Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| MaryPoppins wrote:Dana si Andreea, de la ce firma aveti catelusul vorbitor? tot aud de el dar daca ma uit pe net nu stiu ce anume sa aleg :D
Aria, astept si eu momentul cand o sa apuce chestii cu manutele ei si o sa fie mai constienta de ce e in jurul ei, desi cred ca o sa-mi fie dor si de ea asa micuta, parca cresc prea repede :) uite, Andreea deja cumpara trotinete pt bebe :))
De la Fisher Price , noi avem varianta in lb engleza , l-am primit din state . http://sassybaby.ro/produse/2664-catelus-vorbitor-fisher-price.aspx Vad ca la noi sunt pe net si in lb romana
|
|
| delia.c.yaya wrote:
Voua va dat sa faceti analize la bebe?! Lu giuli nu ia facut din spital..si nici nu a mentionat de vreo eco la sold...o so intreb luni pe pediatra...e important de facut analizele si eco?
Nici noua nu ne-a recomandat dr |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Hello mamici. Stiti si voi cumva un site ceva cu ornamente pentru botez? Mai exact, mi-as dori un ornament cu numele lui bebe facut din baloane sau altceva nu stiu(dimensiune mare). |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Alle.p wrote:Mul?umesc pentru raspunsuri si pentru încurajari. Sunteti niste dragute. Eu uneori inca am simptome de sarcina, cel mai probabil sunt paranoica data fiind situatia, de aceia astept menstruatia cu nerabdare. Plus ca medicul mi-a spus sa astept 6 menstruatii, si abia a trecut una....pare o eternitate pana atunci Sper sa ma alatur si eu voua la anu'. Va doresc numai bine voua si puisorilor vostri Alle ti am citit povestea.... Dumnezeu sa iti dea multa putere sa treci peste necazul acesta . Fi încrezatoare ca vei reusi sa ai un pui sanatos . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Pff si eu tre sa ma programez pentru control de 6 luni, am si uitat.
Dana tu cand mergi? |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Alle.p wrote:Mul?umesc pentru raspunsuri si pentru încurajari. Sunteti niste dragute. Eu uneori inca am simptome de sarcina, cel mai probabil sunt paranoica data fiind situatia, de aceia astept menstruatia cu nerabdare. Plus ca medicul mi-a spus sa astept 6 menstruatii, si abia a trecut una....pare o eternitate pana atunci Sper sa ma alatur si eu voua la anu'. Va doresc numai bine voua si puisorilor vostri
Sper sa te vedem si pe tine sarind gardul la gravidute cat mai curand si ai incredere ca o sa fie totul bine. Nicio sarcina nu seamana cu cealalta. Ati mai facut ceva investigatii intre timp?
P.s. nici eu nu am fost la cel de 6 luni, caut doctor inca.. ma gandesc daca sa caut tot la RM sau Medlife sau sa imi fac asigurare de sanatate. Oricum nu mai vreau si ceva mai aproape de casa si la care sa raman si pe viitor la bb2. |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| alina89 wrote:
Sper sa te vedem si pe tine sarind gardul la gravidute cat mai curand si ai incredere ca o sa fie totul bine. Nicio sarcina nu seamana cu cealalta. Ati mai facut ceva investigatii intre timp?
Inca nu, pe 4 iunie am vorbit cu dna dr Uscatescu de la Fundeni sa merg sa imi analizele de trombofilie. Toata lumea mizeaza pe asta (ginecologul, neonatologul, medicul de familie). |
|
| Andreea06 wrote:Pff si eu tre sa ma programez pentru control de 6 luni, am si uitat.
Dana tu cand mergi?
M-am programat la gynia in 7 iunie , eram prin trecere si am zis ca e mai bine decat sa sun pt ca uneori nu raspunde nimeni la tel. La RM cred ca e mai mult de asteptat dar nu cred ca tre sa fie fix 6 luni , vezi tu cand prinzi un loc liber si e ok
Ai gasit scaunel de baie ? Tre sa iau si eu cat mai urgent , al meu nu sta bine in fund dar ne-ar fi de ajutor pe cand sta singurel . In ultima vreme tare m-a chinuit cu baia , da din picioruse non stop |
|
| Dana_ wrote:
M-am programat la gynia in 7 iunie , eram prin trecere si am zis ca e mai bine decat sa sun pt ca uneori nu raspunde nimeni la tel. La RM cred ca e mai mult de asteptat dar nu cred ca tre sa fie fix 6 luni , vezi tu cand prinzi un loc liber si e ok
Ai gasit scaunel de baie ? Tre sa iau si eu cat mai urgent , al meu nu sta bine in fund dar ne-ar fi de ajutor pe cand sta singurel . In ultima vreme tare m-a chinuit cu baia , da din picioruse non stop
Si eu tot la gynia cred.. ca la rm nu mai am abonament si n-are rost sa astept acolo. Dar parca zicea de pap, la gynia se pot face analize nu?
