Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lixandra_alexandra
Scris: Friday, April 13, 2018 9:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/4/2016
Dea22 wrote:
Pls help... plans
Duminica sunt programata la cezariana si azi m am trezit cu nasul infundat si durere de gat de abia pot inghitii. Ce as putea lua sa imi treaca in 3 zile? uff

Si eu am racit fix cu o sapt inainte de nastere. Am folosit apa de mare, paracetamol simplu, vitamina C si tantum verde. Tamtum verde mi-a facut f bine la gat. Am trecut cu bine peste nastere, dar mi-a revenit raceala dupa..
lixandra_alexandra
Scris: Friday, April 13, 2018 9:46 AM
Nivel

Rox4n1k4 wrote:
Fetelor azi am ie?it afara de la 7 la 8 seara ?i la 8 jumate i-am facut baie la bebe. Si imi zice o cumnata ca vai ce am facut ca acum se raceste. Voi ati facut baie la bebe dupa plimbarea de afara? uff

Eu numai dupa plimbare ii fac baita. Eu zic ca invers e o problema. Stai linistita ca nu se intampla nimicCheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Friday, April 13, 2018 9:47 AM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Offf, abia astept sa iesim si noi la plimbarica...de cand am nascut ploua intruna...parca imi face in ciuda, ca atunci cabd eram in spital era soare si cald...

Eram curioasa de ceva..cum e cu ai vostri la schimbat scutecul sau hainele?! E jale cu a mrea, asa urla zici ca o taie carevaLol si asa se mai agita abia reusesc sai pun bine scutecul...

La fel si al meu. Urlaaaa cu toti plamanii cand il schimb.Crazy
alina89
Scris: Friday, April 13, 2018 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea0196 wrote:

Asa facea si al meu..dar se va obisnui, ai sa vezi.
Fetelor eu nu stiu ce sa fac cu rotarixul asta. Imi e frica de plesnesc. Nici n-as vrea sa nu il fac. Dar am citit o gramada de porcarii despre el, multe mamici zic ca s-ar auzi ca poate declansa autism.
Mie mi se pare o tampenie, dar ma si sperie Cray

Este complet eronat, vaccinul nu da autism.. dar fiind optional (in alte tari am inteles ca e obligatoriu..) e decizia fiecarei mamici daca il face sau nu.. dar nu da autism.. sunt zvonuri raspandite de antivax..
Andreea06
Scris: Friday, April 13, 2018 10:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Am scapat cu bine de injectii, i-am dat panadol 4ml ca sa nu il doara piciorusul ca data trecuta, am pus compresa... asteptam cuminti sa treaca ziua. Sper fara febra...
Dana_
Scris: Friday, April 13, 2018 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea0196 wrote:

Asa facea si al meu..dar se va obisnui, ai sa vezi.
Fetelor eu nu stiu ce sa fac cu rotarixul asta. Imi e frica de plesnesc. Nici n-as vrea sa nu il fac. Dar am citit o gramada de porcarii despre el, multe mamici zic ca s-ar auzi ca poate declansa autism.
Mie mi se pare o tampenie, dar ma si sperie Cray

Noi am decis sa nu ii dam rotarix , am citit multe articole care m-au speriat dar atata timp cat nu e obligatoriu ..si noi nu mergem in colectivitate am decis ca nu e cazul sa ii dau . Asta e un vaccin de cativa ani , am auzit la tv copilasi ajunsi in spital pt ca nu aveau vaccinul dar in acelasi timp ma gandesc ca la primul copil nu aveam acest vaccin si nu am avut nici o problema , eu una nu-mi amintesc de nici o diaree sau altceva cum ca ar fi avut rotavirus. Am vb cu mai multe persoane care nu au facut vaccinul si au copii sanatosi , asa ca eu personal am descis sa nu-l facem . Dar faci cum crezi tu , e decizia ta .
Dana_
Scris: Friday, April 13, 2018 11:33 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Am scapat cu bine de injectii, i-am dat panadol 4ml ca sa nu il doara piciorusul ca data trecuta, am pus compresa... asteptam cuminti sa treaca ziua. Sper fara febra...

Bine ca a-ti scapat! Ti-a zis dr sa ii dai panadol ? Sunt asa diferiti dr , de ex dr nostru imi zicea sa nu ii dau preventiv , numai daca face febra
MaryPoppins
Scris: Friday, April 13, 2018 11:42 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06 wrote:

Ioi da ca nu era vineri. Toata ziua am avut senzatia ca e vineri si vine weekendul (pt sot ca eu am weekend in fiecare zi yes ).

