Clubul mamicilor incepatoare - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Amaranth
Scris: Friday, January 12, 2024 2:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/3/2024
Zee wrote:

Elena, pot înțelege foarte bine ce zici ! In general ma abțin cu intrebari de genul : “da când faceți un copil”?, “dar al doilea când”?.
Fiecare știe cum ii mai bine, ca pana la urma nu vine nimeni sa se trezeasca noaptea in locul tău :)).
Eu mi-am propus sa ma bucur mai mult de perioada asta a lui Ingrid, la Ianis eram mega stresată de orice chestie minora, așa ca măcar acum sa profit de Bebelușie 😅

Zee felicitari pentru micuta Ingrid coeur e foarte incurajator ce zici de viata cu 2 copii, si eu as vrea 2 copii, dar acum mi se pare asa greu si stresant cu unul incat nu stiu cum ar fi cu 2, dar ma bucur sa aud ca e bine cu 2 si bebelusenia se simte altfel.
Canc citeam din urma am vazut ca ai zis ca ai fost la mai multi pediatri in Bistrita pt ca nu gaseai pe cineva okay, oare acum la ce pediatru mergi cu piticii? Si eu sunt din Bistrita, am mers la 2 pediatre laudate si nu a fost o experienta okay, as vrea tare mult sa gasesc si eu un pediatru cat de cat okay pt pitica.
Amaranth
Scris: Friday, January 12, 2024 3:29 PM
Nivel

Iulia123 wrote:

Cu siguranță o sa fie o experiență frumoasă, o să mă uit și eu de planul de pe flavor sa mă mai inspir, eu sunt pasionată de bucătărie așa că o să încerc să fac cat mai multe rețete și sper să îmi iasă și să ne descurcăm la diversificare sa pot sa fiu calma și să mă bucur de fiecare moment.
Acum sunt ceva frustrata cu somnul că mă seacă de energie când îl pun să doarmă întâi mănâncă și mă aștept să adoarmă la sân dar el începe să se miște sa lase sânul să îl ia sa se împingă, se îneacă și mă enervează și după ceva timp îmi pierd răbdarea cu el cum am făcut și acum și am cam ridicat tonul la el așa că soțul a venit și l a luat și la el în 2 minute a adormit.Acum îmi pare rău că am ridicat tonul dar câteodată chiar mă agita foarte rău dar încerc să mă controlez și să lucrez cu mine...

Imi pare tare rau ca aveti probleme cu somnul si cu adormirea Cheek Kiss pt mine somnul bebelinei e partea cea mai grea si stresanta din bebelusenie (pana acum). Sotul mereu zice ca cine a spus expresia doarme ca un bebelus nu a avut bebe ca sa stie cum dorm bebelusii Lol
Eu am strigat o data cand avea cateva saptamani in timp ce o alaptam (noi am avut probleme cu alaptarea si eu eram foarte frustrata si stresata din cauza asta) si a inceput sa planga, am inceput si eu si de atunci incerc sa ma controlez. Cand avea si ea crizele de plans inainte sa o adorm o tineam pe pieptul meu, o leganam de fundulet, ea plangea si eu cantam incet si fara graba un cantec pt copii. Nu prea o calma pe ea, dar ma calma pe mine sa ma concentrez pe altceva inafara de plansul ei. Imi tot ziceam in gand ca e mica, ca o iubesc mult, ca nu o sa dureze la nesfarsit, ca are nevoie de mine, ca lor le e mult mai greu sa iasa din burtica de la all inclusive si caldurica si leganat si sa se trezeasca intr'o lume complet noua unde au asa multe de invatat intr'un timp asa scurt. Cand simt ca nu mai pot (chiar saptamana trecuta am avut si eu o cadere nervoasa dupa al nu stiu catelea somn de 30 de minute) o las un pic cu mama, merg la sot si ma descarc si dupa merg la baie si ma spal pe fata. Imi zic ca e doar o zi grea si maine o sa fie mai bine (cateodata e, cateodata e mai rau Lol) dar e bine de stiut ca daca e o zi grea o sa treaca pana la urma si o data ce a trecut nu mai trebuie sa trecem iar prin ea. E greu cu somnicul lor, dar o sa creasca ei si cand o sa zica ca merg sa doarma ca sunt obositi cand vin de la scoala o sa mergem noi sa nu ii lasam sa doarma sau sa ii trezim sa vada cum e. alcool
Zee
Scris: Friday, January 12, 2024 3:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Amaranth wrote:

