Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Monday, May 21, 2018 1:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
delia.c.yaya wrote:
Mamici, nu stiu ce are a mea bebita. Are somnul foarte agitat, isi papa manutele nonstop si vrea suzeta mereu. O fi de la puseu?! pale

Ce mai face Giulia, tot asa? Si Ana e foarte agitata in ultimele zile, ziua nu prea mai doarme deloc. Reusim sa o adormim in brate plimbata sau purtata dar nici bine nu o punem jos ca incepe sa se agite si o luam de la capat. Noaptea inca doarme bine, desi si-a mai introdus o trezire pt papa. Ziua oricum sta mult la san. Ta-su tot insista cu suzeta dar ea nu o mai vrea deloc. Habar n-am daca o fi puseu, ca teoretic e prea devreme, inca n-avem 6s de la due date NuStiu
MaryPoppins
Scris: Monday, May 21, 2018 2:03 PM
Nivel

Dea22 wrote:
Noi ieri am facut prima iesire din oras. Am fost la parintii mei,am stat cam toata ziua in curte,ne am intalnit cu o gramada de neamuri si cu nepotii,iar astazi Ema are nasul infundatuff
Poate e de la clima din masina,de la prea mult stat pe afara sau poate a luat ceva... :((
Oare ar trebui sa sun pediatra sau sa mai astept?

E mai ok nasucul? Eu cand o aud ca horcaie pe nasuc ii pun ser fiziologic si eventual curat cu un betisor de urechi sau pompita manuala, ca aspirator n-avem. Daca nu persista si nu-s alte simptome nu cred ca e motv de ingrijorare.
Andreea06
Scris: Monday, May 21, 2018 2:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Nici Mattias nu accepta suzi, de la vreo luna doua. O musca acum asa :)) si o scuipa. Le tin oricum poate cand apar dintii o vrea sa mai aline gingia. Ca vai de sanii mei altfel Lol
Andreea06
Scris: Monday, May 21, 2018 2:26 PM
Nivel

Mesaj dublu
Dea22
Scris: Monday, May 21, 2018 2:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
MaryPoppins wrote:

E mai ok nasucul? Eu cand o aud ca horcaie pe nasuc ii pun ser fiziologic si eventual curat cu un betisor de urechi sau pompita manuala, ca aspirator n-avem. Daca nu persista si nu-s alte simptome nu cred ca e motv de ingrijorare.

Noi avem un aspirator special pentru nasuc si aseara l am pus in functiune. Nu a iesit f mult,dar dintr o nara a iesit de culoare alb,iar din cealalta verzui.
Am trm poze la neonatoloaga si a zis sa ii dau cu quixx spray.
Astazi parca nu mai e chiar asa infundata,poate respira pe nas,dar tot se aude cum horcaie nasucul.
Neonatoloaga zice sa nu mai folosim aspiratorul ca iritam mucoasa,dar cand aud cum horcaie abia ma abtin...
Dam in continuare cu apa de mare si sper sa treaca fara alt tratament.
MaryPoppins
Scris: Monday, May 21, 2018 2:50 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Nici Mattias nu accepta suzi, de la vreo luna doua. O musca acum asa :)) si o scuipa. Le tin oricum poate cand apar dintii o vrea sa mai aline gingia. Ca vai de sanii mei altfel Lol

Asa face si Ana :)) si da, pe cand i-or da dintii sper sa imi treaca durerile de sfarcuri de acum :))
Andreea06
Scris: Monday, May 21, 2018 2:52 PM
Nivel

Dea22 wrote:

Noi avem un aspirator special pentru nasuc si aseara l am pus in functiune. Nu a iesit f mult,dar dintr o nara a iesit de culoare alb,iar din cealalta verzui.
Am trm poze la neonatoloaga si a zis sa ii dau cu quixx spray.
Astazi parca nu mai e chiar asa infundata,poate respira pe nas,dar tot se aude cum horcaie nasucul.
Neonatoloaga zice sa nu mai folosim aspiratorul ca iritam mucoasa,dar cand aud cum horcaie abia ma abtin...
Dam in continuare cu apa de mare si sper sa treaca fara alt tratament.

Verzui indica o infectie.. era verde cum ai scos atunci sau s-a inverzit dupa o vreme in aspirator acolo?

Galben sau verzui e infectie si tre ascultat la plamani.. noi am avut prescrise picaturi (erau oftalmilogice dar se dadeau si in nasuc) si ne recomanda sa aspiram oricand e cazul..
Ti-as recomanda sa mergi sa va vada efectiv un medic, sa asculte, sa vada in gurita de rosu in gat..
delia.c.yaya
Scris: Monday, May 21, 2018 3:19 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins wrote:

Ce mai face Giulia, tot asa? Si Ana e foarte agitata in ultimele zile, ziua nu prea mai doarme deloc. Reusim sa o adormim in brate plimbata sau purtata dar nici bine nu o punem jos ca incepe sa se agite si o luam de la capat. Noaptea inca doarme bine, desi si-a mai introdus o trezire pt papa. Ziua oricum sta mult la san. Ta-su tot insista cu suzeta dar ea nu o mai vrea deloc. Habar n-am daca o fi puseu, ca teoretic e prea devreme, inca n-avem 6s de la due date NuStiu

Da, tot asa face. Si cu somnul si cu papa e la fel ca la tine. Doar ca a mea isi papa manutele si suzeteaza mereu.
MaryPoppins
Scris: Tuesday, May 22, 2018 10:09 AM
Nivel

Mamici de bebei mai mari, ce jucarii 0-3/0-6 luni ati luat si bebe a fost incantat de ele?
Andreea06
Scris: Tuesday, May 22, 2018 10:30 AM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Mamici de bebei mai mari, ce jucarii 0-3/0-6 luni ati luat si bebe a fost incantat de ele?

