Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Monday, March 19, 2018 3:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ne-a vazut medicul, nu e nimic grav, plamanii sunt ok, dar avem mucisorii si tre aspirat des, ne-a dat ceva picaturi pt 5 zile si aerosoli cu adrenalina 3 zile. Asteptam aparatul sa ajunga de acum..

Mi-a aratat exercitii pe burtica, sa ii mai las mainile intinse pe langa corp sa le mute el, sa imi tin mainile la talpa piciorului, sa impinga in ele ca sa se miste din loc, sa il pun pe o parte sau alta si sa il las sa se miste el pe spate sau pe burta din pozitia aia.. sa il las sa se mai enerveze /planga pe burtica ca sa isi scoata mainile de sub el - sa vad cat rezist sa il las ca de fel imediat sar sa il ajut, sa ii arat cum..
alina89
Scris: Monday, March 19, 2018 4:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
MaryPoppins wrote:
Alina, zambariciul tau ce mai face, e mai bine?
Asa mi se strange stomacul cand aud cum se chinuie micutii vostri cu diverse pale

Da, e mai bine, dar a ramas cu o tuse tare urata care am inteles ca o sa il mai tina vro sapt. Cat i-am facut tratamentul a avut scaune muult mai moi, apoi au urmat 2 cam albicioase. Somnul de noapte nu i-a fost afectat deloc, doar ca noi 2 nopti am stat in fund langa el pt ca respira fff greu si sforaia. Imi statea inima de cate ori avea cateva secunde cand respira normal pt ca nu il mai auzeam..si am citit zilele trecute ca se pot imbolnavii de minim 6 ori pe ani. Doamne pale
alina89
Scris: Monday, March 19, 2018 4:11 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Ne-a vazut medicul, nu e nimic grav, plamanii sunt ok, dar avem mucisorii si tre aspirat des, ne-a dat ceva picaturi pt 5 zile si aerosoli cu adrenalina 3 zile. Asteptam aparatul sa ajunga de acum..

Mi-a aratat exercitii pe burtica, sa ii mai las mainile intinse pe langa corp sa le mute el, sa imi tin mainile la talpa piciorului, sa impinga in ele ca sa se miste din loc, sa il pun pe o parte sau alta si sa il las sa se miste el pe spate sau pe burta din pozitia aia.. sa il las sa se mai enerveze /planga pe burtica ca sa isi scoata mainile de sub el - sa vad cat rezist sa il las ca de fel imediat sar sa il ajut, sa ii arat cum..

Si eu am inceput de ieri exact cu exercitii din astea. Ma oftica ca de ceva timp nici nu mai incearca, dar cum a fost si bolnavior... am observat ca in pat trage de patura si se taraste putin, dar el vrea inainte de toate sa stea in fund, deci turbez cu el ca oricum il pun el se screme sa se ridice uneori pana da laptic afara de la efort. O sa stea in fund inainte sa se intoarca pe burtica Lol ori asta ori defapt doar face abdomene ca nu prea mai e 6pack cum era acum cateva sapt Haha
DianaM
Scris: Monday, March 19, 2018 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Andreea06 wrote:
Diana sa vezi si pampersul poate nu ii prieste? Ce folositi?

Al meu n-a facut niciodata iritatie la fundic si nu il dau cu crema decat din cand in cand asa, dar noi avem scaun la 2 zile. Aveti zilnic si de mai multe ori pe zi?

Pampers folosim. Ieri si alaltaieri a avut multe scaune pe zi, dupa fiecare masa facea cate putin. Doctorita de familie ne-a recomandat Sudocrem daca se irita foarte tare. O sa incerc si lanolina daca nu ii trece. Si sa il las asa cu funduletul liber macar o jumatate de ora pe zi ne-a mai recomadat. Sper sa fim okcomputerlove
alina89
Scris: Monday, March 19, 2018 4:23 PM
Nivel

DianaM wrote:

Pampers folosim. Ieri si alaltaieri a avut multe scaune pe zi, dupa fiecare masa facea cate putin. Doctorita de familie ne-a recomandat Sudocrem daca se irita foarte tare. O sa incerc si lanolina daca nu ii trece. Si sa il las asa cu funduletul liber macar o jumatate de ora pe zi ne-a mai recomadat. Sper sa fim okcomputerlove

Sudocrem am citit si eu la mai multe mamici, in strat asa putin mai grosut. Incearca si alta marca de scutece, poate ii prind mai bine.
Andreea06
Scris: Monday, March 19, 2018 4:24 PM
Nivel

DianaM wrote:

