Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mamici ce mam.speriat offf..giulia se ineca cu saliva...are asa multa,face balonase mereu |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:Da se fac analize si la gynia Ce model comanzi pana la urma? Eu vazusem la cora ceva simplu cu vreo 75 lei . Daca stiam din timp luam si eu cu spatar reglabil ( acum stiu mamicile cu bebei mici ce sa cumpere  ) Scutece iei tot huggies boys ? Eu tot elite dar in ultima vreme iau la oferta numai de la cora , peste tot sunt mult mai scumpe Acum tre sa iau neaparat aparatul cu aerosoli pt ca am ajuns iar la dr , nimic grav dar e musai sa iau . Pana la urma iau maine de la altex , e mai ieftin decat pe emag . Tre sa iau si scaun de masa , dar e aiurea sa il car dupa mine , plecam din tara in curand si speram sa cumpar in uk unde sunt mai multe variante si mai ieftine
Da, scutece huggies boy 4+, am vazut pe emag acum 115 lei 120 buc. Aerosoli avem laica cu furtun si unul portabil fara furtun, micut, nu mai stiu firma.. breurer parca.
Scaun mai bine amani pana in uk, ca poti sa il asezi cumva ori in brate ori intre perne cand incepi sa ii dai..
La scaun de baie cred ca iau jane asta, de pe bebetei. Pe emag mai toate is vandute de terti, nu de emag.. https://comenzi.bebetei.ro/mama_si_copilul/articole_ingrijire_mama_si_bebe/cadite_si_accesorii_baie/scaunel_de_baie_6luni_40517_jane-p10055773 |
|

|
Eu am licitat pe LaPrimulBebe un alt vorbitor, pe mickey :D aveau o campanie umanitara. Abia astept sa il primesc sa vad cum e. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Dea22 wrote:Nici mie nu prea imi place cum arata taietura... nu e perfect simetrica. Arata ca un smiley face,dar in partea stanga e mai lunga :))) Vergeturi eu nu am facut,in schimb linia aia maro de pe mijlocul burticii inca nu a disparut (sper sa mai dispara). Cred ca mai dureaza o vreme pana se retrage uterul. Si eu am burta destul de mare,desi nu am decat 2 kg in plus fata de cand am ramas insarcinata. Inca mai port burtiera din cand in cand si tot imi zic ca de sapt viitoare ma apuc de dieta
Eu n-am nici o treaba cu taietura, ca si asa e in chiloti si nu se vede :)) mie linia maro mi-a aparut dupa nastere, e maro cumva si in jurul buricului :)) cat despre kg ce sa zic, eu am luat 26 in total si inca sunt cu 14 in plus fata de cand am ramas insarcinata dar nu prea imi bat capul, doar burtica vreau sa se retraga de tot...ca n-am avut niciodata burta, chiar si in perioadele de pufosenie abdomenul tot plat l-am avut :)) burtiera n-o port deloc, nu stiu de ce nu suport sa ma stranga nimic la burta, nici in spital nu am suportat-o. |
|

| delia.c.yaya wrote:Mamici ce mam.speriat offf..giulia se ineca cu saliva...are asa multa,face balonase mereu
Mai, sa stii ca si Ana face la fel, daca nu era asa mica ma gandeam ca ii iese vreun dinte sau ceva :)) |
|

| Dana, astaaaa, acum l-am vazut. E tot smoby cum am luat masinuta cu maner, de care sunt multumita ca si calitate.
https://www.emag.ro/jucarie-de-baie-smoby-cotoons-scaunel-cu-activitati-verde-3032161106151/pd/D112RFBBM/
Masinuta inaugurata ieri: https://ibb.co/ic39t8 |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Andreea06 sau Alina, stiu ca una din voi ati avut colac de gat. Inca il mai folositi?
Andreea, nu imi vine sa cred ce a crescut bebele!!! Pare sa ii placa pe bicicleta-trotineta!
LE: Ha ca e masinuta! :001014: |
|

|
Is mortali si ce fata are catelusa, gen " hey, be careful cause I'm watching him" |
|

| AriaM wrote:Andreea06 sau Alina, stiu ca una din voi ati avut colac de gat. Inca il mai folositi? Andreea, nu imi vine sa cred ce a crescut bebele!!! Pare sa ii placa pe bicicleta-trotineta! LE: Ha ca e masinuta! :001014:
Chiar, is si eu curioasa...mie mi se pare ca Ana nu sta inca bine cu el la gat, e cumva crispata :)) |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| AriaM wrote:Andreea06 sau Alina, stiu ca una din voi ati avut colac de gat. Inca il mai folositi? Andreea, nu imi vine sa cred ce a crescut bebele!!! Pare sa ii placa pe bicicleta-trotineta! LE: Ha ca e masinuta! :001014:
Eu nu il mai folosesc, l-am folosit de la o luna jumate pana pe la vro 3 apoi cred ca l-am stricat cumva lasat langa calorifer si nu am mai luat altul.
Alle super ca a venit. Deci inca 4? |
|

| AriaM wrote:Andreea06 sau Alina, stiu ca una din voi ati avut colac de gat. Inca il mai folositi? Andreea, nu imi vine sa cred ce a crescut bebele!!! Pare sa ii placa pe bicicleta-trotineta! LE: Ha ca e masinuta! :001014: L-am folosit pana acum 3 sapt. A inceput sa sara f mult in cada si tot intra apa in el acolo deasupra, si ma temeam sa nu ii intre in gurita pana sa il ridicam noi sa scoatem apa (trebuia tinut bebe oblic asa sa se scurga apa). Deeeci gata cu el, zice ca pana la 24/36 luni, haha.
De asta caut scaunel acum de baie.. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
|
Ce fain sta micutul in masinuta ! Al meu inca nu sta in fundic singurel de aia pot sa mai astept un pic cu scaunul de baie , majoritatea vad ca sunt 6+ dar tre sa si stea in fund altfel nu vad cum . Al tau vad ca sta bine deja :)
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote:
Mai, sa stii ca si Ana face la fel, daca nu era asa mica ma gandeam ca ii iese vreun dinte sau ceva :))
Ma gandeam ca poate are asa multa saliva ca gangureste si mai si scuipa |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Noi mai avem 2 zile si facem 6 luniteeee! I-am comandat un fel de trotineta/masinuta cu maner de pe emag, astept sa ajunga azi, e de la 6 lunite. Sau ma rog, cand va sta in fundic, deja incepem antrenamentul sustinut. Tot vanez aparatul de aburi... Inawar l-ai luat? Inca nu l-am luat Mi-a zis o tipa ca mi-l da pe al ei cu 150 lei, folosit cateva luni. Nu stiu ce sa fac, noi tot timpul am luat nou. Ma gandesc totusi ca a fost mancare pt bebe, nu e asa rau.
|
|

| Inawar wrote:Inca nu l-am luat Mi-a zis o tipa ca mi-l da pe al ei cu 150 lei, folosit cateva luni. Nu stiu ce sa fac, noi tot timpul am luat nou. Ma gandesc totusi ca a fost mancare pt bebe, nu e asa rau.
Da, n-are ce sa fie rau ca nu e aparat de aerosoli.. doar ar fi bine sa mai aiba garantie. De ex vecina mea a maruntit in al ei carne cruda si l-a stricat. Cu greu ii da altul nou pe garantie.. desi e vina ei. Depinde cat de ok l-a folosit si ea.. |
|
|