Zee felicitari pentru micuta Ingrid coeur e foarte incurajator ce zici de viata cu 2 copii, si eu as vrea 2 copii, dar acum mi se pare asa greu si stresant cu unul incat nu stiu cum ar fi cu 2, dar ma bucur sa aud ca e bine cu 2 si bebelusenia se simte altfel.
Canc citeam din urma am vazut ca ai zis ca ai fost la mai multi pediatri in Bistrita pt ca nu gaseai pe cineva okay, oare acum la ce pediatru mergi cu piticii? Si eu sunt din Bistrita, am mers la 2 pediatre laudate si nu a fost o experienta okay, as vrea tare mult sa gasesc si eu un pediatru cat de cat okay pt pitica.

Pe buneee?? Pai ne vedem la cafeaaaa !!
Nu am urmărit postarile ca sa îmi dau seama de cât timp ești mămica, dar vreau sa îți zic ca in primul an nu mi s-a părut greu, mi s-a părut crunt ! Eram panicata, mergeam cu Ianis la pediatru la orice muc 😅. La al 2lea ești mai relaxat pt ca ai mai multe informații, cunoștințe. Deși in perioada asta nu îl trimit la cresa, Ianis se descurca sa se pună pe olita, sa mănânce, sa îmi aducă un pampers, sa se joace singur o vreme, etc. La somn îmi e mai greu pt ca tre sa stau cu el pana adoarme, iar la Ingrid pana la 3 luni nu ii prea pot face un program de somn. Ți-am zis astea in ideea ca se ușurează mult viața când face singur lucruri mărunte.
Eu o recomand pe doamna Boca si pe doamna Piper. Pe Dna Piper am prins-o puțin, pana a făcut Ianis vreo 4 luni, după a rămas in co maternitate. La Dna Boca am fost si săptămâna asta la controlul de 6s cu cea mică si cu Ianis am mers de multe ori. Mi s-a parut empatica, raspunde pe whatsapp. Din Octombrie 2022 de cand a început cresa nu prea am mai mers la pediatru pt ca făcea răceli si de astea ușoare și mergeam la medicul de familie care mereu i-a dat tratament corect și nu ne-a umplut de antibiotice.
Iulia123
Scris: Friday, January 12, 2024 11:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2022
E greu cu somnicul lor, dar o sa creasca ei si cand o sa zica ca merg sa doarma ca sunt obositi cand vin de la scoala o sa mergem noi sa nu ii lasam sa doarma sau sa ii trezim sa vada cum e. alcool [/quote]

:))) Este greu într-adevăr, eu deja mă simt cocoșată la cât îl țin în brațe in unele zile.Sunt zile mai ușoare și zile mai greute dar cand ii vad zambetul dulce uit de tot greul si ma simt mai vinovată ca ma supar pe el sau ca imi mai pierd răbdarea...Astăzi tocmai ce mi a ajuns comanda de pe Amazon cu set de castronel,bol, tacâmuri, căniță și o cutie de cereale, un sac de dormit și alte accesorii ce am mai comandat pentru el și ne pregătim pentru diversificare cu emoții și iluzii:).
Eu am la congelator lapte muls cam un sertar plin...mi as fi dorit să îl dau in amestec cu cereale sau legume dar am decongelat o pungă și am gustat puțin din el și mie îmi pare cam amar și destul de puternic la gust fata de laptele de acum ...este și mai gras și galben într-adevăr dar parcă îmi este teama că poate nu mai este bun și nu l am congelat eu cum trebuia ...de multe ori îl puneam in punga și la congelator direct nu așteptam să se mai răcească la temperatura camerei sau combinam doua sesiuni de lapte muls unul era deja rece altul cald de-abia scos și le congelam ..nu știu daca am procedat bine plus ca pompa nu pot sa spun că am sterilizat o la fiecare muls ...decât o spălăm și atât.
O sa mai testez din laptele păstrat și sper sa fie bun nici nu am idee cum ar trebui sa fie daca e stricat sau cum ar trebui sa fie daca este bun pentru că nu am gustat pe atunci din el.
Amaranth
Scris: Saturday, January 13, 2024 11:07 AM
Nivel

Zee wrote:

