Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Friday, April 20, 2018 10:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06 wrote:

Haha, crezi tu ca e o vesnicie dar sunt doar de la 3 lunite in sus asa. Atata ca asa multe se intampla cu ei ca tot avem ce povestiiii..

Cu dintisorul inca urmaresc, nu sunt deloc sigura :))

Ieri am iesit in parc, ne-am prostit un pic
https://ibb.co/dvt0p7

Ce faini sunteti computerlove abia astept sa iesim si noi asa in trei topai azi are 10 zile si sper sa reusim mai incolo sa iesim la o plimbare scurta.
MaryPoppins
Scris: Friday, April 20, 2018 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Alina, la multe lunite inainte majoreta azi vad ca bebe face 5 luni, ce baiat mare ai deja computerlove
Andreea06
Scris: Friday, April 20, 2018 12:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Daaa, la multe lunite fericite Davidut!!hearts
Andreea06
Scris: Friday, April 20, 2018 12:10 PM
Nivel

Eu o iau razna cu ssc-urile. Vreau unul dintre isara, emeibaby si lenny lamb. Daar normal ca doar isara gasesc sa testez la noi.. restul nu le vad pe nicaieri sa le pot testa. Ahh. Tre sa vad ca merge si pt tati si pt mine.. si bebe evident sa stea. O sa iau isara intai si mai vad apoi...
alina89
Scris: Friday, April 20, 2018 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Daaaa, 5 luni. Inca 1an si 5luni de stat acasa cu piticu meu si dupa gradi??? Pff nu cred ca o sa pot, imi dau demisia si ma fac casnica hainoroc

Da.. stiu, ma gandesc cam departe dar m-a apucat panica de dimineata Lol
lixandra_alexandra
Scris: Friday, April 20, 2018 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Andreea0196 wrote:
Mary spuneai cumva ca ii dai Colidep la pitica? Sau am citit eu prost?
Daca nu, imi poti spune cum i-l administrezi tu?

Eu ii dau Colidep. Il asministrez la o ora dupa masa cate 3 pipete dimineata si seara. E f naspa dupa masa pt ca de multe ori trebuie sa-l trezescCheek Kiss
lixandra_alexandra
Scris: Friday, April 20, 2018 12:43 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Ce faini sunteti computerlove abia astept sa iesim si noi asa in trei topai azi are 10 zile si sper sa reusim mai incolo sa iesim la o plimbare scurta.

Noi am iesit fix in ziua de paste, avea 12 zile. Am inceput cu 30 de minute. Si am ajuns sa ne plimbam si in parc 2 - 3 oreCheek Kiss
laura513
Scris: Friday, April 20, 2018 2:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
delia.c.yaya wrote:

In alimentatie nu. Si cu odihna mam cam obisnuit cu programul ei, somn cam 8_9 ore cu o pauza de maxim o ora alaptat pe timp.de noapte si mai dorm si dupa-amiaza cam 3_4 ore.

Oare sa renunt la ceai?!?!

Edit: ah, am sunato si pe pediatra si iam zis, nea facut nebuni ca inca nu iam dat supliment, ca de ce chinui copilul atat?! Raspunsul ei a fost : "incepi sa pierzi laptele daca deja la o ora ii e foame iar"...a zis ca daca e chiar asa in cateva zile ar trebui sa nu mai am lapte, dar daca trece o saptamâna si tot am, ea a zis sa nu faca crize mari de colici si atunci imi da altceva, dar sai dau si lp, sa no tin flamanda.
Acum sunt in ceata total!

Delia, nu crede in prostii din astea! Nu pierzi niciun lapte! Asa era si Ami, pana la o luna si o sapt manca la o ora distanta si imi parea ca sta non-stop la san. Sunt pusee unul dupa altul in perioada asta si ei papa mereu. Asa pare, ca flamanzesc, dar nu e asa! Nu te nelinisti si stresa, pune copilul la san si tine-l cat e nevoie, ca nu va fi mereu asa Cheek Kiss Eu mi-am intrebat moasa, care are si certificat de consultant in alaptare, si a zis ca e normal si sa nu ma sperii.

Vezi ca sanii la un moment dat nu se mai intaresc si umplu ca la inceput, ci produc cea mai mare parte din lapte pe moment, cand papa bebe. Sa nu te sperii ca pierzi laptele, ca nu e asa. Tu continua cu alaptatul la cerere. Daca bebe uda scutece si ia in greutate, totul e bine.

