Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, April 17, 2018 10:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
delia.c.yaya wrote:
Simt ca o iau razna...am puso la san iarasi si imi racneste,urla cu tzitzi in gura...a mancat linistita cam 10 min si dupa show...si am puso si la celalalt san si tot asa, 10min papat linistit,dupa urlat cu tzitzi in gura si am tot incercat so linistesc,sa calmat si acum imi refuza sanulplans innebunescplans si e flamanda,casi mananca cu jale manuteleplans

Of Delia :( ia ceva probiotice? La mine a functionat protectis, i-am dat pana la 3 luni si apoi am schimbat pe alt probiotic. Nu stiu in italia ce o fi.. pediatru nu ti-a prescris vreunul?

Tu stii cel mai bine, daca ti se pare ca ii e foame si nu mai vrea san, daca e cazul sa completezi.. poti sa mulgi sa incerci sa ii dai bibe cu lapticul tau pe langa ce papa ea la san?
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, April 17, 2018 10:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea06 wrote:

Of Delia :( ia ceva probiotice? La mine a functionat protectis, i-am dat pana la 3 luni si apoi am schimbat pe alt probiotic. Nu stiu in italia ce o fi.. pediatru nu ti-a prescris vreunul?

Tu stii cel mai bine, daca ti se pare ca ii e foame si nu mai vrea san, daca e cazul sa completezi.. poti sa mulgi sa incerci sa ii dai bibe cu lapticul tau pe langa ce papa ea la san?

Mia dat si probiotic.
Am incercat sa ma mulg. Abia 30ml am scos, la papat rapid si tot mai vrea...abia am reusit so adorm...

Ah, si de ieri nu a mai facut caca, doar a udat multe scutece. Pana acum facea de 3_4 ori la 24ore.
Andreea06
Scris: Wednesday, April 18, 2018 2:34 AM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Mia dat si probiotic.
Am incercat sa ma mulg. Abia 30ml am scos, la papat rapid si tot mai vrea...abia am reusit so adorm...

Ah, si de ieri nu a mai facut caca, doar a udat multe scutece. Pana acum facea de 3_4 ori la 24ore.

Mai urmareste legat de scaun, poate face si mai rar ca laptele matern de asimileaza aproape tot tot. Pe la 4-5 zile poti interveni (si si atunci nu e panica, pana la 7-10 zile e normal cica). E greu sa zici acum daca o doare burtica de constipare sau de colici :)
Poate pompa nu trage la fel de eficient ca bebe, asa se zice.. ca bebe scoate si stimuleaza cel mai ok. Vezi cum la mary a trebuit cupe de o marime anume.
alina89
Scris: Wednesday, April 18, 2018 9:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Voi ati reusit vrodata sa intelegeti cum pot tatii sa doarma atat de profund cand in camera de langa ei urla un bebe cu toti plamanii? Lol al meu chiar sforaie acum si bebe tot urla de 40min.. hainoroc vreau secretul daca il stiti ras
Diana1489
Scris: Wednesday, April 18, 2018 10:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
alina89 wrote:
Voi ati reusit vrodata sa intelegeti cum pot tatii sa doarma atat de profund cand in camera de langa ei urla un bebe cu toti plamanii? Lol al meu chiar sforaie acum si bebe tot urla de 40min.. hainoroc vreau secretul daca il stiti ras

NuStiu
To?i barba?ii sunt la fel se pare .... înca nu stiu nici eu cum poate .
Probabil sunt prea obosi?i de la serviciu .
lore.t.
Scris: Wednesday, April 18, 2018 12:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Buna mamicilor Cheek Kiss Am o problema care ma nelinisteste tare mult mai ales ca se apropie momentul nasterii...eu am unul din mameloane ombilicat, iar celalt iese daca fac presiune, as vrea sa stiu daca sunt printre voi cu astfel de probleme si daca se poate alapta? Stiu ca bebe prinde toata areola nu doar sfarcul dar mi-e frica ca nu voi putea alapta...si mama mea are la fel si nu a putut sa ne alapteze pe mine si pe sora mea, stiu ca erau alte vremuri atunci dar tot sunt speriata...uff
Andreea06
Scris: Wednesday, April 18, 2018 12:25 PM
Nivel

Iti recomand grupurile de alaptare pe fb, te pot indruma mamicile de acolo ca sunt mult mai multe decat aici si stiu ca am citit cateva postari si cu situatia asta. Dupa ce esti acceptata poti cauta in grup ca le gasesti.. si consultanta in alaptare la spital ar ajuta sigur. Nasti la stat/privat? Daca nu dispun ei de asta, poti cauta un consultant si sa il chemi cand ai nascut, a doua zi..
Sigur se poate doar poate e mai anevoios inceputul, decat in mod normal. La spital de obicei se da si supliment de lp, asa ca sa nu te strrsezi ca sta flamand copilul, pana se ataseaza corect.
lore.t. wrote:
Buna mamicilor Cheek Kiss Am o problema care ma nelinisteste tare mult mai ales ca se apropie momentul nasterii...eu am unul din mameloane ombilicat, iar celalt iese daca fac presiune, as vrea sa stiu daca sunt printre voi cu astfel de probleme si daca se poate alapta? Stiu ca bebe prinde toata areola nu doar sfarcul dar mi-e frica ca nu voi putea alapta...si mama mea are la fel si nu a putut sa ne alapteze pe mine si pe sora mea, stiu ca erau alte vremuri atunci dar tot sunt speriata...uff
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, April 18, 2018 1:16 PM

Andreea06 wrote:

Mai urmareste legat de scaun, poate face si mai rar ca laptele matern de asimileaza aproape tot tot. Pe la 4-5 zile poti interveni (si si atunci nu e panica, pana la 7-10 zile e normal cica). E greu sa zici acum daca o doare burtica de constipare sau de colici :)
Poate pompa nu trage la fel de eficient ca bebe, asa se zice.. ca bebe scoate si stimuleaza cel mai ok. Vezi cum la mary a trebuit cupe de o marime anume.

