|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2016 Mesaje: 36
| Neata,
Inawar, ai nimerit oricum, ma cheama Simona Iulia(na), deci, don't worry:)).
Alina, bine te-am gasit, iti cunosc povestea cu alaptatul si te inteleg perfect. Am mai citit pe aici. Lactatia mea era deja f scazuta, Andrei se enerva ca nu sugea suficient cat sa adoarma si era scandal in fiecare seara. Poate tu vei fi mai pregatita la bebe 2 :). La mine nu mai e cazul, sunt sanse extrem de mici sa fac al doilea copil.
Si eu am o rutina in timpul saptamanii cu bebe, cand e sotul acasa in weekend, desi mai sta cu Andrei, e cam totul pe dos :)).
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Noi ieri am facut prima iesire din oras. Am fost la parintii mei,am stat cam toata ziua in curte,ne am intalnit cu o gramada de neamuri si cu nepotii,iar astazi Ema are nasul infundat Poate e de la clima din masina,de la prea mult stat pe afara sau poate a luat ceva... :(( Oare ar trebui sa sun pediatra sau sa mai astept?
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Buna mamicilor! :* ma primiti si pe mine in grupul vostru? :D Am nascut luni la 23 si de vineri suntem acasa, nu am reusit sa il alaptez in spital, mi l-au adus foarte rar, sfarcuri neformate, unul ombilicat...de cand am ajuns acasa am reusit cu mameloanele de silicon sa il alaptez si sper treptat sa scap de laptele praf :D va pup lore.t. attached the following image(s):
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| lore.t. wrote:Buna mamicilor! :* ma primiti si pe mine in grupul vostru? :D Am nascut luni la 23 si de vineri suntem acasa, nu am reusit sa il alaptez in spital, mi l-au adus foarte rar, sfarcuri neformate, unul ombilicat...de cand am ajuns acasa am reusit cu mameloanele de silicon sa il alaptez si sper treptat sa scap de laptele praf :D va pup
Bine ai venit mamico! felicitari ptr bebita Chiar ma intrebam pe unde ai disparut..cum e cu bebe?!?! Sper sa reusesti cu alaptatul |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Bine ai venit la mamiiiiici!
Cum ii zici la bebe ii sta asa draguuuut cu caciulita Succes cu alaptarea si profita de somnic acum ca si ei dorm f mult ca nou nascut.
lore.t. wrote:Buna mamicilor! :* ma primiti si pe mine in grupul vostru? :D Am nascut luni la 23 si de vineri suntem acasa, nu am reusit sa il alaptez in spital, mi l-au adus foarte rar, sfarcuri neformate, unul ombilicat...de cand am ajuns acasa am reusit cu mameloanele de silicon sa il alaptez si sper treptat sa scap de laptele praf :D va pup |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| lore.t. wrote:Buna mamicilor! :* ma primiti si pe mine in grupul vostru? :D Am nascut luni la 23 si de vineri suntem acasa, nu am reusit sa il alaptez in spital, mi l-au adus foarte rar, sfarcuri neformate, unul ombilicat...de cand am ajuns acasa am reusit cu mameloanele de silicon sa il alaptez si sper treptat sa scap de laptele praf :D va pup
Felicitari!!! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! E un scump! |
| Mamici, nu stiu ce are a mea bebita. Are somnul foarte agitat, isi papa manutele nonstop si vrea suzeta mereu. O fi de la puseu?! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
Cat e de frumos sa fie sanatos si va bucurati de el
Am citit ce ai scris si dincolo la gravidute si chiar voiam sa te intreb, bebe nu se ataseaza deloc pe sanul gol? la mameloane ombilicate sau plate functioneaza cel mai bine daca faci sanul sandwich, asa prinde cat mai mult din areola si sfarcul iese sigur la el in gurita. Gasesti filmulete pe Youtube care explica in detaliu sau poti sa ne mai scrii si iti trimit eu niste linkuri. Mameloanele de silicon le pui corect pe san? Intreb pt ca mie desi mi-a zis consultanta in spital ca le folosesc, nu mi-a aratat si cum sa o fac, asa ca le puneam pur si simplu pe san si era jale, curgea laptele garla si pe mine si pe ea :)) sper sa poti renunta la ele in curand si sa-l atasezi pe bebe la san, ca se poate obisnui cu ele si iti poate refuza sanul, pe langa faptul ca transferul de lapte nu se face cum trebuie (se ataseaza incorect si nu stimuleaza sanul) iar in timp poate scadea lactatia. |
