Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Mary, nu ai cum sa dai gres daca iei jucarii viu colorate, sau care fac galagie sau lumineaza. Sa fie de diferite marimi, cele mai mari i le arati tu si le misti, cele mici sa fie mici destul sa le poata tine in maini si materialul mai moale sa nu se loveasca cand incearca sa le bage in gura. Jucaria MEA preferata este o minge oball, pt ca e foarte usor sa o apuce cu manutele ei, e usor si nu se poate lovi cu ea. Ii place si ei dar se enerveaza ca nu o poate baga in gura. 
Oricum in momentul de fata ea pare mult mai interesata de obiectele din casa gen pungi, scutece, ambalaje, dischete demachianze, etc decat de jucariile ei.
Lore, recuperare rapida! Si acomodare usoara la noua viata, sa te bucuri de Stefan!
Simona bine ai venit! |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| iulisim wrote:Buna seara,
Citesc forumul de mult timp (cam de cand eram doar aspiranta), insa de abia acum mi-am facut curaj sa ma alatur voua.
Sunt Simona, am 37 de ani si din 28 nov 2017, mama lui Andrei.
Am ramas insarcinata dupa o luna de stimulare cu clostilbegyt si injectie ovitrelle. Pot spune ca am fost f norocoasa, tinand cont si de varsta mea.
Aceasta este pe f scurt povestea mea.
O seara frumoasa.
Hey bine ai venit ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Noi mai avem 2 zile si facem 6 luniteeee!
I-am comandat un fel de trotineta/masinuta cu maner de pe emag, astept sa ajunga azi, e de la 6 lunite. Sau ma rog, cand va sta in fundic, deja incepem antrenamentul sustinut.
Tot vanez aparatul de aburi... Inawar l-ai luat? |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Dana si Andreea, de la ce firma aveti catelusul vorbitor? tot aud de el dar daca ma uit pe net nu stiu ce anume sa aleg :D
Aria, astept si eu momentul cand o sa apuce chestii cu manutele ei si o sa fie mai constienta de ce e in jurul ei, desi cred ca o sa-mi fie dor si de ea asa micuta, parca cresc prea repede :) uite, Andreea deja cumpara trotinete pt bebe :)) |
|

| Si o intrebare caca related: bebeii vostri au avut scaune verzi si/sau cu mucus? ca a mea cand face galben mustar ok, cand e cu mucus, cand e mai verzui cu mucus etc. astea in decurs de o zi, ca ea are scaun aproape dupa fiecare masa. Intreb pt ca doctoritele noastre is prea relaxate, aia de familie zicea sapt trecuta ca nu e nici o problema (voiam sa duc pt coprocultura la Synevo dc tot am intepat-o vineri), azi de dimi vb cu pediatra legat de hemoleucograma si o intreb de caca, zice si ea ca e normal, ca isi curata intestinul, ca daca ia in greutate si toate-s bune nu e nici un bai etc. Si apropos de anemie, era foarte chill cu privire la valoarea hemoglobinei, cica ea se astepta sa fie chiar 9, deci la 10.5 nu se pune problema de suplimentare, ca e normala anemia la nou nascuti nici nu mai stiu ce sa cred si cu doctorii astia, sincer...ca de caca verde/caca cu mucus am citit ca nu-i bine... |
|

