasa vreunul. Acum e liniste si la noi, in sfarsit. Doarme pitica Ieri am implinit si noi 7 luni.. Cele mai frumoase!!
Ce scumpa e
I-a iesit si lui David luni primul dintisor, tot de atunci merge si de-a busilea. A iesit si pe hol intr-o zi desi merge ba taras, ba in 4 labe, ba prin salturi .. acum vad ca il supara inca un dintisor, e inflamata si gingia de langa Ce carut este?
Apropo, nu va duceti in mall, repet, nu va duceti in mall peste tot e rosu si am lasat bani grei
Delia, aveti si nunta si botez acum? |
|

| Hai tu Alina ca e fain la mall acum. Atatea reduceri, omg omg |
|
| alina89 wrote:Ce scumpa e I-a iesit si lui David luni primul dintisor, tot de atunci merge si de-a busilea. A iesit si pe hol intr-o zi desi merge ba taras, ba in 4 labe, ba prin salturi  .. acum vad ca il supara inca un dintisor, e inflamata si gingia de langa Ce carut este? Apropo, nu va duceti in mall, repet, nu va duceti in mall  peste tot e rosu si am lasat bani grei Delia, aveti si nunta si botez acum?
As fi vrut eu nunta, sa zic mersi daca se va mai face botezul. Scandal, nu cearta cu soacra maaare,ca ea a zis ca pleaca sambata. Eu zic da cu piatra in mine,umilestema cat vrei si cum vrei,dar daca te iei de copilul meu pana aici tia fost! Copilul meu e bun numai de lugu lugu dar cand e vorba de sanatatea si siguranta lui ciuciu! Ce so enervat ca iam zis sa fumeze afara ca nui bine ptr copil. Si iar a deranjato ca am stat cu fata si am hranito in loc sa o ajut sa spele un covor. Deja a intrecut masura... |
|
|