Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Mihaela teodorescu wrote:Mulțumesc de răspuns,aceea cunoștința mi-a spus din auzite de la alta persoana care a beneficiat,a plătit pe luna o taxa de 300 lei și după ce a născut a fost la CNAS și a închis contractul După sa dus la ANAF a plătit o suma de bani și după la 2 luni ia intra o suma de bani și iar la o luna alta suma. Mi-e greu sa cred asta, dar merita sa întrebați persoana respectiva, iar apoi sa ne spuneți și noua despre ce e vorba. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Fetele,aveți vreun wrap de dat? 😁 Contracost bineînțeles . Am dat casa cu fundul in sus după al meu și nu e de găsit. 😞 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2022 Mesaje: 40
| Buna ziua ,îmi cer scuze că va deranjez, de curând am aflat că sunt însărcinată ...am sângerat câte puțin 5 zile,medicul mi a recomandat sa fac beta hcg ..l am făcut mi a ieșit prima data 1798 și la 48 de ore 4400 valoarea și mi a recomandat arefam 200/3 zi,a ți întâmpinat problema asta? Afectează sarcina cu ceva sau fătul? Cât timp a ți luat?va mulțumesc!🥰😘 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 848
| Andreeax wrote:Fetele,aveți vreun wrap de dat? 😁 Contracost bineînțeles . Am dat casa cu fundul in sus după al meu și nu e de găsit. 😞
Andreea cum ești? Când ai născut? Cum e in noua formula?😍 |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| EllaMaria wrote:
Andreea cum ești? Când ai născut? Cum e in noua formula?😍
Am născut pe 06.06 un băiețel de 2780 g și 51 cm. Am născut natural și rapid 🤣 E frumos și greut 🤣 La pranz reușesc sa ii culc in tandem pe amândoi și am un răgaz de 1-2 h iar seara la fel...dormim toți 4 in camera și nimeni nu pare deranjat de nimic. E greu când ies cu ambii afara dar ne descurcam. Luam zilele pe rând și vedem ce aduce fiecare. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Felicitari, Andreea! Sa fie sanatos micutul si voi sa va acomodati usor! Sunt sigura ca unele zile par un haos, dar ajungem sa adoram haosul asta!!
|
|
| Dragi mămici,a ți luat zinnat antibiotic (infecție urinară cu ecoli) in sarcina?Mulțumesc! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| eu personal nu am luat, dar medicul stie ce antibiotice sunt sigure in sarcina ca sa ti le prescrie, deci nu iti face grji, o infectie netratata ar fi mult mai periculoasa pentru tine si bebe |
|
| freya1 wrote:eu personal nu am luat, dar medicul stie ce antibiotice sunt sigure in sarcina ca sa ti le prescrie, deci nu iti face grji, o infectie netratata ar fi mult mai periculoasa pentru tine si bebe Mulțumesc frumos, ai dreptate!❤️🤗 |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Buna fetelor.Stiu că nu am mai scris demult,nu v-am uitat dar viața mea de când e Luca e la foc continuu zilnic.Va pup pe toate și sper că sunteți bine și copiii la fel. |
|
| Adina Mariana wrote:Buna fetelor.Stiu că nu am mai scris demult,nu v-am uitat dar viața mea de când e Luca e la foc continuu zilnic.Va pup pe toate și sper că sunteți bine și copiii la fel.
