Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| AriaM wrote: Suna foarte foarte bine ce povestesti tu. I-a fost cald sotului cu sistemul? Pare asa de simplu de pus, cum poti sa ai atunci reglaje incorecte? Poti sa exemplificisi sa explici cu poze? Dupa cele citite pe net eu cred ca ma voi duce pe isara. Darrrr ce bine ar fi sa pot testa si eu, la noi in oras nu ai unde.
Sunt curioasa ce ziceti si de manduca.
Manduca nu am putut testa, am incercat acum si e prea lata intre genunchi. Nu stiu de nu o fi toddler modelul desi puntea nu e lunga tare, sau e pt alta varsta..
Pai poti face reglaje incorecte.. de ex daca nu strangi toate cat trebuie bebe sta prea liber si se lasa prea in jos cu fundul. Sau prea lipit de tine ii tine spatele prea drept. Si dureri pot aparea daca centura nu e paralela cu solul ci e lasata in fata de greutatea lui bebe. Sau daca faci bretelele in x la spate si xul nu e la omoplati ci sus la gat, iar doare spatele. Sunt filmulete pe youtube la Mami vrea sa stie sau pe grupuri de fb pui poze si te indruma. |
|
| Cald nu i-a fost si nici baiatul nu era transpirat pe spate. Acuma na nici nu is 30 gr.. erau vreo 23?
La isara ce nu imi place e chinga de la bretele se trage inspre spate ca sa o reglezi (deci is inversate cataramele, partile cele 2 ale ei). Daca era chinga in fata de tras e mai usor accesibila, cum e la manduca de ex si la altele din ce am vazut pe youtube filmulete cu ele. Eu ma mai uit dupa Tula, lenny lamb, kokadi.. ergobaby. Mai caut desi astea nu cred ca le pot testa |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Fetelor eu am un wrap tai de la poarta ma . E super si foarte usor de folosit . Bebelina doarme in el de fiecare data când o pun.
https://imgur.com/a/oZ724c2 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Fetele care ati folosit Protectis, s-a întâmplat sa se constipe bebe de la el? Sa va explic: al meu facea pana acum 2 zile dupa fiecare masa aproape si de cand a alaltaieri nu a mai facut deloc. Ieri a fost ok, dar azi a fost marait toata ziua si se chinuia rau sa faca o basinica. Intreb de Protectis pt ca restul picaturilor pe care i le dau sunt aceleasi si pana acum nu s-a schimbat nimic. Si nici in alimenta?ia mea. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| DianaM wrote:Fetele care ati folosit Protectis, s-a întâmplat sa se constipe bebe de la el? Sa va explic: al meu facea pana acum 2 zile dupa fiecare masa aproape si de cand a alaltaieri nu a mai facut deloc. Ieri a fost ok, dar azi a fost marait toata ziua si se chinuia rau sa faca o basinica. Intreb de Protectis pt ca restul picaturilor pe care i le dau sunt aceleasi si pana acum nu s-a schimbat nimic. Si nici in alimenta?ia mea. Nu au fost probleme de la Protectis, inca ii dau zilnic si face aproape dupa fiecare masa. |
|
| DianaM wrote:Fetele care ati folosit Protectis, s-a întâmplat sa se constipe bebe de la el? Sa va explic: al meu facea pana acum 2 zile dupa fiecare masa aproape si de cand a alaltaieri nu a mai facut deloc. Ieri a fost ok, dar azi a fost marait toata ziua si se chinuia rau sa faca o basinica. Intreb de Protectis pt ca restul picaturilor pe care i le dau sunt aceleasi si pana acum nu s-a schimbat nimic. Si nici in alimenta?ia mea. Nu, ne-a ajutat sa faca mai des chiar.. ca facea raaaar.. dar mai bine sa faca des a fost baby's jarro. Tot ca protectis e, doar cu mai multe tulpini si e tip praf. |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Inseamna ca nu e de la el...poate se regleaza burtica si din cauza asta.. Azi noapte m-am speriat foarte tare ca era sfornait asa pe nasuc si nu putea sa respire . Am reusit cu greu sa scot un muc mai mare decât nasul lui mititelu |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Salut mamici. Bebelina mea a incetat sa gangureasca de 4 zile. Pediatra s-a strambat cand i-am spus, a zis ca au zile si zile. Dar totusi... Cand incearca sa zica ceva o apuca cascatul, stranutul sau tusea. Azi nici nu a msi incercat sa gangureasca. Vi s-a intamplat la careva din bebei?! Nu stiu daca e normal, nu stiu ce sa fac :(
LE:nu are probleme in gat, a verificat-o inainte de vaccin |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si noi am fist la control. Bebelica mea are 54cm si 4.350 Pediatra a zis ca bubitele sa nu fie de la caldura, mia dat o crema sa vedem daca isi face efectul. Si mia dat si niste picaturi ca face asa urat cand trebuie sa faca caca..daca nu-si fac efectul trebuie schimbata formula. Din pacate, laptele meu s-a dus oficial! e super naspa cu lp,mai ales cand barbatumiu e la munca si cand incepe a plange e jale, intai o schimb dupa repede sa fac laptele...asa o puneam la san si gata scandalul. Ma bucur ca macar a luat in greutate.
|
|
| Neata, cum v-a fost noaptea?
Sunt reduceri 50% la toate hainutele pe daninaline.ro |
|
| Fetelor cu cezariana, pe voi cam cat timp v-am durut operatia? E am deja 3 luni si inca ma mai doare, de vreo saptamana si ceva chiar ceva mai tare..O fi de la greutatea lui bebe+efort prin casa? La medic merg abia saptamana viitoare. |
|
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| AleC wrote:Fetelor cu cezariana, pe voi cam cat timp v-am durut operatia? E am deja 3 luni si inca ma mai doare, de vreo saptamana si ceva chiar ceva mai tare..O fi de la greutatea lui bebe+efort prin casa? La medic merg abia saptamana viitoare.
Eu a doua zi ma plimbam cu bebe in brate prin salon. Cam o saptamana dupa ce am ajuns acasa m-a mai jenat..si usturat asa un pic..mai mult cand ma ridicam din pat. Dar dupa, nimic..doar o amorteala in zona aceea si atat. M-am recuperat super repede si am carat, facut treaba prin casa, ture cu bebe prin casa si nu am nicio problema..sper sa nu fie pe viitor. E cam ciudat ca inca te doare, nu stiu ce sa zic..mai bine te duci la doctor. Mie mi s-a parut ciudat la mine ca mi-au curs lohii nici doua saptamani..acum mi-a venit si cm si inca nu am ajuns la control..abia saptamana viitoare ma duc :| |
|
| Ale, nici pe mine nu ma mai doare operatia, simt doar ca zona e amortita. La controlul de 6 sapt era totul in regula? |
|
| AriaM wrote:Ale, nici pe mine nu ma mai doare operatia, simt doar ca zona e amortita. La controlul de 6 sapt era totul in regula? Totul ok la control, si imi revenisem super ok, au inceput durerile zilele trecute dupa o curatenie generala, la care se adauga cele 7kg+ ale lui bebe. Sper sa fie doar asta, am sunat medicul, a zis ca nu are ce sa fie dupa atat timp, sa iau un antiinflamator, si mai moale cu efortul, pana saptamana viitoare, cand ne vedem. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La cine a nascut natural, lohiile astea chiar tin 6 saptamani?! Eu deja m-am saturat sa tot port absorbant, tot m-am iritat si nici nu curge putin incat sa port protejslip... |
|
|