Clubul mamicilor incepatoare - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Wednesday, May 23, 2018 9:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Casuta nr. 3! dance dance dance

Casuta anterioara.

Ne mandrim cu bebeii:

User - Bebe: Data nasterii

1. Inawar – bebe Sebastian: 17 septembrie 2017
2. Alexutza_88 – bebe Aida: 26 octombrie 2017
3. Alina89 – bebe David: 20 noiembrie 2017
4. Andreea06 – bebe Mattias: 24 noiembrie 2017
5. Laura513 – bebe Ami: 25 noiembrie 2017
6. MadaMadalyna – bebe Alessia: 25 noiembrie 2017
7. Iulisim - bebe Andrei: 28 noiembrie 2017
8. Dana_ - bebe David: 9 decembrie 2017
9. Diana1489 – bebe Evelin: 16 decembrie 2017
10. AleC – bebe Eric: 28 ianuarie 2018
11. AriaM – bebe Karin: 8 februarie 2018
12. DianaM – bebe Alex: 5 martie 2018
13. Andreea0196 – bebe Ayan: 5 martie 2018
14. Delia.c.yaya – bebe Giulia: 25 martie 2018
15. Lixandra_alexandra – bebe Eduard: 27 martie 2018
16. MaryPoppins – bebe Ana: 10 aprilie 2018
17. Dea22 – bebe Ema: 15 aprilie 2018
18. lore.t – bebe Stefan: 14 mai 2018

Am uitat pe cineva? :)
MaryPoppins
Scris: Wednesday, May 23, 2018 10:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
La alexutza e bebe Aida (asa zicea Alina) iar la Diana data nasterii e 16 dec 2017 ras
Andreea06
Scris: Wednesday, May 23, 2018 10:29 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:
La alexutza e bebe Aida (asa zicea Alina) iar la Diana data nasterii e 16 dec 2017 ras

Ioi da, am scris Aida dar apoi m-am chinuit cu codurile daca sa pun sau nu si am copiat iar peste.
Andreea06
Scris: Wednesday, May 23, 2018 11:14 PM
Nivel

Diana, noi la nasi am luat ceva simbolic si un ‘voucher’ facut de noi printat, cu un weekend aici la un spa cand vor.

Simbolic a fost un ceas de birou modern, cu o poza cu noi toti de la craciun si text asa.. si o carte cu foi indoite si floricele in pagini asa, scria pe ea tot asa ceva text personalizat. O sa caut poze sa iti arat ca e greu de descris Lol
AriaM
Scris: Wednesday, May 23, 2018 11:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Hihi casuta noua, mersi Andreea! Cheek Kiss

Mai era Simona, mamica noua in club, mama de Andrei din 28 nov 2017.
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, May 23, 2018 11:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Deci am o ciuda pe cioara lu' cumnatameatoanerele imi vine s-o fac fripturabataus
Urla ca proasta încontinuu iar saraca mea Giulica tresare mereu cand urla angry ma tem sa nu o afecteze in vreun mod...
Andreea06
Scris: Wednesday, May 23, 2018 11:54 PM
Nivel

AriaM wrote:
Hihi casuta noua, mersi Andreea! Cheek Kiss

Mai era Simona, mamica noua in club, mama de Andrei din 28 nov 2017.

Am adaugat-o Cheek Kiss
alina89
Scris: Thursday, May 24, 2018 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
La multe lunite Mattias! love

Cum ati stabilit cu diversificarea? Mai asteptati? ras

Imi spunea o vecina ca cica pana la un an trece timpul ft repede, apoi o i-a mai incet..mie deja imi e ft dor de bebelusu meu si cum statea el sarmaluta la mine in brate, acum nu mai sta asa decat daca ma invart ca nebuna cu el in cerc Lol
iulisim
Scris: Thursday, May 24, 2018 9:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2016
Neata,

Mary, pastreaza pungile, nu se stie ce preferinte la jucarii o sa aiba bebelusa ta :))

Andreea, multumesc pt linkul cu trotineta, arata f bine bebele acolo :). Eu momentan mai astept, am cumparat recent un ssc Lenny Lamb si a cam dezechilibrat bugetul :)). De bine ce l-am luat, nu il pot purta momentan. Am probat in biblioteca locala de sisteme un Lenny first generation si era OK. De pe un site am comandat Lenny second generation (first generation am inteles ca nu se mai produce), si e un pic mare la punte , pt ca Andrei are piciorusele mai scurte si nu formeaza M-ul cum trebuie...asta e, mai astept un pic sa creasca...ma mai chinui cu carutul unde nu are rabdare sa stea prea mult :))

Delia, si Andrei se ineaca cu saliva, mai tuseste, are balute si bolboci o multime.

Dea22, ce face bebelusa, se simte mai bine cu nasucul ? Si Andrei e cam fornait, desi nu aspir mai nimic...

