|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Fetele bebeii vo?tri rad in somn? Al meu rade in hohote doar in somn, a încercat si treaz de vreo 3 ori pana acum dar se sperie de zgomotul pe care îl face si incepe sa planga . E tare haios |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DianaM wrote:Fetele bebeii vo?tri rad in somn? Al meu rade in hohote doar in somn, a încercat si treaz de vreo 3 ori pana acum dar se sperie de zgomotul pe care îl face si incepe sa planga  . E tare haios
Doar de doua ori in somn,cand e treaza doar zambeste muuuult |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Multumesc mult fetelor pentru pareri, si eu ma gandesc sa ii fac, joi am programare la pediatru, imi e putin teama recunosc, pentru ca e primul copil, prima experienta cu vaccinuri, sper sa fie totu bine! Cand auzi multe pareri contra te debusoleaza total, si tu care vrei ce e mai bine pt copilul tau, nu stii ce sa alegi. Pana la urma Dumnezeu e in control oricum ar fii, ma rog sa fie bine |
|

| Rox4n1k4 wrote:Multumesc mult fetelor pentru pareri, si eu ma gandesc sa ii fac, joi am programare la pediatru, imi e putin teama recunosc, pentru ca e primul copil, prima experienta cu vaccinuri, sper sa fie totu bine! Cand auzi multe pareri contra te debusoleaza total, si tu care vrei ce e mai bine pt copilul tau, nu stii ce sa alegi. Pana la urma Dumnezeu e in control oricum ar fii, ma rog sa fie bine
Eu am fost foarte panicata de efectele secundare ale lor, am amânat vaccinarea dupa botez sa stau linistita dar pana la urma m-am agitat degeaba ca nu a avut absolut nimic. Nici macar locul unde l-a în?epat nu S-a intarit/ înro?it sau ceva. Singura diferenta a fost ca a dormit un pic mai mult ca de obicei vreo 2 zile. E normal sa iti fie teama, te inteleg dar trebuie sa ai incredere in puiul tau ca va reac?iona ok. Eu i-am pus preventiv jumatate de supozitor paracetamol cand am ajuns acasa de la vaccin si apoi jumatate seara. Am repetat figura si a doua zi si apoi nu i-am mai dat nimic. |
|
| Fetelor, ce ?oc am avut a?a ca de dimineata...nu de alta,dar eram prea happy nu?! Ma uit la ceas 8 ?i ceva...ma gandeam ca Giuli trebuie sa se trezeasca ?i sa ma duc sai fac lapticul. Când ma uit in patut GOL! O luam razna...în camera la soacramea nimic, in bucatarie nimic...toata casa nimic ?i nici afara! ?i nici soacramea...ma uit mai bine nici carutul nu era..il trezesc repede pe barbatumiu so sune..nimic,telefonul ei acasa... am luato de nebuni pe strazi sa le cautam, dupa vreo jum de ora il suna soacramea ca ea a vazut fata ca era treaza si a luato cu ea la munca Am inceput sa fac ca o turbata zau!!! Cum sa pleci tu cu copilul altcuiva fara sa spui?!?!??! Acum astept sa vina acasa...deja am pregatit un papirus de injuraturi Chiar nu stiu ce sa ma mai fac cu femeia asta?! Aseara venise cu biberonul cu apa "poi daca sighite nui dai apa?" O sa ajung la nebuni... |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Doamne Delia, eu la faza asta ti-o spanzuram de lustra fara sa o mai intreb nimic. Dar al tau cat o mai suporta? Nu vede si el toate astea? Pe bune... ar cam fi cazul sa va puna pe primul loc.. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, ce ?oc am avut a?a ca de dimineata...nu de alta,dar eram prea happy nu?! Ma uit la ceas 8 ?i ceva...ma gandeam ca Giuli trebuie sa se trezeasca ?i sa ma duc sai fac lapticul. Când ma uit in patut GOL! O luam razna...în camera la soacramea nimic, in bucatarie nimic...toata casa nimic ?i nici afara! ?i nici soacramea...ma uit mai bine nici carutul nu era..il trezesc repede pe barbatumiu so sune..nimic,telefonul ei acasa...  am luato de nebuni pe strazi sa le cautam, dupa vreo jum de ora il suna soacramea ca ea a vazut fata ca era treaza si a luato cu ea la munca Am inceput sa fac ca o turbata zau!!! Cum sa pleci tu cu copilul altcuiva fara sa spui?!?!??! Acum astept sa vina acasa...deja am pregatit un papirus de injuraturi Chiar nu stiu ce sa ma mai fac cu femeia asta?! Aseara venise cu biberonul cu apa "poi daca sighite nui dai apa?" O sa ajung la nebuni...
