Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 8
| MaryPoppins wrote:Andreea, ce fain sta bebe in sistem :) pare foarte lejerut asa, e subtire materialul?
Dana, si mie mi-e frica de caderea parului. Eu am oricum perioade in care imi cade asa groaznic iar apoi se regenereaza la loc. Bine, al meu e si destul de des. Mie imi cadea foarte tare inainte sa raman insarcinata si a continuat sa cada in primul trimestru, apoi s-a oprit si s-a regenerat complet. Deocamdata is ok, dar stiu ca la o anumita perioada dupa nastere poate sa inceapa sa cada din nou. Ceva vitamine iei? Eu deocamdata iau Elevit 3 si Magnerot, dar daca incepe sa cada o sa bag si niste biotina+colagen, astea ajuta foarte mult cu parul.
Buna ziua, numele meu este Ana Maria si va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Magnerot, Worwag. Compania are obligatia de a colecta date legate de siguranta tuturor produselor comercializate, în interesul pacientilor care le utilizeaza. În cazul în care sunteti de acord, va rugam sa transmiteti aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confidentiale si nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus. Va multumesc! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| MaryPoppins wrote:Andreea, ce bulane delicioase are piticul  si ce blondut e, parca avea parul inchis cand era mic, asa-i? Ma bucur ca e ok sistemul, pare si foarte lejer pe tine. Poti sa pui pls un link direct cu modelul asta?
Daaa, era brunetel pana pe la 1,5 luni, apoi s-a tot deschis la culoare.
Eu asta l-am luat de aici: https://www.zuzubabyshop.ro/produs/marsupiu-ergonomic-ssc-lenny-up-little-herringbone-illusion/
mai gasesti lenny pe scutecila, bioteca, natural care shop..depinde ce model cauti. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Fetelor,cum ati administrat colief si espumisan?
Amandoua in lapte in acelasi timp? La fiecare masa? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Offf ma simt tare rau cu uratii astia orice as lua, spatele ma omoara. Eram amortita de la nastere,dar acum e si mai nasol...si inca curge, si ce cuuurge offf Si asta mica a mea probabil ca e la puseu sau habar nam ce are, are doua nopti dr cand nu doarme si nici ziua...nu plange,doar se agita si se chinuie sa gangureasca...si mananca putin (60_90ml) si des...si ce galgur mic, adoarme mancand, ma chinui sa o fac sa ragaie,cred ca doarme in continuare, dupa 5min ochioasa ca ma si sperie noaptea |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Dea22 wrote:Fetelor,cum ati administrat colief si espumisan?
Amandoua in lapte in acelasi timp? La fiecare masa?
Daca imi amintesc bine, fetele ziceau ca Espumisan la o masa si Colief la urmatorea.
Azi face Ema o luna, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si sa-ti pui bbcode la ticker, ca nu se vede cum trebuie in semnatura |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| delia.c.yaya wrote:Offf ma simt tare rau cu uratii astia  orice as lua, spatele ma omoara. Eram amortita de la nastere,dar acum e si mai nasol...si inca curge, si ce cuuurge offf Si asta mica a mea probabil ca e la puseu sau habar nam ce are, are doua nopti dr cand nu doarme si nici ziua...nu plange,doar se agita si se chinuie sa gangureasca...si mananca putin (60_90ml) si des...si ce galgur mic, adoarme mancand, ma chinui sa o fac sa ragaie,cred ca doarme in continuare, dupa 5min ochioasa ca ma si sperie noaptea
Ibuprofen, no-spa sau amandoua combinate? astea ar trebui sa te ajute cu durerile menstruale...
