Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Multumesc,Mary! La mai multe lunite frumoase si la Ana si la toti bebei de aici Noi,acum la 1 luna,avem 55 de cm si 4,150kg,suntem doar pe lapte praf de 1 sapt si colicii ne dau batai de cap 1/2 ore seara. Sunt foarte fericita ca am reusit sa recuperam gramele scazute in maternitate (aprox 400) plus inca 900g.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Daaa, papa foarte bine azi 105g, ieri 120g momentan am introdus doar morcov, pastarnac, dovlecel si azi radacina de patrunjel si tot combin ori toate, ori cate 2-3. Dupa masa de solide zilnic a dormit min 2 ore si e asa de bine ca ma simt foarte utila, mai apuc sa fac si eu cate ceva in casa pentru ca ajunsesem sa nu mai fiu in stare sa mai fac nimic. Apica inca nu vrea sa bea, doar scartaie in gingii canuta  Acum sunt treaza de la 5:40 ca il supara ceva atunci si ne-a dat trezirea si am facut o braji cu gem de caise si mere in loc sa ma odihnesc si eu Fetelor, poate mi se pare mie, dar voi nu patiti atunci cand tati e acasa sa va dea peste cap toata rutina voastra cu bebe? Dana, si codita mea tot cat degetul mare e la grosime, ma mai apuca din cand in cand depresia, mai ales cand merg sa ma tund si asa replici au in ele toate frizeritele ca imi vine sa le infig lor foarfeca in par sa le las cu cat am eu ca sa isi vada de treaba lor. DIn ce am auzit chele nu ramanem si usor usor se va regenera, dar asa plang dupa parul din sarcina, parea asa voluminos si frumos chiar daca era tot putin..
Daaaa, la faza cu taticii :)) mai ales in weekend, stiu ca acu cateva wknduri chiar ma gandeam la asta. La mine e oricum dat programul peste cap acum de cand cu socrii si cu saltul si toate dar asta e, o sa ne revenim noi. Prajiii? Yumm |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Dea22 wrote:Multumesc,Mary! La mai multe lunite frumoase si la Ana si la toti bebei de aici Noi,acum la 1 luna,avem 55 de cm si 4,150kg,suntem doar pe lapte praf de 1 sapt si colicii ne dau batai de cap 1/2 ore seara. Sunt foarte fericita ca am reusit sa recuperam gramele scazute in maternitate (aprox 400) plus inca 900g.
Foarte frumos a crescut Ema Tot 50 cm a avut la nastere? Si Ana avea 55 cm sapt trecuta la 4s, in greutate nu a crescut asa mult - putin peste 3900 (3210 la nastere, cu 3030 am iesit din spital), abia acum are 4100 si un pic dar eu ii dau inainte cu alaptatul :)) zilele astea chemam si al treilea consultant acasa si poate ii dam cumva de capat, ca ei ii place tare mult la tzizi, mai nou nici suzeta nu mi-o accepta :)) tinem pumnii sa scapati de colici cat mai repede, pe noi ne-au ocolit deocamdata |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Andreea, nu am salvat linkul spre mamicile calatoare, de aceea te intreb aici. In avion la aterizare si decolare ai alaptat sau cu biberonul? Daca ai dat cu biberonul cum ai procedat la verificari?ma gandesc la restrictia aceea cu lichidele la bord. Mersi. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Chiar nu stiu ce are bebelica mea...abia mananca...uda scutece normal si caca la fel, dar abia papa..a mancat si 30ml la o masa..si in rest daca abia papa 80_90ml...da senzatia ca mereu ii e foame, dar cand ii dau biberonul doar suzeteaza..si isi papa mainile încontinuu si nu prea doarme... si nu pare sa aiba colici |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| AriaM wrote:Andreea, nu am salvat linkul spre mamicile calatoare, de aceea te intreb aici. In avion la aterizare si decolare ai alaptat sau cu biberonul? Daca ai dat cu biberonul cum ai procedat la verificari?ma gandesc la restrictia aceea cu lichidele la bord. Mersi. Ma bag eu in seama pana rasp Andreea - ea cred ca a alaptat, însa nu sunt probleme nici cu biberonul, pt bebe ai voie cu lichide in recipiente mai mari de 100 ml. |
|

