Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iulisim
Scris: Sunday, May 20, 2018 7:21 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2016
Neata,

Inawar, ai nimerit oricum, ma cheama Simona Iulia(na), deci, don't worry:)).

Alina, bine te-am gasit, iti cunosc povestea cu alaptatul si te inteleg perfect. Am mai citit pe aici. Lactatia mea era deja f scazuta, Andrei se enerva ca nu sugea suficient cat sa adoarma si era scandal in fiecare seara. Poate tu vei fi mai pregatita la bebe 2 :). La mine nu mai e cazul, sunt sanse extrem de mici sa fac al doilea copil.

Si eu am o rutina in timpul saptamanii cu bebe, cand e sotul acasa in weekend, desi mai sta cu Andrei, e cam totul pe dos :)).

Dea22
Scris: Sunday, May 20, 2018 11:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
Noi ieri am facut prima iesire din oras. Am fost la parintii mei,am stat cam toata ziua in curte,ne am intalnit cu o gramada de neamuri si cu nepotii,iar astazi Ema are nasul infundatuff
Poate e de la clima din masina,de la prea mult stat pe afara sau poate a luat ceva... :((
Oare ar trebui sa sun pediatra sau sa mai astept?
lore.t.
Scris: Sunday, May 20, 2018 11:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Buna mamicilor! :* ma primiti si pe mine in grupul vostru? :D Am nascut luni la 23 si de vineri suntem acasa, nu am reusit sa il alaptez in spital, mi l-au adus foarte rar, sfarcuri neformate, unul ombilicat...de cand am ajuns acasa am reusit cu mameloanele de silicon sa il alaptez si sper treptat sa scap de laptele praf :D va pup

lore.t. attached the following image(s):
img_1453.jpg

delia.c.yaya
Scris: Sunday, May 20, 2018 11:54 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
lore.t. wrote:
Buna mamicilor! :* ma primiti si pe mine in grupul vostru? :D Am nascut luni la 23 si de vineri suntem acasa, nu am reusit sa il alaptez in spital, mi l-au adus foarte rar, sfarcuri neformate, unul ombilicat...de cand am ajuns acasa am reusit cu mameloanele de silicon sa il alaptez si sper treptat sa scap de laptele praf :D va pup

Bine ai venit mamico!computerlove felicitari ptr bebitanewclap iloveyou
Chiar ma intrebam pe unde ai disparut..cum e cu bebe?!?! Sper sa reusesti cu alaptatulmajoreta
Andreea06
Scris: Sunday, May 20, 2018 11:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Bine ai venit la mamiiiiici!

Cum ii zici la bebe love ii sta asa draguuuut cu caciulita hearts
Succes cu alaptarea si profita de somnic acum ca si ei dorm f mult ca nou nascut.

lore.t. wrote:
Dea22
Scris: Sunday, May 20, 2018 11:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
lore.t. wrote:

Felicitari!!!
Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!pupici
E un scump!
delia.c.yaya
Scris: Sunday, May 20, 2018 12:05 PM

Mamici, nu stiu ce are a mea bebita. Are somnul foarte agitat, isi papa manutele nonstop si vrea suzeta mereu. O fi de la puseu?! pale
MaryPoppins
Scris: Sunday, May 20, 2018 12:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
lore.t. wrote:

Cat e de frumos computerlove sa fie sanatos si va bucurati de el hearts

Am citit ce ai scris si dincolo la gravidute si chiar voiam sa te intreb, bebe nu se ataseaza deloc pe sanul gol? la mameloane ombilicate sau plate functioneaza cel mai bine daca faci sanul sandwich, asa prinde cat mai mult din areola si sfarcul iese sigur la el in gurita. Gasesti filmulete pe Youtube care explica in detaliu sau poti sa ne mai scrii si iti trimit eu niste linkuri. Mameloanele de silicon le pui corect pe san? Intreb pt ca mie desi mi-a zis consultanta in spital ca le folosesc, nu mi-a aratat si cum sa o fac, asa ca le puneam pur si simplu pe san si era jale, curgea laptele garla si pe mine si pe ea :)) sper sa poti renunta la ele in curand si sa-l atasezi pe bebe la san, ca se poate obisnui cu ele si iti poate refuza sanul, pe langa faptul ca transferul de lapte nu se face cum trebuie (se ataseaza incorect si nu stimuleaza sanul) iar in timp poate scadea lactatia.
lore.t.
Scris: Sunday, May 20, 2018 12:56 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:

