|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/16/2018 Mesaje: 15
| Dea22 wrote:Bine ai venit,Alexandra!  ce nume frumos are bebita ta
Bine v-am gasit!!! Multumesc frumos pt apreciere!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Andreea, sunteti faini amandoi. Mattias e asa de simpatic in poza cu bananele
Ale29 bine ai venit in club!
Fetelor, cand va aud de diversificare & co parca abia astept sa incepem si noi 
Raportez cu mandrie si oboseala ca am trecut teferi de prima greva a suptului.
Mai mult, de 2 saptamani deja dar nu am vrut sa va zic pt ca nu imi venea sa cred, K. suge la san fara mameloane de silicon - se pare ca mie mi-au format sfarcul!!! Si suge bine, sfarcul apare uneori un pic valurit dar atat. Nu ma doare, nu ma pisca, nu nimic. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Merci Aria! Noi n-am avut greva suptului dar ma bucur ca ati trecut cu bine si cu alaptarea yupiiiiii, ai scapat de o grija deci |

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| AriaM wrote:Raportez cu mandrie si oboseala ca am trecut teferi de prima greva a suptului. Mai mult, de 2 saptamani deja dar nu am vrut sa va zic pt ca nu imi venea sa cred, K. suge la san fara mameloane de silicon - se pare ca mie mi-au format sfarcul!!! Si suge bine, sfarcul apare uneori un pic valurit dar atat. Nu ma doare, nu ma pisca, nu nimic.
Super veste, nu cred ca ai mai mentionat despre greva suptului sau ca foloseati mameloane de silicon, deci cu atat mai mult ma bucur pt voi |

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Maine introducem si noi carnita, speeer sa ii placa mai mult sa pape macar 30 gr ca la piersica azi Carnita de pui banuiesc. Eu de cand cu diversificarea am inceput sa cumpar pui de casa pt bebe si pap si eu. Ai cumparat pana la urma avent 2 in 1? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2016 Mesaje: 36
| alina89 wrote:
Eu doar blenduit i-am dat pranzul pana acum inclusiv carnita, e prea atoasa asa si ar fi contrast prea mare sa o maruntesc cu cutitul doar. Micul dejul de aproape 2 sapt il dau pasat cu furculita sa se invete si cu textura asa. Azi i-am dat pe langa piure de fructe si o feliuta de mar la abur mica, i-o tineam eu si el rontaia la ea. Mi-a tremurat putin mana, dar am zis ca tre sa il invat si cu alte texturi. Cu pranzul insa mai astept.
Ah, branzica a zis pediatra sa i-o fac cu calciu lactic 3 bucati la 1l, dar la farmacie a zis mai mult, parca 10, sotul a luat si nu mai stie exact. O sa caut si pe net reteta.
Da, si mie mi se pare ca, carnea taiata marunt are totusi alta textura, e atoasa. O sa dau si eu la blender si mai vedem pe parcurs. Sfertul de galbenus l am sfaramat cu furculita si a fost ok.
Spuneam mai sus ca la un moment dat ma tenta si ideea de blw, insa am mai meditat azi si raman la clasic. E mai safe pt psihicul meu in primul rand.
Bebeii vostri sughita des ? Ma refer la 6 luni+ ca atunci cand era mai mic era dezastru... Andrei are in ultima perioada zile intregi cand nu sughita si apoi recupereaza azi intre 12 si 14.30 a sughitat de 3 ori. Prima tura l a tinut aproape jumatate de ora...i am dat apa cu lingurita dar nu a ajutat.
Turele 2 si 3 de sughit suspectez ca le a avut ca a mancat repede azi. Si a si baut apa cam multa dupa. O sa mai urmaresc. Parca totusi prea mult a sughitat. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, chiar nu ?tiu ce sa mai fac cu Giulica, o ?in în bra?e, ea se ridica singura in fund. Nici nu stiu daca e bine so mai tin in brate macar...si ce urat face cand o pun pe pat
Maine avem eco la sold si rinichi,iar poimâine vaccin. Si sa vedem cand avem control la pediatra ce ne zice de faza cu ridicatul singurica in fundulet. |
|

| Inawar wrote: Carnita de pui banuiesc. Eu de cand cu diversificarea am inceput sa cumpar pui de casa pt bebe si pap si eu. Ai cumparat pana la urma avent 2 in 1?
Da, l-am luat aparatul. Carne de pui, piept i-am dat azi, de la socri crescuti de ei, bio. A mancat 30 gr |
|

| https://ibb.co/gQRXZd https://ibb.co/meJ1Sy https://ibb.co/b5eKEd https://ibb.co/i0Rc0J
Am fost azi sa sldam comanda de SSC Bumboc, varianta wrap conversion cu punte reglabila, care merge de la 60 cm si 5 kg. Al nostru e gata vineri si pana atunci am primit modelul din poze. Verdele ala cu fluturasi e combinatia mea preferata, dar am ales niste culori mai neutre care sa mearga si cu rochiile mele :)) mi-am mai luat un sling sh, ca e bun acum pe perioada verii, dar inca nu stiu sa-l reglez cum trebuie.
Iar Ana a inceput parada modei cu rochitele, am zis sa le purtam primele pe astea cu body incorporat pt ca o sa ramana mici repede. Iar restul ma gandeam eu ca si dc raman mici, merg purtate pe post de bluzita cu colanti sau dresuri :)) |
|

