Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Tuesday, April 17, 2018 2:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MaryPoppins wrote:

Ba accepta sanul, doar ca ieri tot papa si adormea, incercam sa o stimulez sa mai suga si cand nu se mai trezea deloc o luam de la san si dupa un timp incepea sa se agite cu manutele in gura si sa caute asa papa cu gurita...el de aia zicea ca nu se satura, i-a dat biberonul, a papat si a adormit dusa apoi. Unghiutele nu le-am taiat, o sa ma ocup si de asta acum ca am scapat de grija buricului :)) sotul e mai mult incapatanat decat stresat, dar oricum pana la urma se face cum vreau eu ca nu cedez asa usor, doar ca is constienta ca am nevoie de un pic de ajutor specializat, asa o sa vada si auda si el de la alcineva cum sta treaba...si da, is zen in mare parte, doar ca hormonii astia ma mai tradeaza din cand in cand :))

Eu as zice sa nu va sabotati :) daca adoarme asa si apoi se trezeste si pare sa vrea papica, pune-o iar la san. Ca din bibe vine mai usor si mai bine sa il folositi mai rar, cand o hraneste el noaptea o data sau la urgente. Sa nu ajunga sa prefere bibe, ca la san e de munca un pic.. dar e si alinare.
Mai bine pune la congelator pt zile negre ce scoti la pompa sau pt noapte asa pana te recuperezi si ziua pune-o mereu la san cand isi papa mainile. Au burtica micuta oricum, lapticul se digera rapid sau poate cauta alinare asa.
Andreea06
Scris: Tuesday, April 17, 2018 2:03 PM
Nivel

DianaM wrote:
Buna fetelor! Ne iertati absenta din ultimul timp dar am avut o perioada foarte incarcata si cu bebe si cu mama mea care are ni?te probleme de sanatate, dar speram sa le depasim cu bine hearts . Bebe e bine, creste vazand cu ochii, avem deja 3750 grame, este un mancacios si am inceput deja sa scoatem sunete cat mai variate coeur .
Mary, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari! E adorabila printesa ta computerlove .
Incerc sa citesc ?i eu nouta?ile!
Va pupam campfire

https://imgur.com/KmjU6mW

Multa sanatate!

Bebe e un scump!
Prindeti vreme frumoasa de micuti, sa doarma la aer..
alina89
Scris: Tuesday, April 17, 2018 3:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Inawar wrote:

Ce frumos a crescut! hearts
Sigur se mai corecteaza forma capului, noua ne-a zis ca pana pe la 1 an se mai tot modifica. Al meu are putin mai tesit pe dreapta in spate si cam in partea aia a prefrat sa doarma. Acum doarme si pe cealalta si in rest nu mai sta atata in pat e mult mai activ.
In fundulet mi se pare cam devreme, eu nu l-am pus inainte doar la mine in poala ca el tot avea tendinta sa stea dar imi era frica sa nu afecteze coloana.
La 6 luni si o sapt a stat singur nesustinut dar 2-3 minute si apoi se lasa pe o parte. Acum e mult mai stabil.

Altor prieteni le-a zis sa il puna de la 4l, alti medici. Momentan nu il pun in fund, dar am marit unghiu la care ii dau papica, il tineam la 35-40 acum il pun la 60-65 cam asa. Imi pare ca mananca mai bine asa. Dupa ce papa il mai tin in poala in fund cateva minute sa scoata gazele si revenim la joaca sau somnic pe orizontala.

Eu nu voiam sa il pun in fund pana nu ii iesea si intoarcerea de pe burta pe spate. Aveam eu un fix sa invete in ordine lucrurile Lol
Andreea06
Scris: Tuesday, April 17, 2018 3:17 PM
Nivel

alina89 wrote:

Altor prieteni le-a zis sa il puna de la 4l, alti medici. Momentan nu il pun in fund, dar am marit unghiu la care ii dau papica, il tineam la 35-40 acum il pun la 60-65 cam asa. Imi pare ca mananca mai bine asa. Dupa ce papa il mai tin in poala in fund cateva minute sa scoata gazele si revenim la joaca sau somnic pe orizontala.

Eu nu voiam sa il pun in fund pana nu ii iesea si intoarcerea de pe burta pe spate. Aveam eu un fix sa invete in ordine lucrurile Lol

Nici al meu nu se intoarce de pe burta pe spate. E mai greu ala, ca nu mai are avant asa ca de pe spate cum ridica picioarele si le lasa intr-o parte. Or invata ei candva.