Cu puseele e ciudat rau, mai nou si Ana vrea tzitzi mult si des peste ziua iar noaptea o doarme legata toata. Inainte avea o trezire pe la 4 pt papa dar si-a scos-o singura, am trezit-o eu de vreo doua ori dar apoi am renuntat, daca doarme o las in treaba ei |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Multumesc Andreea! De fier stiu ca schimba culoarea la scaun dar nu stiu exact in ce nuanta.. parca mai inchisa am citit candva.. Plimbarea de azi prin parc: https://ibb.co/fOquRJIar a adormit prin parc, sunt super incantata de sistem. Ce faina e poza asta, cum se uita el la foto Cum reusesti sa tii parul desfacut? Nu te prinde de par? Eu il tin prins si cand il iau in brate tot imi trage din firele de jos de la gat |
|

| Dana_ wrote:Fetelor imi pica parul la greu  . Nu prea aveam mult par nici inainte dar acum doar plang cand ma uit ce putin a ramas , nu ma ajuta cu nimic nici daca l-as tunde pt ca pica de la radacina. Am citit ca asta se intampla dupa 3 luni de la nastere pana pe la 6 luni , eu am observat de ceva timp dar e tot mai rau , ma piaptan si pica mult , apoi doar imi trec degetele prin par si iar pica cateva fire . Voi aveti probleme cu parul ? Si mie dupa 3 luni a inceput sa-mi pice, a fost si perioada de frig iarna, dar cred ca mai mult din cauza schimbarilor hormonale. Am tuns cam o palma si a fost mai bine. Acum se regenereaza, am multe fire noi pe laterale sus la frunte si la perciuni si nu prea mai pica. Cred ca si la tine e o perioada. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Wow inawar, bebeloiu tau are aproape 8 luni. Cred ca e veteran pe aici dintre mamicile active de pe topic Cum e cu bebe asa mare? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 8
| MaryPoppins wrote:Andreea, ce fain sta bebe in sistem :) pare foarte lejerut asa, e subtire materialul?
Dana, si mie mi-e frica de caderea parului. Eu am oricum perioade in care imi cade asa groaznic iar apoi se regenereaza la loc. Bine, al meu e si destul de des. Mie imi cadea foarte tare inainte sa raman insarcinata si a continuat sa cada in primul trimestru, apoi s-a oprit si s-a regenerat complet. Deocamdata is ok, dar stiu ca la o anumita perioada dupa nastere poate sa inceapa sa cada din nou. Ceva vitamine iei? Eu deocamdata iau Elevit 3 si Magnerot, dar daca incepe sa cada o sa bag si niste biotina+colagen, astea ajuta foarte mult cu parul.
Buna ziua, numele meu este Ana Maria si va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Magnerot, Worwag. Compania are obligatia de a colecta date legate de siguranta tuturor produselor comercializate, in interesul pacientilor care le utilizeaza. In cazul in care sunteti de acord, va rugam sa transmiteti aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite decat in scopul declarat mai sus. Va multumesc! |
|

| alina89 wrote:Wow inawar, bebeloiu tau are aproape 8 luni. Cred ca e veteran pe aici dintre mamicile active de pe topic Cum e cu bebe asa mare? Daaa, maine in 17 va avea 8 luni. Pai e tot mai greu pt ca nu mai sta locului o clipa, doar cand doarme e mai liniste Iar atunci ii pregatesc papa. Am vazut ca ai inceput deja diversificarea, cum e? Papa? |
|

| Inawar wrote:Ce faina e poza asta, cum se uita el la foto Cum reusesti sa tii parul desfacut? Nu te prinde de par? Eu il tin prins si cand il iau in brate tot imi trage din firele de jos de la gat Haha, il tin 98% din timp prins. Atunci era in sistem si mainile nu le ridica asa, cand il pun pot apoi sa desfac parul.. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Inawar wrote: Si mie dupa 3 luni a inceput sa-mi pice, a fost si perioada de frig iarna, dar cred ca mai mult din cauza schimbarilor hormonale. Am tuns cam o palma si a fost mai bine. Acum se regenereaza, am multe fire noi pe laterale sus la frunte si la perciuni si nu prea mai pica. Cred ca si la tine e o perioada.
