Nivel: Membru
Inregistrat: 1/3/2024 Mesaje: 37
| Iulia123 wrote: Oo mititica, tare greu este când ii vezi asa și nu știi cum sa ii ajuti, dar sunt etape și trebuie sa treacă prin ele sa se facă mari și sanatosi si puternici 🥰.Albert deja este mai bine și nu a mai făcut febra de aseară și sper sa nu mai facă prea curând..sincer nu știu exact ce a fost dar ma bucur ca a trecut dar tind sa cred câteva viral mai ales ca nu prea vroia sa pape și a avut și câteva scaune moi. Eu ma lupt zi de zi cu mâncatul la el pentru ca rar are perioade sa simt ca mănâncă bine si tot am impresia ca mănâncă prea puțin și asa ma frustrează când ii fac o gramada de rețete și câteodată nici nu vrea sa încerce, el acum prefera sa mănânce singur asa ca îl las și ii dau mai mult bucatele și în general cel mai bine mănâncă fructe dar nici alea prea mult pentru ca jumătate ajung pe jos și un sfert le scuipa deci în stomac ajunge puțin😒 Sa vedem azi la prânz ce ii mai fac și poate o sa pape mai ok..cred ca trebuie sa ma organizez mai mult cu mesele pt ca eu când vad ca nu vrea ceva ma pun sa pregătesc altceva și tot asa și ii ofer destul de des și deja nu mai știu ce sa ii dau si cum și când ca să aibă parte de toți nutrientii. Cel mai mult ii place carne la grătar când facem pt noi ii dau bucatele de pui și alea le mănâncă foarte bine 😃
Cu mancatul si noi avem perioade si perioade, ea e mare fan fructe, in special pepene rosu, ar manca la mic dejun, pranz si cina cu pranzul si cina asa si asa, am avut si eu o perioada in care tare mult m'am agitat, dar dupa i'au spart primele 2 masele si acum mai urmeaza 2, ma gandesc ca de aia manca mai rau, plus ca era si foarte cald afara si nici noi nu prea aveam pofta de mancare. Eu sincer cred ca de 3 ori de cand am inceput diversificarea i'am dat altceva inafara de ce aveam pregatit pt ca imi iesise reteta aiurea. In rest cand refuza ceva ii dau mancarea respectiva cu iaurt si asa nu refuza niciodata, e mare fan iaurt. Teoretic acum ar trebui sa avem si o gustare-doua pe zi, doar ca am inceput trecerea la un somn si acum e haos programul nostru, nici vorba sa reusesc sa ii dau si gustari pana nu se stabilizeaza programul ei un pic. E aiurea tare trecerea la un somn. E bine ca ati trecut la bucati si mananca el singur, chiar daca nu mananca asa mult, oricum cum il alaptezi isi ia el papa cand si cat ii trebuie Legat de alaptat eu pot sa vorbesc doar din experienta altora, sora mea de exemplu nu a mai alaptat copiii in jur de varsta de un an pt ca muscau rau si nu mai suporta durerea. O prietena are un baietel de aproape 2 ani si inca il alapteaza, a zis ca in perioada cu muscatul tare folosea mult lanolina ca sa vindece ranile. Lanolina am folosit si eu cand am incercat sa alaptez si aveam rani, foarte bine vindeca, si acuma o mai am in casa si mereu o dau pe pitica cand are ceva zgarietura sau lovitura, e tare buna si nu e scumpa deloc. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Doamne de când nu am mai intrat aici. Îmi aduc aminte de toate cu care am "crescut" aici. Fetele,ce faceți? Noi vrem bebe 3 🤣🤣🤣🤣🤣 |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1538
| Andreeax wrote:Doamne de când nu am mai intrat aici. Îmi aduc aminte de toate cu care am "crescut" aici. Fetele,ce faceți? Noi vrem bebe 3 🤣🤣🤣🤣🤣 Chiar ești curajoasă.Cum te descurci cu cei doi copii?Ai ajutor? |