Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Thursday, May 3, 2018 6:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Diana1489 wrote:

Diana sfatul meu este sa mergi la pediatru . Noi suntem internate în spital cu raceala la plamani. Nu stiu cum am reusit , de fapt stiu , am avut o vizita.
Luni am mers la medicul de familie ca haraia cum spui tu fata febra si a spus ca nu are nimic la plamani si ne a dat sirop. Mar?i de dimineata a început cu diaree si am mers la urgen?a din cauza diareei. Acolo cand a ascultat o surpriza,: raceala la plamani .
Acum ne vindeca usor usor si sâmbata mergem acasa . newclap

Multa sanatate si sa treaca cat mai repede!
Ai pus o poza cu scaun spumos, asta era cauza?
Diana1489
Scris: Thursday, May 3, 2018 7:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Inawar wrote:

Multa sanatate si sa treaca cat mai repede!
Ai pus o poza cu scaun spumos, asta era cauza?

Ei spun ca nu . Cauza ar fi ce am mâncat eu . Adevarul ca in ultima perioada am baut foarte multe sucuri acidulate.
alina89
Scris: Thursday, May 3, 2018 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Inawar wrote:

Hei, si eu ma bucur ca am scapat de stresul asta! Lol
Petrecerea a iesit bine insa am avut parte si de ghinioane. Am gasit o coafeza care sa vina acasa insa coafura nu prea a iesit, si ca sa fie si mai bine, dupa 2 ore, in timp ce faceam poze au inceput sa pice din agrafe. A pus unele slabe care s-au largit si au inceput sa pice.
La biserica, cand citea preotul din carte, bebe era curios, intindea mainile pe pagini, il mai tragea de maneca si ne-am amuzat. Apoi partea a doua, cand l-a dezbracat nasa a inceput sa urle si nu mai vroia nicicum. In apa i-a placut apoi iar urlat pana la sfarsitul slujbei cand am iesit afara si l-am pus la san in masina. Asa a adormit. Era ora 3 la pranz si cred ca de somn urla asa, cu lume si agitatie in casa el nu mai dormise de la 7 dim.
Tortul a fost reusit, modelul si figurinele exact ca in catalog insa aici am mers la sigur cu aceeasi cofetarie cu care am colaborat si la nunta.
Cu sala am avut probleme, cu cateva zile inainte de botez ne-a zis ca nu putem face modificari. Noi am organizat botez pt 50 pers iar sala avea o capacitate pt 90. La orice sala in mod normal se pun mese si scaune pt nr de pers care sunt, aici nu au vrut nicicum sa scoata pe motiv ca nu au unde sa le duca. Macar de ne spuneau de la inceput, asa am avut in sala mese si scaune goale ca si cum nu au venit invitatii.
In rest mici detalii...

Asa a cazut si parul meu.. la incrput eram frustrata di tot incercam sa le prind, dar spoi mi-am bagat picioru.. sper cateva poze sa am si eu neciufulita Lol

David incerca intruna sa prinda lumanarea si se intindea dupa ea pt ca avea o girafa de plus si o voia el neaparat ras

Ciudat ca la local au facut asa, mesele se desfac ft simplu, sala noastra era de 110 si noi am fost 50, restul meselor erau stranse si bagate dupa perdele, nu s-au observat deloc.. dar e bine ca ati scapat si voi bine. La noi stresul cel mai mare au fost rudele si cum nu intelegeau de niciun fel ca bebe e obosit si din cauza asta plange, pt ei era ft clar ca sigur ii e foame sau e bolnav si sunt eu inconstienta..