Scaun azi comand, cu scutece si aparatul de aburi, cedez.. nu mai prind alta oferta. Pe mine ma ajuta sotul la baita, mereu facem impreuna, te cred ca iti e greu singura.. In scaun cred ca poti incepe sa il pui ca daca faci baita repede, e ok.. era unul de la jane care se lasa pe spate spatarul, era bun daca il luam ala mai demult, in loc de reductorul caditei, ca tot pe acolo ca bani. Asa acum e scump pt functia aia, nu mai e nevoie.. pe la 260 lei. |
|
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| MaryPoppins wrote: Pai da, cate bordeie atâtea obiceie :)) si apropos de controale la noi adultii, eu abia in 4 iunie merg la gine, o sa fie deja 8s de la na?tere :)) îmi mai oferisera un loc in 31 mai dar n-am cu cine sa las copila atunci. Asta e, daca m-am trezit sa ma programez asa de târziu. Îs curioasa daca Dea a reusit sa se programeze înaintea mea :)
Nici eu n am prins loc mai devreme. In 4 iunie mi a zis ca are primul loc disponibil,dar m am programat in 6 iunie.
Cum iti este taiatura? La mine inca e umflat deasupra de taietura si se simte ceva tare sub piele. Cand apas acolo inca ma doare si toata zona e semiamortita :( |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Pfff....tocmai mi-au venit uratii, cu 6 zile mai devreme(probabil mai dureaza cateva luni pana se regleaza) dar m-am mai linistit... |
|
| Apropo de taietura, a mea e putin oblica, nu perfect orizontala si mi-e ciuuuudaaa, cu ocd-ul meu, nici nu ma pot uita la ea |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Dea22 wrote:
Nici eu n am prins loc mai devreme. In 4 iunie mi a zis ca are primul loc disponibil,dar m am programat in 6 iunie.
Cum iti este taiatura? La mine inca e umflat deasupra de taietura si se simte ceva tare sub piele. Cand apas acolo inca ma doare si toata zona e semiamortita :(
Arata foarte ok, abia se vede ca o linie fina. Parca mai rau arata vergeturile pe care le-am facut in josul burticii...nu e umflat, nu ma doare, un pic de amorteala mai simt in zona aia. Dar la mine nu s-a retras uterul de tot inca pt ca inca mai am un pic de burtica |
|
| Andreea06 wrote:
Si eu tot la gynia cred.. ca la rm nu mai am abonament si n-are rost sa astept acolo. Dar parca zicea de pap, la gynia se pot face analize nu?
Scaun azi comand, cu scutece si aparatul de aburi, cedez.. nu mai prind alta oferta. Pe mine ma ajuta sotul la baita, mereu facem impreuna, te cred ca iti e greu singura.. In scaun cred ca poti incepe sa il pui ca daca faci baita repede, e ok.. era unul de la jane care se lasa pe spate spatarul, era bun daca il luam ala mai demult, in loc de reductorul caditei, ca tot pe acolo ca bani. Asa acum e scump pt functia aia, nu mai e nevoie.. pe la 260 lei.
Da se fac analize si la gynia
Ce model comanzi pana la urma? Eu vazusem la cora ceva simplu cu vreo 75 lei . Daca stiam din timp luam si eu cu spatar reglabil ( acum stiu mamicile cu bebei mici ce sa cumpere ) Scutece iei tot huggies boys ? Eu tot elite dar in ultima vreme iau la oferta numai de la cora , peste tot sunt mult mai scumpe Acum tre sa iau neaparat aparatul cu aerosoli pt ca am ajuns iar la dr , nimic grav dar e musai sa iau . Pana la urma iau maine de la altex , e mai ieftin decat pe emag . Tre sa iau si scaun de masa , dar e aiurea sa il car dupa mine , plecam din tara in curand si speram sa cumpar in uk unde sunt mai multe variante si mai ieftine
|
|
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Nici mie nu prea imi place cum arata taietura... nu e perfect simetrica. Arata ca un smiley face,dar in partea stanga e mai lunga :))) Vergeturi eu nu am facut,in schimb linia aia maro de pe mijlocul burticii inca nu a disparut (sper sa mai dispara).
Cred ca mai dureaza o vreme pana se retrage uterul. Si eu am burta destul de mare,desi nu am decat 2 kg in plus fata de cand am ramas insarcinata. Inca mai port burtiera din cand in cand si tot imi zic ca de sapt viitoare ma apuc de dieta |
|
|