|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Inawar wrote:Pai de ce sa-i dai in brate ca il poti pune in scoica. Eu asa i-am dat si am proptit scoica sa vina cumva mai perpendicular sa stea ca pe scaun. Azi am pus comanda de scaun de masa, astea au si centura si cred ca o sa stea bine in el. Abia asteptam diversificarea dar el papa cateva lingurite adica 3-4 si gata, tot laptele ii baza Ajungem noi la mese serioase Da si eu ma gandeam la leagan ca e tot forma de scoica asa C.. si il pot ridica scaunul mult, nu chiar vertical dar sta bine il el.
Eu la prima masa is multumita daca se manjeste pe maine si baga pumnii in gurita asa sa dea de gust. Atata linguritele vedem cand o sa vrea din ele.. acum e obisnuit cu toate picaturile sa le ia din lingurita dar atunci sa vedem.. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:Da si eu ma gandeam la leagan ca e tot forma de scoica asa C.. si il pot ridica scaunul mult, nu chiar vertical dar sta bine il el. Eu la prima masa is multumita daca se manjeste pe maine si baga pumnii in gurita asa sa dea de gust. Atata linguritele vedem cand o sa vrea din ele.. acum e obisnuit cu toate picaturile sa le ia din lingurita dar atunci sa vedem.. In prima zi cand i-am dat cu lingurita a intins mana la ea si a curs tot, bine ca i-am pus bavetica Apoi i-am tot aratat ca pap eu din lingurita si m-a lasat sa-i dau si lui. Cand vine scaunul de masa care are si masuta atasata o sa pot sa-i pun in fata si sa pape cu mainile :) |
| Inawar wrote:In prima zi cand i-am dat cu lingurita a intins mana la ea si a curs tot, bine ca i-am pus bavetica Apoi i-am tot aratat ca pap eu din lingurita si m-a lasat sa-i dau si lui. Cand vine scaunul de masa care are si masuta atasata o sa pot sa-i pun in fata si sa pape cu mainile :) Ce tare ati inceput de mult? Ce i-ai dat primele mese?
Ce scaun ai luat?
Cred ca e fain sa te inteleaga asa, mai avem 2 luni.. sigur face multe progress pana atunci, pe zi ce trece e tot mai mariceeeel |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| MadaMadalyna wrote: parca ma vad pe mine, toata ziua cu ea treaza si in brate, daca doarme reusesc sa mananc, daca nu, fac foamea pana vine sotul acasa, cu ea in brate am incercat si am facut. O numai firmitori toata. E bine macar ca doarme noaptea, deci nu face confuzii intre noapte si zi. Oricum sunt nopti in cate doarme binr, nopti in care o sa fie mai cu plans si chin. Dar in noptile in care doarme trebuie profitat si dormit bine De vreo doua zile, desi doarme putin ziua, doar in brate, are multe momente in care sta linistit, in patut, leagan, reusesc sa mai fac una alta, sta si cate 30min-1h cumintel. |
| Andreea06 wrote:Ce tare ati inceput de mult? Ce i-ai dat primele mese? Ce scaun ai luat? Cred ca e fain sa te inteleaga asa, mai avem 2 luni.. sigur face multe progress pana atunci, pe zi ce trece e tot mai mariceeeel Am inceput de cateva zile. Inainte cu o saptamana i-am dat o lingurita/ zi de suc de mar, asa ne-a recomandat pediatra desi citisem ca se incepe cu legumele. Oricum s-a cam strambat la el, era dulce-acrisor si cred ca de asta. Apoi i-am dat morcov cu putin suc de mar si i-a placut. Azi i-am dat cereale speciale pt bebelusi, s-a cam strambat si dupa 4 lingurite nu a mai deschis gura :)) Eu cum sunt singura cu el il duceam in bucatarie in scoica si mancam iar el se uita la mine tot timpul curios. Cand duceam lingura la gura sa mananc zambea si dadea si el din buze asa ca acum daca ii arat ca pap cred ca vrea si el. Copii imita imediat ce vad la parinti. Asta e scaunul, imi place ca il poti folosi si mai tarziu cand mai creste. Sper sa fie ok.