| MaryPoppins wrote:Dana si Andreea, de la ce firma aveti catelusul vorbitor? tot aud de el dar daca ma uit pe net nu stiu ce anume sa aleg :D
Aria, astept si eu momentul cand o sa apuce chestii cu manutele ei si o sa fie mai constienta de ce e in jurul ei, desi cred ca o sa-mi fie dor si de ea asa micuta, parca cresc prea repede :) uite, Andreea deja cumpara trotinete pt bebe :)) Noi il avem pe primul. Este si catelusa :)
https://ibb.co/b2g6MT
Inawar, am gasit aparatul avent 4in 1 pe amazon de cu 110 eur.. ahhh. Nu stiu daca sa comand, pt garantie si cat de repede ar ajunge... la noi e 7-800 lei. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| MaryPoppins wrote:Si o intrebare caca related: bebeii vostri au avut scaune verzi si/sau cu mucus? ca a mea cand face galben mustar ok, cand e cu mucus, cand e mai verzui cu mucus etc. astea in decurs de o zi, ca ea are scaun aproape dupa fiecare masa. Intreb pt ca doctoritele noastre is prea relaxate, aia de familie zicea sapt trecuta ca nu e nici o problema (voiam sa duc pt coprocultura la Synevo dc tot am intepat-o vineri), azi de dimi vb cu pediatra legat de hemoleucograma si o intreb de caca, zice si ea ca e normal, ca isi curata intestinul, ca daca ia in greutate si toate-s bune nu e nici un bai etc. Si apropos de anemie, era foarte chill cu privire la valoarea hemoglobinei, cica ea se astepta sa fie chiar 9, deci la 10.5 nu se pune problema de suplimentare, ca e normala anemia la nou nascuti  nici nu mai stiu ce sa cred si cu doctorii astia, sincer...ca de caca verde/caca cu mucus am citit ca nu-i bine... Bebe Eric face cu mucus de mult timp, initial m-am speriat, am facut coprocultura, coprocitograma, toate ok. Pediatra mi-a spus sa stau linistita atat timp cat nu exista firisoare de sange, mucusul nu reprezinta o problema. E posibil totusi sa fie din cauza lactatelor pe care noi le consumam, am vazut o oarecare imbunatatire cand am renuntat la ele, am baut doar lapte fara lactoza. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2016 Mesaje: 36
| Dana, AriaM, multumesc, bine v-am gasit!
Mary, referitor la jucarii, Andrei se joaca f mult cu jucarii care fosnesc. Ii plac mult. Mai avem un leagan de la Chicco cu o bara cu jucarii si da cu picioarele in ele, sau le apuca cu mainile. In general chestii viu colorate. Eu nu i-am luat salteluta de activitati,pana m-am codit eu a crescut copilul :)). De asemenea, am citit mai sus la cineva, e pasionat de pungi, servetele, pampers, studiaza si baga tot in gura :)).
Andreea, daca poti, pune te rog linkul cu trotineta, ma intereseaza :).
|
|

| iulisim wrote:Dana, AriaM, multumesc, bine v-am gasit!
Mary, referitor la jucarii, Andrei se joaca f mult cu jucarii care fosnesc. Ii plac mult. Mai avem un leagan de la Chicco cu o bara cu jucarii si da cu picioarele in ele, sau le apuca cu mainile. In general chestii viu colorate. Eu nu i-am luat salteluta de activitati,pana m-am codit eu a crescut copilul :)). De asemenea, am citit mai sus la cineva, e pasionat de pungi, servetele, pampers, studiaza si baga tot in gura :)).
Andreea, daca poti, pune te rog linkul cu trotineta, ma intereseaza :).
Asa ceva am luat Masinuta Smoby Bubble Go, albastru https://www.emag.ro/masinuta-smoby-bubble-go-albastru-3032167201010/pd/DXCYMDBBM/?utm_campaign=share%20product&utm_source=mobile%20app&utm_medium=ios
Acum caut scaun de baie.. aveti careva? Recomandari?
Am gasit unul jane la care se lasa spatarul si deci poate fi folosit si inainte de 6 luni sau ca sa il speli mai usor, acum regret cadita cu reductor separat :))) era bun scaunul asta. Dar e 260 lei... nu stiu daca merita atat, cat il voi folosi... |
|

