Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/25/2017 Mesaje: 250
| Fetelor azi am ie?it afara de la 7 la 8 seara ?i la 8 jumate i-am facut baie la bebe. Si imi zice o cumnata ca vai ce am facut ca acum se raceste. Voi ati facut baie la bebe dupa plimbarea de afara? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Offf, abia astept sa iesim si noi la plimbarica...de cand am nascut ploua intruna...parca imi face in ciuda, ca atunci cabd eram in spital era soare si cald...
Eram curioasa de ceva..cum e cu ai vostri la schimbat scutecul sau hainele?! E jale cu a mrea, asa urla zici ca o taie careva si asa se mai agita abia reusesc sai pun bine scutecul... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea06 wrote:Eu cred ca am un abces dentar. Nu ma doare decat cand misc obrazul.. dar nu sunt f sigura ca nu e f vizibil.. o sa caut sa merg la un dentist maine, of.. stiu ca tre antibiotic la astea... sper sa fie ceva ok cu alaptarea :(
Eu am luat Augumentin pana zilele trecute, si cat am stat in spital mi-au pus perfuzii cu augumentin, dar ptr ce inca nu stiu si chiar ma intrebam daca e bun daca alaptez |
|
| delia.c.yaya wrote:Offf, abia astept sa iesim si noi la plimbarica...de cand am nascut ploua intruna...parca imi face in ciuda, ca atunci cabd eram in spital era soare si cald... Eram curioasa de ceva..cum e cu ai vostri la schimbat scutecul sau hainele?! E jale cu a mrea, asa urla zici ca o taie careva si asa se mai agita abia reusesc sai pun bine scutecul...
Asa a fost ?i la mine dar am luat pampers cu protec?ie 12 ore ?i noaptea nu îl mai schimb deloc pana diminea?a, joaca-te cu ea, treze?te-o bine ?i nu va mai plânge, asa a fost la mine.. Aa și șervețelele umede incalzeste-le întâi în palma sau pe calorifer cu pachetul închis dacă mai ai căldură... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Andreea06 wrote:Mary mami, te-au externat? Maine, abia astept Va citesc dar nu scriu nimic pt ca-s inca in transa, parca visez |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| MaryPoppins wrote:Maine, abia astept Va citesc dar nu scriu nimic pt ca-s inca in transa, parca visez
Ioi da ca nu era vineri. Toata ziua am avut senzatia ca e vineri si vine weekendul (pt sot ca eu am weekend in fiecare zi ).
Daca sunteti bine atunci totul e perfeeeect |
|
| Rox4n1k4 wrote:Fetelor azi am ie?it afara de la 7 la 8 seara ?i la 8 jumate i-am facut baie la bebe. Si imi zice o cumnata ca vai ce am facut ca acum se raceste. Voi ati facut baie la bebe dupa plimbarea de afara?
Nu vad de ce ar raci, doar nu l-ai scos afara dupa baita.. nu te stresa degeaba ca nu ai de ce |
|
| delia.c.yaya wrote:Eu am luat Augumentin pana zilele trecute, si cat am stat in spital mi-au pus perfuzii cu augumentin, dar ptr ce inca nu stiu si chiar ma intrebam daca e bun daca alaptez
Alarma falsa, am pus lanterna sa vad bine ce e acolo si am o afta de fapt suuus pe obraz. Phew!
Augmentin vad ca e ok. Uite e site-ul asta asa de reper, cauti medicamentul sau substanta activa din el si iti zice riscul. http://e-lactancia.org/breastfeeding/augmentine/tradename/ |
|
| delia.c.yaya wrote:Offf, abia astept sa iesim si noi la plimbarica...de cand am nascut ploua intruna...parca imi face in ciuda, ca atunci cabd eram in spital era soare si cald... Eram curioasa de ceva..cum e cu ai vostri la schimbat scutecul sau hainele?! E jale cu a mrea, asa urla zici ca o taie careva si asa se mai agita abia reusesc sai pun bine scutecul...
Sper sa se faca frumos afara
Eu am noroc ca imbracat si schimbat, nu plange. Mai misca picioarele, le ridica, de tre sa le dau din cale pt a prinde pampersul dar de fel ii placeeee sa stea si in fundul gol. Ma tem eu sa il tin ca sa nu stropeasca prin jur |
|
| Plecam acus la vaccin. Oooof |
|
| Andreea06 wrote:Plecam acus la vaccin. Oooof
Doamne ajuta! Si mie mi groaza peste 2 luni... care îl faci astazi lui bebe? Aici am auzit ca se fac 3 o data dar pot sa zic ca vreau pe rand. O prietena nu a stiut si i-a facut 3 o data si a avut niste zile f grele dupa, cu febra, agitatie, nas infundat, |
|
|
Eu am facut cele obligatorii (sunt 2) la 2 luni si se repeta la 4 luni. Rotarix e optional, il platesti tu, si l-am facut la 3 luni si la 5 luni .. ca sunt 2 doze. Dar cum am intarZiat cu asta la 4 luni... avem 4 luni jum acum, daca aleg sa fac rotarix separat tre sa fie la 28 zile minim de cel de azi si sub 24s ale lui bebe, pana atunci se poate face conform prospectului. Ma incadrez la fix.. 28zile la 24s. O sa vorbesc cu medicul azi sa vad ce zice si ea, daca recomanda sa il facem azi.. Nu l-am cumparat, cred ca merg repede la o farmacie si iau, ca este pe langa ea.. daca zice asa. Dar cred ca e ok peste 28zile..
Roxana iti faci si tu ticker cu varsta la bebe? Il ai tot pe cel din sarcina :) |
|
| Andreea06 wrote:
Eu am facut cele obligatorii (sunt 2) la 2 luni si se repeta la 4 luni. Rotarix e optional, il platesti tu, si l-am facut la 3 luni si la 5 luni .. ca sunt 2 doze. Dar cum am intarZiat cu asta la 4 luni... avem 4 luni jum acum, daca aleg sa fac rotarix separat tre sa fie la 28 zile minim de cel de azi si sub 24s ale lui bebe, pana atunci se poate face conform prospectului. Ma incadrez la fix.. 28zile la 24s. O sa vorbesc cu medicul azi sa vad ce zice si ea, daca recomanda sa il facem azi.. Nu l-am cumparat, cred ca merg repede la o farmacie si iau, ca este pe langa ea.. daca zice asa. Dar cred ca e ok peste 28zile..
Roxana iti faci si tu ticker cu varsta la bebe? Il ai tot pe cel din sarcina :)
Gata m-am actualizat si io.. Stiam ca e tot ala de sarcina dar tot am amanat |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| delia.c.yaya wrote:Eu am luat Augumentin pana zilele trecute, si cat am stat in spital mi-au pus perfuzii cu augumentin, dar ptr ce inca nu stiu si chiar ma intrebam daca e bun daca alaptez
Asa facea si al meu..dar se va obisnui, ai sa vezi. Fetelor eu nu stiu ce sa fac cu rotarixul asta. Imi e frica de plesnesc. Nici n-as vrea sa nu il fac. Dar am citit o gramada de porcarii despre el, multe mamici zic ca s-ar auzi ca poate declansa autism. Mie mi se pare o tampenie, dar ma si sperie |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Dianaa, tu nu ne mai scrii nimic?? Vreau sa stiu ce face "fratele de zi de nastere" al lui Ayan |
|
|