Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Tuesday, May 1, 2018 12:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Delia, sa stii ca Ana deja plange cu lacrimi, mi s-a rupt si mie sufletul cand am vazut-o prima data Cray iar crema aia nu se gaseste la noi, am dat o cautare pe google si numai rezultate in spaniola imi da, pare ca e produsa de ceva laborator spaniol.

Alexandra, mie mi se parea alaptatul cel mai greu lucru, eram terifiata de-a dreptul inainte sa nasc. Acum mi se pare ca e foarte fain si comod, dar de n-ar durea sfarcurile asa tare ras cred ca-s deja enervanta de ma plang atat si sper ca n-am bagat gravidutele in sperieti, dar astept cu nerabdare momentul cand o sa ma pot bucura si eu pe deplin de alaptat. Si da, e important sa golim sanul la fiecare masa, eu incerc sa fac asta dar nu imi iese tot timpul, asa ca sper sa nu avem probleme pe viitor Cheek Kiss
Mirunah
Scris: Tuesday, May 1, 2018 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Exista contractii false dureroase? Nu imi dau seama ce sunt.

Am simtit in doua seri la rand cum se intareste burtica si ma doare. Dar nu a durat mult. Maxim 1 minut. Bebe se agita foarte rau.

Ma durea doar burtica jos si era intarita, apoi durerea a ramas doar pe o laterala a burticii timp de mai multe minute, cam 10-15.

Nu s-a repetat. Decat o singura data, dar doua seri la rand.

Chiar nu stiu ce se intampla. Poate imi spuneti voi ca aveti experienta.
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, May 1, 2018 10:51 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mirunah wrote:
Exista contractii false dureroase? Nu imi dau seama ce sunt.

Am simtit in doua seri la rand cum se intareste burtica si ma doare. Dar nu a durat mult. Maxim 1 minut. Bebe se agita foarte rau.

Ma durea doar burtica jos si era intarita, apoi durerea a ramas doar pe o laterala a burticii timp de mai multe minute, cam 10-15.

Nu s-a repetat. Decat o singura data, dar doua seri la rand.

Chiar nu stiu ce se intampla. Poate imi spuneti voi ca aveti experienta.

Poate era dureros din cauza ca bebe se agita. Tin minte la spital cand am.fost la.monitorizare ma intreba mereu daca am. BH si daca bebe misca...ziceau ca daca bebe misca pot fi cauzate de el. Iar contractiile adevarate sunt dureri, iti dai seama si singura cas cele reale. Si imi amintesc ca bebelina o simteam miscand intre contractii, dar asta spre finalul travaliului....iar la mine durerea era la spate jos, inca si acum mie amortita zona.
alina89
Scris: Tuesday, May 1, 2018 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Fetelor, gata si cununia noastra si botezul bebicului.

Sunt fff fericiti ca am scapat de stresul asta. Totul a fost peste asteptari, bebe ff cuminte si la biserica si la petrecere. Mancare ft buna, muzica pe toate gusturile. Decorul a impresionat multa lume.
Am fost ft dezamagiti de tort..e pe departe cel mai nereusit pe care l-am vazut in viata mea. Departe de design si figurinr crapate.. machiajul meu mi s-a parut prea strident/inchis, iar coafura nu a rezistat pana la final.. m-am ales cu o unghie vanata la picior si toate celelalte julite si am sarit in balerini repede. Dar m-am simtit super.. am si dansat desi eu nu fac asta.. dansul nostru tare dragut cu melodia aleasa desi doar ne-am batait pe loc Lol
Momentul ursitoarelor a fascinat multa lume pt ca nu mai vazusera pana atunci, dar ursitoarea rea s-a luat de bebe si am crezut ca o bat.. anyway inca nu ne revenim cu somnul si oboseala, dar asa usoara ma simt. Uff ras

Inawar, la voi cum a fost?
MaryPoppins
Scris: Tuesday, May 1, 2018 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Felicitari, Alina computerlove Casa de piatra, sa fiti sanatosi toti trei si sa va iubiti mereu la fel de mult coeur chiar ma gandeam la tine, ma bucur ca totul a iesit bine in cele din urma Cheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, May 1, 2018 12:44 PM

alina89 wrote:

Sunt fff fericiti ca am scapat de stresul asta. Totul a fost peste asteptari, bebe ff cuminte si la biserica si la petrecere. Mancare ft buna, muzica pe toate gusturile. Decorul a impresionat multa lume.
Am fost ft dezamagiti de tort..e pe departe cel mai nereusit pe care l-am vazut in viata mea. Departe de design si figurinr crapate.. machiajul meu mi s-a parut prea strident/inchis, iar coafura nu a rezistat pana la final.. m-am ales cu o unghie vanata la picior si toate celelalte julite si am sarit in balerini repede. Dar m-am simtit super.. am si dansat desi eu nu fac asta.. dansul nostru tare dragut cu melodia aleasa desi doar ne-am batait pe loc Lol
Momentul ursitoarelor a fascinat multa lume pt ca nu mai vazusera pana atunci, dar ursitoarea rea s-a luat de bebe si am crezut ca o bat.. anyway inca nu ne revenim cu somnul si oboseala, dar asa usoara ma simt. Uff ras

