|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| La multi ani, Andreea! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| La multi ani frumosi! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2016 Mesaje: 36
|
La multi ani! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Multumesc mamici! Am avut o zi asa frumoasa.. dimineata cu vecina mea, am stat la cafea, apoi dupa somnul 1 am mers la mall, mi-am luat cateva haine ca am primit cadou un card la zara si alte vouchere la mall pt toate magazinele, is haaappy. Am luat cateva la rand pana s-a saturat bebe (sa stiti ca incape carutul cu totul in cabina de proba :)) si se distra de numa’ in oglinda ). Am facut si cumparaturile pt el de legume si fructe si am luat si cereale si paste bio sa ii incerc daca papa.. pe seara am iesit cu sotul si bebe la o terasa, am papat, am marsaluit contra psd ca am dat de manifestanti in centru si cum suntem si noi indignati de ce se intampla in tara asta (incepand de la ratele ce au crescut enorm ca deh asa bine o duce inflatia).. si acum ma chinui sa adorm puiul.. ca a dormit la 8 si acum ciu ciu somn |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2018 Mesaje: 15
|
La multi ani sanatosi!!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
|
La multi ani!!! |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| La multi ani Andreea!!!! |
|

| Am avut o zi groaznica azi. Ana mi-a refuzat sanul, si nu agitat si tras cum a mai facut pana acum, ci refuz total, plangea de rupea numai cand o apropiam de san, cum o lasam in pace era bine mersi. Am crezut ca o iau razna, plangeam si ma rugam de ea sa manance. Am vb cu consultanta, am fugit la medic sa vedem daca nu e ceva medical. Dar nimic, n-are afte, n-are rosu in gat etc. Pare ca e reflux silentions pe fond de alergie la proteina din lapte de vaca, daca punem cap la cap scaunele cu mucus/verzi, regurgitarile si comportamentul ei la san din ultima perioada. O sa scot complet lactatele si orice urma de lactate si o tinem in pozitie inclinata si la alaptat si pe cat posibil si in restul timpului. Acum seara am pacalit-o asa semiadormita si a mancat ok dar ma gandesc cu groaza la ziua de maine, sper din tot sufletul sa fi fost doar un episod izolat azi |
|
| Nici la noi nu e prea roz situatia :(( Ema mananca foarte putin la fiecare masa si aia cu plansete si urlete...primii 60ml ii topeste in 5 min dupa care incepe circul. Mai grav este ca nici nu mai pune in greutate. In ultimele 10 zile nu a pus mai nimic. |
|