Inawar attached the following image(s):
|
| Inawar wrote: Am inceput de cateva zile. Inainte cu o saptamana i-am dat o lingurita/ zi de suc de mar, asa ne-a recomandat pediatra desi citisem ca se incepe cu legumele. Oricum s-a cam strambat la el, era dulce-acrisor si cred ca de asta. Apoi i-am dat morcov cu putin suc de mar si i-a placut. Azi i-am dat cereale speciale pt bebelusi, s-a cam strambat si dupa 4 lingurite nu a mai deschis gura :)) Eu cum sunt singura cu el il duceam in bucatarie in scoica si mancam iar el se uita la mine tot timpul curios. Cand duceam lingura la gura sa mananc zambea si dadea si el din buze asa ca acum daca ii arat ca pap cred ca vrea si el. Copii imita imediat ce vad la parinti. Asta e scaunul, imi place ca il poti folosi si mai tarziu cand mai creste. Sper sa fie ok.
Hihi suuuper! Mno deci sa incep acus sa il pun langa mine cand pap. De obicei mananc la masa in living dar el e pe covor la joaca, nu ma vede neaparat. Ca si eu sunt singura cu el.
Si scaunul pe care il vreau eu poate fi folosit apoi ca inaltator de scaun normal sau scaun de copii ca se fac piciorusele mici. |
| Sa va arat nazdravanul ce a facut azi in decurs de 5 min. Ma tot uitam la el, tot altfel statea. Mai stateam pe tel un pic, iar spre el, altfel.. l-am tot urmarit evident eu il pusesem drept si invelit cu paturica. Ahaaa.. https://ibb.co/dZ6C0H |
| Andreea06 wrote:Sa va arat nazdravanul ce a facut azi in decurs de 5 min. Ma tot uitam la el, tot altfel statea. Mai stateam pe tel un pic, iar spre el, altfel.. l-am tot urmarit evident eu il pusesem drept si invelit cu paturica. Ahaaa.. https://ibb.co/dZ6C0H Hahhaa nu mai sta locului La mine tot patutul e imprejmuit cu aparatori, aveam si eu gratiile libere sa-l vad pana intr-o zi cand a bagat piciorul pana la genunchi si a inceput sa urle. Nu avea vanataie probabil nu a stiut sa-l scoata si s-a speriat. |
| Inawar wrote:Hahhaa nu mai sta locului La mine tot patutul e imprejmuit cu aparatori, aveam si eu gratiile libere sa-l vad pana intr-o zi cand a bagat piciorul pana la genunchi si a inceput sa urle. Nu avea vanataie probabil nu a stiut sa-l scoata si s-a speriat.
Daa, tre sa ii prind cealalta cred ca in seara asta chiar, ca schimb cearsaful. Inainte i-am scos-o ca nu se misca asa si voiam sa il vad din pat. Acuma gata.. |
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Andreea, sa-ti spun inca o data cat de bine iti seamana piticul?
Am luat si eu caruselul gasca Vtech, l-am gasit din prost noroc la Carrefour redus la 187 lei. Mai trebuie sa iau baterii si il testez Duracell or fi bune? Nu imi dau seama cat ar tine un set de baterii daca e folosit intens cu toate functiile... |
| MaryPoppins wrote:Andreea, sa-ti spun inca o data cat de bine iti seamana piticul? Am luat si eu caruselul gasca Vtech, l-am gasit din prost noroc la Carrefour redus la 187 lei. Mai trebuie sa iau baterii si il testez Duracell or fi bune? Nu imi dau seama cat ar tine un set de baterii daca e folosit intens cu toate functiile... Te tin cam o luna, folosit asa cateva ture pe zi. Duracell am gasit in carrefour cu 32 lei 4 buc cate tre la el. La bebetei parca era 163 caruselul dar tot l-ai luat bine ca plateai transport oricum.. si pe emag e mult mai scump. E fain sa stii, n-am altul sa compar dar is multumita de ce face. |
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| La Bebetei a iesit din stoc, ca voiam sa-l comand :( |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/7/2017 Mesaje: 303
| Si eu am primit azi comanda cu caruselul...e asa frumos abia ast sa iau maine baterii sa il si testez.
|
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| fete doat eu nu am nici o treaba cu alaptatul in public? nu aveti sistem? eu ii pun in sistem si nici nu ne vede nimeni ce facem...