Adina ce mai faci? Ce mare e Luca, va pup ! |
|
| freya1 wrote:Adina ce mai faci? Ce mare e Luca, va pup ! Suntem bine,mă bucur de minunea asta mica care mi-a schimbat viața total.Are o super extra mega energie dar tot odată e un copil tare cuminte și bun.Timp nu prea mai am,el este prioritatea mea acum iar viața mea se învârte în jurul lui.Trece timpul repede..nu îmi vine nici mie sa cred că la toamna face 4 ani.Parca acum mă chinuiam sa îl am și împărtășeam aici cu voi 3 beta pozitive.Doamne cat m-am putut chinui și ce mult l-am putut dori.Acum mă uit la pozele când era bebe și parcă am sentimentul că nu m-am bucurat suficient deși sunt sigură că am făcut asta.Si cel mai dor îmi este sa îl alaptez Tu cum ești? Minunile tale cati anișori au acum? Te pup |
|
| Si noi suntem bine, am un baiat maaare (asa zice el) de 2 ani si 5 luni, asa mult imi place varsta asta, vorbeste toata ziua, e un copil tare vesel, mereu ma ia in brate si imi da pupici si imi spune "mi-a fost foarte dor de tine, mami" de ma topesc. Tare greu imi e si mie cat e la cresa, asa dor imi e de el, inca nu m-am obisnuit sa stam atata timp despartiti si, cum zici si tu, doar la timpul petrecut cu el ma gandesc, e cel mai important. Da, nici eu nu stiu cand a trecut timpul si o sa treaca asa in continuare, uneori ma gandesc ca daca nu l-as fi avut nu as fi stiut niciodata ce pierd, toate sentimentele astea unice. Inca stam amandoi si ne uitam la el cand doarme minute in sir si ne minunam ca e al nostru. |
|
| freya1 wrote:Si noi suntem bine, am un baiat maaare (asa zice el) de 2 ani si 5 luni, asa mult imi place varsta asta, vorbeste toata ziua, e un copil tare vesel, mereu ma ia in brate si imi da pupici si imi spune "mi-a fost foarte dor de tine, mami" de ma topesc. Tare greu imi e si mie cat e la cresa, asa dor imi e de el, inca nu m-am obisnuit sa stam atata timp despartiti si, cum zici si tu, doar la timpul petrecut cu el ma gandesc, e cel mai important. Da, nici eu nu stiu cand a trecut timpul si o sa treaca asa in continuare, uneori ma gandesc ca daca nu l-as fi avut nu as fi stiut niciodata ce pierd, toate sentimentele astea unice. Inca stam amandoi si ne uitam la el cand doarme minute in sir si ne minunam ca e al nostru. Te cred sincer.Si eu simt la fel...și cât a fost la creșă dar și acum la grădiniță.Luca a început mai greut să vorbească.Abia pe la 3 ani și-a dat drumul cat de cat și chiar și acuma vorbește destul de puțin dar eu îl înțeleg și știu că așa este ritmul lui.Scuza-ma...citisem o postare mai demult și eram sigură că ai și o fetiță dar acum ca spui cred că am făcut o confuzie cu Roser parca.Si da...ai dreptate e o vârstă tare frumoasa 2 ani jumate dar sa vezi ce fain e și la 3 jumate că înțelege totul și altcumva vorbești cu el.Cred că fiecare vârstă are farmecul ei și trebuie să ne bucurăm de fiecare în parte.Ma bucur că sunteți bine,sănătoși. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Andreea felicitări pt băiețel!! Ce nume i-ați pus? Cum e în noua formulă?
Adina, ma bucur că ne-ai scris și că sunteți bine Nu aveți in proiect bb2?
Si noi suntem bine. Am inceput lucrul de luni, lucrez de acasă. Mama stă cu copii, mai am si o bonă 3 ore dimineața dar și așa e greu să lucrez cu ei în casă că mă tot caută, amândoi sunt foarte mămoși, Chloe e tot după țițicã, când doarme unul se trezește celălalt si tot așa. Sper ca din septembrie să fie mai ușor ca Hugo va merge la creșă. Hugo are o energie ieșită din comun, face tot felul de năzbâtii cât e ziua de lungă. Acum cateva zile l-am pierdut câteva minute prin oraș, era cu trotineta si de pe o secundă pe alta, ia-l de unde nu-i. Dar din fericire totul s-a terminat cu bine, ma gândesc să îi cumpăr o brățară deaia cu gps. Chloe, în schimb, e foarte cuminte și calmă, e opusul fratelui ei (cel puțin deocamdată). Trebuie să fiu atentă in permanență când sunt cu amândoi ca Hugo e tare imprevizibil, acum o pupă și o drăgăleste, acum îi trage o palmă sau îi dă cu o jucărie in cap.
O sa mergeți in concedii vara asta? Noi am fost câteva zile in iunie si poate vom mai merge in august o săptămână dacă reușesc să îmi iau zile libere.
|
|
|