Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CrisM
Scris: Tuesday, April 24, 2018 12:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
MaryPoppins wrote:

Pe o parte sprijinita de lateralele babynest-ului si alternez de pe stanga pe dreapta, dar deja se intoarce singura pe spate si ramane cu capul pe o parte, cand nu dormim incerc sa fiu pe faza si sa corectez.

Asa ca in prima poza o gasim de obicei dimineata :) dar cel mai bine doarme pitica la mine in brate, dupa ce termina de papat coeur

Vai cat de dulce e coeur iti vine sa o mananci!!! Love fetelor eu va urmaresc intens aici pentru ca mi dau seama ca mai e foarte putin timp pana vine bebelina si eu ma simt de parca abia am aterizat pe pamantalcool
Mary si eu cred ca o sa am aceleasi probleme la alaptat pentru ca nici eu nu am cine stie ce mameloane. o sa folosesc din sfaturile tale cu alaptatul
MaryPoppins
Scris: Tuesday, April 24, 2018 12:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Cris, sa stii ca nu conteaza atat dimensiunea mamelonului, cat atasarea sa fie corecta. Dar da, tind sa cred ca daca sunt asa mici si neformate e posibil sa fie mai dificil la inceput. Colega mea de salon, care era la al doilea copil, avea niste mameloane asa de mari cum n-am vazut in viata mea si la inceput zicea ca e foarte ok cand suge bebelusa ei, insa apoi au inceput sa o usture si pe ea. Consultanta din spital a zis ca e normal, chiar si daca ai alaptat 10 copii in trecut tot dureaza o perioada pana sfarcul se reobisnuieste cu suptul. Nah, doar asta pe care am chemat-o eu acasa zicea ca deloc deloc nu trebuie sa doara...
MaryPoppins
Scris: Tuesday, April 24, 2018 12:49 PM
Nivel

La multe lunite inainte, Andreea! majoreta Sa fie sanatos Mattias si sa creasca mare mare mare coeur
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, April 24, 2018 12:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins wrote:

Pe o parte sprijinita de lateralele babynest-ului si alternez de pe stanga pe dreapta, dar deja se intoarce singura pe spate si ramane cu capul pe o parte, cand nu dormim incerc sa fiu pe faza si sa corectez.

Asa ca in prima poza o gasim de obicei dimineata :) dar cel mai bine doarme pitica la mine in brate, dupa ce termina de papat coeur

Ce dragut cum doarme ea acolocomputerlove
A mea tot asa o gasesc dimineata, eu am luat o perna antirostogolire si reuseste cumva sa se intoarca cu corpul in sus,dar capul tot asa peo parte il tine. Mai nou, doarme pe umarul meu dupa ce ragaie si nu stiu cum reuseste dar se prelinge in jos, se topeste si ajunge sa doarma cu capul pe burta mea...

https://imgur.com/a/naEpjLJ
MaryPoppins
Scris: Tuesday, April 24, 2018 1:06 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Ce dragut cum doarme ea acolocomputerlove
A mea tot asa o gasesc dimineata, eu am luat o perna antirostogolire si reuseste cumva sa se intoarca cu corpul in sus,dar capul tot asa peo parte il tine. Mai nou, doarme pe umarul meu dupa ce ragaie si nu stiu cum reuseste dar se prelinge in jos, se topeste si ajunge sa doarma cu capul pe burta mea...

https://imgur.com/a/naEpjLJ

Acum am realizat ca maine are Giulia 1 luna coeur computerlove computerlove ce repede trece timpul! Si Ana doarme bine pe umar, ii atarna asa manutele de parca ai cara un sac de cartofi Big Laugh
MaryPoppins
Scris: Tuesday, April 24, 2018 1:11 PM
Nivel

Andreea0196 wrote:
Fetelor bebe s-a trezit cu niste dureri cam nasoale de burta. L-am pus sa faca caca cu termometrul insa nu a fost chip sa faca. Se screme foarte tare..de se inroseste. I-am bagat Melilax ca sa faca caca si era cam tare..intr-adevar cred ca e constipat si de aceea nu a putut face. Problema e ca i-am luat temperatura si mi-a dat 37.9..oare sa fie febra sau sa fie de la atata scremeala? Il ia durerea si din somn..oare ce sa fac? Sa ma duc la doctor? Nici nu prea a vrut sa manance de durere de burta..a mancat doar 50ml

Eu nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, dar cred ca macar as suna doctorul si vezi ce iti spune sa faci, mai ales daca zici ca a facut si febra. Face caca rar de obicei sau doar acum s-a intamplat sa se forteze asa?
Andreea06
Scris: Tuesday, April 24, 2018 1:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dea22 wrote:
In ce pozitie culcati bebei?
A mea doarme doar pe o parte iar ziua sta tot asa...