| Andreea06 wrote: Da, l-am luat aparatul. Carne de pui, piept i-am dat azi, de la socri crescuti de ei, bio. A mancat 30 gr
Eu am renuntat la aparat ca nu arata prea bine acela second. Fac in continuare cu blenderul din dotare, insa in concediu ramane de vazut cum ne descurcam cu mesele. Avem planuri de plecat la noi la mare incepand din iulie. Abia astept sa ma plimb! |
|

| Inawar wrote:Eu am renuntat la aparat ca nu arata prea bine acela second. Fac in continuare cu blenderul din dotare, insa in concediu ramane de vazut cum ne descurcam cu mesele. Avem planuri de plecat la noi la mare incepand din iulie. Abia astept sa ma plimb!
Ce fain! Noi stam cuminti vara asta ca am tot luat scaun auto si tot felul pt bebe plus operatia si cheltuielile medicale asa ale socrului, s-au dus banii :) incerc sa nu ma gandesc la concediu si sa vad cum ma relaxez aici in oras.
Aparatul sa stii ca sita aceea din capac, verde, mi s-a patat si mie de la prima folosire cu morcov si aia a fost. Nu mai stiu daca nu l-am spalat imediat dar oricum nu a stat mult cu piure pe ea asa putin cat se stropeste de jos de la blender.. dar na. Arata urat acum si tot zic sa caut ceva solutii de scos pata aia, dar cred ca ma pacalesc singura i |
|

| MaryPoppins wrote:https://ibb.co/gQRXZd https://ibb.co/meJ1Syhttps://ibb.co/b5eKEdhttps://ibb.co/i0Rc0JAm fost azi sa sldam comanda de SSC Bumboc, varianta wrap conversion cu punte reglabila, care merge de la 60 cm si 5 kg. Al nostru e gata vineri si pana atunci am primit modelul din poze. Verdele ala cu fluturasi e combinatia mea preferata, dar am ales niste culori mai neutre care sa mearga si cu rochiile mele :)) mi-am mai luat un sling sh, ca e bun acum pe perioada verii, dar inca nu stiu sa-l reglez cum trebuie. Iar Ana a inceput parada modei cu rochitele, am zis sa le purtam primele pe astea cu body incorporat pt ca o sa ramana mici repede. Iar restul ma gandeam eu ca si dc raman mici, merg purtate pe post de bluzita cu colanti sau dresuri :))
Vaaai ma topeeesc! Ce scumpa e.. asa as vrea sa am si eu o fetita la bebe 2 ca mor dupa toate hainutele ce le vad cand iau la nepotica, surioara. va sta super si in bumboc. |
|

| Bebelul meu e tot mai mare si cum nu sta locului au aparut si accidentele. Patutul, acel loc care il consideram sigur nu prea mai e. Ieri nici bine nu l-am pus in patut, vroiam sa pun in dulap hainutele lui, deci eram in camera ca buuuuff! a dat cu fruntea de tablia patutului si apoi l-am vazut cum s-a scurs asa cu fata lipita de tablie. A urlat de numa, abia l-am calmat la san. Si azi mai e rosu pe frunte. Cum se ridica el in picioare, ii place sa se plimbe pe margini si la un moment dat s-a dezechilibrat, a calcat pe o jucarie cred si picat. Bun. Sunt in zilele de menstra, ma duc azi la baie sa ma schimb si ma bag repede la dus. Il pun jos pe covor cu o jucarie si zic gata, de aici nu mai ai unde sa ajungi :)) inca nu se poate ridica in picioare daca nu are un sprijin. Eram in baie la dus si auzeam cum chiuie bucuros, ies dupa 5 min si imi sta inima in loc! il gasesc in picioare plimbandu-se pe marginea patului. Am facut repede o poza si imi era frica sa nu cada pe spate sa dea cu capul de parchet.... dar l-am luat la timp. Cred ca mai pun perne pe jos in camera si pe acolo o sa-l las. Pun si poza facuta, l-am lasat unde e jucaria pe covor :) https://ibb.co/dt487y |
|

| Andreea06 wrote:Ce fain! Noi stam cuminti vara asta ca am tot luat scaun auto si tot felul pt bebe plus operatia si cheltuielile medicale asa ale socrului, s-au dus banii :) incerc sa nu ma gandesc la concediu si sa vad cum ma relaxez aici in oras. Aparatul sa stii ca sita aceea din capac, verde, mi s-a patat si mie de la prima folosire cu morcov si aia a fost. Nu mai stiu daca nu l-am spalat imediat dar oricum nu a stat mult cu piure pe ea asa putin cat se stropeste de jos de la blender.. dar na. Arata urat acum si tot zic sa caut ceva solutii de scos pata aia, dar cred ca ma pacalesc singura  i Asa avea si ala, partea verde patata si am renuntat. Cred ca e un material mai poros de se face asa. |
|

| Dea, pe voi v-a chemat dr ortoped la eco de sold si la 5 luni? Asta la care am fost azi a zis ca ideal se face primul eco la 6-8s, ca sa poti identifica si corecta din timp eventualele probleme, apoi la 5 luni verifica daca s-a osificat cum trebuie. Am zis bine, venim si la 5 luni, asa nu o sa ma trebuiasca sa mint MF ca nu ma duc cand ma trimite ea :)) |
|
|