Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
laura513
Scris: Friday, February 16, 2018 9:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:

Cu plata inainte si nu poti medicamente.. doar suplimente gen cum e colief. Paracetamol nu :) eu am pus la bebetei recent pt pampersi, colac de gat, lant suzi, suzi 3l+, tot felul.

Suplimente vrem si noi, mai exact vitamine + DHA de la Solaray, ca is mai complexe decat ce au astea clasice gen Femosun... Doar ca in magazin is ingrozitor de scumpe. Aici is in jur de 70 si pe site is 41...
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 10:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Am ascultat azi cantecele de copii si numai asta am in minte acum, le tot cant in minte Big Laugh
MadaMadalyna
Scris: Saturday, February 17, 2018 12:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Buna mamici!
Cum va descurcati cu lipsa de somn, eu de cand am acasa maimutica nu am dormit mai mult de o ora jumatate legata... Simt ca imi explodeaza capul, noaptea adorm pe la 12 jumate 1, iar de la 8.30 dimineata numai dorm deloc, imi e somn, dar nu pit dormi ziua.... Iar de dormit, imi e dor sa dorm pe intuneric completalcool.

Vi s.a intamplat sa vrea bebe la san, doar de dragul de a sta la san, nu sa suga? Alessia face asa noaptea, de la 2.30 are ora mesei, iar dupa ce mananca vrea pana pe la 4 cu sanul in gura....

Miercuri am aut vizita oculisrica si electrocefalograma. Nu au reusit sa ii daca electrocefalograma pentru ca se foia si nu statea linistita asa cum trebuie....

O sa rexupperez somnul pe 21 cand o internez pana pe 23, dar oare mai rezist fara ea? Ca imi vine sa o mananc..

MadaMadalyna attached the following image(s):
received_1451976081597470.jpegreceived_1726462340746879.jpeg

MadaMadalyna
Scris: Saturday, February 17, 2018 12:11 AM
Nivel

laura513 wrote:

Eu 22 feb ultimul ciclu, 15 martie ovulatia, 28 martie testul pozitiv hearts

Cu creierul de gravida... eu am lapsusuri cand vine vorba de cuvinte simple, uneori nu imi amintesc nume de persoane (nu chiar apropiate) si fac si gafe, ohoho... Intr-o seara pitica dormea pe pat si a venit o prietena la noi. Am stat in bucatarie si eu cascam urechea spre camera si din 10 in 10 min maxim mergeam sa o verific. La un moment dat o aud ca plange, asa ca merg la ea, o iau in brate si plec cu ea in bucatarie. Dupa vreo 10 minute am vrut sa ma duc sa o verific daca nu s-a trezit, cu ea in brate Lol Tuta-s cateodata...

hohot tare asta cu mersul sa o verifici cu ea in brate. Asa si eu, fac tot in fuga cat doarme ea si cu verificat continuu, cred ca sunt sinfura nebuna car epune mana oe burta la copil sa vada daca respira....

Eu ultimul ciclu l.am acut acum o saotamana Cray, cand voiam sa raman gravida nu ovulam, acum ovulez...
Dana_
Scris: Saturday, February 17, 2018 2:08 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea06 wrote:
Am ascultat azi cantecele de copii si numai asta am in minte acum, le tot cant in minte Big Laugh

Lol Ieri cand am fost plecata la magazin i-a pus sotul cantecele pe youtube si eu am ramas in minte tot cu cantecele pt copii , unele le stiam dar altele sunt asa de ciudateHilar
Dana_
Scris: Saturday, February 17, 2018 2:12 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
MadaMadalyna wrote:
Buna mamici!
Cum va descurcati cu lipsa de somn, eu de cand am acasa maimutica nu am dormit mai mult de o ora jumatate legata... Simt ca imi explodeaza capul, noaptea adorm pe la 12 jumate 1, iar de la 8.30 dimineata numai dorm deloc, imi e somn, dar nu pit dormi ziua.... Iar de dormit, imi e dor sa dorm pe intuneric completalcool.

Vi s.a intamplat sa vrea bebe la san, doar de dragul de a sta la san, nu sa suga? Alessia face asa noaptea, de la 2.30 are ora mesei, iar dupa ce mananca vrea pana pe la 4 cu sanul in gura....

Miercuri am aut vizita oculisrica si electrocefalograma. Nu au reusit sa ii daca electrocefalograma pentru ca se foia si nu statea linistita asa cum trebuie....

O sa rexupperez somnul pe 21 cand o internez pana pe 23, dar oare mai rezist fara ea? Ca imi vine sa o mananc..

Ce scumpica e Cheek Kiss
Al meu doarme mult asa ca nu ma pot plange, aseara de la 2 pana la 9 apoi dupa papa si schimbat a dormit iar pana pe la 2 si l-am trezit eu . Cred ca am scapat de colici si e mai linistit .
E o chestiune de timp , o sa vezi ca va dormi si ea tot mai mult
MadaMadalyna
Scris: Saturday, February 17, 2018 12:48 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Ce scumpica e Cheek Kiss
Al meu doarme mult asa ca nu ma pot plange, aseara de la 2 pana la 9 apoi dupa papa si schimbat a dormit iar pana pe la 2 si l-am trezit eu . Cred ca am scapat de colici si e mai linistit .
E o chestiune de timp , o sa vezi ca va dormi si ea tot mai mult

Mai nou nu mai doarme in landou, vrea in pat cu mine si sa sta cu mainile pe fata mea. Ce dragut cand atipesc si ma zgarie, imi vine sa o duc la sot pe canapea hohot
laura513
Scris: Saturday, February 17, 2018 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
MadaMadalyna wrote:

hohot tare asta cu mersul sa o verifici cu ea in brate. Asa si eu, fac tot in fuga cat doarme ea si cu verificat continuu, cred ca sunt sinfura nebuna car epune mana oe burta la copil sa vada daca respira....