Vai... Tot am citit povestile tale cu soacra si asta mi se pare ca a pus capac.
Iti spun sincer ca eu nu rezistam cu ea in casa.
Parerea mea e ca trebuie sa luati niste masuri... |
|
| Barbatumiu e natang sincer! El tace si asculta...vad ca deja intarzie..oare sai tina.vreo lectie deschisa el?!?! Eu una incerc sa mai rezist daca pot pana la botez pe 7 iulie...dar nu cred ca o sa pot..inca o faza ca asta si cred ca anulez si botez si tot. Nici numi gasesc cuvintele..nici cand am ramas fara lapte nu mam simtit atat de deprimata..
|
|

| delia.c.yaya wrote:Barbatumiu e natang sincer! El tace si asculta...vad ca deja intarzie..oare sai tina.vreo lectie deschisa el?!?! Eu una incerc sa mai rezist daca pot pana la botez pe 7 iulie...dar nu cred ca o sa pot..inca o faza ca asta si cred ca anulez si botez si tot. Nici numi gasesc cuvintele..nici cand am ramas fara lapte nu mam simtit atat de deprimata..
Eu una te admir ca rezi?ti de atata timp . Eu lasam si barbat si tot si plecam linistita cu copilul daca el nu facea nimic in sensul asta. Nu e normal sa iti ia copilul de acasa si sa plece fara sa te anun?e...e copilul tau nu al ei. Eu zic sa ai o discu?ie serioasa cu amândoi! Ai grija de tine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| delia.c.yaya wrote:Fetelor, ce ?oc am avut a?a ca de dimineata...nu de alta,dar eram prea happy nu?! Ma uit la ceas 8 ?i ceva...ma gandeam ca Giuli trebuie sa se trezeasca ?i sa ma duc sai fac lapticul. Când ma uit in patut GOL! O luam razna...în camera la soacramea nimic, in bucatarie nimic...toata casa nimic ?i nici afara! ?i nici soacramea...ma uit mai bine nici carutul nu era..il trezesc repede pe barbatumiu so sune..nimic,telefonul ei acasa...  am luato de nebuni pe strazi sa le cautam, dupa vreo jum de ora il suna soacramea ca ea a vazut fata ca era treaza si a luato cu ea la munca Am inceput sa fac ca o turbata zau!!! Cum sa pleci tu cu copilul altcuiva fara sa spui?!?!??! Acum astept sa vina acasa...deja am pregatit un papirus de injuraturi Chiar nu stiu ce sa ma mai fac cu femeia asta?! Aseara venise cu biberonul cu apa "poi daca sighite nui dai apa?" O sa ajung la nebuni...
