Clubul mamicilor incepatoare - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Friday, February 16, 2018 9:25 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 9:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Multumim Anelise! hearts
Anelise
Scris: Friday, February 16, 2018 9:55 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Cu drag! pupici
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 11:06 AM
Nivel

Alexutza si eu am inceput sa il schimb mai des pentru ca am strans hainutele 56 ce nu ii mai vin si o parte din 62 si asa mi-e de ciudaaaa.. asa hainute frumoase are, chiar daca e baietel, sunt tare dragute si cele de baietei. Si de acum vreau sa profit mai mult de ele, sa il imbrac mai des cu cate ceva. Vremea rece nu ma ajuta ca stam mai mult prin casa dar acus e martieeee.

Radeam de sot ca i-am spus ca o sa fie primul 8 martie ca mamica, tre sa imi faca felicitare cu bebe, are fetru in birou, sa se apuce de pe acum Lol bani n-avem de cadouri, si oricum vreau ceva special asa gen o felicitare sa am amintire hearts
Anul trecut pe 7 martie a fost ovulatia ras love
alexutza_88
Scris: Friday, February 16, 2018 11:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:
Alexutza si eu am inceput sa il schimb mai des pentru ca am strans hainutele 56 ce nu ii mai vin si o parte din 62 si asa mi-e de ciudaaaa.. asa hainute frumoase are, chiar daca e baietel, sunt tare dragute si cele de baietei. Si de acum vreau sa profit mai mult de ele, sa il imbrac mai des cu cate ceva. Vremea rece nu ma ajuta ca stam mai mult prin casa dar acus e martieeee.

Radeam de sot ca i-am spus ca o sa fie primul 8 martie ca mamica, tre sa imi faca felicitare cu bebe, are fetru in birou, sa se apuce de pe acum Lol bani n-avem de cadouri, si oricum vreau ceva special asa gen o felicitare sa am amintire hearts
Anul trecut pe 7 martie a fost ovulatia ras love

la mine pe 2 martie ovulatia. omg ce repede a trecut 1 an....maine gata botezul
alina89
Scris: Friday, February 16, 2018 11:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Si eu tot pe 7 martie. Si ieri acum un an UM Lol
Asa rau imi pare si mie de hainute. Parca ma oftic ca am luat atatea si mama nu se mai opreste din cumparat Lol daca aveam mai putine ma bucuram mai mult de fiecare in parte ras
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 12:05 PM
Nivel

alina89 wrote:
Si eu tot pe 7 martie. Si ieri acum un an UM Lol
Asa rau imi pare si mie de hainute. Parca ma oftic ca am luat atatea si mama nu se mai opreste din cumparat Lol daca aveam mai putine ma bucuram mai mult de fiecare in parte ras

Ioooi eu pe 23 febr ultimul ciclu. Ce bine e fara menstruatie inca, yuhuuu.

Eu nu stiu unde sa ii mai asez hainutele, ce a mai primit si ii sunt mari pt la toamna iarna le-am pus separat cu biletel si in vara imi pun in calendar reminder sa le mai verific ca marime etc. sa nu uit de ele.
Inca am creier de gravida... dar cica e normal si la alaptare sa uiti f multe, sa fii mai blonda, radeam zilele trecute ca povesteau pe fb mamici de pus cheile in frigider, de cautat telu prin masina cu lanterna de la.. tel.. :))) nu sunt asa rau dar uit chestii sau ce voiam sa spun daca sunt intrerupta sau unde am pus portofelul cand am intrat in casa..
alina89
Scris: Friday, February 16, 2018 12:16 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ioooi eu pe 23 febr ultimul ciclu. Ce bine e fara menstruatie inca, yuhuuu.

Eu nu stiu unde sa ii mai asez hainutele, ce a mai primit si ii sunt mari pt la toamna iarna le-am pus separat cu biletel si in vara imi pun in calendar reminder sa le mai verific ca marime etc. sa nu uit de ele.
Inca am creier de gravida... dar cica e normal si la alaptare sa uiti f multe, sa fii mai blonda, radeam zilele trecute ca povesteau pe fb mamici de pus cheile in frigider, de cautat telu prin masina cu lanterna de la.. tel.. :))) nu sunt asa rau dar uit chestii sau ce voiam sa spun daca sunt intrerupta sau unde am pus portofelul cand am intrat in casa..

Lol tare asta cu memoria.