Azi e una din zilele alea.. plangacios, atipeste cate putin...
Dar vad ca ia suzi, cred ca gingia il deranjeaza. Ca scaun a avut dimi..
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, April 17, 2018 3:27 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu stiu ce mai e acuma, dar am observat ca de duminica mia scazut productia de laptic. Trebuie sa o pun la amandoi sano ca sa se sature (si sa nu mai zic ca crizele de colici is si mai naspa), si deja la 2 ore vrea papica...si acum cand ma strang de sani nu iese nici macar o picaturaplans si mie naspa ca vad ca vrea mancare si nu are...in 2 ore nu mi se reface lapticul... am observat asta sambata noapte-dimineata, ca de obicei in maxim 6 ore un san era full,curgea ca din pompa,duminica dimineata era moale si nu curgea deloc, iar sambata am zis ca ma mulg ca mia zis barbatumiu ca o hraneste el, dar nam reusit sa scot decat 40ml...
Si nam schimbat "regimul", inca beau si mai multe lichide...
Ce se intampla oare?!uff
alina89
Scris: Tuesday, April 17, 2018 3:42 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Nici al meu nu se intoarce de pe burta pe spate. E mai greu ala, ca nu mai are avant asa ca de pe spate cum ridica picioarele si le lasa intr-o parte. Or invata ei candva.

Azi e una din zilele alea.. plangacios, atipeste cate putin...
Dar vad ca ia suzi, cred ca gingia il deranjeaza. Ca scaun a avut dimi..

David de duminica e ff plangacios, marait, nu ii convine nimic, mananca si pe la 2h30. I-am mai luat temp si e normala. Vrea sa inghita jucariile cu totul. Noaptea doarme bine, dar ziua e dezastru. I-am si stricat somnul cu botezul sambata apoi mers la tara apoi vizite la noi.. ma gandeam ca ii dau dintii ca face urat cu jucariile, dar doctora s-a uitat si cica nu, mai are pana la dinti.. so.. puseu 5l? Lol
MaryPoppins
Scris: Tuesday, April 17, 2018 4:21 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Mersi Inawar si Andreea, imi confirmati ce simteam si stiam deja, biberon vreau si eu sa-i mai dea noaptea o perioada pana imi revin de tot. Dar nah, e mai greu cu taticii la inceput. L-am mustruluit bine si s-a jurat ca nu mai face, m-a suparat ca s-a panicat tot si acum cand am fost la analize, ea statea saracuta sa ii ia sange picatura cu picatura din degetel dar el mai un pic si facea atac de panica :))

Alina, ma bucur ca bunicul tau e bine si ai reusit sa-l duci pe David sa-l cunoasca. Sper ca si la botez a fost totul ok Cheek Kiss

Mersi, Diana, si al tau e un scump cu zambetul ala computerlove

Delia, baga ceai de lactatie sau ce zicea Mada ca se gaseste la voi in Italia. De azi o sa incep si eu sa beau ceai, ca n-am baut deloc pana acum si nici cu mancatul nu stau prea bine in perioada asta.

Am fost si la evidenta populatiei si am scapat de o grija, ca tare stresant a fost sa iesim prima data din casa :)) de maine bagam wrapul in functiune si o scoatem cate un pic la plimbare topai
alina89
Scris: Tuesday, April 17, 2018 4:33 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Alina, ma bucur ca bunicul tau e bine si ai reusit sa-l duci pe David sa-l cunoasca. Sper ca si la botez a fost totul ok Cheek Kiss

Mersi,

S-a purtat exemplar la botez doar ca nu a fost al lui Lol noi avem pe 28 si deja sunt panicata toata. Voi ati ales data?
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, April 17, 2018 5:05 PM

MaryPoppins wrote:
Mersi Inawar si Andreea, imi confirmati ce simteam si stiam deja, biberon vreau si eu sa-i mai dea noaptea o perioada pana imi revin de tot. Dar nah, e mai greu cu taticii la inceput. L-am mustruluit bine si s-a jurat ca nu mai face, m-a suparat ca s-a panicat tot si acum cand am fost la analize, ea statea saracuta sa ii ia sange picatura cu picatura din degetel dar el mai un pic si facea atac de panica :))

Mersi, Diana, si al tau e un scump cu zambetul ala computerlove

Delia, baga ceai de lactatie sau ce zicea Mada ca se gaseste la voi in Italia. De azi o sa incep si eu sa beau ceai, ca n-am baut deloc pana acum si nici cu mancatul nu stau prea bine in perioada asta.