| Off, Dea, imi pare rau sa aud asta :( pediatra voastra ce zice? Trebuie investigat sa nu fie o cauza medicala.
Ana ia bine in greutate, cantarita pe acelasi cantar la cabinet si a luat peste 500 gr in doua saptamani. Dar zile ca azi nu am mai avut, daca o sa continue sa refuze sanul imi pun si eu problema greutatii...noi n-avem alta varianta decat alaptatul, pt ca daca e vb de alergie la lactate e si mai rau cu lp, eu la pompa nu scot nimic ca sa zic ca ii dau cu altceva iar de biberon nici nu se pune problema. Acum sincer parca astept puseul de 3 luni, si de-ar fi sa vrea sa manance non stop... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Chiar tot am zis sa va intreb de astea,is mare uituca.
1. E o mare problema cu ragaitul. Seara mai ales, dupa ce papa sau in timp ce papa adoarme si o tin pe umar,in brate pe burta si nu ragaie deloc! O tin si cate o jum de ora si nimic. Daca adoarme e bine dusa, nu pot s-o trezesc. Am incercat s-o trezesc in toate felurile si nimic, e moale ca o baliguta e o problema asa grava daca nu ragaie uneori?! O culc pe o parte si ii ridic salteaua incaz de regurgiteaza.
2. Sia facut program de nani. Fix de la 10_11 pana dimineata la 7_8. Problema e ca nu face pipi noaptea. Dimineata cand se trezeste in 10min umple scutecul. Asa in timpul zilei face pipi,uda 6_7 scutece. Pediatra zicea sa zic multumesc,ca asa vom scapa repede de scutece,dar o fi asa?!!!! |
|
| Pediatra zice ca nu are nimic si sa introducem din nou masa numarul 6. Noi acum 10 zile am scos o masa fiindca mi se parea ca o indop si vomita de 3/4 ori intre mese. Cu 5 mese pe zi,date din 4 in 4 ore era ok,chiar nu mai vomita deloc. De azi trecem iarasi la papat din 3 in 3 ore,desi la cat de greu mananca cred ca o sa avem pauza intre mese de doar 1 ora jumatate si m as mira sa vrea sa manance asa des.
|
|
| delia.c.yaya wrote:Chiar tot am zis sa va intreb de astea,is mare uituca. 1. E o mare problema cu ragaitul. Seara mai ales, dupa ce papa sau in timp ce papa adoarme si o tin pe umar,in brate pe burta si nu ragaie deloc! O tin si cate o jum de ora si nimic. Daca adoarme e bine dusa, nu pot s-o trezesc. Am incercat s-o trezesc in toate felurile si nimic, e moale ca o baliguta  e o problema asa grava daca nu ragaie uneori?! O culc pe o parte si ii ridic salteaua incaz de regurgiteaza. 2. Sia facut program de nani. Fix de la 10_11 pana dimineata la 7_8. Problema e ca nu face pipi noaptea. Dimineata cand se trezeste in 10min umple scutecul. Asa in timpul zilei face pipi,uda 6_7 scutece. Pediatra zicea sa zic multumesc,ca asa vom scapa repede de scutece,dar o fi asa?!!!!
Si Ema mea doarme de seara de la 11 pana dimineata la 6 cand o trezesc eu ca sa ii dau sa pape. De fapt mananca mai mult in somn si nici ea nu ragaie. Dupa masa de la 6 doarme in continuare pana la 10:30 cand o trezesc eu sa pape din nou. Deci nici ea nu ragaie si nu mi se pare o problema. Doarme pe spate cu capul intr o parte. Iar de udatul scutecului noaptea si la noi e cam la fel. De la 11 seara pana la 6 dimineata e aproape uscat scutecul,iar de la 6 pana la 10 e super plin. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Chiar tot am zis sa va intreb de astea,is mare uituca. 1. E o mare problema cu ragaitul. Seara mai ales, dupa ce papa sau in timp ce papa adoarme si o tin pe umar,in brate pe burta si nu ragaie deloc! O tin si cate o jum de ora si nimic. Daca adoarme e bine dusa, nu pot s-o trezesc. Am incercat s-o trezesc in toate felurile si nimic, e moale ca o baliguta  e o problema asa grava daca nu ragaie uneori?! O culc pe o parte si ii ridic salteaua incaz de regurgiteaza. 2. Sia facut program de nani. Fix de la 10_11 pana dimineata la 7_8. Problema e ca nu face pipi noaptea. Dimineata cand se trezeste in 10min umple scutecul. Asa in timpul zilei face pipi,uda 6_7 scutece. Pediatra zicea sa zic multumesc,ca asa vom scapa repede de scutece,dar o fi asa?!!!!
Nu e bai, e posibil sa nu ia aer, sa faca vidul f bine la titi si atunci poate sa nu ragaie. Si eu dupa 2 luni juma nu il mai ridicam mai ales noaptea cand adormea la san.. |
|

Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Cum dorm bebelusii vostri la 4 luni jumate? As vrea sa schimb ceva sa ii lungesc noaptea insa nu stiu cum. Adoarme pe la 8, 8 jumate seara, pana la 5-6 dimineata, si de la 8-9 iar pana la 12-1 la amiazi si apoi nu mai doarme asa bine pana seara la 8 iar, faza e ca apuc seara dupa ce il adorm sa mai fac ceva treaba si ma pun tarziu in pat pe la 12 si la 5 sunt terminata cand imi da trezirea. Daca as reusi cumva sa il fac sa doarma pana pe la 7-8 ar fii super pentru amandoi..se trezeste la zgomote si cand doarme nu reusesc ziua sa fac mare lucru, desi ii pun camera video si inchid toate usile dupa mine uneori aude de zici ca doarme langa mine, si nu in cealalta camera..si cand e treaz tot la mami in brate e mai bine. Am si sistem de purtare da nu is asa eficienta cu el, nu ma pot apleca, etc.,doar ma pot plimba. Cum reusiti sa va faceti treaba ziua? |
|
|