Eu verific la 2-3s hainutele iaaar si iar. Am primit de ex un body marimea 74 de la o firma noname luat din targ cred. E cute imi parea rau de el scria 7M si deja il pusesem la "de dat" ca are fulgi si om de zapada pe el si am zis ca nu il poarta la vara cand i-ar fi venit si ieri cand ma uit hopaaa stai ca-i vine bine Lol deci nu se potrivesc deloc marimile asa ca mereu pun hainutele pe langa el.

Trebuie sa caut ceva cute pt el pt sedinta foto de paste, abea astept coeur
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 12:24 PM
Nivel

alina89 wrote:

Lol tare asta cu memoria.

Eu verific la 2-3s hainutele iaaar si iar. Am primit de ex un body marimea 74 de la o firma noname luat din targ cred. E cute imi parea rau de el scria 7M si deja il pusesem la "de dat" ca are fulgi si om de zapada pe el si am zis ca nu il poarta la vara cand i-ar fi venit si ieri cand ma uit hopaaa stai ca-i vine bine Lol deci nu se potrivesc deloc marimile asa ca mereu pun hainutele pe langa el.

Trebuie sa caut ceva cute pt el pt sedinta foto de paste, abea astept coeur

Da da n-au nici o treaba astea din targ. Ce are la avatar de ex scrie 6l pe el, e o pijama intreaga fff faina cu papion si model de vesta asa. Dar ii e mica deja :( o data a imbracat-o si era cam fixa asa ca deja e separata..
DianaM
Scris: Friday, February 16, 2018 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Vai dragi mamici mai avem si noi putin si ne mutam aici la voihearts . Abia astept yes .
Intrebare: cam cate schimburi pe zi sunt necesare la inceput? Eu i-am pus in bagajul de spital cam 3-4 pe zi, oare sunt suficiente? Hainutele care nu mai sunt bune le pastrati pentru bebe 2 sau le dati? Eu am capatat cateva de la o colega ce are baietelul de 1 an dar o sa le dau inapoi dupa. Pupici
MaryPoppins
Scris: Friday, February 16, 2018 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Hop si eu tot cu intrebari despre hainute Hilar mi-am facut inventarul la ce am cumparat pana acum, as vrea sa mai iau una alta dar nu stiu daca/cate imi mai trebuie din fiecare categorie. Nici nu vreau sa cumpar aiurea si sa imi para rau ca nu le folosim, deci v-as ruga daca aveti chef sa va uitati pe listuta de mai jos si va dati cu parerea ras sigur o sa ajute si alte gravidute Cheek Kiss

Body maneca lunga
- Marimea 50: 3 buc Carrefour (minuscule); 2 buc Kik Viena (mai mari decat Carrefour)
- Marimea 53/62 Jumbo: 4 buc
- Marimea 62: 6 buc (4 Pepco)
- Marimea 62/68: 4 buc Lidl
Pijamale capse/fermoar
- Marimea 56: 1 Auchan (mititica); 7 Smyk (mai mari decat Auchan)
Pantaloni:
- Marimea 50: 2 buc Carrefour (minusculi); 2 buc Kik Viena mai mari
- Marimea 62: 3 buc (2 Noriel, mai mari decat ceilalti care par mai mult 56)
- Marimea 53/62 Jumbo: 2 buc
- Marimea 68: 1 buc Pepco (f scurti)
Salopeta/combinezon „oras”
- Marimea 56: 2 buc Smyk; 2 buc Auchan
- Marimea 62: 1 buc Auchan
Bluze (inutile inteleg :D)
- Marimea 56 : 1 buc Auchan
- Marimea 62: 1 buc Noriel
Rochite hearts : 4 buc marimea 62 (Reserved, C&A, Kik)
Pulover: 2 buc marimea 62 (Reserved si Noriel) + 1 hanorac bumbac cu gluga marimea 62 Noriel destul de maricel
Caciulite: 4 buc (fara „siret, tip fes)
Sosete: 8 perechi
Botosei: 1 pereche
Bavetele: 4 buc
Manusi: 2 buc
Prosop baie gluga: 2 buc (IKEA)

Asta e pentru 0-3 luni, recent am primit si cateva hainute mai mari dar nu le-am pus la socoteala. Mersiii mult computerlove
alina89
Scris: Friday, February 16, 2018 2:13 PM
Nivel

Diana, noi am avut zile in care nu l-am schimbat deloc, a stat in hainutele date seara toata ziua. Nu il schimbam decat daca curge pipi sau ne pacaleste cand ii schimbam scutecul si mai face un pipi pe hainute sau regurgiteaza pe ele. In rest doar la baita care o facem o zi da una nu. Deci eu zic ca ai suficiente, daca esti atenta la schimbat si cum prinzi scutecul sa nu curga nici nu o sa ai nevoie de toate.

