Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| A, am uitat sa va povestesc. Azi am mancat la un mall nou mai mic si putin populat, i s-a facut foame la pitic dupa vreo 2 ore si am mers la baia mama si copilul care defapt era o baie pt pers cu dezabilitati ce avea pe blatul chiuvetei si o saltea de infasat. Dar fara scaun, canapea ceva de alaptat. Buuun. Pe holul bailor in schimb era o canapea asa ca am stat acolo cu sotul si caruciorul langa, aveam maieu si tricoul l-am tinut pe san deci nu se vedea nimiiic. Totusi sotul zice ca a trecut un tanar la vreo 20 si ceva de ani si s-a uitat urat. Ca ii venea sa se ridice la el sau sa il intrebe care e problema.. dar i-am zis sa ignore. Sunt si oameni asa, absurzi. De parca stateam acolo dezgolita si dansam la bara.. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote:A, am uitat sa va povestesc. Azi am mancat la un mall nou mai mic si putin populat, i s-a facut foame la pitic dupa vreo 2 ore si am mers la baia mama si copilul care defapt era o baie pt pers cu dezabilitati ce avea pe blatul chiuvetei si o saltea de infasat. Dar fara scaun, canapea ceva de alaptat. Buuun. Pe holul bailor in schimb era o canapea asa ca am stat acolo cu sotul si caruciorul langa, aveam maieu si tricoul l-am tinut pe san deci nu se vedea nimiiic. Totusi sotul zice ca a trecut un tanar la vreo 20 si ceva de ani si s-a uitat urat. Ca ii venea sa se ridice la el sau sa il intrebe care e problema.. dar i-am zis sa ignore. Sunt si oameni asa, absurzi. De parca stateam acolo dezgolita si dansam la bara..
Nu ii baga in seama si asta e , treaba lor . Noi cand am mers prima data cu micutul in mall dupa vreo 5 minute s-a apucat de un plans dar era duminica , plin de oameni , eu n-am avut curaj si am preferat sa merg la masina ..saracutul urla pana am ajuns , mai era si un frig afara brr . Apoi am inceput sa duc cu mine laptic in sticluta ca sa stau si eu linistita , dar acum in ultima vreme nu mai duc nici laptic pt ca doarme cam tot timpul |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| MaryPoppins wrote:Hihi, atunci chiar ca-i dubios. Dar stii cum e, incurcate is caile statului roman sper sa iti dea vesti bune despre indemnizatie, Inawar a primit dupa 4 luni, dar bine ar fi sa se miste astia un pic mai repede. Dupa 4 luni de la depunerea dosarului am primit indemnizatia insa alocatia a intrat mai devreme, dupa 2 luni. Daca lasi mai multe zile de postnatal atunci dureaza si mai mult pt ca depui mai târziu dosarul. |
|
| DianaM wrote:La noi au aparut colicii deja . E a doua zi cand nu doarme mai deloc ziua. Pana acum i-am dat Espumisan, l-am frecat pe burtica, carpa calda,l-am asezat si pe burta mea si mai devreme i-am dat Infacol. Ce pot sa mai incerc? Al meu cel mai bine se linistea plimbat in brate, usor leganat. Ii mai faceam bicicleta cu piciorusele apoi stranse la piept ca broscuta sa scoata gazele, sau scuturam usor de picioruse. Acum daca ii fac asa cand ne jucam incepe sa rada, cred ca inca ii place. Mai sunt si puseele de crestere, acum la 2 sapt parca era unul. |
|
| Andreea06 wrote:A, am uitat sa va povestesc. Azi am mancat la un mall nou mai mic si putin populat, i s-a facut foame la pitic dupa vreo 2 ore si am mers la baia mama si copilul care defapt era o baie pt pers cu dezabilitati ce avea pe blatul chiuvetei si o saltea de infasat. Dar fara scaun, canapea ceva de alaptat. Buuun. Pe holul bailor in schimb era o canapea asa ca am stat acolo cu sotul si caruciorul langa, aveam maieu si tricoul l-am tinut pe san deci nu se vedea nimiiic. Totusi sotul zice ca a trecut un tanar la vreo 20 si ceva de ani si s-a uitat urat. Ca ii venea sa se ridice la el sau sa il intrebe care e problema.. dar i-am zis sa ignore. Sunt si oameni asa, absurzi. De parca stateam acolo dezgolita si dansam la bara.. Ieri am fost la mall la noi si locul de alaptare era inchis si mutat in alta parte. Locul nou era tot asa o baie pt persoane cu handicap improvizata si transformata in loc de alaptat. Cat sa incapa o masa de infasat si un scaun sa te asezi sa alaptezi. Foarte aiurea. Cand am ajuns acolo era o mamica inauntru care schimba bebelusul, asa ca am asteptat la usa. Apoi s-a asezat sa alapteze si mi-a zis sa intru sa il schimb si eu pe al meu. Intre timp au mai aparut 2 mamici la usa dar nu mai era loc. La una plangea bebelusul de foame, asa ca mamica care mai era s-a grabit sa iese, a intrat mamica cu bebelusul plangand, eu am inceput sa alaptez ca si la al meu ii era foame, deci o nebunie. Locul vechi era mare, spatios cu o canapea comoda de alaptat si inca 2 scaune plus 2 locuri de infasat. Sper sa-l deschida din nou.