| delia.c.yaya wrote:Bine ai venit mamico! felicitari ptr bebita Chiar ma intrebam pe unde ai disparut..cum e cu bebe?!?! Sper sa reusesti cu alaptatul Ne invatam cu el si el cu noi :D deocamdata e foarte cuminte, il schimb, mananca si doarme :D cam tot la 3 ore se repeta :)) |
| MaryPoppins wrote:Cat e de frumos sa fie sanatos si va bucurati de el Am citit ce ai scris si dincolo la gravidute si chiar voiam sa te intreb, bebe nu se ataseaza deloc pe sanul gol? la mameloane ombilicate sau plate functioneaza cel mai bine daca faci sanul sandwich, asa prinde cat mai mult din areola si sfarcul iese sigur la el in gurita. Gasesti filmulete pe Youtube care explica in detaliu sau poti sa ne mai scrii si iti trimit eu niste linkuri. Mameloanele de silicon le pui corect pe san? Intreb pt ca mie desi mi-a zis consultanta in spital ca le folosesc, nu mi-a aratat si cum sa o fac, asa ca le puneam pur si simplu pe san si era jale, curgea laptele garla si pe mine si pe ea :)) sper sa poti renunta la ele in curand si sa-l atasezi pe bebe la san, ca se poate obisnui cu ele si iti poate refuza sanul, pe langa faptul ca transferul de lapte nu se face cum trebuie (se ataseaza incorect si nu stimuleaza sanul) iar in timp poate scadea lactatia. Mary am tot incercat metoda sanwich dar el nu suge asa activ si cum nu am sfarcurile formate le tot scapa...stiu ca, cu mameloanele de silicon nu prinde chiar cum ar trebui dar macar asa reusesc sa ii dau lm si vine bine ca la pompa ma chinui de numa...vreau sa scap de ele cu timpul, mi se mai formeaza si mie si el o sa poata prinda mai bine, a avut si frau lingual dar ii l-a taiat cand am iesit din spital. Acum incerc sa scad treptat laptele praf, eu ii dau sa suga si bea apoi lapte praf dar bea cat ii dau si apoi regurgiteaza... |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Lore e un scump bebicu tau sa creasca mare si sanatos! |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| lore.t. wrote:Buna mamicilor! :* ma primiti si pe mine in grupul vostru? :D Am nascut luni la 23 si de vineri suntem acasa, nu am reusit sa il alaptez in spital, mi l-au adus foarte rar, sfarcuri neformate, unul ombilicat...de cand am ajuns acasa am reusit cu mameloanele de silicon sa il alaptez si sper treptat sa scap de laptele praf :D va pup Felicitari! Sa va traiasca minunea, e un dragalas! Inceputul e mai greu, cu momente de oboseala maxima dar incet, incet va fi mai bine. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2016 Mesaje: 36
| Sa va traiasca micutul si sa fie sanatos! Acomodare lina si clipe minunate impreuna sa aveti! |
| Salutaaare la mamici cu pitici
Eu am fost la ultimul control ginecologic, totul e bine. Doar ca doctorul mia zis ca cel mai bine pentru cel putin un an sa nu ma gandesc la facut copii, uterul inca e "sensibil".
Problema mea e ca mia dat sa iau contraceptive. Oare sa iau?!?!?!nu am mai luat... |
|
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| delia.c.yaya wrote:Salutaaare la mamici cu pitici Eu am fost la ultimul control ginecologic, totul e bine. Doar ca doctorul mia zis ca cel mai bine pentru cel putin un an sa nu ma gandesc la facut copii, uterul inca e "sensibil". Problema mea e ca mia dat sa iau contraceptive. Oare sa iau?!?!?!nu am mai luat...
Ia, dar ai grija ce si cum mananci..daca ai predispunere la ingrasare te vei ingrasa mult. Eu sunt predispusa la ingrasare si am luat cateva kg in 3 luni cat am luat anti(problema cu un chist).In rest nu ai niciun motiv pentru care sa nu iei, stai linistita. Apropo de ingrasare fetelor hellllllppppp me, ce sa mai fac sa slabesc??? Adica mai repede. Fac miscare mananc f putin si beau ceaiuri. Ceva suplimente stiti, ati incercat? I am desperate |
|
|