Sper sa treaca perioada asta cat mai rapid altfel chelesc . Mi-am taiat singura de nervi cam o palma ,dar e cam la fel de putin si sus pt ca pica cu radacina Si eu il tin strans , acum am tot citit ca nu e bine sa fie prea strans , ma chinui tare sa nu-l strang si in acelasi timp sa nu traga bebe de par , a devenit obsesie chestia asta cu grija fata de parul ce mi-a ramas , asa ca idee parul prins in coada nu e mai gros decat degetul gros de la maini , inainte era dublu si tot era f putin .
La multe lunite micutului tau , ce mare e 8 luni super Imi imaginez ca e greu cand vrea sa exploreze , merge de-a busilea? Il tii ziua in patut sau cum reusesti ? Al meu e tot mai greu de tinut in balansoar , pana acum era singura metoda pt a=l tine cateva minute sa pot face o cafea sau ceva rapid , altfel imi e frica sa il las in pat , iar in patut nu sta deloc doar urla ( greseala mea stiu ..l-am invatat cu mine in pat ) |
|

| Dana_ wrote:Sper sa treaca perioada asta cat mai rapid altfel chelesc . Mi-am taiat singura de nervi cam o palma ,dar e cam la fel de putin si sus pt ca pica cu radacina Si eu il tin strans , acum am tot citit ca nu e bine sa fie prea strans , ma chinui tare sa nu-l strang si in acelasi timp sa nu traga bebe de par , a devenit obsesie chestia asta cu grija fata de parul ce mi-a ramas , asa ca idee parul prins in coada nu e mai gros decat degetul gros de la maini , inainte era dublu si tot era f putin . La multe lunite micutului tau , ce mare e 8 luni super Imi imaginez ca e greu cand vrea sa exploreze , merge de-a busilea? Il tii ziua in patut sau cum reusesti ? Al meu e tot mai greu de tinut in balansoar , pana acum era singura metoda pt a=l tine cateva minute sa pot face o cafea sau ceva rapid , altfel imi e frica sa il las in pat , iar in patut nu sta deloc doar urla ( greseala mea stiu ..l-am invatat cu mine in pat  )
Poti prinde cu clame cleste in loc de elastic, si eu stiam la fel ca nu e ok cu elastic daaar mereu am unul la mana.. si clesti pe haine :))
Legat de bebe, amenajeaza-ti un loc pe jos intr-o camera.. ca deja nu mai e de lasat pe pat nedupravegheat nici macar cand doarme. Oricand se trezeste si o ia din loc. Eu il las pe jos in zona coltarului ca are forma de U si atunci e cat de cat limitat. Si pun camera video daca plec din zona sa il mai vad. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Inawar wrote:Daaa, maine in 17 va avea 8 luni. Pai e tot mai greu pt ca nu mai sta locului o clipa, doar cand doarme e mai liniste Iar atunci ii pregatesc papa. Am vazut ca ai inceput deja diversificarea, cum e? Papa?
Daaa, papa foarte bine azi 105g, ieri 120g momentan am introdus doar morcov, pastarnac, dovlecel si azi radacina de patrunjel si tot combin ori toate, ori cate 2-3. Dupa masa de solide zilnic a dormit min 2 ore si e asa de bine ca ma simt foarte utila, mai apuc sa fac si eu cate ceva in casa pentru ca ajunsesem sa nu mai fiu in stare sa mai fac nimic. Apica inca nu vrea sa bea, doar scartaie in gingii canuta Acum sunt treaza de la 5:40 ca il supara ceva atunci si ne-a dat trezirea si am facut o braji cu gem de caise si mere in loc sa ma odihnesc si eu
Fetelor, poate mi se pare mie, dar voi nu patiti atunci cand tati e acasa sa va dea peste cap toata rutina voastra cu bebe?
Dana, si codita mea tot cat degetul mare e la grosime, ma mai apuca din cand in cand depresia, mai ales cand merg sa ma tund si asa replici au in ele toate frizeritele ca imi vine sa le infig lor foarfeca in par sa le las cu cat am eu ca sa isi vada de treaba lor. DIn ce am auzit chele nu ramanem si usor usor se va regenera, dar asa plang dupa parul din sarcina, parea asa voluminos si frumos chiar daca era tot putin.. |
|
|