Pe buneee?? Pai ne vedem la cafeaaaa !!
Nu am urmărit postarile ca sa îmi dau seama de cât timp ești mămica, dar vreau sa îți zic ca in primul an nu mi s-a părut greu, mi s-a părut crunt ! Eram panicata, mergeam cu Ianis la pediatru la orice muc 😅. La al 2lea ești mai relaxat pt ca ai mai multe informații, cunoștințe. Deși in perioada asta nu îl trimit la cresa, Ianis se descurca sa se pună pe olita, sa mănânce, sa îmi aducă un pampers, sa se joace singur o vreme, etc. La somn îmi e mai greu pt ca tre sa stau cu el pana adoarme, iar la Ingrid pana la 3 luni nu ii prea pot face un program de somn. Ți-am zis astea in ideea ca se ușurează mult viața când face singur lucruri mărunte.
Eu o recomand pe doamna Boca si pe doamna Piper. Pe Dna Piper am prins-o puțin, pana a făcut Ianis vreo 4 luni, după a rămas in co maternitate. La Dna Boca am fost si săptămâna asta la controlul de 6s cu cea mică si cu Ianis am mers de multe ori. Mi s-a parut empatica, raspunde pe whatsapp. Din Octombrie 2022 de cand a început cresa nu prea am mai mers la pediatru pt ca făcea răceli si de astea ușoare și mergeam la medicul de familie care mereu i-a dat tratament corect și nu ne-a umplut de antibiotice.

Ar fi super 😊 doar sa ma anunti cand poti tu.
Pitica are aproape jumatate de an, la inceput asa eram si eu, ma panicam la fiecare respiratie diferita sau fiecare stranut, noroc cu sotul ca el e chill si mereu ma calma si ma facea sa vad ca nu e nici o problema, daca era dupa mine eram si eu tot la doctori cu ea.
La doamna Boca am fost si eu si am plecat tare dezamagita de acolo, eu ii ziceam ceva, ea nici nu ma asculta si o tinea cu a ei, nici vorba sa imi fi dat nr de telefon sa ii scriu daca e ceva, mi'a dat sa ii fac o analiza de scaun si urina si nici nu a zis sa ii trimit rezultatele sau sa le duc sa le vada sau sa revenim pt control Lol as mai incerca si la doamna Piper, o cunostinta isi duce fetita la ea (fetitele noastre sunt cam deodata) si mi'a zis numai lucruri bune despre ea, desi dupa nasterea nu tocmai okay la clinica si experienta cu doamna Boca am asa o retinere, dar cum imediat face 6 luni as duce'o sa o vada si un pediatru, mf e okay, dar parca as mai vrea o parere si de la un pediatru.
Zee
Scris: Saturday, January 13, 2024 3:22 PM
Nivel

Amaranth wrote:

Ar fi super 😊 doar sa ma anunti cand poti tu.
Pitica are aproape jumatate de an, la inceput asa eram si eu, ma panicam la fiecare respiratie diferita sau fiecare stranut, noroc cu sotul ca el e chill si mereu ma calma si ma facea sa vad ca nu e nici o problema, daca era dupa mine eram si eu tot la doctori cu ea.
La doamna Boca am fost si eu si am plecat tare dezamagita de acolo, eu ii ziceam ceva, ea nici nu ma asculta si o tinea cu a ei, nici vorba sa imi fi dat nr de telefon sa ii scriu daca e ceva, mi'a dat sa ii fac o analiza de scaun si urina si nici nu a zis sa ii trimit rezultatele sau sa le duc sa le vada sau sa revenim pt control Lol as mai incerca si la doamna Piper, o cunostinta isi duce fetita la ea (fetitele noastre sunt cam deodata) si mi'a zis numai lucruri bune despre ea, desi dupa nasterea nu tocmai okay la clinica si experienta cu doamna Boca am asa o retinere, dar cum imediat face 6 luni as duce'o sa o vada si un pediatru, mf e okay, dar parca as mai vrea o parere si de la un pediatru.