A facut dimineata caca si inca muuuult, dar nici o schimbare...offffplans
Inawar
Scris: Wednesday, April 18, 2018 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
alina89 wrote:

La noi nu e cazul, din contra, sotul se trezeste la orice sunet si dupa se chinuie sa adoarma.
Eu dorm cu bebe in camera de langa, noaptea are usa inchisa si tot aude cand e sa planga Lol
Noroc ca bebe e cuminte si doarme noaptea dar pe la inceput plangea cand se trezea, pana ii dadeam papa.
Inawar
Scris: Wednesday, April 18, 2018 1:45 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Mia dat si probiotic.

Delia poate e o perioada pana se regleaza lactatia.
Ai facut o schimbare in ultimele zile in alimentatie sau nu te odihnesti deloc?
Si ceaiul pt lactatie am auzit ca la unele persoane poate sa scada in loc sa aiba efect bun.
Inawar
Scris: Wednesday, April 18, 2018 1:48 PM
Nivel

lore.t. wrote:

Am auzit ca se poate dar o consultanta te poate sfatui mai bine cum sa faci.
Dupa nastere e posibil sa se mai schimbe aspectul sfarcurilor.
lore.t.
Scris: Wednesday, April 18, 2018 2:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Andreea06 wrote:
Iti recomand grupurile de alaptare pe fb, te pot indruma mamicile de acolo ca sunt mult mai multe decat aici si stiu ca am citit cateva postari si cu situatia asta. Dupa ce esti acceptata poti cauta in grup ca le gasesti.. si consultanta in alaptare la spital ar ajuta sigur. Nasti la stat/privat? Daca nu dispun ei de asta, poti cauta un consultant si sa il chemi cand ai nascut, a doua zi..
Sigur se poate doar poate e mai anevoios inceputul, decat in mod normal. La spital de obicei se da si supliment de lp, asa ca sa nu te strrsezi ca sta flamand copilul, pana se ataseaza corect.

Multumesc Andreea, m-am inscris pe fb intr-un grup, numai sa ma accepte. Eu nasc la stat si nu stiu cate sfaturi voi primi de acolo...intr-un oras mic ca deva nu gasesc nici un consilier in alaptare...m-am gandit ca poate va confruntati una din voi cu aceeasi problema dar nu multe femei au defectul asta, din ce am citit pe net doar 5%...
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, April 18, 2018 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Buna fetelor. Nu am mai scris pt ca sunt ocupata cu piticul si cu pregatirile pt botez. Am stabilit pt 27 Mai, fix cand face piticul 2 luni. Au inceput si la noi colicii, dar pediatra mi-a dat Colidep preventiv si acum ii dau si Kebene pro baby pt gaze si pare ca e ok. Sa speram ca nu o sa fie mai rau de atat. In rest totul e ok si asteptam vizita de 1 luna sa vedem cat a crescut. Ca deja se vad schimbari marihearts
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, April 18, 2018 3:04 PM

Inawar wrote:

Delia poate e o perioada pana se regleaza lactatia.
Ai facut o schimbare in ultimele zile in alimentatie sau nu te odihnesti deloc?
Si ceaiul pt lactatie am auzit ca la unele persoane poate sa scada in loc sa aiba efect bun.

In alimentatie nu. Si cu odihna mam cam obisnuit cu programul ei, somn cam 8_9 ore cu o pauza de maxim o ora alaptat pe timp.de noapte si mai dorm si dupa-amiaza cam 3_4 ore.

Oare sa renunt la ceai?!?!

Edit: ah, am sunato si pe pediatra si iam zis, nea facut nebuni ca inca nu iam dat supliment, ca de ce chinui copilul atat?! Raspunsul ei a fost : "incepi sa pierzi laptele daca deja la o ora ii e foame iar"...a zis ca daca e chiar asa in cateva zile ar trebui sa nu mai am lapte, dar daca trece o săptămână si tot am, ea a zis sa nu faca crize mari de colici si atunci imi da altceva, dar sai dau si lp, sa no tin flamanda.
Acum sunt in ceata total!
Andreea06
Scris: Wednesday, April 18, 2018 9:17 PM
Nivel

Delia, faci cum iti zice inima :) poti incerca acuma nu are mare rau ce sa faca... vezi daca mai papa dar mereu sa incerci la san, si la unul si la altul cu pauza de scos aerul.. si apoi la final supliment, daca alegi sa ii dai.
Ei mai plang si de durere nu de foame, la o ora poate sa se aline la san.. dar asta tu stii mai bine. E greu cu colicii astia :) mi se pare unul din cele mai dese motive de a baga lp si a ajunge doar la lp apoi...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.