|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| A venit scrisoarea cu programarea ptr primul an de viata cu vaccinurile.
Asa, in doze se fac si in RO?! E bine cum se face aici?! Daca intelegeti ce scrie : https://imgur.com/zyNTN2H |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| delia.c.yaya wrote:A venit scrisoarea cu programarea ptr primul an de viata cu vaccinurile. Asa, in doze se fac si in RO?! E bine cum se face aici?! Daca intelegeti ce scrie : https://imgur.com/zyNTN2H
Nu e la fel in Ro. Aici am avut la 2 luni la 4 luni si urmatorul ar fi la 9 sau 11 luni nu mai stiu exact . Difera de la o tara la alta , noi mergem in uk iar acolo sunt altele si la 6 luni iar rotarixul este in lista obligatorie , aici in Ro nu . |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Mary mie imi manca de la bun inceput la 3 h, noaptea mai rar cam 4-5h deci aveam 7-8 mese in 24h. De unde 10-12 mese ideal? |
| Delia, da r normala burtica umflata pe laterale asa :) si eu am intrrbat medicul de asta ca si al meu avea asa.
Mese nu o sa pape mereu la fel, cantitatea, dar poti socoti fiecare bibe in 24h sa iti faci idee cati ml mananca si daca e in grafic cu varsta ei asa orientativ.
La bibe nu ma pricep, eu am luat avent un set si sterilizator tot avent, mi se par ok dar nu le-am folosit des |
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Nu stiu, Andreea, asa promoveaza consultantii astia in alaptare, stat cu copilul non-stop la san, fie ca ii trebuie fie ca nu. |
| MaryPoppins wrote:Nu stiu, Andreea, asa promoveaza consultantii astia in alaptare, stat cu copilul non-stop la san, fie ca ii trebuie fie ca nu.
Asa e, consultanta care era la spital unde am nascut mia zis ca la 2 ore so pun la san...dar oare astia gandesc?!,dar tu ca mama cat rezisti asa?! E obositor sa dormi cate 3 ore,dar mite la 2 ore?! Plangeam cand am plecat din spital atunci... |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Delia, noi avem biberoane de sticla, 5, vezi poate le iei direct de 240ml sa nu dai alti bani apoi.. avem 5 biberoane si 7 mese pe zi de cate 150/180. Sterilizator 3 in 1 de la avent. |
| alina89 wrote:Delia, noi avem biberoane de sticla, 5, vezi poate le iei direct de 240ml sa nu dai alti bani apoi.. avem 5 biberoane si 7 mese pe zi de cate 150/180. Sterilizator 3 in 1 de la avent.
Oare a mea papa prea mult?! Nui cam mult 6_7 mese pe zi 90/120ml?! Dar cred ca numai 2 mese is de 90... |
| Bebei cumintei la botez azi si petreceri frumoaaaase! Gata stresul azi |
|
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Buna fetelor,
Eu am facut mastita. Am o durere ingrozitoare de san. Plang la fiecare alaptare. Sanul e rosu, durere de cap si febra 39.7. Ati trecut prin asa ceva? Cum v-ati tratat? |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Tocmaice an scapat de mastita la sanul drept. Am luat paracetamol din 6 in 6 ore, dar nu reuseam sa scad temperatura asa ca am luat si o fiola de algocalmin. Apoi am petrecut mult timp in baie sub dus caldut si am facut masaj circular cu sapun in zona intarita apoi de la baza sanului spre sfarc (miscarea ca atunci cand vrei sa scoti sapunul lichid din punga). Pe bebelina am pus-o sa suga doar la sanul respectiv, apoi bagam si pompa electrica. Ma mulgeam cu pompa de cate ori bebelina nu avea chef de supt. In 3 zile ar trebui sa simti o ameliorare, daca nu trebuie sa mergi la gine, s-ar putea sa ai nevoie de antibiotice. Prin ameliorare inteleg sa se detensioneze sanul si/sau sa nu te doara asa tare. Daca se intinde roseata mergi la medic. Daca zoba rosie nu se mare ste e ok, roseata dispare cam intr-o saptamana.
lixandra_alexandra wrote:Buna fetelor,
Eu am facut mastita. Am o durere ingrozitoare de san. Plang la fiecare alaptare. Sanul e rosu, durere de cap si febra 39.7. Ati trecut prin asa ceva? Cum v-ati tratat? |
|
| Mamici, ati facut ceva in legatura cu vergeturile?!?! Parca ma.ustura carnea de pe burta..mai ales unde sunt vergeturile...se mai pot ameliora.cu ceva?!?! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/26/2017 Mesaje: 612
| delia.c.yaya wrote:Mamici, ati facut ceva in legatura cu vergeturile?!?! Parca ma.ustura carnea de pe burta..mai ales unde sunt vergeturile...se mai pot ameliora.cu ceva?!?!
Chiar..vreun remediu ceva sa se mai estompeze? Pe mine nu ma ustura nimic dar..sunt groaznice. M-am dat cu fel si fel de creme si cu nici doua saptamani inainte de operatie au explodat.. |
|
| Bebelinei mele ia curs urechiusa dreapta.si e alb la culoare. Pediatra nu raspunde la telefon. Nu pare sa o doara. Ceo mai fi ?i asta?! |
|
| La mastita stiam ca se mai ia lecitina de 1200mg.
Delia sa nu fi fost laptic? Ce s-a prelins spre ureche? |
|
|