Daca sunteti bine atunci totul e perfeeeectCheek Kiss

Suntem bine, asteptam sa plateasca tati si mergen acasa Hilar
Azi noapte a venit si laptele meu, furios nevoie mare incat zici ca is Pamela Anderson Crazy
Andreea06
Scris: Friday, April 13, 2018 1:06 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Suntem bine, asteptam sa plateasca tati si mergen acasa Hilar
Azi noapte a venit si laptele meu, furios nevoie mare incat zici ca is Pamela Anderson Crazy

Hahah, asa asa Pami! hainoroc e mancacioasa Ana? :)
Andreea06
Scris: Friday, April 13, 2018 1:09 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Bine ca a-ti scapat! Ti-a zis dr sa ii dai panadol ? Sunt asa diferiti dr , de ex dr nostru imi zicea sa nu ii dau preventiv , numai daca face febra

Nu, medicul de fam zice paracetamol la 38,5.
Dar nu i-am dat pt febra, stiu ca preventiv nu face nica, nu o previne adica. Data trecuta a plans ff tare cand s-a trezit, pediatru la tel a zis ca il doare piciorul ala de tre compresa la el, unde e vaccinul mai greu de tolerat si mi-a zis sa ii dau paracetamol ca o sa il ajute cu durerea. Si asa a fost.
Acum ca are peste 3 luni n-am vrut sa ii mai dau supozitor si am preferat asa panadol. Scrie pe el ca e si pentru durere, analgezic.
Andreea06
Scris: Friday, April 13, 2018 1:11 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Noi am decis sa nu ii dam rotarix , am citit multe articole care m-au speriat dar atata timp cat nu e obligatoriu ..si noi nu mergem in colectivitate am decis ca nu e cazul sa ii dau . Asta e un vaccin de cativa ani , am auzit la tv copilasi ajunsi in spital pt ca nu aveau vaccinul dar in acelasi timp ma gandesc ca la primul copil nu aveam acest vaccin si nu am avut nici o problema , eu una nu-mi amintesc de nici o diaree sau altceva cum ca ar fi avut rotavirus. Am vb cu mai multe persoane care nu au facut vaccinul si au copii sanatosi , asa ca eu personal am descis sa nu-l facem . Dar faci cum crezi tu , e decizia ta .

Sigur, e alegerea fiecaruia si depinde de mediul in care sta.. eu una am copilasi prin jur, de la vecinul cu care ne mai jucam la nepoteii mei care merg la gradi si scoala si na, intra in contact. Plus el o sa mearga la cresa la 1 an si 9luni asa.
Dana_
Scris: Friday, April 13, 2018 2:13 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Sigur, e alegerea fiecaruia si depinde de mediul in care sta.. eu una am copilasi prin jur, de la vecinul cu care ne mai jucam la nepoteii mei care merg la gradi si scoala si na, intra in contact. Plus el o sa mearga la cresa la 1 an si 9luni asa.

Asa da , nu as risca nici eu daca ar fi copilasi in jur. Noi suntem mai izolati , nu doar zona in care locuim Lol , dar ai mei nepoti si in general toate neamurile s-au mutat in alte tari , urmam si noi in curand. Am intrebat dr daca poate lua de la baiatul cel mare si mi-a zis ca nu , oricum al meu are obsesia de a se spala pe maini fff des si nu prea se joaca cu bebe
delia.c.yaya
Scris: Friday, April 13, 2018 2:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Offf e din ce in ce mai rau cu colicii astia. Inainte incepea sa faca urat cam dupa 5_15min dupa ce papa, acuma face chiar imediat cum incepe sa suga, si ce ma zgariat, si se strange si trage capul si da drumul la tzitzi si ma prinde de sfarc si mil molfaie, deja sunt terminata. Azi noapte de la 10 la 2, am avut show, a dormit doar pana la 4jum si iar pana la 9 am avut show...a dormit pana la 11,acum iar show...nu stiu ce sai mai facplans plans
Dana_
Scris: Friday, April 13, 2018 2:17 PM
Nivel

Intrebare pt fetele care stau la casa . Cu ce solutii dati prin gradina pt prevenirea capuselor sau altor insete ? Noi anul trecut am gasit chiar un sarpe mic dar neveninos ,acum caut repelent pt asa ceva...ma cam streseaza tata cu treaba asta sa stropim dar nu gasesc in magazine decat online .
delia.c.yaya
Scris: Friday, April 13, 2018 2:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Dana_ wrote:
Intrebare pt fetele care stau la casa . Cu ce solutii dati prin gradina pt prevenirea capuselor sau altor insete ? Noi anul trecut am gasit chiar un sarpe mic dar neveninos ,acum caut repelent pt asa ceva...ma cam streseaza tata cu treaba asta sa stropim dar nu gasesc in magazine decat online .

Noi aici avem solutii bune si prafuri ,aici avem musafiri ca soparle si scorpioni...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.