|
|
| NicoN wrote:hei mamici ce mai faceti? felicitari pt bebeii tuturor gemeni mei nu mi ai prea dat voie la forum noi suntem baieti mari imediat mergem singuri si facem muuulte prostioare! va pupammmm Hey, si eu ma mai gandeam uneori, oare cum o fi cu 2? :) cred ca nici acum maricei nu ai prea mult timp ca pun mana pe orice si trebuie sa fii mereu cu ochii pe ei.
|
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Inawar wrote: Dupa 4 luni de la depunerea dosarului am primit indemnizatia insa alocatia a intrat mai devreme, dupa 2 luni. Daca lasi mai multe zile de postnatal atunci dureaza si mai mult pt ca depui mai târziu dosarul.
Da, stiu ca intra mai devreme alocatia, asta cred ca o si trec pe sotul meu. In 4 iulie mi se termina postnatalul, deci inainte de octombrie nici nu visez la indemnizatie. Chiar mi s-a parut funny un coleg de-al sotului, i-a nascut sotia zilele trecute si discuta al meu cu el despre cum o sa fie viata de tatic, ca mai vin si greutati, unele de ordin financiar, ca uite nevasta primeste indemnizatia dupa nush cate luni si ne descurcam mai greu etc... iar el foarte relaxat ca nevasta-sa mai are 2 luni de postnatal, deci daca vine indemnizatia dupa 3 numai bine, ca nu au decat o luna descoperita :)) l-a umflat rasul pe al meu si i-a explicat ca mai intai trebuie sa i se termine postnatalul, sa suspende contractul de munca, sa depuna dosarul si abia din momentul ala asteapta minim 3 luni. Cica s-a ingalbenit ala la fata saracul, habar n-avea cum merg treburile astea :)) |
|
| Inawar wrote:Hey, si eu ma mai gandeam uneori, oare cum o fi cu 2? :) cred ca nici acum maricei nu ai prea mult timp ca pun mana pe orice si trebuie sa fii mereu cu ochii pe ei. Tarcul e super necesar siigiuuur! Vecina mea cu bebe de 1.3 ani i-a luat un tarc asa din lemn, sh, dar super fain :) cred ca ma abonez la el cand nu mai au nevoie :) |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Vad ca este mai ok de la Infacol, sper sa si dureze acum. Andreea, voi cum sunte?i? Al meu a facut o forma usoara de icter, l-au ?inut 12 ore la lampa si i-a trecut. De azi am inceput sa ii dau si Vigantol. |
|
| Andreea06 wrote: Tarcul e super necesar siigiuuur! Vecina mea cu bebe de 1.3 ani i-a luat un tarc asa din lemn, sh, dar super fain :) cred ca ma abonez la el cand nu mai au nevoie :)
Sa stii, acum vad ca mai merge sa il pun in patut cu jucarii si se foieste pe acolo doar ca se plictiseste repede. |
|
Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Noi dam dintr-una in alta . L-am schimbat acum pe bebe si s-a iritat rau de tot la fundulet. A avut foarte multe scaune ieri si alaltaieri si probabil din cauza asta. Noi l-am spalat de fiecare data si l-am dat cu bephanten si cu pudra cateodata...Ceva recomandari de alte creme? Dupa ce are colici îl mai si ustura funduletul mititelul... |
|
| Diana, eu am cumparat Weleda cu galbenele, multe mamici si pediatri o recomanda. |
|
| Alina, zambariciul tau ce mai face, e mai bine? Asa mi se strange stomacul cand aud cum se chinuie micutii vostri cu diverse |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Eu am incercat cu bepanthen si nu parea sa isi faca efectul; adica roseata nu disparea de tot, cosuletele la fel. La recomandarea unei proaspete mamici am luat lanolina si a2a zi nu mai avea fiicamea pe poponeata nici rosu nici cosulete si nici nu mai plangea cand o schimbam. Daca vrei sa incerci lanolinanu fa greseala mea si sa dai 60 lei pe un tubulet de la Multimam. Exact acelasi produs dar varsat si mult mai ieftin il gasesti in farmaciile care prepara creme dupa retete... Eu m-am dus si am cerut lanolina de 5 lei si am primit aceeasi cantitate ca si de 60 lei
DianaM wrote:Noi dam dintr-una in alta . L-am schimbat acum pe bebe si s-a iritat rau de tot la fundulet. A avut foarte multe scaune ieri si alaltaieri si probabil din cauza asta. Noi l-am spalat de fiecare data si l-am dat cu bephanten si cu pudra cateodata...Ceva recomandari de alte creme? Dupa ce are colici îl mai si ustura funduletul mititelul... |
|
| Diana sa vezi si pampersul poate nu ii prieste? Ce folositi?
Al meu n-a facut niciodata iritatie la fundic si nu il dau cu crema decat din cand in cand asa, dar noi avem scaun la 2 zile. Aveti zilnic si de mai multe ori pe zi? |
|
|