Vai de capul meu!! Deci nu am cuvinte Delia, asa cevaaaa.... aiaiai. Una e sa o ia la plimbare prin jurul blocului sau ceva si sa iti spuna, dar cum naiba asa pe furis si voi sa va treziti fara ea? Chiar nu gandeste, zau.. doamne. Incredibil... Pai si al tau sot, nica, pe maica-sa? Sa ii zica si el... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Rox4n1k4 wrote:Multumesc mult fetelor pentru pareri, si eu ma gandesc sa ii fac, joi am programare la pediatru, imi e putin teama recunosc, pentru ca e primul copil, prima experienta cu vaccinuri, sper sa fie totu bine! Cand auzi multe pareri contra te debusoleaza total, si tu care vrei ce e mai bine pt copilul tau, nu stii ce sa alegi. Pana la urma Dumnezeu e in control oricum ar fii, ma rog sa fie bine
Asa e Roxana, nu stiu, e un subiect complicat dar eu nici nu am facut research mult sincer, legat de "de ce sa nu.. " Dar dupa mintea mea asa de programator daca vaccinul poate afecta pe unii copii, nu i-ar afecta practic si boala in sine, daca o iau? Ca vaccinul e o doza micuta din virusul respectiv, sa faca corpul sa produca anticorpi. Nu neg ca or fi cazuri in lume cand dupa un vaccin ceva rau s-a intamplat, dar eu cred, prin logica mea, ca daca copilul ar fi facut boala in colectivitate, ar fi avut aceleasi efecte, nu stiu.. Tu gandeste cu inima si instinctul tau de mami :) Eu nu acuz nici mamicile care aleg sa nu vaccineze... eu spun doar cum am facut eu personal. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Rox4n1k4 wrote:Ah inca ceva, voi mamicilor ati facut toate vaccin la bebeii vo?tri? Mie inca imi e greu sa ma decid, i-am facut doar primul pt rotavirus pe gurita, aud tot felul de pareri si nu ne-am decis inca...
I le-am facut pe toate, am scapat cu stare subfebrila (37,5) si maraiala vreo 2 zile. La ROR am inteles ca is mai nasoale efectele adverse, dar... trecem si peste ele, cu rabdare. Singura problema e ca la varsta aia (9 si 12 luni) va fi mai constienta si mi-e sa nu prinda frica de doctor...
Copilasii cu boli autoimune au indicatie sa nu faca vaccinurile, pentru ca le pot face mai mult rau decat bine, insa cei sanatosi dpdv clinic nu ar trebui sa aiba probleme in a le tolera. Si mie mi-a fost greu sa ma decid, dar am luat-o logic... Inainte mureau oamenii pe capete cand izbucneau epidemii, iar acum anumite boli au fost aproape eradicate cu ajutorul vaccinurilor. Iar de cand lumea refuza sa vaccineze copiii, apar iar cazuri grave si asta a fost suficient cat sa ma lamuresc sa-mi vaccinez copilasul. |
|
| Se pare ca au avut amandoi o discutie mai aprinsa, ca se certau cand au intrat in casa..nu am prins prea multe ca barbatumiu mia dato pe giuli.ca plangea ca ii era fomica...dar concluzia e ca dupa botez pleaca amadoua in tara ptr totdeauna, doar so primim pe cumnatamea cateva zile cand are controlul ptr boala ei. Si se pare cas botoase amandoua,nu stiu ce ia zis barbatumiu,doar sia cerut scuze si nu ne baga in seama...la masa am mancat separati...sa vad daca reusesc sal trag de limba, ca e cam incapatanat... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Doamne Delia eu mor de draci cand citesc cate patesti tu cu soacra-ta... Serios :( Imi pare tare rau ca tre sa treci prin asa ceva, toate figurile si nebuniile ei, dar faza cu plecatul cu copilul fara sa anunte si sa ceara acordul mi se pare horror! Cred ca esti prea finuta, eu o strangeam de gat in locul tau...
Iti tin pumnii sa scapi de ea cat mai repede si sa se mute in tara. Nici nu stie sa vorbeasca si sa se comporte... Puteau ai tai sa stea in ultima fundatura si sa fie saraci lipiti, ca ea nu ar fi trebuit sa zica nimic de asta, ete marea regina unde era! Nu e ok deloc femeia aia, duca-se in tara sa ramaneti voi singurei si sa va vedeti de viata... |
|
| Multumesc ptr vorbele de incurajare fetelor! Asa sunt eu mai prostuta, ca sa mu ranesc pe nimeni. Tot zic ca ma fac mai dura,dar parca ceva ma retine.
Lasand toate astea la o parte. Azi Giulica mea a facut ceva wow. O tineam in brate cam la 45° si sa ridicat in fund singura. Mam speriat groaznic!!!! |
|
|