Na uite, eu am fost la Dna Elsayed (poți încerca și la ea, multă lume o recomanda), eu clar nu am rezonat deloc cu ea. Ianis având rotavirus, tratamentul i l-a dat corect, dar a zis sa o sun când primesc rezultatul analizelor si nu mi-a mai răspuns veci nici la tel nici pe whatsapp. Nu am înțeles niciodată de ce mi-a zis sa ii trimit rezultatul dacă nu a mai răspuns.
Pt ca eram mega panica am mers la Boca care a zis ca puteam liniștita sa ii trimit rezultatul si îmi răspundea si dacă nu am mers la ea.
Cred ca depinde si cu cine rezonezi, nu stiu. Eu am mers la fiecare sa imi fac o părere. Acum cu Ingrid cu siguranța o sa fiu nevoită sa mai fac câte o vizita la pediatru si o sa rămân la cele doua, in funcție de care au loc. Eu când am mers miercuri era pliiiin la ambele, mi-a fost o groaza cu asta mică sa astept acolo. E plin de viroze si boli contagioase, așa ca dacă vrei doar un control de rutina, fa-ți din timp programare si sa te pună prima sau ultima sa nu stai cu pitica între alți copii.
Amaranth
Scris: Sunday, January 14, 2024 10:25 PM
Nivel

Iulia123 wrote:

:))) Este greu într-adevăr, eu deja mă simt cocoșată la cât îl țin în brațe in unele zile.Sunt zile mai ușoare și zile mai greute dar cand ii vad zambetul dulce uit de tot greul si ma simt mai vinovată ca ma supar pe el sau ca imi mai pierd răbdarea...Astăzi tocmai ce mi a ajuns comanda de pe Amazon cu set de castronel,bol, tacâmuri, căniță și o cutie de cereale, un sac de dormit și alte accesorii ce am mai comandat pentru el și ne pregătim pentru diversificare cu emoții și iluzii:).
Eu am la congelator lapte muls cam un sertar plin...mi as fi dorit să îl dau in amestec cu cereale sau legume dar am decongelat o pungă și am gustat puțin din el și mie îmi pare cam amar și destul de puternic la gust fata de laptele de acum ...este și mai gras și galben într-adevăr dar parcă îmi este teama că poate nu mai este bun și nu l am congelat eu cum trebuia ...de multe ori îl puneam in punga și la congelator direct nu așteptam să se mai răcească la temperatura camerei sau combinam doua sesiuni de lapte muls unul era deja rece altul cald de-abia scos și le congelam ..nu știu daca am procedat bine plus ca pompa nu pot sa spun că am sterilizat o la fiecare muls ...decât o spălăm și atât.
O sa mai testez din laptele păstrat și sper sa fie bun nici nu am idee cum ar trebui sa fie daca e stricat sau cum ar trebui sa fie daca este bun pentru că nu am gustat pe atunci din el.

Si eu am luat in perioada cu cumparaturile de Craciun bol si ce mai trebuie pt diversificare, tare greu m'am abtinut sa nu iau tot ce gaseam. Saptamana trecuta a ajuns si scaunul de masa si de atunci o pun zilnic cate 10-15 minute in el sa se obisnuiasca, doar ca ii intra cam greu piciorusele si cateodata cred ca se sperie cand intra cum trebuie si asa mai plange. Deja ma iau toate emotiile cand ma gandesc ca saptamana viitoare pe vremea asta deja are 2 zile de diversificare Lol tin minte cand citeam pe forum despre diversificare, pitica avea 2 luni si un pic si mi se parea ca mai e o eternitate pana ajungem si noi acolo...
Legat de lapte eu ii dau lapte muls la cateva mese si sincer si eu am mai pus lapte muls peste lapte de la frigider si nu am spalat/ sterilizat pompa dupa fiecare folosire, insa eu ii dadeam laptele in aceeasi zi sau ziua urmatoare si pana acum nu am avut probleme. Nu stiu exact cum ar trebui sa arate cel congelat, eventual poti cauta grup de alaptare sau grup de mamici pe fb si sa intrebi acolo, poate stie cineva.
Amaranth
Scris: Sunday, January 14, 2024 10:33 PM
Nivel

Zee wrote:

Na uite, eu am fost la Dna Elsayed (poți încerca și la ea, multă lume o recomanda), eu clar nu am rezonat deloc cu ea. Ianis având rotavirus, tratamentul i l-a dat corect, dar a zis sa o sun când primesc rezultatul analizelor si nu mi-a mai răspuns veci nici la tel nici pe whatsapp. Nu am înțeles niciodată de ce mi-a zis sa ii trimit rezultatul dacă nu a mai răspuns.
Pt ca eram mega panica am mers la Boca care a zis ca puteam liniștita sa ii trimit rezultatul si îmi răspundea si dacă nu am mers la ea.
Cred ca depinde si cu cine rezonezi, nu stiu. Eu am mers la fiecare sa imi fac o părere. Acum cu Ingrid cu siguranța o sa fiu nevoită sa mai fac câte o vizita la pediatru si o sa rămân la cele doua, in funcție de care au loc. Eu când am mers miercuri era pliiiin la ambele, mi-a fost o groaza cu asta mică sa astept acolo. E plin de viroze si boli contagioase, așa ca dacă vrei doar un control de rutina, fa-ți din timp programare si sa te pună prima sau ultima sa nu stai cu pitica între alți copii.