Eu nu i-am luat saltuta de activitati normala ci un covoras mai mare tiny love si o arcada m toys cu butoane si lumini ce se poate roti si pt cand sta pe spate si cand va sta in picioare..sau se desprinde de arcada si o pui la patut.

Al meu adora: carticele textile, catelus vorbitor, o vacuta cu snur de tragi si canta, paturica aia mica cu cap de animalut (h&m sau c&a), zornaitoare, sophie..

Centru de activitati 6 in 1 M-Toys cu lumini si sunete
Centru de activitati 6 in 1 M-Toys cu lumini si sunete https://www.emag.ro/centru-de-activitati-6-in-1-m-toys-cu-lumini-si-sunete-6426228009153/pd/DX2CM2BBM/?utm_campaign=share%20product&utm_source=mobile%20app&utm_medium=ios
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, May 22, 2018 10:33 AM

MaryPoppins wrote:

A mea momentan iubeste mobilul de la pat, playmate'ul stargaze, leaganul si celalalt chiar nu stiu cum se numeste => https://imgur.com/a/qsRtOWl

Si o atrage mult niste inele din alea colorate, o zornaitoare si mai nou TVhohot Dar cel mai interesant e parul lui mamiBig Laugh
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, May 22, 2018 10:47 AM

Mamici, cum reac?ioneaza ai vo?tri pitici cand ii pupaciti?!
A mea asa se mai stramba si se agita, nui place deloc. Mai nou si tipahohot
MaryPoppins
Scris: Tuesday, May 22, 2018 11:05 AM
Nivel

Mersi, fetelor Cheek Kiss tre sa ma pun sa studiez capitolul jucarii si nu stiam ce as mai putea sa ii cumpar. Salteluta de activitati o avem pe aia de la IKEA dar nu am folosit-o inca, mi se pare ca-i prea mica inca si neinteresata de jucarii Lol tot de la IKEA avem paturica din aia mica cu cap iepuras si niste pisicute zornaitoare, tre sa incep sa ma prostesc mai mult cu ea ca sa o stimulez :)) balansoarul Joie Dreamer e foarte fain, dar ori doarme in el ori plange, deocamdata nu pare sa fie interesata de functiile de entertainment hohot ah, si i-am luat ieri colacel din ala de baie, n-a plans pt ca ii place in apa, dar statea cumva tzeapana cu capul afundat in el si se tinea tare cu mainile de el :))

Delia, e foarte faina minunea aia stargaze, asa acoperita zici ca-i un cort :)) iar legat de pupat, nu cred ca o deranjeaza cand o pup eu dar la ta-su mai plange, ca el o pupa tare si o mai si inteapa cu barba, tot stau cu gura pe el ca o supara :))
Dana_
Scris: Tuesday, May 22, 2018 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
MaryPoppins wrote:

Noi am luat o salteluta activitati si carusel cu proiectie , se joaca si acum..uneori e nervos ca nu poate prinde animalultele Hilar . Cel mai mult folosim proiectia cu stelute seara cand mergem la culcare , adoarme uneori si asa cu povesti . Salteluta am luat-o de la carrefour. Alte jucarioare de bagat in gurita...nu prea ii plac si nici mie dar am luat asa cateva sa aiba.
Cel mai incantat este de balansoarul cu vibratii si muzica de la fisher price , cand era mic adormea in el iar acum nu mai tre sa iau baterii pt ca il balanseaza el mai tare cu piciorusul , e tare comic dar ii place . E singura solutie sigura sa pot merge si eu pana la baie sau sa mananc , altfel nu prea am unde sa il las , imi e frica sa nu pice din pat . Am luat si un leagan fain dar mai degraba ne place noua pt ca el nu vrea sa stea , e mai mult pt decor Lol
Ii place si catelusul vorbitor dar pt aia mami tre sa stea sa apese butoane non stop ras
Dana_
Scris: Tuesday, May 22, 2018 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea0196 wrote:

Ia, dar ai grija ce si cum mananci..daca ai predispunere la ingrasare te vei ingrasa mult. Eu sunt predispusa la ingrasare si am luat cateva kg in 3 luni cat am luat anti(problema cu un chist).In rest nu ai niciun motiv pentru care sa nu iei, stai linistita.
Apropo de ingrasare fetelor hellllllppppp me, ce sa mai fac sa slabesc??? Adica mai repede. Fac miscare mananc f putin si beau ceaiuri. Ceva suplimente stiti, ati incercat? I am desperate Cray

Dieta Lol , tu poti tine ca nu mai alaptezi . Eu una am inceput de o sapt si am dat jos 2 kg ..desi alaptez insa am avut grija sa mananc ok si pt bebe. An exclus dulciuri si paste/pizza si vad ca merge , pap multe salate . Daca nu as alapta ar fi mai simplu , in max 2 luni as da jos toate kg , am mai facut asta si am avut greutatea ideala pt aprox 4 ani pana sa raman insarcinata. Toata chestie e sa nu renunti . Unii zic stil de viata altii dieta , eu prefer sa ii spun dieta pt ca dupa cateva luni am inceput sa mananc si dulciuri fara sa ma ingras .
Succces
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.