Am fost si la evidenta populatiei si am scapat de o grija, ca tare stresant a fost sa iesim prima data din casa :)) de maine bagam wrapul in functiune si o scoatem cate un pic la plimbare topai

Am inceput sa beau..
Eu am scoso pe a mea afara, si ce doarme ohoii dusa! Ii place mult...
MaryPoppins
Scris: Tuesday, April 17, 2018 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
alina89 wrote:

S-a purtat exemplar la botez doar ca nu a fost al lui Lol noi avem pe 28 si deja sunt panicata toata. Voi ati ales data?

Haha, nu stiu de ce aveam impresia ca aveti botezul mai devreme :)) e bine atunci, inseamna ca ii plac piciului petrecerile Lol noi facem in familie si vrem cat mai repede, 27 mai sau 3 iunie in functie de cum hotaram cu nasii.
Andreea06
Scris: Tuesday, April 17, 2018 5:42 PM
Nivel

alina89 wrote:

David de duminica e ff plangacios, marait, nu ii convine nimic, mananca si pe la 2h30. I-am mai luat temp si e normala. Vrea sa inghita jucariile cu totul. Noaptea doarme bine, dar ziua e dezastru. I-am si stricat somnul cu botezul sambata apoi mers la tara apoi vizite la noi.. ma gandeam ca ii dau dintii ca face urat cu jucariile, dar doctora s-a uitat si cica nu, mai are pana la dinti.. so.. puseu 5l? Lol

E puseu si la 5l?? Uf. Si cand vreau sa incep diversificatea, sapt cu 31mai am vazut ca e la saltul 5 la norisor... chiar vreau sa incep inainte sa vina socrii.. sper sa fie dispus si el.

S-a intors acum de pe burtica pe spate, il filmam pt nasi ca se juca cu ursuletul de la ei. Hihi, ce tare am imortalizat momentul. dance yes
alina89
Scris: Tuesday, April 17, 2018 6:19 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

E puseu si la 5l?? Uf. Si cand vreau sa incep diversificatea, sapt cu 31mai am vazut ca e la saltul 5 la norisor... chiar vreau sa incep inainte sa vina socrii.. sper sa fie dispus si el.

S-a intors acum de pe burtica pe spate, il filmam pt nasi ca se juca cu ursuletul de la ei. Hihi, ce tare am imortalizat momentul. dance yes

Acum vad ca nu e puseu acum hainoroc da bine.. atunci ce e ca am nervii pus pe bigudiuri azi? Doamne cat poate sa planga Cray

Ft tare ca l-ai prins. David din gresala a cazut de vro 2 ori pe spate se balansa tare stanga dreapta si s-a rasturnat pe spate, asta acum mult timp si nu i le-am socotit ca nici nu a mai incercat apoi. Ma uit la al nasilor ca al lor se intoarce pe toate partile sta si bine in fund dar ei au inceput devremeeee sa il puna 3l cred. Si se lasa si putin in fata pe maini curand il vad dabusilea. Abea astept sa vad achizitiile astea si la al meu.

App, ai vostrii mai zambesc in somn asa cu coltul gurii? David nu o mai facuse de multa vreme si azi a schitat iar unul, asa drag mi-a fost. Imi aminteam de vremea cand statea la san cu ochii inchisi si zambea asa ca banditu. ras
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, April 17, 2018 8:05 PM

alina89 wrote:

App, ai vostrii mai zambesc in somn asa cu coltul gurii? David nu o mai facuse de multa vreme si azi a schitat iar unul, asa drag mi-a fost. Imi aminteam de vremea cand statea la san cu ochii inchisi si zambea asa ca banditu. ras

Si inca ce rade gogosica meahohot
Daca adoarme la san, o mângâi pe fata si rade si da drumu la sfarc si isi pastreaza zambetul in continuare...uneori zici ca rade cu gura pana la urechi, dar nuciodata nu reusesc sai fac poza, tine doar cateva secunde boticul asa..dar in schimb pune un botic de ratahohot si ce se mai incrunta..
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, April 17, 2018 8:08 PM

Mamici, noi am pus botezul pe 7 iulie...dar cu ce se mananca un botez?!Blushing singurul la care am mers a fost al meu acum 25 aniLol
Nu facem nimic deosebit, doar o masa la restaurant dupa ,nu stiu daca o sa fim vreo 20 de persoane..
Dar totusi este ceva ce ar trebui sa cumpar, sa fiu atenta?!trebuie cadou la nasi?!
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, April 17, 2018 9:26 PM

Simt ca o iau razna...am puso la san iarasi si imi racneste,urla cu tzitzi in gura...a mancat linistita cam 10 min si dupa show...si am puso si la celalalt san si tot asa, 10min papat linistit,dupa urlat cu tzitzi in gura si am tot incercat so linistesc,sa calmat si acum imi refuza sanulplans innebunescplans si e flamanda,casi mananca cu jale manuteleplans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.