| AriaM wrote:Andreea, nu am salvat linkul spre mamicile calatoare, de aceea te intreb aici. In avion la aterizare si decolare ai alaptat sau cu biberonul? Daca ai dat cu biberonul cum ai procedat la verificari?ma gandesc la restrictia aceea cu lichidele la bord. Mersi.
Am alaptat si i-am dat si suzi. Ca ideea e sa ii faci sa inghita si ei cand sug chiar si la suzi, fac saliva si inghit mai des.
Cu lichide ai voie pt bebe, la wizz ai o gentuta in care poti pune chestii pentru bebe, pampers, servetele, borcanele de mancare, apa pt bibe, bibe etc. cred ca si in avion poti cere apa chiar si calda ca ele au sa faca ceai.. atata cred ca tre sa fie in pungi zip daca is borcanele. Sticla de juma o lasi asa.. |
|

| Ms Mary
MaryPoppins wrote: Ma bag eu in seama pana rasp Andreea - ea cred ca a alaptat, însa nu sunt probleme nici cu biberonul, pt bebe ai voie cu lichide in recipiente mai mari de 100 ml.
|
|

| Perfect! Mersi
Andreea06 wrote:
Am alaptat si i-am dat si suzi. Ca ideea e sa ii faci sa inghita si ei cand sug chiar si la suzi, fac saliva si inghit mai des.
Cu lichide ai voie pt bebe, la wizz ai o gentuta in care poti pune chestii pentru bebe, pampers, servetele, borcanele de mancare, apa pt bibe, bibe etc. cred ca si in avion poti cere apa chiar si calda ca ele au sa faca ceai.. atata cred ca tre sa fie in pungi zip daca is borcanele. Sticla de juma o lasi asa..
|
|

| delia.c.yaya wrote:Chiar nu stiu ce are bebelica mea...abia mananca...uda scutece normal si caca la fel, dar abia papa..a mancat si 30ml la o masa..si in rest daca abia papa 80_90ml...da senzatia ca mereu ii e foame, dar cand ii dau biberonul doar suzeteaza..si isi papa mainile încontinuu si nu prea doarme...  si nu pare sa aiba colici Mananca mai putin la salturile mentale si mai mult la pusee (daca am retinut bine.. sau invers) si dupa ce trece de ele dorm mai muult sa recupereze somnul lipsa sau tulburat din timpul norisorului :) |
|

| Mary, ati fost la pozat!!! Super poza cu Ana de la profil. Mai ai si altele pt noi? |
|

| delia.c.yaya wrote:Chiar nu stiu ce are bebelica mea...abia mananca...uda scutece normal si caca la fel, dar abia papa..a mancat si 30ml la o masa..si in rest daca abia papa 80_90ml...da senzatia ca mereu ii e foame, dar cand ii dau biberonul doar suzeteaza..si isi papa mainile încontinuu si nu prea doarme...  si nu pare sa aiba colici Giulia e la saltul 2, vezi ca incepe la sapt 7.. si la sapt 8 e norisor ca e cea mai grea din salt. Acum e orientativ plus minus ceva zile, o sapt.. pt ca ei zic ca se ia dupa due date sapt alea din tabel. Dar sunt si copii la care se adeverea dupa data nasterii efectiv. https://ibb.co/dXMbbJ |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| delia.c.yaya wrote:Chiar nu stiu ce are bebelica mea...abia mananca...uda scutece normal si caca la fel, dar abia papa..a mancat si 30ml la o masa..si in rest daca abia papa 80_90ml...da senzatia ca mereu ii e foame, dar cand ii dau biberonul doar suzeteaza..si isi papa mainile încontinuu si nu prea doarme...  si nu pare sa aiba colici Poate nu-i mai place laptele actual, poti incerca alt model de lp si sa vezi daca papa mai bine. Am avut si noi perioade asa cand papa putin si des la san si puneam pe seama puseelor de cre?tere. Mai ales la 3 luni, m-a zapacit, mai era si marait. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Andreea06 wrote: Mananca mai putin la salturile mentale si mai mult la pusee (daca am retinut bine.. sau invers) si dupa ce trece de ele dorm mai muult sa recupereze somnul lipsa sau tulburat din timpul norisorului :)
Hmm...cred ca ai dreptate... Si de azi a inceput sa gangureasca in sfarsit...si ce ne cearta |
|

| Ha, dupa colt te asteapta si pe tine un norisor!
Andreea06 wrote:Giulia e la saltul 2, vezi ca incepe la sapt 7.. si la sapt 8 e norisor ca e cea mai grea din salt. Acum e orientativ plus minus ceva zile, o sapt.. pt ca ei zic ca se ia dupa due date sapt alea din tabel. Dar sunt si copii la care se adeverea dupa data nasterii efectiv. https://ibb.co/dXMbbJ |
|
|