Eu ultimul ciclu l.am acut acum o saotamana Cray, cand voiam sa raman gravida nu ovulam, acum ovulez...

Vaai, nu, crede-ma, si eu fac la fel hohot Cand intru sa o verific si nu misca in somn sau ceva, ma apropii si daca nu o aud cum respira pun mana pe burtica. Sau cand ies cu ea in wrap si adoarme, din cand in cand ma opresc sa o simt respirand, ca sta cu fatuca ingramadita in pieptul meu. Paraaaanoiaaaa Blushing Dar asta e in fisa postului la mamici Lol

Cu Alessia e normal sa vrea mult la san, asa statea si Ami cand avea pusee de crestere si nu aveam ce face. Tu o culci in patut? Eu o tin langa mine si in noptile astea mai dificile o alaptez pe o parte, sta la san cat vrea ea si eu atipesc la loc. Curaj, mami ca va trece! Nu tine mult perioada asta Cheek Kiss

PS: Ce dragalasa e! :001015:
alina89
Scris: Saturday, February 17, 2018 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Si eu ii verific respiratia constant Lol sunt panicata rau cu tot ce citesc pe net despre sindromul asta..pale

deci noi abea ne-am inteles aseara cu el, vrea sa stea in fund si nu accepta nici o alta pozitie. cand ii dam bibe il tinem pe o perna cu plan inclinat, vaaai si cum se prinde el de orice gaseste biberon, degete, par, bluze si se incordeaza sa se ridice in fund. E cel mai fericit cand il tnem asa. nu stiu unde se grabeste Crazy
MadaMadalyna
Scris: Saturday, February 17, 2018 4:58 PM
Nivel

laura513 wrote:

Vaai, nu, crede-ma, si eu fac la fel hohot Cand intru sa o verific si nu misca in somn sau ceva, ma apropii si daca nu o aud cum respira pun mana pe burtica. Sau cand ies cu ea in wrap si adoarme, din cand in cand ma opresc sa o simt respirand, ca sta cu fatuca ingramadita in pieptul meu. Paraaaanoiaaaa Blushing Dar asta e in fisa postului la mamici Lol

Cu Alessia e normal sa vrea mult la san, asa statea si Ami cand avea pusee de crestere si nu aveam ce face. Tu o culci in patut? Eu o tin langa mine si in noptile astea mai dificile o alaptez pe o parte, sta la san cat vrea ea si eu atipesc la loc. Curaj, mami ca va trece! Nu tine mult perioada asta Cheek Kiss

PS: Ce dragalasa e! :001015:

Eu dupa masa, dupa ce o rin la ragait, o tin pe burta mea ceva timp, cum ii dau si lapte arrifical, uneori il vomita si o tin pe mine sa evitam vomitatul... Si la fel imi opresc eu respiratia sa vad daca respira ea. Peate ceva timp o sa radwm de obiceiurile astea, de mamica stresata NuStiu

Nu am curaj sa dorm cu ea, imi e feica sa nu ma urc pe ea, de la oboseala dorm cam ca un busteam si ma foiesc... O culc pe o perna si perna fiind putin moale, se rostogoleste, ca ea e marea gimnasta, sra cu picioarele pe sus, xe dragut e pt doctorita cand inceaeca aa o masoare ca nu sta dreapta newclap inca nu o culc in patut ca e prea mare, o culc in landou ca merge sa o tin cu corpul putin mai ridicat, m.au invatat din spital sa nu ii pun perna la capusor(chiar de e de bebe) sa o pun sub saltea, apoi cum merge la carut sa ridic acel fund sa o fac sa stea ce la 45°, dar cum nu mai vrea... Si in spital la fel sunt tinuti, mai ridicati cu tot corpul(diferenta intre cap si picioare...
.
Andreea06
Scris: Saturday, February 17, 2018 9:46 PM
Nivel

MaryPoppins
Scris: Sunday, February 18, 2018 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06
Scris: Sunday, February 18, 2018 12:55 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Faine pozele, dar manutele alea sunt delicioase hearts

Da da.. si unghiutele tre taiate deeees, asa repede le creste la loc.
AleC
Scris: Sunday, February 18, 2018 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
MaryPoppins
Scris: Sunday, February 18, 2018 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
AleC wrote:
Cred ca nu am facut cunostinta pana acum..eu sunt Eric Matei.Cheek Kiss
https://ibb.co/ckjC1S

Sa stii ca era gol mesajul tau initial, am tot dat refresh pana a aparut :))

E superb bebe, sa fie sanatos si sa va bucurati de el hearts iar manutele alea grasane, off, asa as papa toate manutele de bebelusi Hilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.