| AleC wrote: Bebe Eric face cu mucus de mult timp, initial m-am speriat, am facut coprocultura, coprocitograma, toate ok. Pediatra mi-a spus sa stau linistita atat timp cat nu exista firisoare de sange, mucusul nu reprezinta o problema. E posibil totusi sa fie din cauza lactatelor pe care noi le consumam, am vazut o oarecare imbunatatire cand am renuntat la ele, am baut doar lapte fara lactoza.
Da, am citit si eu despre alergia la proteina din lapte de vaca si tot urmaresc sa nu aiba firicele de sange in scaun. Deocamdata nu are alte simptome asociate, o sa urmaresc sa vad cum evolueaza. Eu lapte nu beau, dar mananc iaurt si branza in fiecare zi. La ce program avem acum cu ea mititica nu am timp sa gatesc ca inainte, asa ca mi-ar fi greu sa renunt de tot la lactate, ca astea-s cel mai la indemana in frigider pt o gustare rapida. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Buna doamnelor,
O intrebare pt cele care nu au alaptat deloc. Cum a fost menstruatia dupa nastere? Neregulata? Mie mi-a venit prima data dupa 10 saptamani, extrem de dureroasa primele 2 zile , iar acum astept sa imi vina iar.Nu stiu daca va veni la acelas interval ca inainte... Ati avut dupa nastere simptome pe care le aveati in sarcina? (scurgeri, crampe) |
|

| iulisim wrote:
In debara am o sacosa plina cu pungi de plastic, deci sa n-o arunc, da? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| MaryPoppins wrote:Si o intrebare caca related: bebeii vostri au avut scaune verzi si/sau cu mucus? ca a mea cand face galben mustar ok, cand e cu mucus, cand e mai verzui cu mucus etc. astea in decurs de o zi, ca ea are scaun aproape dupa fiecare masa. Intreb pt ca doctoritele noastre is prea relaxate, aia de familie zicea sapt trecuta ca nu e nici o problema (voiam sa duc pt coprocultura la Synevo dc tot am intepat-o vineri), azi de dimi vb cu pediatra legat de hemoleucograma si o intreb de caca, zice si ea ca e normal, ca isi curata intestinul, ca daca ia in greutate si toate-s bune nu e nici un bai etc. Si apropos de anemie, era foarte chill cu privire la valoarea hemoglobinei, cica ea se astepta sa fie chiar 9, deci la 10.5 nu se pune problema de suplimentare, ca e normala anemia la nou nascuti  nici nu mai stiu ce sa cred si cu doctorii astia, sincer...ca de caca verde/caca cu mucus am citit ca nu-i bine...
Anemie are si Ema si nici mie nu mi a recomandat sa suplimentez cu fier... Repetam analiza peste 6 sapt si mai vedem atunci. Hemoglobina a iesit 12.1 iar intervalul de referinta este 13.4-19.8.Analiza este facuta tot la synevo. Chiar ma miram ca tu ai zis de alt interval de referinta si analiza este facuta in acelasi loc... |
|

| Haha, asta chiar nu o inteleg :)) poate conteaza varsta si cand a fost recoltat? Noi am recoltat vineri la 5s3z si intervalul e 10.7-17.1. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Alle.p wrote:Buna doamnelor,
O intrebare pt cele care nu au alaptat deloc. Cum a fost menstruatia dupa nastere? Neregulata? Mie mi-a venit prima data dupa 10 saptamani, extrem de dureroasa primele 2 zile , iar acum astept sa imi vina iar.Nu stiu daca va veni la acelas interval ca inainte... Ati avut dupa nastere simptome pe care le aveati in sarcina? (scurgeri, crampe)
Buna Alle, cred ca toate am alaptat cateva sapt pe aici sau macar am incercat cat ne-a iesit.. cred ca sunt prima careia i-a revenit CM dintre fete, acum astept sa vina a 3a oara, dar eu il aveam neregulat inainte si ft dureros, acum a fost mai suportabil si astept in 2-3 zile sa apara iar, dar nu am nici un semn momentan..
Am citit povestea ta cand ai aparut la aspirici, cuvintele sunt de prisos.. am o prietena cu o poveste ft trista si ea...si niciodata nu mi-am gasit cuvintele potrivite pt durerea ei.. Doamne ajuta sa fie bine si sa ai sanatate sa lupti pt o mica minune! |
|
|