Andreea adrenalina pt ce? mai intreaba un dr nu prea ii ok sa ii faci tu adrenalina acas e ff periculos pt inima...intra pe spitalul virtual pe fb si citeste acolo un dr explica cand nu se fac aerosoli sunt ff periculosi cu adrenalina, are laringita? sau de ce io fi dat? sanatate multa...eu de obicei intreb vreo 3 dr cand primim tratament si abia apoi le dau. scaun de masa va recomand cel de la ikea super practic si stau foarte bine bebeii in el si pret bun! eu am inceout dupa 6 luni div cu legume nu am tinut regula de 3 zile dupa doua sapt am introdus ou carnita si branza asa e si recomandat deoarece scade nivelul fierului din organism...de la 7 luni am introdus micul dejun si de la 8 cina! si cu statul pe burtica i am ous destul de des si au si dormit asa o perioada dupa 2 luni jumate s au intors ce ii drept de pe la 3 luni le am fc loc de joaca pe jos si i am lasat acolo asa isi dezvolta mult mai bine pe suprafata mai tare sa nu fie moale si acum noi nu avem tarc ca merg prin toata casa cum prind usa deschisa la sufra sunt glont va pupam hai ca v am inebunit |
|
| NicoN wrote:fete doat eu nu am nici o treaba cu alaptatul in public? nu aveti sistem? eu ii pun in sistem si nici nu ne vede nimeni ce facem... Andreea adrenalina pt ce? mai intreaba un dr nu prea ii ok sa ii faci tu adrenalina acas e ff periculos pt inima...intra pe spitalul virtual pe fb si citeste acolo un dr explica cand nu se fac aerosoli sunt ff periculosi cu adrenalina, are laringita? sau de ce io fi dat? sanatate multa...eu de obicei intreb vreo 3 dr cand primim tratament si abia apoi le dau. scaun de masa va recomand cel de la ikea super practic si stau foarte bine bebeii in el si pret bun! eu am inceout dupa 6 luni div cu legume nu am tinut regula de 3 zile dupa doua sapt am introdus ou carnita si branza asa e si recomandat deoarece scade nivelul fierului din organism...de la 7 luni am introdus micul dejun si de la 8 cina! si cu statul pe burtica i am ous destul de des si au si dormit asa o perioada dupa 2 luni jumate s au intors ce ii drept de pe la 3 luni le am fc loc de joaca pe jos si i am lasat acolo asa isi dezvolta mult mai bine pe suprafata mai tare sa nu fie moale si acum noi nu avem tarc ca merg prin toata casa cum prind usa deschisa la sufra sunt glont va pupam hai ca v am inebunit Da, are laringita si mucusori, azi dimi si-a mai pierdut din voce, era ragusit.. azi am inceput tratamentul dimi ca asteptam aparatul de aerosoli. Medicul ne-a dat, nu ii dau de capul meu, nici nu ma pricep.. azi am invatat cum se foloseste aparatul ala.
Si Alinei tot asa a primit tratament pt laringita, in alt oras, alt medic.. mna, 3 medici n-am cum sa intreb dar sincer atatia medici atatea pareri asa cel putin in chestii de alaptare vs lp, diversificare etc.. medicul care vine acasa la mine cand il chem e medic la spitalul de urgenta copii, recomandat de mai multa lume, e f calm si rabdator, am vazut cum il controleaza, ce verifica, muuult mai multe decat mf care e si pediatru. Sora mea e si ea medic si stia de adrenalina, face si ea la nepotei cand sunt cu laringita. Stau linistita pe partea asta si am incredere in medic ca sigur stie mai bine ca mine, urmaresc la bebe doar sa vad rezultate. Laringita e super periculoasa pa sugari ca poate obstructiona respiratia, nepotelul pe la 5 ani s-a dus odata la sor-mea speriat ca nu poate respira si el putea vorbi si respira pe nas sau gura, bebeii nu.. il urmaresc intruna ca ma tem
Cu alaptatul in public nu am o problema psihologica, adica o bariera, dar nu ma expun asa toata.. nu acopar copilul cu esarfe sa il sufoc dar il atasez asa ferit si asez bluza pe san apoi incat chiar nu cred ca se vede nimic decat daca sta cineva sa se uite intens din lateral cumva. Asa is eu.. sistem nu am inca, de la 6 luni o sa iau ca astea sub is ori esarfe cu legaturi ce ma enerveaza sa le prind ori au viata scurta :) |
|
|