Bine ai venit mamico!computerlove felicitari ptr bebitanewclap iloveyou
Chiar ma intrebam pe unde ai disparut..cum e cu bebe?!?! Sper sa reusesti cu alaptatulmajoreta

Ne invatam cu el si el cu noi :D deocamdata e foarte cuminte, il schimb, mananca si doarme :D cam tot la 3 ore se repeta :))
lore.t.
Scris: Sunday, May 20, 2018 1:34 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Cat e de frumos computerlove sa fie sanatos si va bucurati de el hearts

Am citit ce ai scris si dincolo la gravidute si chiar voiam sa te intreb, bebe nu se ataseaza deloc pe sanul gol? la mameloane ombilicate sau plate functioneaza cel mai bine daca faci sanul sandwich, asa prinde cat mai mult din areola si sfarcul iese sigur la el in gurita. Gasesti filmulete pe Youtube care explica in detaliu sau poti sa ne mai scrii si iti trimit eu niste linkuri. Mameloanele de silicon le pui corect pe san? Intreb pt ca mie desi mi-a zis consultanta in spital ca le folosesc, nu mi-a aratat si cum sa o fac, asa ca le puneam pur si simplu pe san si era jale, curgea laptele garla si pe mine si pe ea :)) sper sa poti renunta la ele in curand si sa-l atasezi pe bebe la san, ca se poate obisnui cu ele si iti poate refuza sanul, pe langa faptul ca transferul de lapte nu se face cum trebuie (se ataseaza incorect si nu stimuleaza sanul) iar in timp poate scadea lactatia.

Mary am tot incercat metoda sanwich dar el nu suge asa activ si cum nu am sfarcurile formate le tot scapa...stiu ca, cu mameloanele de silicon nu prinde chiar cum ar trebui dar macar asa reusesc sa ii dau lm si vine bine ca la pompa ma chinui de numa...vreau sa scap de ele cu timpul, mi se mai formeaza si mie si el o sa poata prinda mai bine, a avut si frau lingual dar ii l-a taiat cand am iesit din spital. Acum incerc sa scad treptat laptele praf, eu ii dau sa suga si bea apoi lapte praf dar bea cat ii dau si apoi regurgiteaza...
alina89
Scris: Sunday, May 20, 2018 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Lore e un scump bebicu tau love sa creasca mare si sanatos! Cheek Kiss
Inawar
Scris: Sunday, May 20, 2018 7:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
lore.t. wrote:

Felicitari! Sa va traiasca minunea, e un dragalas! hearts
Inceputul e mai greu, cu momente de oboseala maxima dar incet, incet va fi mai bine.
iulisim
Scris: Sunday, May 20, 2018 8:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2016
Sa va traiasca micutul si sa fie sanatos! Acomodare lina si clipe minunate impreuna sa aveti!
delia.c.yaya
Scris: Monday, May 21, 2018 11:57 AM

Salutaaare la mamici cu piticicomputerlove

Eu am fost la ultimul control ginecologic, totul e bine. Doar ca doctorul mia zis ca cel mai bine pentru cel putin un an sa nu ma gandesc la facut copii, uterul inca e "sensibil".

Problema mea e ca mia dat sa iau contraceptive. Oare sa iau?!?!?!nu am mai luat...uff
Andreea0196
Scris: Monday, May 21, 2018 12:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2017
delia.c.yaya wrote:
Salutaaare la mamici cu piticicomputerlove

Eu am fost la ultimul control ginecologic, totul e bine. Doar ca doctorul mia zis ca cel mai bine pentru cel putin un an sa nu ma gandesc la facut copii, uterul inca e "sensibil".

Problema mea e ca mia dat sa iau contraceptive. Oare sa iau?!?!?!nu am mai luat...uff

Ia, dar ai grija ce si cum mananci..daca ai predispunere la ingrasare te vei ingrasa mult. Eu sunt predispusa la ingrasare si am luat cateva kg in 3 luni cat am luat anti(problema cu un chist).In rest nu ai niciun motiv pentru care sa nu iei, stai linistita.
Apropo de ingrasare fetelor hellllllppppp me, ce sa mai fac sa slabesc??? Adica mai repede. Fac miscare mananc f putin si beau ceaiuri. Ceva suplimente stiti, ati incercat? I am desperate Cray
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.