Eu la doamna Elsayed am fost doar o data la primul vaccin obligatoriu dupa ce am fost externate, sotul a zis ca a fost okay (a intrat sotul cu ea ca eu eram terorizata sa o aud cum plange pt ca a avut tratament cat am fost internate si zilnic ii schimbau branula...), e si pediatra nepoatei mele si ea e doctorita care a venit cand ne'am externat sa ii dea fisa de externare, dar nu mi'a explicat nimic, am primit foaia si atat. Nu stiu, poate ma astept si eu la prea multa empatie si ajutor de la doctori Lol o sa mai incerc si la doamna Piper sa vad cum sta treaba. Multumesc Domnului ca pana acuma nu a fost nevoie sa mergem la pediatru si a fost okay cu mf.
Cand am mers la Dr Boca era asa liber, eram doar noi si inca o mamica, cum am ajuns am si intrat la consultatie. Acum cu vremea asta asa ma gandeam si eu ca e posibil sa fie mai aglomerat si nici nu stiu ce sa fac, daca sa merg acum avand in vedere ca nu e ceva urgent sau sa mai stau pana se mai linisteste treaba cu virozele si virusii astia.
Iulia123
Scris: Sunday, January 14, 2024 11:28 PM
Nivel

Amaranth wrote:

Legat de lapte eu ii dau lapte muls la cateva mese si sincer si eu am mai pus lapte muls peste lapte de la frigider si nu am spalat/ sterilizat pompa dupa fiecare folosire, insa eu ii dadeam laptele in aceeasi zi sau ziua urmatoare si pana acum nu am avut probleme. Nu stiu exact cum ar trebui sa arate cel congelat, eventual poti cauta grup de alaptare sau grup de mamici pe fb si sa intrebi acolo, poate stie cineva.

Asa o sa fac o sa caut pe grupuri sa vedem daca cineva a mai pățit așa:)
Și eu maine montez scaunul și o să incep să îl pun câteva minute, încă nu sta in fundulet nesustinut și nici nu pot sa spun că susținut are o poziție prea buna, dar vad că el vrea sa se ridice și îi place să stea in fundulet dar nu îl forțez.
Eu am speranța că o dată cu divesificarea o să înceapă să doarmă mai multe ore legate pe noapte să mă pot odihni mai mult.
Amaranth
Scris: Monday, January 15, 2024 3:18 PM
Nivel

Iulia123 wrote:

Asa o sa fac o sa caut pe grupuri sa vedem daca cineva a mai pățit așa:)
Și eu maine montez scaunul și o să incep să îl pun câteva minute, încă nu sta in fundulet nesustinut și nici nu pot sa spun că susținut are o poziție prea buna, dar vad că el vrea sa se ridice și îi place să stea in fundulet dar nu îl forțez.
Eu am speranța că o dată cu divesificarea o să înceapă să doarmă mai multe ore legate pe noapte să mă pot odihni mai mult.

Nici pitica mea nu sta nesustinuta si sustinuta tot asa nici eu nu pot sa zic ca are o pozitie foarte buna, dar si ea da sa se ridice in fund, mai ales cand termina de mancat, in secunda in care e gata sticluta se si impinge sa stea in fund. Noi am luat scaunul Antilop de la Ikea pt ca are si perna de sustinere si mai incolo cand sta bine pot sa o iau, cu perna momentan sta okay atata ca se plictiseste repede in scaun. Sunt curioasa cand o sa ii dau mancare daca o las si pe ea sa se joace cu mancarea daca o sa stea mai mult in scaun.
Noi avem nopti si nopti, pt mine noptile bune sunt cele in care se trezeste sa isi ia sticluta si dupa mai are o trezire pe la 6 cand trebuie sa o mai adorm sau nopti ca noaptea trecuta cand m'a trezit la 1, la 3 30, la 4 20 (sticluta), la 6 si la 7 jumate cand s'a trezit iar am lasat'o sa se trezeasca (de obicei doarme pana la 8) pt ca deja nu mai aveam chef sa o mai culc.
Iulia123
Scris: Monday, January 15, 2024 11:08 PM
Nivel