Ah.. cireasa de pe tort.. soacramea a insistat mult sa il schimbe ea de pampi si cand am lasat-o a inceput sa ii intoarca putulica pe toate partile si facea uite ma ce iritat e, apoi l-a pupat si am tipat la ea sa nu mai faca asa ceva si l-a mai pupat de 2 ori.. am zis ca o scot de par afara.. a fost nevoie sa vina sotul sa o opreasca. Argue

Inawar
Scris: Thursday, May 3, 2018 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Alina, l-a pupat la putulica sau pe obraz? Lol
Eu deja m-am obisnuit sa mi-l pupe toata lumea, la inceput eram mai stresata, acuma nu mai obiectez. Cum il ridica in brate cum vad ca il si pupa..
Era fain cand se uita la putulica sa-i faca un pis, asa arc in sus :)
Eu la biserica cred ca am o freza in 5 directii, a mai batut si vantul inainte sa intram. Cand am ajuns la sala, am mers in camera si am scos toate agrafele si l-am lasat pe o parte asa desfacut si arata mult mai bine.
Sala a fost renovata de curand, arata f bine si tocmai pt ca a bagat multi bani, cel care are sala a zis ca nu mai vrea sa auda de mutat mese si scaune. Nesimtirea a fost ca nu ne-a zis dinainte ca mergeam la alta unde erau mai flexibili.
AriaM
Scris: Friday, May 4, 2018 5:01 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Off ce dor mi-e de vremurile in care asta mica statea la mine pe burta si dormeam amandoua cate 3 ore legate....
AriaM
Scris: Friday, May 4, 2018 5:02 AM
Nivel

Isi intinde picioarele de tot si le incordeaza tare tare, se agita tare in somn si geme, trage vanturi. E posibil sa apara colicii la 3 luni daca nu a avut pana acum?!
alina89
Scris: Friday, May 4, 2018 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Inawar wrote:
Alina, l-a pupat la putulica sau pe obraz? Lol
Eu deja m-am obisnuit sa mi-l pupe toata lumea, la inceput eram mai stresata, acuma nu mai obiectez. Cum il ridica in brate cum vad ca il si pupa..
Era fain cand se uita la putulica sa-i faca un pis, asa arc in sus :)
Eu la biserica cred ca am o freza in 5 directii, a mai batut si vantul inainte sa intram. Cand am ajuns la sala, am mers in camera si am scos toate agrafele si l-am lasat pe o parte asa desfacut si arata mult mai bine.
Sala a fost renovata de curand, arata f bine si tocmai pt ca a bagat multi bani, cel care are sala a zis ca nu mai vrea sa auda de mutat mese si scaune. Nesimtirea a fost ca nu ne-a zis dinainte ca mergeam la alta unde erau mai flexibili.

Pe putulica l-a pupat.. cand i-am zis sa nu mai faca asa mi-a zis ca il pupa unde vrea ca ei nu ii e sila... angry
MaryPoppins
Scris: Friday, May 4, 2018 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
alina89 wrote:

Pe putulica l-a pupat.. cand i-am zis sa nu mai faca asa mi-a zis ca il pupa unde vrea ca ei nu ii e sila... angry

Daaa, un pisu trebuia sa faca bebe, asa direct la ea in gura si pe ochi hohot
MaryPoppins
Scris: Friday, May 4, 2018 9:51 AM
Nivel

AriaM wrote:
Isi intinde picioarele de tot si le incordeaza tare tare, se agita tare in somn si geme, trage vanturi. E posibil sa apara colicii la 3 luni daca nu a avut pana acum?!

Eu zic ca astea is dureri de burtica obisnuite, crizele adevarate de colici is cu plans mult, incontrolabil, inexplicabil etc. Ce fain ca nu ati avut probleme, pana acum si la noi e liniste si sper sa ramana asa Lol nici puseul de 3 saptamani nu l-am simtit, dar sigur a fost/e in derulare pt ca azi are pitica 3900 gr, fata de 3500 gr cat avea vinerea trecuta la control topai
AriaM
Scris: Friday, May 4, 2018 10:44 AM
Nivel

Super, Ana, tine-o tot asa!

Nici eu nu prea am simtit salturile, de vreo saptamana avem o perioada mai grea, dar nu stiu daca sa o pun pe seama unui salt decalat sau al vaccinului.

Dw unde ai luat babynestul? Scuze daca ai specificat deja.