Hainutele cu care a iesit din spital si cele cu my first christmas si inca cateva care imi sunt dragi le pastrez in cutiuta lui de amintiri, restul le voi da unei colege probabil care naste in iunie/iulie.

Mary, marimea 50 ai destule ras cum se prezenta domnisoara la masuratori? multi bebei sar direct la 56. Marimea 56 o sa foloseasca cel mai putin, max o luna, poti astepta pana la nastere sa vezi daca e cazul sa mai cumperi, noi asa am facut. In plus toti care vor veni in vizita vor aduce minim si un set de body sau salopeta.

Eu am avut ceva mai putine decat ai tu pe lista deja si cu ce am mai primit cadou + cateva de la nasi care le purtase baietelul lor ne-a fost mai mult decat suficient ras

Cred ca e inevitabil sa nu cheltuim fff mult la primul bebe, asa rau imi pare de hainute pff si nu sunt ieftine deloc. Nu ma puteam abtine cand vedeam ceva cute trebuia cumparat imediat ca uneori ma apuca bocitul daca sotul zicea "deja avem prea multeeee" pff

Ah, caciulite ai destule dejaa, sunt toate aceeasi marime? :D noi ii punem caciula doar 1-2 ore dupa baita, una subtirica si atat. Afara am avut o caciula marimea 56 si una 62. Vezi sa nu iei prea grosute ca deja o sa se incalzeasca vremea. Sosetele nu i-am dat pana pe la o luna jumate pt ca avea numai salopete cu botosei sau pantalonasi cu botosei, deja cand a inceput sa le poarte nu ii mai venea nici o pereche din ce cumparasem Lol bavetiti mai poti lua cateva, noi avem 12, se vor murdari cel mai repede. manusi.. stii parerea mea, al meu nici de nebun nu le-a purtat, poate doar daca i le coseam de manecile la body ras Prosopele, asa avem si noi 2, ne sunt suficiente.
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 2:24 PM
Nivel

DianaM wrote:
Vai dragi mamici mai avem si noi putin si ne mutam aici la voihearts . Abia astept yes .
Intrebare: cam cate schimburi pe zi sunt necesare la inceput? Eu i-am pus in bagajul de spital cam 3-4 pe zi, oare sunt suficiente? Hainutele care nu mai sunt bune le pastrati pentru bebe 2 sau le dati? Eu am capatat cateva de la o colega ce are baietelul de 1 an dar o sa le dau inapoi dupa. Pupici

Eu momentan le-am pastrat dar cred ca le voi da majoritatea.. tin cateva doar. Fiindca sigur si la bebe2 o sa vreau sa ii cumpar multe sau poate e fetita..
MaryPoppins
Scris: Friday, February 16, 2018 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Mersi mult, Alina Cheek Kiss

La 30 saptamani era maruntica dsoara la masuratori, zice doctorita ca la nastere va avea lungime/greutate medie, deci nu cred ca o sa fenteze marimile la hainute Lol dar m-a pus pe ganduri verisoara mea, ea tocmai a nascut sapt trecuta in Austria si zice ca la bebele ei de 3500 gr si 53 cm lungime ii sunt mari hainutele 56 si il imbraca in marimea 50. E drept ca ce gaseste ea acolo sunt si mai mari, asta am vazut si eu cu ce am cumparat pt noi si pt ea de la Kik.

Caciulitele sunt 0-3 luni, subtirele de bumbac. Deci altele nici nu mai cumpar,la fel si cu sosetele atunci. Eventual mai iau niste bodyuri 62 cu maneca scurta, ca prindem 3 luni vara si poate ne loveste canicula Lol asta doar asa sa imi satisfac poftele de cumparaturi, ca de ex imi place tare mult bumbacul de la H&M si in afara de 2 caciulite nu am luat nimic de la ei Hilar
Andreea06
Scris: Friday, February 16, 2018 3:34 PM
Nivel

Subscriu la ce a zis Alina.
Mary o sa folosesti si bluzita in ideea ca ii dai body scurt, pantalonasi si bluzita cu maneca lunga. Mai ales ca va fi cald sa eviti sa ii dai 2 maneci lungi.. adica si body lung si bluza..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.