Daca se repeta des incearca sa schimbi marca sau macar modelul, alta gama de pampers. Pielea fiecaruia difera si la unii merg un brand f bine, la altii nu si se irita.
Inawar
Scris: Monday, March 19, 2018 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
DianaM wrote:
Noi dam dintr-una in altapale . L-am schimbat acum pe bebe si s-a iritat rau de tot la fundulet. A avut foarte multe scaune ieri si alaltaieri si probabil din cauza asta. Noi l-am spalat de fiecare data si l-am dat cu bephanten si cu pudra cateodata...Ceva recomandari de alte creme? Dupa ce are colici îl mai si ustura funduletul mititelul...uff

Tot asa des facea si al meu, si imediat se irita. Solutia la noi a fost spalat la fundulet de fiecare data, il tineam pe brat cu fundul in sus sub jetul de apa. Apoi il dadeam cu Bioderma ABC change intensiv. A fost foarte buna pt noi. Cand s-a terminat am incercat si Sudocrem si s-a impacat bine si cu asta.
Pe masura ce a crescut s-au rarit scaunele iar acum face 1 pe zi.
AriaM
Scris: Monday, March 19, 2018 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Mamicile cu cezariana, imi spuneti va rog ce se intampla la controlul gine de 6 saptamani?
Inawar
Scris: Monday, March 19, 2018 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
AriaM wrote:
Mamicile cu cezariana, imi spuneti va rog ce se intampla la controlul gine de 6 saptamani?

Se verifica uterul daca a revenit la forma initiala, se uita la ovare, apoi a verificat si endometrul care era subtire drept pt care mi-a zis ca nu urmeaza sa am menstruatie prea curand. Asa a si fost.
Mi-a facut eco vaginal.
Andreea06
Scris: Monday, March 19, 2018 6:16 PM
Nivel

Inawar wrote:

Se verifica uterul daca a revenit la forma initiala, se uita la ovare, apoi a verificat si endometrul care era subtire drept pt care mi-a zis ca nu urmeaza sa am menstruatie prea curand. Asa a si fost.
Mi-a facut eco vaginal.

La fel si la mine doar ca mi-a facut eco abdominal. Asa ma jena sonda miscata fix pe operatie, aiaiai, tot ma incordam de durere. O vreme n-am suportat sa ma atinga altcineva pe operatie, abia ma atingeam eu cand faceam dus ff fin cu buretele peste..
S-a uitat la operatie, mi-a dat ok-ul pt contact si a zis ca toate chestiile intezise sunt de acum ok.. n-am intrebat nici eu mai specific dar totusi cred ca nu chiar totul revine la normal, nu as face abdomene de exemplu..
Dana_
Scris: Monday, March 19, 2018 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Se pare ca cei 84 lei reprezinta alocatia baiatului cel mare , asta am descoperit azi cand a mers postasul la ai mei si i-a intrebat daca am facut cerere sa vina in cont pt ca nu a venit luna asta ca de obicei . A-ti avut dreptate fetelor , eu sincer n-as fi crezut sa faca ei asa modificari ..ca doar mai aveam conturi in banca si nu s-a intamplat asta niciodata dar se pare ca le este lor mai usor sa transfere la ambii in acelasi cont.
Am fost sa intreb de indemnizatie si de situatia asta dar era inchis , program scurt azi . O sa merg zilele astea , chiar sunt curioasa in ce stadiu e dosarul cu indemnizatia..cat mai trebuie asteptat.
Andreea06
Scris: Monday, March 19, 2018 10:44 PM
Nivel

Tre sa le scriu si eu mailul maine Dana.. sa vad ce imi raspund. Sunt curioasa daca ce iti zic tie se aplica si la mine, ca perioada adica.. daca am depus in aceeasi zi aprox noi doua.
AleC
Scris: Tuesday, March 20, 2018 6:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Neata, fetelor!
Puiul meu a dormit de aseara de la 23, pana acum la 6 Lol, nu-mi vine sa cred, m-am trezit de cateva ori si ma uitam la el, ma tot gandeam sa il trezesc eu, sa nu ii fie foame, ceea ce am si facut intrun final. Cred ca l-au mai lasat colicii, ca deja si ziua e mai linistit. Sper sa o tinem tot asa topai
alina89
Scris: Tuesday, March 20, 2018 8:59 AM
Nivel

AleC wrote:
Neata, fetelor!
Puiul meu a dormit de aseara de la 23, pana acum la 6 Lol, nu-mi vine sa cred, m-am trezit de cateva ori si ma uitam la el, ma tot gandeam sa il trezesc eu, sa nu ii fie foame, ceea ce am si facut intrun final. Cred ca l-au mai lasat colicii, ca deja si ziua e mai linistit. Sper sa o tinem tot asa topai

Ale, inceputul pare ft promitator. newclap Ti-am zis ca exista si o luminita la capatul tunelului Lol
Diana1489
Scris: Tuesday, March 20, 2018 11:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Buna fetelor!
Andreea, Alina cum sunteti cu saltul de 4 luni? Am citit acum ceva si cica e cel mai greu salt al bebelusului. Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.