Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mamici ma speriati la capitolul somn in patut a mea momentan doarme numai in patutul ei, bine ca e si mai.mica...cand am inceput sai dau lp chiar imi faceam griji cu adormitul, ca ea adormea numai la san, dar acum cum ragaie isi ia somn direct si daca nu o tin pe piept un pic si somnic.. Doar zilele astea cat a lucrat barbatumiu de noapte am luato in pat langa mine si parca ma temeam sa dorm cu ea,poate dupa ce mai creste nu o sa ma mai tem... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alina89 wrote:Delia, aveti buletin de romania? Vezi ca pt bebe iti trebuie pasaport si daca vi in tara cu ea nu mai poti pleca decat daca este si sotul cu tine sau ai procura de la el ca te lasa sa pleci cu copilul. Nu stiu exact legislatia trebuie sa te interesezi.. nu stiu de ce al tau nu vede toate astea. Al meu mi-a zis clar ca eu si copilul suntem familia lui si pt noi trebuie sa ne vedem binele, sa nu ascultam niciunu intrigile nimanui nici macarale parintilor. Eu m-am facut mai a dracu de cand cu sarcina si ii spun direct sotului daca nu imi convine ceva ca eu pun copilul pe primul loc.
Am inteles ca se poate si cu buletinul de italia, dar oricum pana in august ii fac pasaport, ca pana la 6 luni sunt gratuite toate actele. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2016 Mesaje: 36
| Andreea06 wrote:Scrie linistita cat consideri, nu e regula de scris scurt :))
Ma bucur asa sa aflu mai multe de voi, eu consider ca bebeii tre sa fie hraniti si mamicile incurajate sa alapteze, daca se poate, daca nu, asta e, bebeii sa fie hraniti.. :) daca nu era lp ce ne faceam? Asa ca nu ai de ce sa te simti nicicum pt ca n-a mers alaptarea, ai incercat.. si oricum pana la 4 luni tot e ok ca si-a luat un start cu anticorpii din laptic.
La noi inca nu se vad dintisorii, probabil cresc acolo in interior si asteptam.. as vrea sa se supranationalism una cu un salt ca sa nu am de furca si cu saltul si apoi cu dintii si iar vine un salt..
Primii dintisori au iesit f repede, nici nu ma asteptam, gen sambata seara am observat eu gingia inflamata si luni deja se vedea primul. Nici nu am apucat sa ii iau ceva gel de calmare. Oricum nu a plans tare, doar ca baga absolut orice in gura si avea balute luungi.
Poate si la voi vor iesi in acelasi timp cu un salt/puseu, sa fie 2 in 1 si sa scapati repede. |
|
| Inawar wrote:Bine ai venit Iulia! Al meu bebelut nu a dormit nicio noapte in patut, il folosesc mai mult ziua cand il pun cu jucarii si fug pana la baie sau sa pun ceva la fiert in bucatarie. Am incercat sa-l pun dar mai mult de o ora nu a dormit si apoi s-a trezit strigand dupa mine “memmeee”  De la 6 luni a inceput sa-mi zica asa mai ales cand e plangacios. Doarme cu mine in pat, il pun pe mijloc iar marginile sunt securizate cu perne si pana acum nu picat niciodata dar nu stiu cat mai dureaza. In patut a reusit deja sa se ridice in picioare tinundu-se de bara si trebuie sa lasam salteaua mai jos.
Bine te-am gasit, Inawar:)
Si patutul nostru e folosit momentan fix in acelasi scop ca si la voi :)).
Mie mi-e drag sa dorm cu bebe in pat. Voi mai incerca sa il pun sa doarma in patut dupa ce trece perioada asta delicata cu somnul, si daca nu vrea si nu vrea, asta e. Nu vreau sa il fortez. Mai pun o perna, o patura, una alta.
Si pe mine ma "striga" cand in las in patut, mi de pare uneori ca face "mamamam", dar cred ca sunt eu prea doritoare sa il aud vorbind :))).
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Andreea06 wrote:Finalul e maxim cand ma gandesc cum ziceai tu in sarcina ca erai sceptica la alaptare Mi se pare cea mai ok consultanta nu? :)
Asa-i? daca imi zicea cineva acum doua luni cum o sa stea treaba il faceam nebun
Si da, a fost cea mai ok, s-a vazut imediat nivelul de implicare. N-aveam nevoie de o solutie miraculoasa, ci sa ma ajute cineva sa inteleg unde is problemele, ca sa stiu cum sa gestionez pe mai departe. |
|
| MaryPoppins wrote:Bine ai venit, Simona  abia acum realizez ca esti mami de bebe maricel, aveam impresia ca esti graviduta si voiam sa te directionez catre casuta gravidelor
Multumesc de primire Mary :).
Te felicit sincer pentru perseverenta cu alaptatul. Sa dea Domnul sa mearga totul struna de acum inainte si sa iti alaptezi micuta pana cand va dori ea :). |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| iulisim wrote:
Bine te-am gasit, Inawar:)
Si patutul nostru e folosit momentan fix in acelasi scop ca si la voi :)).
Mie mi-e drag sa dorm cu bebe in pat. Voi mai incerca sa il pun sa doarma in patut dupa ce trece perioada asta delicata cu somnul, si daca nu vrea si nu vrea, asta e. Nu vreau sa il fortez. Mai pun o perna, o patura, una alta.
Si pe mine ma "striga" cand in las in patut, mi de pare uneori ca face "mamamam", dar cred ca sunt eu prea doritoare sa il aud vorbind :))).
Dupa ce a scris Mary mi-am dat seama ca te-ai prezentat Simona, dar eu eram setata pe Iulia din cauza userului :) Si mie imi place sa dorm cu bebe, imi e asa drag de el si il pupacesc intruna
|
|