Sa il asezi pe o parte, pe cealalta si pe spate. Si uneori o sa mai doarma si pe tine pe burtica. E bine sa stea pe toate partile alternativ asa, ca sa se formeze frumos capusorul, sa nu se turteasca de la stat doar pe o parte. Ca e f moale o vreme..
Al meu are putin turtit pe spate ca dupa vreo luna si ceva cand a inceput sa se foiasca degeaba il asezam eu pe o parte, mai mult pe spate sta si acuma :)Dar pana la un an se mai corecteaza singur.. nu ma ingrijorez, nici medicii.
Andreea06
Scris: Tuesday, April 24, 2018 1:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Inawar wrote:
Buna dimineata!
Va mai citesc pe sarite de pe telefon, sunt f aglomerata cu botezul care va fi duminica.
La mine a fost un disconfort la supt pana pe la 3 saptamani. La inceput strangeam din dinti cand se atasa apoi incet, incet s-au diminuat durerile.
Eu cred ca e normal sa fie o sensibilitate, se atasa corect si in ziua de azi se ataseaza la fel.
Au fost momente cand ba vroia la san ba se enerva dar am continuat sa alaptez. Mereu imi ziceam ca alaptez atat cat se poate, cand nu mai este ii dau lp si gata. Dar am continuat sa-l pun la san.
Sfarcurile cred ca difera la fiecare femeie in parte, chiar la mine, la stangul e putin mai mic format decat dreptul dar alaptez cu amandoi fara probleme.
Zilele astea trebuie sa pun casa la punct ca vom avea musafiri care dorm la noi cu ocazia botezului, am programare la unghii, gene, detartraj, de facut cumparaturi...

Clap Clap Tu si Alina ce urmati cu botezul nu?
Mada, tu parca aveai mai incolo in iunie?

Legat de sfarc, tin minte ca intai se formase asa oblic, adica varful sfarcului in loc sa fie drept era sus mai lung, oblic spre jos asa. Cum sugea.. si mie mi se pare ca si acum suge si se ataseaza fix la fel :)
Spor la treburi! Sa iasa totul cum va doriti!
AleC
Scris: Tuesday, April 24, 2018 1:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Si noi avem pe 26 mai, ne pregatim intens, mai ales ca avem si cununia religioasa, deci voi imbraca si rochia de mireasa. Am stabilit, la Biserica, botezul dimineata si cununia seara, vreau ca la botez sa port alta rochie. Abia astept sa treaca totusi, e prea mult stres. Big Surprise
AriaM
Scris: Tuesday, April 24, 2018 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Mary si Dea sa va traiasca gagalicile, sunt mortale cu suzetele acelea speciale (nici nu stiam ca exista asa ceva hihi). Frumoase foc!! LE: ma refeream la bebe ca sunt frumosi, nu la suzete hahaha

Ana bebe de Mary, ai deja 2 saptamani, nu imi vine sa cred, doar ieri scoteam majoretele pt Mary sa nasca repede si frumos. Sa cresti mare buburuza mica!

Alina si Inawar distractie placuta in weekendul asta! Sa fie totul asa cum va doriti, cu stres la minim!

Delia, la multe luni si buburuzei tale!!!

Despre noi: am scapat de mastita cu paracetamol, algocalmin (nu reuseam sa cobor nicicum febra), muls mult, supt mai mult la sanul cu pricina, dusuri si bai caldute, si masaj cu sapun cat cuprinde. Iar mandra mea a primit azi vaccinul de la 2 luni. ras

alina89
Scris: Tuesday, April 24, 2018 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Clap Clap Tu si Alina ce urmati cu botezul nu?
Mada, tu parca aveai mai incolo in iunie?

Mada tot sambata are.

Si eu abea astept sa treaca m-am stresat tare tare si am facut totul singura..
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, April 24, 2018 3:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Printesa mea tocmai mia facut o maaaare bucurie...a facut cacuta pe picioarele mameiLol barbatumiu saracu vomitahohot
Acum partea nasoala e ca aveam pantaloni albi...cum scot eu ditamai pata?!?!pale
Dea22
Scris: Tuesday, April 24, 2018 3:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Ce bebele si bebelusi frumosi hearts iti vine sa i mananci pe toti ras

Noi dormim cand pe stanga,cand pr dreapta...pe spate nu sta deloc,se intoarce singura,iar pe burta doar la mami pe burtica,altfel nici nu am incercat.

Acum am cautat pe google si se pare ca cel mai recomandat e statul pe spate...
MaryPoppins
Scris: Tuesday, April 24, 2018 3:32 PM
Nivel

AriaM wrote:
Mary si Dea sa va traiasca gagalicile, sunt mortale cu suzetele acelea speciale (nici nu stiam ca exista asa ceva hihi). Frumoase foc!! LE: ma refeream la bebe ca sunt frumosi, nu la suzete hahaha

Ana bebe de Mary, ai deja 2 saptamani, nu imi vine sa cred, doar ieri scoteam majoretele pt Mary sa nasca repede si frumos. Sa cresti mare buburuza mica!

Alina si Inawar distractie placuta in weekendul asta! Sa fie totul asa cum va doriti, cu stres la minim!

Delia, la multe luni si buburuzei tale!!!

Despre noi: am scapat de mastita cu paracetamol, algocalmin (nu reuseam sa cobor nicicum febra), muls mult, supt mai mult la sanul cu pricina, dusuri si bai caldute, si masaj cu sapun cat cuprinde. Iar mandra mea a primit azi vaccinul de la 2 luni. ras

Chiar ma gandeam la tine, daca si cum ti-a trecut mastita. Ma bucur ca esti bine acum Cheek Kiss Si cum a suportat pitica vaccinul? Sper ca e totul ok si nu aveti reactii adverse. Mie asa departe mi se pare vaccinul de 2 luni Lol
Andreea0196
Scris: Tuesday, April 24, 2018 3:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
A facut si caca cu mucus..ca niste muci..si mi-a vomitat in jet..ma duc la doctor..ce o avea Dumnezeule Cray
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.