Ohhh ce dragutcomputerlove ssigur v-ati ddistrat pe ccinste! Abia astept si botezul bebelicei mele
delia.c.yaya
Scris: Tuesday, May 1, 2018 12:46 PM

Offf..eu cred ca imi arunc telefonul pe geambanghead numai aiurea sctiu...se inchide singur...touchscreenul nu merge mereu...cref ca ar trebui sami iau altul..dar nu stiu ce,voi ce telefoane aveti?!oare
laura513
Scris: Tuesday, May 1, 2018 2:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
delia.c.yaya wrote:
Mamici, a mea are pe nasuc de la nastere niste cosulete albe...cand trec astea?!pot s-o dau cu ceva?!

Si Ami a avut si i-au trecut de la sine. Au zis si in spital ca is normale si nu trebuie facut nimic pentru ca trec. Cred ca pe la 4 luni au disparut ultimele. Lasa-le, nu le da cu nimic, o sa treaca de la sine. Cheek Kiss
Diana1489
Scris: Tuesday, May 1, 2018 3:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Mamici feti?a mea de o saptamâna face caca cu spuma . A avut vreo doua zile care a facut mai des , dupa e nu si iar a facut cu spuma. De 3 zile a racit ii dau panadol si stodal si astazi a facut de 4 ori . Mâine merg la pediatru dar sunt foarte nelini?tita.
https://imgur.com/a/ZG8vJUQ
Andreea06
Scris: Tuesday, May 1, 2018 4:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

Hihi, cum s-a luat ursitoarea rea, ca parte din show? ;)
Eu am preferat fara ea ca a fost pt bebe asa nu pt entertainment la invitati. Am vrut sa fie de poveste tot si cele 3 erau atata de frumoase si magic asa momentul, mi-a placut f mult mie :))

Noi ne-am bronzat la obrajori putin, a uitat mami sa dea cu crema intr-o zi desi n-am stat in soare asa, tot l-a prins putin. Ne intoarcem acasa acum..
Andreea06
Scris: Tuesday, May 1, 2018 4:23 PM
Nivel

Diana, ati facut rotarix recent?
Sper sa fie bine repede!
Diana1489
Scris: Tuesday, May 1, 2018 4:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Andreea06 wrote:
Diana, ati facut rotarix recent?
Sper sa fie bine repede!

Ultimul vaccin rotavirus l am facut acum o luna. E posibil sa faca asta daca este vaccinata?
alina89
Scris: Tuesday, May 1, 2018 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Hihi, cum s-a luat ursitoarea rea, ca parte din show? ;)
Eu am preferat fara ea ca a fost pt bebe asa nu pt entertainment la invitati. Am vrut sa fie de poveste tot si cele 3 erau atata de frumoase si magic asa momentul, mi-a placut f mult mie :))

Noi ne-am bronzat la obrajori putin, a uitat mami sa dea cu crema intr-o zi desi n-am stat in soare asa, tot l-a prins putin. Ne intoarcem acasa acum..

Da.. ca parte din show, a vorbit doar 30 sec la inceput cum sa nu aiba bebe noroc in viata si dupa au intrat alea bune.. clar nu as mai lua cu cea rea alta data, partea buna e ca a vb atat de putin incat pana s-au adunat invitatii in jurul nostru ea terminase si nu a auzit nimeni "momentul" ei si toti au zis ca a fost ft frumos Lol

Si David e super bronzat pe obrajori, dar doctora ne-a zis ca doar dupa 6l avem voie sa il dam cu protectii si pana atunci sa evitam soarele. Noi iesim afara pana in 10-10:30 si dupa 19:00.

Maine avem doza 2 de rotarix si luni merg sa imi faca pediatra schema de diversificare. Sper sa reactioneze bine, dupa prima doza nu a avut nicio reactie. Hands
Andreea06
Scris: Wednesday, May 2, 2018 5:40 AM
Nivel

Diana1489 wrote:

Ultimul vaccin rotavirus l am facut acum o luna. E posibil sa faca asta daca este vaccinata?

Nu nu, la max o sapt are rotarix efect advers ceva scaun cu mucus/schimbat dar nu cred ca acum la voi.. e altceva.
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, May 2, 2018 6:50 AM

Mamici, voi cand ati trecut la nr3 la scutece?!
Momentan folosesc nr2 pampers, dar se gasesc foarte greu si sunt scumpi. As vrea sa trec la nr3 ca ii gasesc mereu in oferta la carrefour. E diferenta mare oare intre numere?!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.