Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| alina89 wrote:Asta cu marimile m-am cam prins, acum are pe el body auchan nr 80 si ii vine fix si pepco tot 80 ii vine fix.. si are 71 cm. Cam cat mai ia pe luna acum? Am si eu un card de 20% reducere la c&a, astept sa merg in weekend sa-l folosesc Oare cardul se aplica si la astea reduse? Ar iesi un pret super. Pai depinde cum mananca, de metabolism, cam 300-400 g a luat in ultima luna. Am fost saptamana trecuta la niste prieteni iar baietelul lor avea 8300 g la 1 an si 3 luni. Folosea pampers nr 3.... si e un mâncacios. A papat un bol de mancare si mai vroia Cred ca e genul care cand va fi mare papa orice si nu se ingrasa. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| delia.c.yaya wrote:Mamici, Giulia are acum 5 mese/24 ore cam de 120-150ml. Ii bun oare?!?!
Noi la aproape 6 sapt de viata avem 6 mese...2 de 150ml si 4 de 120ml.
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Inawar wrote:Oare cardul se aplica si la astea reduse? Ar iesi un pret super. Pai depinde cum mananca, de metabolism, cam 300-400 g a luat in ultima luna. Am fost saptamana trecuta la niste prieteni iar baietelul lor avea 8300 g la 1 an si 3 luni. Folosea pampers nr 3.... si e un mâncacios. A papat un bol de mancare si mai vroia Cred ca e genul care cand va fi mare papa orice si nu se ingrasa.
Woow 8300g la varsta lui? David avea atat acum 3s si al meu e mare mancacios.. aveam emotii cu brocoli, dar i-a placut si ala
Pe cardul de reducere scrie ca nu se cumuleaza cu alte campanii. Vazusem si pantalonasi si bluzite mai de toamna reduse, dar habar am ce marime sa ii iau ca nu stiu cat ar mai creste pana in oct/nov |
|
| alina89 wrote:Woow 8300g la varsta lui? David avea atat acum 3s si al meu e mare mancacios.. aveam emotii cu brocoli, dar i-a placut si ala Pe cardul de reducere scrie ca nu se cumuleaza cu alte campanii. Vazusem si pantalonasi si bluzite mai de toamna reduse, dar habar am ce marime sa ii iau ca nu stiu cat ar mai creste pana in oct/nov Eu am luat 80 ca aia e marimea spre 1 an, numai bine incepe toamna. Mai sunt 4 luni daca stau sa ma gandesc iar ei nu se mai lungesc atat. Cred ca si 74 la bluza si pantaloni vor mai intra pe el. Body-urile raman mai repede mici. Brocoli inca nu i-am dat. Azi am facut supa cu pui de casa cumprat de la cineva si am blenduit carnea, a papat f bine.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Asta cu marimile m-am cam prins, acum are pe el body auchan nr 80 si ii vine fix si pepco tot 80 ii vine fix.. si are 71 cm. Cam cat mai ia pe luna acum? Am si eu un card de 20% reducere la c&a, astept sa merg in weekend sa-l folosesc Medicul de fam mi-a zis 1 cm pe luna. |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Inawar wrote:La 2 luni ii placeau pungile pt ca fosneau si sunt usoare. La 3 luni i-am cumparat jucarii cu butoane, asta pt ca in perioada aia i-am montat carusel la patut iar el era mai atras de butoanele de pe panou decat sa stea sa se uite la albinute. Ii placea sa dea cu mana in ele apoi si-a facut dexteritate si schimba mai finut melodiile. Cand a mai crescut prindea zburatoarele sa le rupa asa ca am dat jos caruselul si am lasat doar panoul. Am luat proiector cu stelute ca sa-l adorm seara in patut insa nicio sansa! Ii placea sa se uite la stelute, radea la ele insa tragea de proiector asa ca am renuntat. Pe langa plusuri restul jucariilor sunt interactive, au melodii, sunt colorate si au diferite texturi. Pun o poza cu jucariile ce le-am luat la 3 luni. Restul le-am luat tot in genul cu pianina verde daca am vazut ca ii plac asa. Pe pianina scrie de la 6 luni insa la 3 luni il puneam pe burta sau sprijinit de mine si el se juca. Si acum se mai joaca cu ea doar ca sta in fund si o butoneaza. Am pus si poze de la 3 luni.
Mersi, foarte faina ideea cu pianina am vazut ce ai scris mai jos de colacel, se pare ca am esuat si noi in a citi instructiunile
Bebe e un scump, sa creasca mare sanatos si frumos |
|
| MaryPoppins wrote:Mersi, foarte faina ideea cu pianina am vazut ce ai scris mai jos de colacel, se pare ca am esuat si noi in a citi instructiunile Bebe e un scump, sa creasca mare sanatos si frumos Multumim Mary Si bebelina ta e tare frumusica, mai stii ca se vor cunoaste cand vor fi mari? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Salut mamici ! Ce ati cumparat pentru na?ii ingerasilor ? |
|
| Mamici sa stiti ca eu o sa fac un alt club, nr. 3, ca Anelise cred ca are concediu :D Sper sa nu se supere si o rog sa inchida ea aici cand revine. Vreau sa avem si lista de bebei si incerc sa pun si tickerele.. problema e ca nu pot lua decat imaginea, nu cred ca va incrementa apoi zilnic ca e un png practic.. :( Moderatorii cred ca pot sa vada codul de la semnaturile noastre, eu nu am acces la ele. Mai bine pun doar lista ca sa nu derutez cu ticker care nu creste zi de zi. |
|
| Casuta nr 3: http://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare---3.aspx?g=posts&m=1023731&goto |
|
| Andreea06 wrote:Mamici sa stiti ca eu o sa fac un alt club, nr. 3, ca Anelise cred ca are concediu :D Sper sa nu se supere si o rog sa inchida ea aici cand revine. Vreau sa avem si lista de bebei si incerc sa pun si tickerele.. problema e ca nu pot lua decat imaginea, nu cred ca va incrementa apoi zilnic ca e un png practic.. :( Moderatorii cred ca pot sa vada codul de la semnaturile noastre, eu nu am acces la ele. Mai bine pun doar lista ca sa nu derutez cu ticker care nu creste zi de zi. Incearca sa-i trimiti mesaj, probabil nu prea intra in zona asta. |
|
| Inawar wrote: Incearca sa-i trimiti mesaj, probabil nu prea intra in zona asta.
M-am uitat cand a mai fost online de asta, aparea pe 2 mai parca. Dar nu cred ca e bai ca ne facem noi casutele, ca stim exact cand trebuie fiind active aici :) De tickere imi pare rau. |
|
| Andreea06 wrote: M-am uitat cand a mai fost online de asta, aparea pe 2 mai parca. Dar nu cred ca e bai ca ne facem noi casutele, ca stim exact cand trebuie fiind active aici :) De tickere imi pare rau.
Pt tickere ziceam, dar daca esti asa activa tot timpul si te ocupi ai putea sa ceri drepturi de vazut coduri/ modificat, etc. Le usurezi si lor munca :) |
|
|