De saptamana viitoare incepem si noi diversificarea, am emotii. O sa incep cu piure de legume, radacinoase intai, desi daca intrebi 3 pediatri, fiecare are alta idee. Am fost la MF alaltaieri sa facem vaccinurile de 4 luni (luna trecuta cand ne-a chemat era racit si nu am apucat sa facem), si mi a zis sa incep cu piure de fructe. Altul mi a zis sa nu ii introduc cereale prea curand ca e cam grasut (8.5 kg si 66 cm). Am mers la Medlife la un control si am primit un ghid de diversificare care e in concordanta cu ce am mai citit eu, il voi urma pe acela. Sper sa mearga bine si sa manance, el pare interesat de mancare, desi nu sta in fundulet decat cateva secunde, se da in fata catre picioare, cum spunea si Andreea.

Mai am nevoie de un pic de ajutor cu tickerul vietii Lol . Se pare ca sunt anti tehnologie, cand copiez codul generat de lilypie si il pun la semnatura, nu apare imaginea.

iulisim
Scris: Thursday, May 24, 2018 9:38 AM
Nivel

Nici noi nu am facut analize copilului, doar rh in maternitate, pt ca eu am negativ. Se pare ca m a mostenit. Nici macar eco la sold nu ni s a recomandat.

In schimb, ni s a recomandat de catre pediatra fier suplimentar incepand cu 6 luni. Mi se pare ciudat asa, fara analize. O sa ma mai informez.
Andreea06
Scris: Thursday, May 24, 2018 10:28 AM
Nivel

Iulisim tre sa copiezi codul bbcode pt forumuri, acela o sa mearga :)

Ce lenny ai luat? Lenny baby?
Noi am luat lenny up pt puntea reglabila, tot din cauza asta ca am testat alte sisteme reglate la punte si avea 28cm intre genunchi. Iar baby zicea ca are 35cm si era mare..
Sper sa il puteti folosi curand!!

Alina, multumim!
Pe sambata sau sapt viitoare ma apuc, ca astept sa il externeze pe socru. Mergem la pranz zilnic la el si ar fi complicat acum asa sa incep pranzul lui bebe.
iulisim
Scris: Thursday, May 24, 2018 10:47 AM
Nivel

[quote=Andreea06]Iulisim tre sa copiezi codul bbcode pt forumuri, acela o sa mearga :)

Ce lenny ai luat? Lenny baby?
Noi am luat lenny up pt puntea reglabila, tot din cauza asta ca am testat alte sisteme reglate la punte si avea 28cm intre genunchi. Iar baby zicea ca are 35cm si era mare..
Sper sa il puteti folosi curand!!

Alina, multumim!
Pe sambata sau sapt viitoare ma apuc, ca astept sa il externeze pe socru. Mergem la pranz zilnic la el si ar fi complicat acum asa sa incep pranzul lui bebe.[/quote

Multumeeesc, am reusit.

Lenny baby da, am fost setata pe el si nu m am gandit ca ar putea fi asa diferenta mare la punte intre modele. In fine, i-o veni randul candva :).

Succes cu diversificarea, ceea ce ne urez si noua :)). La multe lunite inainte lui Mattias!
Dea22
Scris: Thursday, May 24, 2018 10:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
La noi nasucul inca horcaie dar muci nu prea ies. Desi dr mi a zis sa nu folosesc aspiratorul,l am folosit deja de 2 ori in 4 zile...Big Surprise au iesit doar 2 mucisori albi.
Astazi vine pediatra la noi si mai facem o verificare generala (pediatra este prietena mea si cam vine saptamanal).

Ma ingrijoreaza ca buricul este un pic iesit in afara si am vazut la alti bebei ca la varsta asta deja e bagat de tot inautru. Am tot cautat pe net si s ar putea sa fie un pic herniat.pale
La voi cum e,sau cum a fost la 6 sapt?
Inawar
Scris: Thursday, May 24, 2018 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
La multe lunite bebe Mattias, sa cresti mare si sanatos iar de saptamana viitoare sa papi tot ce iti da mami! hearts
Andreea06
Scris: Thursday, May 24, 2018 11:02 AM
Nivel

iulisim wrote:
Nici noi nu am facut analize copilului, doar rh in maternitate, pt ca eu am negativ. Se pare ca m a mostenit. Nici macar eco la sold nu ni s a recomandat.

In schimb, ni s a recomandat de catre pediatra fier suplimentar incepand cu 6 luni. Mi se pare ciudat asa, fara analize. O sa ma mai informez.

Stiu multi doctori ca recomanda asa fiindca cica bebe isi pierde din rezervele facute in burtica. Cred ca ori tre analize si verificat ori avut grija de dat si alimente cu fier in alimentatie..

Iar daca e hranit cu lp am inteles ca alea au deja fier.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.