Eu am un scaun 5 in 1, sa fiu sinceră nici nu m am uitat la el inca spre rușinea mea :)) l am primit cadou la baby shower și știu decât că era destul de laudat printre cunoștințele mele.Chiar azi am scos cutia cu scaunul ca să îl montam zilele astea și sper sa fie ok din toate punctele de vedere.
Cu somnul ce sa mai spun :)), mama se mira și îmi tot spune că nu înțelege cum de la aproape 6 luni mă trezește încă așa de des și că ar trebui să doarmă deja 4-5 ore legate minim, dar asta este la noi nu se poate încă așa că pot spune că deja m am obisnuit să mă trezească la doua ore și chiar și o ora jumătate depinde de noapte.
Sănătoși sa fie că imediat cresc și o să ne fie dor de toate momentele de acum așa micuți și drăguți și simpatici :))).
Andreeax
Scris: Wednesday, January 17, 2024 2:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Hhehhehehhee,ce de noutăți pe aici.
La mulți ani ,fetelor!!! Eu nici n-as ști cu ce sa încep dacă m-as apuca sa va povestesc despre noi 🤣🙈💪🏻

Zee,felicitari!!!! ♥️♥️♥️🤗🤗🤗
Zee
Scris: Wednesday, January 17, 2024 2:18 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Hhehhehehhee,ce de noutăți pe aici.
La mulți ani ,fetelor!!! Eu nici n-as ști cu ce sa încep dacă m-as apuca sa va povestesc despre noi 🤣🙈💪🏻

Zee,felicitari!!!! ♥️♥️♥️🤗🤗🤗

Mulțumesc 🤗.
Ce faceți? Care mai e viața voastra? 🩷
Andreeax
Scris: Wednesday, January 17, 2024 2:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Zee wrote:

Mulțumesc 🤗.
Ce faceți? Care mai e viața voastra? 🩷

ohhh,e nega plină și solicitanta. Dimineața se trezesc împreuna ,mic-dejun pt toată lumea,apoi joaca sau ieșit afara,intrat in casa și luat prânzul ,somn de pranz pt toti,gustare și iar joaca 🤣🤣🤣 Suna prea bine,nu? Eh,haine prin toată casa,călcăm pe magneti și lego la fiecare pas,covoare pt copii întinse prin tot livingul ,bucătăria vraiște,câte o răceala pt toată lumea don când in când. E super frumos și super greu cu cât creste și cel mic. Ma bucur de tot ♥️
Iulia123
Scris: Thursday, January 18, 2024 11:48 PM
Nivel

Ce mai faceți fetelor ? Cum mai sunt bebeii,copilași?
Noi ne apropiem de 6 luni imediat, pe 27 luna aceasta și mă tot gândesc dacă oare băiatul meu a luat bine in greutate, parca mă aștept de fiecare data cand îl cantaresc sa vad mai multe kg pe cântar și mereu rămân puțin dezamăgită deși nu îmi pare slab dar nici nu vad sa fie așa pufos cum vad la alti bebici.Astazi de dimineață l am cântărit cu un body si pampers curat si avea 7100 g, la naștere a avut 3040 si am iesit din maternitate cu el cu 2860.
Mai îmi fac griji și pentru că eu aproape de fiecare dată când mă uit la kk lui vad și ceva puțin gelatinos așa gen mucus, asta cam in fiecare scaun am observat deși câteodată diferă puțin culoarea, cantitatea și frecvența scaunelor și ce nu înțeleg oare de ce aceste schimbări în scaun daca el a fost alimentat numai cu lm? Înainte făcea o dată la 2 zile, pe la 2 luni deja a inceput să facă zilnic și rar se mai întâmplă să nu facă o zi și acum face de obicei de 3 ori pe zi și mai mult dimineața.
Am programare la medic pentru revizia de la 6 luni acum pe 28 și o să întreb dar sincer aici pediatra noastră îmi pare puțin prea relaxată ca să nu spun superficială așa și dezinteresată și cam la tot îmi spune că este normal dar o sa ii menționez iar chestia cu scaunul sa vedem ce îmi spune.
O seara frumoasa va doresc !!

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.