| Mary, nu pot sa zic decat WOW, o investigatie facuta ca la carte!
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Buna Simona, bine ai venit! Ma bucur sa mai primim si mamici noi hihi. Eu sunt mamica lui David nascut pe 20 nov. Si noi am avut probleme mari cu alaptatul, de la 3 luni jumate fiind exclusiv pe LP. Am suferit mult din cauza asta, dar in final m-am resemnat pentru ca pt noi a fost mult mai bine asa decat chinul prin care treceam zi de zi.
Tati a lucrat joi si vineri de acasa si acum weekend.. puf echlibrul nostru iar imi e bine si cu el acasa bineinteles, dar na.. asa ma bucur in liniste de rutina mea cu bebe, cred ca am inceput sa devin cam egoista
Inawar, dar pe tine cu te cheama?
Fetelor, care ati fost in jumbo, gasesc chestii gradutele acolo? Au deschis unul la cativa km de noi si ma batea gandul sa ma duc sa caut niste cadouri pt 1 iunie pe acolo. Oare sunt de calitate jucariile? Lucrate cu atentie sa nu aiba gen bucatele de material nefinisate sa zgarie? Am avut o jucarioara de bagat in gura care avea cateva ciotulete de plastic si se facea rosu tot la gurita cand o rodea.
Mary, cu consultanta asta pare ca ai discutat cat cu toate celelalte la un loc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Buna Simona, bine ai venit! Ma bucur sa mai primim si mamici noi hihi. Eu sunt mamica lui David nascut pe 20 nov. Si noi am avut probleme mari cu alaptatul, de la 3 luni jumate fiind exclusiv pe LP. Am suferit mult din cauza asta, dar in final m-am resemnat pentru ca pt noi a fost mult mai bine asa decat chinul prin care treceam zi de zi. Tati a lucrat joi si vineri de acasa si acum weekend.. puf echlibrul nostru iar  imi e bine si cu el acasa bineinteles, dar na.. asa ma bucur in liniste de rutina mea cu bebe, cred ca am inceput sa devin cam egoista Inawar, dar pe tine cu te cheama? Fetelor, care ati fost in jumbo, gasesc chestii gradutele acolo? Au deschis unul la cativa km de noi si ma batea gandul sa ma duc sa caut niste cadouri pt 1 iunie pe acolo. Oare sunt de calitate jucariile? Lucrate cu atentie sa nu aiba gen bucatele de material nefinisate sa zgarie? Am avut o jucarioara de bagat in gura care avea cateva ciotulete de plastic si se facea rosu tot la gurita cand o rodea. Mary, cu consultanta asta pare ca ai discutat cat cu toate celelalte la un loc Eu am luat in principal fisher price, dar sunt si altele ok, tre sa te uiti atent doar. Eu zic ca merita o vizita daca ai chef :) |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Alina, la Jumbo au toate jucariile pamantului, dar nu stiu sincer cat is de calitative. Andreea parca zicea ca a luat chestii Fisher Price la preturi f bune. Noi avem Jumbo la TM dar n-am fost decat o data si m-am imbolnavit cu capul de cate chestii is de cumparat, deci daca mergi te sfatuiesc sa ai strict bugetul pt cadouri si sa lasi acasa toate cardurile si banii |
|

| Alina, userul meu e compus din Ina care e terminatia de la numele meu si War ca am intrat aici cand eram aspiranta si am declarat razboi momentului. Aveam 5 luni de incercari pt bebe si am zis ca ma inarmez cu toate informatiile posibile. Nu a durat prea mult razboiul ca dupa o luna de cand am intrat, in decembrie de sarbatori am ramas insarcinata |
|

| Inawar wrote:Alina, userul meu e compus din Ina care e terminatia de la numele meu si War ca am intrat aici cand eram aspiranta si am declarat razboi momentului. Aveam 5 luni de incercari pt bebe si am zis ca ma inarmez cu toate informatiile posibile. Nu a durat prea mult razboiul ca dupa o luna de cand am intrat, in decembrie de sarbatori am ramas insarcinata Cristina? Alpina? Sorina? Dorina? Florina? Florentina? Omg is prea multe
Deci doarme piticul meu la nunta acuma, de la 9:45... pe muzica tare. A adormit asa si n-am pus castile antizgomot luate, ca vad ca doarme dus.. si boxele nu is aproape aici. Phew. Mno. Deci acasa reteta e: bass maxim, populara maxim. |
|

| MaryPoppins wrote:Alina, la Jumbo au toate jucariile pamantului, dar nu stiu sincer cat is de calitative. Andreea parca zicea ca a luat chestii Fisher Price la preturi f bune. Noi avem Jumbo la TM dar n-am fost decat o data si m-am imbolnavit cu capul de cate chestii is de cumparat, deci daca mergi te sfatuiesc sa ai strict bugetul pt cadouri si sa lasi acasa toate cardurile si banii Daaa, eu vreau sa mai merg pt pres la intrare, flori artificiale, chestii de bucatarie... am luat pungi cu zip cu fermoar de le inchide singura, f convenabile |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| MaryPoppins wrote:Alina, la Jumbo au toate jucariile pamantului, dar nu stiu sincer cat is de calitative. Andreea parca zicea ca a luat chestii Fisher Price la preturi f bune. Noi avem Jumbo la TM dar n-am fost decat o data si m-am imbolnavit cu capul de cate chestii is de cumparat, deci daca mergi te sfatuiesc sa ai strict bugetul pt cadouri si sa lasi acasa toate cardurile si banii
Uppps, sa zicem doar ca "mergem sa luam cadouri" era varianta spusa sotului. In realitate probabil ca voi cumpara orice mi se va pune pata la momentul respectiv |
|
|