MaryPoppins wrote:

Eu zic ca astea is dureri de burtica obisnuite, crizele adevarate de colici is cu plans mult, incontrolabil, inexplicabil etc. Ce fain ca nu ati avut probleme, pana acum si la noi e liniste si sper sa ramana asa Lol nici puseul de 3 saptamani nu l-am simtit, dar sigur a fost/e in derulare pt ca azi are pitica 3900 gr, fata de 3500 gr cat avea vinerea trecuta la control topai
MaryPoppins
Scris: Friday, May 4, 2018 10:50 AM
Nivel

AriaM wrote:
Super, Ana, tine-o tot asa!

Nici eu nu prea am simtit salturile, de vreo saptamana avem o perioada mai grea, dar nu stiu daca sa o pun pe seama unui salt decalat sau al vaccinului.

Dw unde ai luat babynestul? Scuze daca ai specificat deja.

Pai la 3 luni aveti un alt puseu de crestere, posibil sa fi asta Cheek Kiss babynest-ul l-am luat de la pernegravide.ro, personalizat dupa cum am vrut eu ras
DianaM
Scris: Friday, May 4, 2018 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
O sa mergem la pediatrie pt ca miercuri a facut deja o saptamâna de când e cu mucisori si deja incepe sa se enerveze cand apropii aspiratorul de eluff . Am crezut ca am scapat, azi dimineata la 4 cand s-a trezit era ok, niciun muc si respira normal dar cand ne-am trezit la 9 tot asa plin de mucisori..
Diana, la voi nu s-a manifestat deloc? Adica doar muci si diaree? Al meu a început sa faca la 2 zile dar in rest e ok, se joaca, rade, e voios, doarme ok...De 2 nopti doarme de la 10 pana la 4 si apoi adoarme iar pana la 9. Si-a facut singur programul asa. ?i mai bagam si la prânz minim 3 ore.
E super greu si cu înva?atul si cu bebe dar sper sa reusesc pana la urma. computerlove
Lili Eu
Scris: Friday, May 4, 2018 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
DianaM wrote:
O sa mergem la pediatrie pt ca miercuri a facut deja o saptamâna de când e cu mucisori si deja incepe sa se enerveze cand apropii aspiratorul de eluff . Am crezut ca am scapat, azi dimineata la 4 cand s-a trezit era ok, niciun muc si respira normal dar cand ne-am trezit la 9 tot asa plin de mucisori..
Diana, la voi nu s-a manifestat deloc? Adica doar muci si diaree? Al meu a început sa faca la 2 zile dar in rest e ok, se joaca, rade, e voios, doarme ok...De 2 nopti doarme de la 10 pana la 4 si apoi adoarme iar pana la 9. Si-a facut singur programul asa. ?i mai bagam si la prânz minim 3 ore.
E super greu si cu înva?atul si cu bebe dar sper sa reusesc pana la urma. computerlove
Buna ma bag si eu in discutie :) Domi cand are mucisori sa nu il mai terorizez cu aspiratul mucisorilor... cand doarme ii tai o ceapa in 4-6 bucati si o pun aproale de el cand doarme noapte...si in trei zile scapam de mucisori... nu mai conteaza ca muroase toata camera a ceapa :) dar scapam de muci...
Diana1489
Scris: Friday, May 4, 2018 4:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
DianaM wrote:

La noi avea muci si tusea f putin . Era voioasa se juca dadea, normala ,chiar si acum este doar ca este un pic mai maraita. Nu a facut deloc febra, pe mine m a îngrijorat diareea si de aceea am mers la urgen?a. Eu zic sa mergi totusi sa fi sigura .
delia.c.yaya
Scris: Friday, May 4, 2018 9:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Noi am trecut la nr 3...am luat pampers baby dry si par mult mai.ok decat nr 2 pampers progressi, nu sunt asa lati intre picioare..statea prea cracanata, iar materialul dinauntru e mai fin si mai moale, la nr 2 pare mai aspru.. si e suuuuper si oferta 25€ 124buc.coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.