Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AleC
Scris: Friday, February 16, 2018 3:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Mamici, ajutor! Am nevoie de un sfat..Am observat acum la unghia mare de la piciorus la bebe o punguta cu puroi, e inflamat. Din ce am gasit pe net, betadina si baneocin..ati intampinat probleme de genul?
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 4:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
AleC wrote:
Mamici, ajutor! Am nevoie de un sfat..Am observat acum la unghia mare de la piciorus la bebe o punguta cu puroi, e inflamat. Din ce am gasit pe net, betadina si baneocin..ati intampinat probleme de genul?

Noi nu am patit dar poti pune baneocin, am mai citit de asta pe grupurile de pe fb ca au patit mamici. Sora mea mi-a zis sa iau baneocin crema sa am in casa pt orice eruptii/bubite cu cap alb ca alea indica o infectie.
Acolo unghia sa o tai drept nu f rotund adancit in jos ca altfel mereu o sa ii creasca in carne..
laura513
Scris: Friday, February 16, 2018 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:

Ioooi eu pe 23 febr ultimul ciclu. Ce bine e fara menstruatie inca, yuhuuu.

Eu nu stiu unde sa ii mai asez hainutele, ce a mai primit si ii sunt mari pt la toamna iarna le-am pus separat cu biletel si in vara imi pun in calendar reminder sa le mai verific ca marime etc. sa nu uit de ele.
Inca am creier de gravida... dar cica e normal si la alaptare sa uiti f multe, sa fii mai blonda, radeam zilele trecute ca povesteau pe fb mamici de pus cheile in frigider, de cautat telu prin masina cu lanterna de la.. tel.. :))) nu sunt asa rau dar uit chestii sau ce voiam sa spun daca sunt intrerupta sau unde am pus portofelul cand am intrat in casa..

Eu 22 feb ultimul ciclu, 15 martie ovulatia, 28 martie testul pozitiv hearts

Cu creierul de gravida... eu am lapsusuri cand vine vorba de cuvinte simple, uneori nu imi amintesc nume de persoane (nu chiar apropiate) si fac si gafe, ohoho... Intr-o seara pitica dormea pe pat si a venit o prietena la noi. Am stat in bucatarie si eu cascam urechea spre camera si din 10 in 10 min maxim mergeam sa o verific. La un moment dat o aud ca plange, asa ca merg la ea, o iau in brate si plec cu ea in bucatarie. Dupa vreo 10 minute am vrut sa ma duc sa o verific daca nu s-a trezit, cu ea in brate Lol Tuta-s cateodata...
MaryPoppins
Scris: Friday, February 16, 2018 4:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06 wrote:
Subscriu la ce a zis Alina.
Mary o sa folosesti si bluzita in ideea ca ii dai body scurt, pantalonasi si bluzita cu maneca lunga. Mai ales ca va fi cald sa eviti sa ii dai 2 maneci lungi.. adica si body lung si bluza..

Mersi Cheek Kiss uite ca la varianta asta nu m-am gandit Lol
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 4:13 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Mersi Cheek Kiss uite ca la varianta asta nu m-am gandit Lol

:)
Si body scurt cu salopetica intreaga.. fiindca merge pus body mereu la orice, sa aiba la spate asa lipit de piele. Pijamalutele nu stau lipite neaparat.
Eu nascand iarna am crezut ca imi tre body lung mai mult dar am gresit, intre timp am luat scurte multe. Alea lungi mai ales care sunt parte peste parte cu capse multe le dau cu pantalonasi intregi sau simpli si cu sosete in casa si atata :)
DianaM
Scris: Friday, February 16, 2018 4:30 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Mul?umim de sfaturi pt hainute dragi mamiciSimplyLove. Ce bine ca exista casuta asta, cu siguranta vom avea muuuuulte intrebari Lol .
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 5:06 PM
Nivel

Eu am ramas singura cu bebe pana maine seara cel putin.. a mers doar sotul la socri pana la urma sa rezolve una alta. Eu n-am avut chef de drum lung si nici sa il scot pe bebe din casa ca e putin cu mucisori si ma tem, mai bine sa stam la caldut. Plus ca ieri l-a luat sotul la o tura cu masina crezand ca il adoarme si o sa ii placa si cand colo a mers pana a iesit de pe strada noastra si s-a pus bebe pe un plans de nu reusea sa il linisteasca in scoica iar, l-a luat in brate si a stat pe loc pana s-a calmat ca sa se intoarca. Cand ma gandeam azi la drum ca poate e mofturos, nope nope.