Si nici mulsul nu e sugestiv, eu daca mulg abia ies 20-30 ml de lapte, dar cu toate astea fie-mea e alaptata exclusiv inca de la nastere si n-a vazut la viata ei decat o masa - doua de lp la maternitate. A crescut bine, slava Domnului! Si nu mai zic ca am niste sani cupa A, bube de tantar, chiar si acu cand alaptez sic

Cu scaunul e normal la bebeii alaptati sa apara mai rar cam de cand implinesc ei o luna. Iarasi, nu e o problema.

Ceai de lactatie n-am baut, nuj ce sa zic... Dar am baut lichide multe si ciorbita aproape zilnic. De la alaptare imi e sete mai tare ca inainte, stie corpul ce stie.

Hai ca se poate! Asculta-ti fetita, ca ea stie cel mai bine ce are nevoie Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Friday, April 20, 2018 2:27 PM
Nivel

alina89 wrote:
Daaaa, 5 luni. Inca 1an si 5luni de stat acasa cu piticu meu si dupa gradi??? Pff nu cred ca o sa pot, imi dau demisia si ma fac casnica hainoroc

Da.. stiu, ma gandesc cam departe dar m-a apucat panica de dimineata Lol

Stiiiiiu, si eu sunt cam panicata de gandul sa revin la lucru. Mai ales ca vecina mea cu baietelul de 1 an si 4 luni il da in vara la cresa asa treptat de acomodat, e si ea stresata de gand.. m-a ia si pe mine panica.
Andreea0196
Scris: Friday, April 20, 2018 2:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/26/2017
lixandra_alexandra wrote:

Noi am iesit fix in ziua de paste, avea 12 zile. Am inceput cu 30 de minute. Si am ajuns sa ne plimbam si in parc 2 - 3 oreCheek Kiss

3 pipete toata ziua? Sau 3 dimi si 3 seara ? :D
E bun de ceva? Am cumparat si eu..nici nu stiu ce sa ii mai dau ma jur :| nu face urat sau ceva..da imi e mila de el. E chior de somn si nu poate dormi de colici..
DianaM
Scris: Friday, April 20, 2018 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Andreea0196 wrote:

3 pipete toata ziua? Sau 3 dimi si 3 seara ? :D
E bun de ceva? Am cumparat si eu..nici nu stiu ce sa ii mai dau ma jur :| nu face urat sau ceva..da imi e mila de el. E chior de somn si nu poate dormi de colici..

Andreea, si noi am avut un episod urat ieri si alaltaieri, cred ca si colici si puseu ceva ca nu a dormit saracul mai deloc si niste urlete de m-am speriat. Eu ii dau Espumisan, Infacol si un preparat de la o farmacie care pana acum i-au mers ok. Azi i-au luat so?ul si Protectis, sa vedem cum merge si asta. Ieri a fost teroare, nu a dormit decât 3 ore toata ziua iar aseara la 10 il plimbam prin curte sa adoarma. Azi vad ca e bine, ne-am jucat diminea?a si a dormit pana acum de 2 ori. Al meu deja î?i ?ine capul, la tine cum e? Cheek Kiss
delia.c.yaya
Scris: Friday, April 20, 2018 5:37 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, ce bubite is astea?!

https://imgur.com/orGLVeM

Inainte erau doar pe fata, acum le are si pe gat si parca ii ies si pe piept..
Andreea06
Scris: Friday, April 20, 2018 6:03 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Fetelor, ce bubite is astea?!

https://imgur.com/orGLVeM

Inainte erau doar pe fata, acum le are si pe gat si parca ii ies si pe piept..

Al meu facea ceva asemanator (mai usoara forma totusi) cand era pupat sau atins de altcineva.. mna, poate ceva reactie la hainele acelor persoane, parfum sau creme sau fon de ten la femei.. ei au pielea ff sensibila. Dar daca poti trimite poza si la medic, sa fii sigura ca e dermatita aia atopica. Altfel reactie alergica?
S-a schimbat ceva sau intamplat ceva diferit azi sau cand au aparut?
Andreea06
Scris: Friday, April 20, 2018 6:23 PM
Nivel

lixandra_alexandra
Scris: Friday, April 20, 2018 7:40 PM
Nivel

DianaM wrote:

Andreea, si noi am avut un episod urat ieri si alaltaieri, cred ca si colici si puseu ceva ca nu a dormit saracul mai deloc si niste urlete de m-am speriat. Eu ii dau Espumisan, Infacol si un preparat de la o farmacie care pana acum i-au mers ok. Azi i-au luat so?ul si Protectis, sa vedem cum merge si asta. Ieri a fost teroare, nu a dormit decât 3 ore toata ziua iar aseara la 10 il plimbam prin curte sa adoarma. Azi vad ca e bine, ne-am jucat diminea?a si a dormit pana acum de 2 ori. Al meu deja î?i ?ine capul, la tine cum e? Cheek Kiss

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.