Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Daca nu ai uscator, calca-le la aburi la temperatura mare. Nu o sa fie moi moi, dar nici asa de aspre ca dupa spalat.
delia.c.yaya wrote:Feteloram nevoie de un sfat..ce sa fac cu prosoapele de baie a fetei?! Sunt aspre total Hainele.le spal mainpe toate la 40° cu 4 clatiri si detergent ptr bebe...prosoapele le-am pus la60°...oare din cauza asta?!?! Ce sa le fac sa devina moi inapoi?!!? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AriaM wrote:Daca nu ai uscator, calca-le la aburi la temperatura mare. Nu o sa fie moi moi, dar nici asa de aspre ca dupa spalat.
Am incercat cu calcatul si nimic. O sa vad cu o?et dac am noroc. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| Offf i-am facut analizele si Ayan al meu e cam anemic..desi e un grasan, dar nu are legatura cu asta. Mi-a dat sa ii dau fier 45 zile apoi repetat analize..si vitamina C ii dau de vreo doua saptamani..speram sa fie bine. Sunt asa suparata fetelor..nu am liniste..nu mai am tinere de minte, uit ce am facut acum doua ore..botezul l-am pus tarzior pe 28 iulie ca nasii vor fi plecati. Vor fi doar invitati de ai mei ca de la el nu vine nimeni. Ceva frumos :| |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea0196 wrote:Offf i-am facut analizele si Ayan al meu e cam anemic..desi e un grasan, dar nu are legatura cu asta. Mi-a dat sa ii dau fier 45 zile apoi repetat analize..si vitamina C ii dau de vreo doua saptamani..speram sa fie bine. Sunt asa suparata fetelor..nu am liniste..nu mai am tinere de minte, uit ce am facut acum doua ore..botezul l-am pus tarzior pe 28 iulie ca nasii vor fi plecati. Vor fi doar invitati de ai mei ca de la el nu vine nimeni. Ceva frumos :|
Stai linistita ca o sa fie bine!
Cu memoria se confrunta toate mamicile dupa nastere, iar botezul nu l-ai pus tarziu.. noi l-am avut la 5l1s si se poate si mai tarziu. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| alina89 wrote:
Stai linistita ca o sa fie bine!
Cu memoria se confrunta toate mamicile dupa nastere, iar botezul nu l-ai pus tarziu.. noi l-am avut la 5l1s si se poate si mai tarziu.
Multumesc de incurajari Alina..bebe sa fie sanatos si aia e, restul nu mai conteaza.. |
|
| Andreea0196 wrote:Offf i-am facut analizele si Ayan al meu e cam anemic..desi e un grasan, dar nu are legatura cu asta. Mi-a dat sa ii dau fier 45 zile apoi repetat analize..si vitamina C ii dau de vreo doua saptamani..speram sa fie bine. Sunt asa suparata fetelor..nu am liniste..nu mai am tinere de minte, uit ce am facut acum doua ore..botezul l-am pus tarzior pe 28 iulie ca nasii vor fi plecati. Vor fi doar invitati de ai mei ca de la el nu vine nimeni. Ceva frumos :|
Ce scumpel ai tu acolo!!! O sa fie bine ai sa vezi Si noi am pus pe 7 iulie botezu... Hohoooaaa si eu ce uituca sunt...inca creier de gravida,dar parca mai rau ca atunci |
|
| Offf...au revenit uratii si ce ma doare spatele si burta,parca mai rau ca inainte...acum sa vad daca tot asa mult curge... |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
Sanatate micutului ! Ce analize ? Ti-a recomandat dr ? Si eu uit dar credeam ca e din cauza varstei Referitor la botez , noi o sa-l facem cand are 6 luni jumate , nu am vrut iarna si nici nu aveam nasi , asta e , nu e nici o tragedie ca e mai tarziu.
|
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Fetelor imi pica parul la greu . Nu prea aveam mult par nici inainte dar acum doar plang cand ma uit ce putin a ramas , nu ma ajuta cu nimic nici daca l-as tunde pt ca pica de la radacina. Am citit ca asta se intampla dupa 3 luni de la nastere pana pe la 6 luni , eu am observat de ceva timp dar e tot mai rau , ma piaptan si pica mult , apoi doar imi trec degetele prin par si iar pica cateva fire . Voi aveti probleme cu parul ?
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andreea, o sa fie bine, nu te stresa.. voi sa fiti bine si sa va bucurati ca e ziua lui bebe dedicata atunci
Sanatate cu anemia aceea!
Noua ne place sistemuuuul, l-am testat eu tura asta, tati inca nu :)
https://ibb.co/ehQPMJ |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Delia, la mine primul cm dupa nastere a curs mult, am folosit abs postnatale care le mai aveam a doua oara a fost ok. In schimb la ovulatia am dureri aiai..
Dana, nici eu nu aveam mult par inainte, acum ce sa mai zic.. nu ma mai gandesc ca ma apuca depresia.. |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Andreea, ce fain sta bebe in sistem :) pare foarte lejerut asa, e subtire materialul?
Dana, si mie mi-e frica de caderea parului. Eu am oricum perioade in care imi cade asa groaznic iar apoi se regenereaza la loc. Bine, al meu e si destul de des. Mie imi cadea foarte tare inainte sa raman insarcinata si a continuat sa cada in primul trimestru, apoi s-a oprit si s-a regenerat complet. Deocamdata is ok, dar stiu ca la o anumita perioada dupa nastere poate sa inceapa sa cada din nou. Ceva vitamine iei? Eu deocamdata iau Elevit 3 si Magnerot, dar daca incepe sa cada o sa bag si niste biotina+colagen, astea ajuta foarte mult cu parul. |
|
| alina89 wrote:Delia, la mine primul cm dupa nastere a curs mult, am folosit abs postnatale care le mai aveam a doua oara a fost ok. In schimb la ovulatia am dureri aiai.. Dana, nici eu nu aveam mult par inainte, acum ce sa mai zic.. nu ma mai gandesc ca ma apuca depresia..
Aoleu..nu ma speria...sper sa nu curga asa mult... Pe 21 merg la control, is curioasa cum e treaba jos..din ce-am vazut in oglida o dunga rosie a ramas taietura, acuma nu stiu inauntru cum e... Barbatumiu saracu deja nu mai are rabdare dar cred ca mai are de asteptat un pic, eu inca ma tamponez jos usor, inca doare nasol |
|
| Delia, daca nu esti refacuta complet atunci barbatul poate sa isi puna pofta in cui si al meu imi numara saptamanile pana la controlul de 6s, dar nah, la cezariana ramane intacta treaba :)) doar chef sa am, ca eu nu prestez numai asa din mila :)) saptamna asta am avut si eu cateva zile cu ceva tentativa de lohii, asta dupa ce initial nici 2s nu m-au tinut. Ma bufneste rasul cand imi amintesc cum intrebam pe aici de absorbante pt lohii, am dulapul din baie plin de ele, inclusiv din alea pt incontinenta urinara |
|
Sa stii ca Ana a avut hemoglobina la limita de jos cand i-au facut analizele in spital, dar neonatoloaga ei a zis ca nu-i motiv de ingrijorare, repetam hemoleucograma inspre 6s si in functie de iese atunci vedem daca suplimentam sau nu. Anemia e frecventa la bebelusi, cu suplimentare si analize pt monitorizare o sa fie bine |
|
|