Deja ne uitam la scaun de masina mai mare, ca scoica incepe sa ii fie mica (piciorusele ii ies un pic), scoica e pana la 13kg scrie pe ea..
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 5:33 PM
Nivel

MaryPoppins
Scris: Friday, February 16, 2018 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06 wrote:
https://www.digi24.ro/stiri/economie/finante-economie/video-teodorovici-anunta-solutia-in-cazul-concediilor-medicale-879651

Oare ce inseamna ca pt perioada de la 1 ian se vor putea face declaratii rectificative? Tre sa depunem noi declaratii sa ni se recalculeze?

O sa-ti primesti banutii inapoi pe ianuarie, sa vedem actul normativ sapt viitoare si acolo trebuie sa spuna exact cum se procedeaza.
alina89
Scris: Friday, February 16, 2018 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
alta intrebare administrativa Lol

oare daca eu am tema cu animalute la botez, gen zoo, oare merge sa am marturii animalute din alea mici de jucarie din plastic cu biletel agatat de ele? :D risc sa raman fara ele daca am si copii la petrecere nu ? ras

alina89 attached the following image(s):
figurine-animalele-junglei-amscan-39880-set-6-buc.jpg

Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 8:09 PM
Nivel

alina89 wrote:
alta intrebare administrativa Lol

oare daca eu am tema cu animalute la botez, gen zoo, oare merge sa am marturii animalute din alea mici de jucarie din plastic cu biletel agatat de ele? :D risc sa raman fara ele daca am si copii la petrecere nu ? ras

Eu am avut si copii si am lasat la fiecare scaun marturie si nu s-a umblat asa la mese straine.. au avut coltul lor de joaca.
Am mai vazut sa se faca si altfel, sa fie toate marturiile la voi sau intr-un loc si cand pleaca cineva sa le dai atunci.. le tii intr-o cutie si ii pui sa isi aleaga un animalut :P ca toti isi vor lua ramas bun de la tine sau de la sot.
laura513
Scris: Friday, February 16, 2018 8:58 PM
Nivel

Fetelor pe farmaciatei.ro daca faci comanda se poate plati doar cu cardul inainte? Nu se poate ramburs? As vrea sa iau vitamine de la ei si cineva asa mi-a zis...
Dea22
Scris: Friday, February 16, 2018 9:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Nu se poate ramburs,doar cu plata in avans. Coletul ajunge in 5/7 zile. E mult mai ieftin ca la alte farmacii,insa nu poti cumpara medicamente online.
Eu comand o data la 2 luni tot felul de creme si suplimente si sunt cu 30% mai ieftine decat la farmaciile din oras.
Chiar ieri am facut comanda cu toate cele necesare pt bebitza mea.topai
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 9:16 PM
Nivel

laura513 wrote:
Fetelor pe farmaciatei.ro daca faci comanda se poate plati doar cu cardul inainte? Nu se poate ramburs? As vrea sa iau vitamine de la ei si cineva asa mi-a zis...

Cu plata inainte si nu poti medicamente.. doar suplimente gen cum e colief. Paracetamol nu :) eu am pus la bebetei recent pt pampersi, colac de gat, lant suzi, suzi 3l+, tot felul.
laura513
Scris: Friday, February 16, 2018 9:18 PM
Nivel

Dea22 wrote:
Nu se poate ramburs,doar cu plata in avans. Coletul ajunge in 5/7 zile. E mult mai ieftin ca la alte farmacii,insa nu poti cumpara medicamente online.
Eu comand o data la 2 luni tot felul de creme si suplimente si sunt cu 30% mai ieftine decat la farmaciile din oras.
Chiar ieri am facut comanda cu toate cele necesare pt bebitza mea.topai

Pai vreau doar vitamine, e ok ras Multumesc Cheek Kiss Am sa apelez la cardul lui tati in cazul asta Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.